Beste Ethereum Mining Hardware 2021 – AMD vs. NVIDIA vs. Geforce

1. Radeon R9 295X2 2. Radeon R9 HD 7990 3. AMD Radeon RX 480
Radeon-R9 Radeon-R9-HD-7990 Radeon-RX-480
TJEK PRIS! TJEK PRIS! TJEK PRIS!

etereum gruvedrift maskinvareGruvedrift kan forstås når den brukes i gullanalogen for kryptovalutaer. Vi er klar over at gull og andre edle metaller er knappe, og det samme er digitale tokens, så den eneste måten å øke mengden på er å bryte dem. Gruvedrift er også en metode for å sikre kryptovaluta-nettverket ved å opprette, verifisere og formere blokker i blockchain. I denne artikkelen vil vi gå gjennom den beste Ethereum gruvedrift maskinvare, men først, la oss hoppe inn i det grunnleggende.

Formål med gruvedrift ETH

De fleste bankkunder stoler på tjenestene deres fordi de er kjent for å føre nøyaktig oversikt over alle transaksjoner for å forhindre falske aktiviteter. Blokkjeder fungerer imidlertid på litt forskjellige måter. Hele nettverket verifiserer og legger til transaksjoner i sin offentlige reskontro, i stedet for kontroll er i hendene på en eneste formidler. Selv om hele formålet med fraværet av en mellommann er å minimere tillit, må det fortsatt være en fysisk enhet som sikrer alle økonomiske poster for å sikre at ingen jukser.

Gruvedrift er en slik innovasjon som gjør desentralisert journalføring til et legitimt alternativ. Gruvedrift holder oversikt over transaksjonshistorikk og forhindrer svindel.

Hvordan fungerer gruvedrift?

Konsensus oppnås ved å velge en blokk med høyest vanskelighetsgrad. Gruvearbeidere produserer blokker som de andre sjekker for gyldighet. En blokk anses bare å være gyldig hvis den inneholder Proof of Work (PoW). Men Ethereum 1.1 vil sannsynligvis bli erstattet med Proof of Stake-modellen.

Gruvearbeidere deltar i en quiz ved å prøve å vurdere og gjette riktig svar på puslespillet til en av dem vinner. Gruvearbeiderne kjører primært transaksjonsblokkens unike headerdata som inkluderer detaljer som tidsstempel og programvareversjon gjennom en hash-funksjon. En hash-funksjon brukes til å indeksere og identifisere elementer i en enorm database med informasjon fordi det er lettere å finne en kort hash-verdi enn en lang streng eller tekst. Under gruvedrift returnerer en hash en serie tilfeldige bokstaver og tall med fast lengde. Gruvearbeideren finner en hash som samsvarer med målet og tildeles derved eter, og blokken sendes over nettverket for hver node for å legge til sin egen kopi av reskontroen..

Enhver gruvearbeider som deltar i nettverket blir referert til som en node, og hver nodes forventede verdi fra gruvedrift er sannsynlig proporsjonal med gruvedrift eller hashrate.

Når en gruvearbeider finner hasjen, vil den andre gruvearbeideren slutte å jobbe med den blokken og fortsette til den neste. Puslespillløsningsmetoden kalles ‘proof of work’ fordi det er ingen sjanse for å jukse og gjette riktig svar. Hvert 12-15 sekund finner en gruvearbeider en blokk, og algoritmen forskyver vanskelighetsnivået i henhold til gruvearbeidernes hastighet for å gi den 12 sekunders løsningstiden. Gruvearbeidere tjener denne eteren, som først og fremst avhenger av flaks og mengden datakraft som legges i den. Beviset for arbeidsalgoritme som ethereum bruker kalles ethash som er designet for å kreve mer minne for å gjøre det vanskelig å bryte med dyre ASIC-er. ASIC er gruvebrikker som er den eneste lønnsomme måten å utvinne Bitcoin på.

Krav til gruvedrift av Ethereum

Programvarekrav til ETH Mining

 • Avhengig av valgt GPU, trenger du de nyeste driverne.
 • Hvis sjåføren ikke inkluderer funksjoner for å overvåke overklokking og temperaturstigning, må du finne et eget verktøy for å tilfredsstille behovene.
 • Sørg for å ha riktig programvare for gruvedrift fra Ethereum.

Maskinvarekrav for Ether mining-maskinvare

 • En pålitelig og kostnadsvennlig strømforsyning.
 • Minst 4 GB system-RAM.
 • Hvis du ønsker å bruke flere GPUer, må du sørge for å ha godt ventilerte situasjoner.
 • Rimelig rask internettforsyning.

ETH Mining belønninger

 • En vellykket PoW-gruvearbeider i den vinnende blokken tildeles følgende:
 • En belønning for den vinnende blokken som består av nøyaktig 3,0 eter.
 • All gass som ble konsumert under utførelsen av transaksjoner utført av den vinnende blokken vil bli kompensert. Påløpte gasskostnader overføres til gruvearbeiderkontoen.
 • ‘Onkler’ er foreldede blokker som var foreldreblokkene eller forfedrene til de inkluderende blokkene. En ekstra belønning tildeles for å bruke Onkler for å bruke Onkler i blokken i form av 1/32 av antall Onkler som brukes. Brukeren mottar 7/8 av den statiske blokkbelønningen.

Eth Mining Hardware: Hva du bør vurdere?

Gruvearbeidere ser etter effektiv etereum-maskinvare for å redusere strømregningene og redusere kostnadene.

Husk før du får maskinvare, sørg for å ha eterum gruvedrift programvare, et eter gruvedrift basseng samt et eter maskinvare lommebok for lagring av eter. For å utvinne eterum kreves en maskinvare som heter Grafikk prosesseringsenhet (GPU). Opprinnelig ment å bruke datamaskin-CPUer, fant gruvearbeidere senere at GPU-er ga dem mer hashing-kraft.

For å velge den beste GPU-en for din mining-maskinvare, må man bestemme hvor kraftig du vil ha riggen din og hvor mye du er villig til å bruke på strøm og selve GPU-en.

Mens noen GPUer har mer hashhastighet, bruker de også enorme mengder strøm. Gruvearbeidere kjøper ofte den beste etereum-maskinvaren fra Amazon eller eBay, og avhengig av om forhandlerne kan sende den til ditt land, vil det være en enklere å kjøpe GPUer. Kostnaden for strøm varierer fra land til land, og gruvearbeidere fra land som Kina og Island har ofte en fordel i forhold til sine kolleger på grunn av de billige strømkostnadene.

Før du kjøper et gruvekort, må du være oppmerksom på totalinntekt og avkastning på investering, også kjent avkastning. Med en etereum-kalkulator kan disse verdiene beregnes ved å vurdere energikontoer og mulige avgifter. En gruvekalkulator kan gi en bedre vurdering av de forskjellige grafikkortene. Mer populære kalkulatorer er Ethereum Mining kalkulator og Coinwarz profittkalkulator.

For gruvedrift foretrekkes AMD (Radeon) eller Nvidia (Geforce) grafikkort. Tidligere dager hadde AMD-kort bedre ytelse, men de nylige Nvidia-kortene overgår dem når det gjelder ytelse. Mens AMD-kort er billigere og gir større potensial for modifisering, har Nvidia bedre støtte for overklokking i Windows. På grunn av populariteten til GPU-basert gruvedrift for kryptovalutaer, har kostnadene ved gruvedrift skutt gjennom taket, noe som ytterligere har ført til mangel på kort med effektiv kvalitet, og produsenter synes det er vanskelig å lage kort for å møte kravene fra gruvearbeidere..

Den opprinnelige prisen som ble betalt for gruvekortet ditt, er beløpet kortet skal betale for seg selv, basert på gruveoverskuddet ditt. Hashrate på et kort er hastigheten kortet oppnår under ideelle gruveforhold med Claymore 9.6, men uten overklokking. Et kort trekker en levedyktig mengde energi under gruvedrift og er indikert ved kraftuttak og målt ved stikkontakten.

Effektivitet kan bestemmes ved å dele hasjfrekvens med strømforbruk, og av alle åpenbare grunner er nyere kort mer effektive. Effektivitetsgraden er en viktig faktor fordi jo større effektivitet, jo mer fortjeneste oppnås etter beregning av avkastningen. Vi har listet de beste kortene for gruvedrift av eterum slik at du kan velge fra listen.

Tips til din egen gruverigg til Mine Ethereum

For gruvearbeiderne i Ethereum blockchain er belønningen i form av Ether-mynten, og gruvedrift for Ether har blitt ganske populær. Folk har satt opp gruvedrift på sine hjem og kontorer for å tjene noen digitale eiendeler. Gruvearbeiderne må gjette strengen med tegn kjent som hash, og senere blir hasjen sjekket med forrige blokk, og neste blokk dannes. Prosessen er kjent som ‘bevis på arbeid’, og belønningene overføres til gruvearbeiderens lommebok.

Ethereum-gruvedrift er ganske enkelt når du vet hva du gjør. Alt du trenger er noe ganske glatt maskinvare, og resten er enkelt. Hvis du er en spiller og ganske seriøs på det, vil systemet ditt sannsynligvis være bra å gå på gruvedrift.

Å sette opp en gruverigg er litt på den dyre siden, men generelt er belønningen nok til å dekke utgiftene gjennom årene. De to viktigste komponentene som utgjør en hvilken som helst gruvedrift er kilden til kraft og grafikkbehandlingsenhetene.

For den beste gruveopplevelsen av Ethereum, er det bedre å ha to GPUer festet til riggene. Å få flere GPU-er betyr at du må utvide strømforsyningen samt øke budsjettet for systemet.

Resten av maskinvaren som kreves for å bygge opp en gruvedrift er den samme som spillsystemene, noe som betyr at GPU-ene anbefales fra de beste selskapene. Vanligvis går spillere og gruvearbeidere for de som er produsert av AMD eller NVIDIA.

Den neste tingen du må få er gruveprogramvaren. Gruveprogramvaren er et program som vil koble endene til Ethereum-nettverket og maskinvaren du har satt opp.

For de dedikerte gruvedriftene har programvare som EthOS, Claymore og Geth vist seg å være ganske nyttig for å få belønningene som et resultat av gruvedriften.

Annet utstyr du trenger for gruvedrift er de typiske datamaskinkomponentene som hovedkort, RAM, CPU, strømkilde, skjerm og en tilkobling til internett.

Du kan legge til flere GPUer etter behov, men hvis du legger til flere GPUer, må du også oppgradere hovedkort og RAM.

Når du har satt opp programmet på flukt, må du sjekke det fra tid til annen for å sikre at det kjører problemfritt.

Du må imidlertid sjekke opp kjøling av systemet også. Hvis det blir overopphetet, kan systemet slå av og stoppe gruvedriften, og du må starte hele prosessen på nytt.

Hvor lenge kan du bryte Ether?

Det endelige nivået av Ethereum indikerer overgangen mellom Proof of work (PoW) og Proof of Stake (PoS). Når dette nivået er oppnådd, kan ikke mer eter utvinnes.

Topp 10 beste Ethereum gruvedrift maskinvare 2021

1. Radeon R9 295X2

Radeon R9 295X2Den har en høy hashrate på 46 MH / s av Ethereum GPUer på markedet og har et strømforbruk på 500W. Priset til $ 600, det er litt dyrt, men er å foretrekke fordi denne GPU er en effektiv kombinasjon av to av de kraftigste GPU-ene i dagens tidsalder..

Den har en strømkostnad per dag på $ 1,44 og en avkastning per dag på $ 2,23, og kostnaden per MH / s er $ 13,04 og retur per år er estimert til $ 586,43 ca..

Det regnes for å være et av de beste grafikkortene for eter gruvedrift. Det er en ekstremt avansert grafikkprosessor med flere kjerner. Den har et væskefylt kjølesystem ledsaget av to vifter og er en av de raskeste GPU-ene AMD har markedsført. I motsetning til den tradisjonelle radiatorblokken og viften, består denne GPU av et flytende kjølesystem fra Asetek, og hver GPU har sin egen kjøleblokk. Selv om det er en sentral vifte som skyver luft over begge kjernene, kommer det meste av kjølingen fra kjølevæsken som skyves inn i radiatorblokken. Dette fører til et mye bedre kjølesystem. Dette kortet koster mest blant andre gruvekort som er tilgjengelige, men gir en avkastning på $ 2,23 per dag. Det kan også bryte gjennom nok Ethereum til å betale for seg selv på mindre enn et år, ca 269 dager.

Fordeler

 • Det vil rake inn mer per dag enn noe annet tilgjengelig grafikkort. Den har en strålende fortjenesteforhold som gjør at det virker som et godt valg til tross for den høye prisen.
 • Det er en rask og kraftig GPU med et flott kjølesystem.

Ulemper

Det er en dyr GPU å bruke i gruvedriften. Ikke bare koster den opprinnelige installasjonen mye høyere, men også strømkostnadene er ganske bratte. Kanskje ikke egnet for nybegynnere. Radeon R9 295X2 er kanskje ikke ideell for en ny gruvedrift, men har veldig godt potensiale for fortjeneste.

TJEK PRISER I AMAZON

2. Radeon R9 HD 7990

Radeon R9 HD 7990R9 295 × 2 hashrate er 36 MH / s, som er den nest høyeste hastigheten blant de beste kortene for eteredrift, nest etter Radeon R9 295X2. Hvis du ønsker å bygge den beste eter gruvedrift maskinvare, må du ha dette kortet.

Strømforbruket på 375W ved veggen og hver GPU har en avkastning på over $ 470 årlig og har en fortjenesteforhold per dag på 56%. Dette er tilgjengelig på nettforhandlere som Amazon, og er et av de mest kostnadseffektive alternativene for Ethereum-gruvearbeidere. Radeon HD 7990 kommer med en hashhastighet på 36 MH per sekund. Den har en tilbakebetalingsperiode som overgår et år. Den har en daglig kostnad estimert til $ 1,08 og en avkastning på $ 1,29.

Fordeler

 • Nest høyeste hash rate
 • Det er budsjettvennlig
 • Moderat strømforbruk
 • Hvert år er den forventede avkastningen $ 470

TJEK PRISER I AMAZON

3. AMD Radeon RX 480

Radeon RX 480En av de mest kostnadseffektive og økonomiske maskinvarene med en hash-hastighet på 25 MH / s.

Strømkostnadene per dag er betydelig lavere enn den allerede nevnte maskinvaren til $ 0,4320.

Det gir en avkastning per dag på $ 1,21 og derfor en avkastning per år på $ 440,91.

Kostnaden per MH er bare $ 7,96, som er svært ettertraktet i kryptovalutamarkedet. Det skal imidlertid bemerkes at Radeon RX 480 har en 4 GB-versjon som kjører på 7 GHz og en dyrere 8 GB-modell som kjører på 8 GHz. Sammenlignet med 8 GB-modellen går 4 GB-modellen langsommere med ca. 2-3 MHz. Derfor anbefales 8 GB-versjonen for alle gruvedriftformål. Kraften til Radeon RX 400 kan aldri undergraves, og RX 480 er ikke noe unntak som gir gode effektresultater.

Fordeler

 • Det rimeligste valget for gruvearbeidere
 • God hashrate og bedre avkastning per dag

Ulemper

 • Mangel på kjøleanlegg.
 • Mangel på overklokking for GPU-frekvenser

TJEK PRISER I AMAZON

4. Radeon RX 470

Radeon RX 470Den har en moderat hashrate på 24 MH / s Samme strømkostnad som Radeon RX 480 til $ 0,4320

Kostnaden per MH / s er $ 9,13, noe som gir en avkastning per dag på $ 1,15 og årlig utfall på $ 418,16..

Under Ethereum-gruvedrift på RX 470, med klokkehastigheten satt til 1300 o / min, var GPU-temperaturen på 70 grader Celsius. Derfor virker temperaturøkning manuelt som det bedre alternativet, spesielt hvis du gruver mynter hvis algoritmer bruker grafikkprosessorressurser mer intensivt. Strømforbruket ser ut til å være høyere enn for RX 480. De fleste brukere kjører Radeon RX 470 uten programvareproblemer.

Fordeler

 • Den er utstyrt med en åtte-pinners PCI-E-kontakt
 • Bra kjølesystem
 • 1260 MHz grafikkprosessor klokkehastighet

Ulemper

 • RX 470 er utstyrt med tregt minne. Derfor vil gruvedriften gå tregere.

TJEK PRISER I AMAZON

5. NVIDIA GTX 1070

NVIDIA GTX 1070Den kan utvinne med en hashhastighet på 30 MH / s mens den bruker bare 100W strøm.

Den har en VRAM på 8 GB GDDR5 og en effektuttak på 25 W. Den opprinnelige gruveytelsen var ganske bemerkelsesverdig mens aksjekortkortet minet Ethereum med en hashhastighet på 31MH / s. En nøkkelfunksjon er at en lavere pris, det bringer frem ytelsesegenskapene til 1080-modellen. Den har en GPU-arkitektur i Pascal og en minnehastighet på 8 Gbps.

GTX 1070 – Hvilken skal du kjøpe?

Til tross for at de har 3 vifter for kjølesystemet, klager brukerne fortsatt at GTX 1070-tallet har de svakeste viftene sammenlignet med sine kolleger.

Mens GPUer fra Founders Edition har stor stabilitet og hashhastighet over gjennomsnittet, har fansen en tendens til å være blant de støyende.

ASUS Strix er enormt ettertraktet. Til tross for de høye kostnadene får brukerne en god hashrate og stille og holdbare fans. Zotac 1070 AMP har en veldig god hashrate og er festet med to kjølere.

Når det er høy etterspørsel, kan GTX 1070 bli ganske overpriset, men hvis du finner den til en anstendig pris, har den vist seg å være en god utøver. Ved å bruke en overklokkingsfunksjon kan hashrate øke med 10% til 31MH / s. Med mye VRAM og rimelig strømforbruk, er det svært ettertraktet av gruvearbeidere.

TJEK PRISER I AMAZON

6. Geforce GTX 1080 Ti

Geforce GTX 1080 TiGTX 1070 Ti blir kalt som en ny generasjons GPU som består av massevis av interessante funksjoner.

GTX 1070 kan konfigureres opptil 32 MH / s hashrate som kan oppnås ved bruk av GTX 1070 Ti. Den har en kraftuttak på 120 W sammen med et 8 GB GDDR5 256 bit minne.

En av nøkkelegenskapene er kjølesystemet. Kortet har tre vifter, og hver vifte er slått av som standard og begynner å spinne bare etter at kortet når 64 grader.

Windforce-viftene sammen med komposittvarmerørene gjør den 50% mer effektiv enn GTX 1070 FE. Med mye RAM og stor hashrate, kan dette kortet utvinne Ethereum i årevis sammen. Kortene med høye kostnader og kraftuttak betyr imidlertid at lønnsomheten vil være en langsom prosess. Det selges til $ 800, men etterspørsel etter gruvedrift kan øke prisen til over $ 1000.

Vær også oppmerksom på at GTX 1070 Ti har 432 CUDA-kjerner som gjør det raskere for Ethereum-gruvedrift på grunn av 8 GB GDDR5-minne med 8 gigabyte per sekund. Klokken på 1070 Ti er også 100 MHz høyere, og det observeres at begge utgavene hash i samme hastighet uansett forskjell i kjernestyrke. Memory subsystem-ytelsen viste at noen av GTX 1070/1070 Ti-kortene under gruvedrift ble liggende på 2000 MHz, mens andre falt til 1900 MHz-området. Dette kan løses ved å manuelt overklokke minnet til det maksimale for å få de beste resultatene fra kortet. NVIDIA Geforce GTX 1070 Ti Founders Edition kan kjøpes til $ 449, noe som ikke er for dyrt med tanke på at GTX 1070 FE kan kjøpes til $ 399..

Fordeler

 • Flott kjølesystem
 • Stille og gode fans
 • Stilig og fancy design og grensesnitt
 • Utmerket byggekvalitet, bruken av high-end MOSFET og kondensatorer øker levetiden og stabiliteten.

Ulemper

 • Lav hashhastighet hvis den brukes på fabrikkinnstillinger.
 • Høyere strømforbruk.
 • Prisen er betydelig høy sammenlignet med alternativene.

TJEK PRISER I AMAZON

7. GeForce Titan XP

NVIDIA Titan XPSelv om denne modellen er priset til $ 1400 og er relativt mye dyrere enn sine kolleger, har den en imponerende hashrate på 35 MH / s og kan klokkes opp til 42 MH / s.

Gjennomsnittlig strømforbruk på 200W. Pakket med 12 GB GDDR5X-minne, har den en effektiv datahastighet på 11 Gbps.

TJEK PRISER I AMAZON

8. Titan V

NVIDIA Titan VTitan V-serien har en gjennomsnittlig hashrate på 70MH / s og er priset til $ 3000. Den forventede effektuttaket på 250W, som er en mindre ulempe sammenlignet med andre kort. Den har seks grafikkbehandlingsklynger og 5120 CUDA-kjerner og er pakket med et dobbelt kortkort med 12 GB HBM2 RAM, og den totale minnebåndbredden når opp til 652,8 GB / s.

Ledsaget av en massiv 21,1B transistor som driver TITAN V, har den en baseklokke på 1200 MHz og en boost-klokke på 1455 MHz

Dens ytre aluminiumsdel er maskinbehandlet og varmebehandlet for ekstra smidighet og styrke.

Ifølge noen få testkjøringsresultater oppnådde Titan V 70 MH / s for Ethereum-gruvedrift, og når den ble overklokket, steg den opp til 77 MH / s. Kortet drives av en Volta-basert GV100 GPU, som også finnes i Tesla-akseleratorer. Kortet fungerte like bra med andre kryptovalutaer, noe som også gjør det til et passende alternativ for gruvearbeidere. NVIDIA Titan V vitnet om det faktum at de nye Volta-baserte GPUene ville utmerke seg ved gruvedrift og være det beste leketøyet etterspurt for gruvedrift. På grunn av sin spektakulære hashrate er den også priset ganske høy.

Imidlertid kan en rimeligere versjon av dette kortet forventes i markedene som snart viser seg å være det ultimate verktøyet for Ethereum-gruvedrift..

TJEK PRISER I AMAZON

9. AMD Radeon RX Vega 64

AMD Radeon RX Vega 64Med en hash-hastighet på 30 MH / s og en effektuttak på 210 W, har dette kortet utmerket gruveytelsesbelastning med ekstremt klokkepotensial. RX Vega kommer i tre forskjellige versjoner – et referanseluftkjølt kort, en limited edition-modell og en væskekjølt variant. Alle tre kortene klokker minnet på samme 945 MHz baseklokke. Imidlertid øker den væskekjølte modellen baseklokkehastigheten med 12,8 prosent og øker også boost-klokken til 8,5 prosent.

Vega er en del av AMD GPU-arkitekturen, og det er derfor ikke i overflod og vanskelig å finne.

RX Vega har alle 4096 stream-prosessorer som er til stede på brikken, og kan matche overklokkepotensialet til Titan XP til nesten halvparten av prisen på $ 1300..

Mens den luftkjølte produserer for mye driftsvarme, kan spesialutgaven forbli kjølig nok til å trekke 42 MH / s på bare 300W. Den kommer i to versjoner av RX Vega 64 luftkjølte og RX Vega 56-kort og ser nesten identisk ut.

TJEK PRISER I AMAZON

10. AMD R9 390

R9-390XEt annet nytt high-end-kort produsert av AMD, det er priset til $ 540, det har en hash-hastighet på 30 MH / s, noe som gir den en imponerende ytelse til en overkommelig pris. På grunn av dette kan det mangle tilgjengelighet.

Dette kortet har en effektuttak på 235W og ble bygget med eldre, men oppgradert maskinvare, det kan vise seg å stå på sin egen plass sammenlignet med NVIDIA Geforce GTX 980-serien og er også billigere. Dette er et passende og levedyktig alternativ for gruvearbeidere. Et sentralt trekk ved 390X er at den bruker Graphics Core Next-arkitektur som har blitt brukt av AMD siden 2011. Hawaii-kjernen som var basen i R9 290X-serien, har blitt omdøpt til Grenada for å bygge R9 390X-serien. Den har svimlende 2816 strømprosessorer som er delt inn i enheter med 64 individuelle prosessorer inne. Det er en stor GPU som kan kreve 6 og åtte-pins strømkontakter.

Kortet er festet med tre vifter som gir en betydelig mengde støy. Imidlertid blir den automatisk slått av ved lav belastning, som var en nylig implementert funksjon.

Disse kortene bruker en Graphics Core Next-arkitektur som får den til å falle bak NVIDIAs Maxwell-design. Det er et veldig konvensjonelt kort med mulighet for å finjustere hvis du vil gjøre noe annerledes. R9 390X er konkurransedyktig når det gjelder pris, hastighet og minne, men faller bak NVIDIA i områder som strømforbruk, generert støy, varme og overklokking.

Fordeler

 • Foran GTX 980 når det gjelder ytelse.
 • Billigere enn NVIDIA-versjoner.
 • Board-versjoner er også tilgjengelig.

Ulemper

 • Mer strømforbruk
 • Mindre allsidig arkitektur
 • Mange R9 390X-modeller er store og tunge og krever både 6 og åtte-pins strømkontakter.

TJEK PRISER I AMAZON

11. AMD Radeon RX 580

AMD Radeon RX 580Den har en hash-hastighet på 18,5 MH / s og en effektuttak på 185W og er en mindre oppdatering av siste generasjon RX 480-kort som ble produsert. RX 580 har en 1340 MHz boost-klokkehastighet sammen med 8 GB GDDR5-minne. Spesifikasjonene avhenger av hvilken tredjepartsprodusent som ble brukt, og også hvor mye RAM.

Den lille hastighetsoppgraderingen gir den en nær sammenligning med NVIDIA Geforce GTX 1060, og den billigste modellen er på 200 pund. Den har gode kjølesystemer og bruker en Polaris-arkitektur som ikke er det populære valget for Ethereum-gruvedrift. RX 400 og 500-serien er lenge ansett som det eneste valget for ETH-gruvedrift, og blir sakte ut av bruk.

Fordeler

 • Utmerket full HD-ytelse
 • Grei 1440p ytelse
 • Billigere kort har stor verdi

Ulemper

 • Kort mangler kompatibilitet

TJEK PRISER I AMAZON

AMD Mining vs Nvidia Mining

GPU Mining kan gjøres ved hjelp av maskinvaren som leveres av de to største navnene i dette feltet, AMD og Nvidia. Disse grafikkortene ble opprinnelig brukt til spill, videoredigering og serverapplikasjoner, og kan nå tjene som kraftige prosesseringsmotorer for utvinning av kryptovaluta. Ifølge de fleste er AMD bedre når det gjelder budsjett- og mellomstore kort, mens Nvidia er veien å gå for avanserte grafikkort.

Poeng å vurdere 

Det er et par faktorer som er viktige og må tas i betraktning. Her er noen av detaljene du må vite før du velger mellom AMD og Nvidia.

Beregn avkastning

Det er viktig å sjekke fortjenestekalkulatorene og andre faktorer i byggekostnaden for å se om gruvedrift er egnet for deg. Disse faktorene vil gi deg et grovt estimat av avkastningsperioden din, som vil hjelpe deg med å ta mer informerte beslutninger i fremtiden. Beregningene vil ikke være 100% nøyaktige, da ingen kan forutsi fremtiden for kryptovalutaer.

Mynt allsidighet

Hold øye med andre valutaer for å være lønnsom og få tilbake avkastningen så snart du kan. Ingen mynter som du bestemmer deg for å bryte, vil være lønnsomme for alltid, og dette vil fortsette å påvirke avkastningen din.

Pris

Prisen du kjøper er veldig viktig, da dette direkte påvirker avkastningen din. Den siste tiden på Nvidia og AMD GPU’er kjørte detaljhandelsprisene oppover på grunnleggende tilbud versus intens etterspørselsmarkedsdynamikk. Det er også viktig å merke seg at kjøp av utstyr til oppblåste priser kan resultere i en lengre avkastningsperiode og også vil stoppe de fleste kortsiktige fortjeneste.

Strømforbruk

Den gjennomsnittlige strømforbruket er basert på typen mynt eller algoritme som blir utvunnet. Dette varierer med hensyn til forskjellige algoritmer så vel som GPU-er. Du vil imidlertid ikke kunne tilnærme det eksakte estimatet før du begynner å gruve, men du bør likevel vurdere et grovt estimat, da dette vil påvirke kostnadene og avkastningen direkte.

Fordeler med AMD Mining

Mindre risikabelt gruvedrift: Hvis du ser på gruvedriftresultatene til Ethash og Cryptonight-mynter i dag, står ikke Nvidia engang i nærheten. Det er slått av stort antall, ettersom AMD har gjort det utrolig bra. Disse prosjektene har en mer lovende fremtid enn myntene på Nvidia. Hvis en annen hendelse som 2013 Mt. Gox forekommer, en ting er sikkert at AMD-gunstige mynter som Ethereum og Monero vil overleve.

Billigere kort: Etter all sannsynlighet er det sannsynlig at AMD-kort er billigere enn Nvidia-kolleger. Dette resulterer i kortere avkastningsperioder og raskere fortjeneste.

Tweaker Friendly: AMD GPU er kjent hovedsakelig fordi de er gruvevennlige. De kan også finjusteres etter ønske.

Utmerket Ethhash og Cryptonight: Fortreffeligheten til AMD GPU brukt i gruveetere og kryptonittbaserte mynter er eksepsjonell. Dette innebærer at Ethereum, som tilfeldigvis er en av de mest lovende Altcoins og Monero er din til meg. Selvfølgelig vet ingen helt sikkert hva fremtiden bringer, men av utseendet til den; disse to Altcoins er kommet for å bli på grunn av sine sterke og lovende prosjekter.

Ulemper ved AMD Mining

Støyende: AMD GPU-er er mye høyere enn Nvidia-kolleger. Dette skyldes vifteutformingen og på grunn av den rå kraften. Det er ikke spesielt en stor ulempe for et flertall av publikum, men det er for resten.

Ikke strømeffektiv: AMD GPU-er har høy rå kraft, men er ikke energieffektive i mange algoritmer. Dette behovet for kraft resulterer i en høyere strømregning.

Produserer mer varme: AMD GPUs behov for mer kraft resulterer i produksjon av mye varme. Du må sørge for at det er riktig ventilasjon for å unngå uhell.

Lavere videresalgsverdi: På grunn av låsereferanse fra spillere, har AMD en lavere videresalgsverdi. Hvis gruveindustrien blir foreldet, må du selge ekstra kortene dine. Nvidia-kort selges enkelt, ettersom de fleste spillere foretrekker Nvidia for spill over AMD.

Fordeler med Nvidia Mining

Effektivitet: Uansett hvilket kort du bruker, vinner Nvidia strømforbrukskampen uten tvil. Selv om AMD-kort har mye mer rå kraft, er de strømkrevende og bruker høyere effekt. Nvidia er faktisk veldig strømeffektiv. Dette påvirker avkastningen positivt til en viss grad.

Relativt stille: De er relativt mindre støyende enn AMD Rigs da de har relativt mindre strømforbruk. Sammenlignet med AMD GPU er de stille selv om fansen kjører i høy hastighet.

Produserer mindre varme: Nvidia GPU kjører kjøligere enn AMD-kolleger på grunn av effektivitet og utmerket termisk styring.

God støtte: Nvidia-tjenester gir ofte de sårt tiltrengte driveroppdateringene. Å vedlikeholde og sette opp Nvidia er problemfritt og har vunnet enorm popularitet av samme grunn.

God videresalgsverdi: GPU-er kan selges til spillere mens AMD-kortene derimot er vanskelige å selge ettersom spillere foretrekker Nvidia-kort fremfor AMD.

Ulemper ved Nvidia Mining

Kostbar: Det være seg noen av Nvidia-kortene; de er ekstremt dyre sammenlignet med AMD-konkurrentene. Dette kan føre til at avkastningsperioden blir lengre.

Underordnet Ethash og Cryptonight: Cryptonight- og Ethhash-algoritmer er vert for noen av de mest store og lovende myntene i markedet som Monero og Ethereum. Mynter som disse vil sannsynligvis forbli fordi prosjektene deres er veldig sterke og muligheten for å bruke dem er også stor.

Nvidia er dårligere når det gjelder gruvedrift av disse myntene i forhold til AMD. I stedet må du nøye deg med relativt nyere og mindre mynter basert på Equihash osv.

Det er viktig for en å innse at forskjellige kort har en tendens til å utmerke seg med forskjellige algoritmer. Du må ta hensyn til hva dine krav er, og eventuelle begrensninger, og først da ta en beslutning.

Konklusjon

De fleste NVIDIA-kort er effektive når det gjelder strømforbruk, mens AMD-kort er mer økonomiske og lommevennlige. Samlet sett er gruvedrift en metode som innebærer å ta vurderte og analyserte beslutninger når det gjelder å kjøpe maskinvarekort for å hente inn maksimal fortjeneste. Hvis du spiller kortene dine riktig, er det ingen bedre måte å handle i kryptovalutaer og tjene penger på.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me