Beste Ethereum-uitwisselingen 2021 – Beste plaats om Ethereum te kopen

1. Coinbase 2. Coinmama 3. BitPanda
muntenbasis coinmama bitpanda
BEGIN! BEGIN! BEGIN!

Het begon allemaal in de maand januari in het jaar 2009, toen Bitcoins voor het eerst aan de wereld werden geïntroduceerd. Na een paar relatief slapende jaren, maakte Bitcoins een verpletterende comeback, toen ze letterlijk alle eerdere records doorbraken om zo’n enorm record ooit te bereiken dat investeerders over de hele wereld het begonnen op te merken. Al snel verspreidde de cryptocurrency zijn wortels overal. De reguliere media, in combinatie met het geweldige bereik van internet, zorgden ervoor dat Bitcoins al snel een begrip werd. Maar is er meer aan cryptocurrencies dan alleen Bitcoins? Eigenlijk is er.

Blockchain begrijpen

Maar om dieper in de complexe wereld van cryptocurrencies te duiken, moeten we eerst begrijpen wat blockchain is. Simpel gezegd, de blockchain-technologie is een digitale database of grootboek dat alle transacties in de wereld waarbij cryptocurrencies betrokken zijn, registreert of bijhoudt. Op deze manier wordt de behoefte aan een centrale organisatie, al dan niet door de overheid, geëlimineerd die actief alle cryptocurrency-transacties kan volgen en reguleren. De blockchain geeft Bitcoins een van zijn zeer integrale kenmerken van decentralisatie, namelijk niet gecentreerd zijn in de handen van een bepaalde instantie, overheid of organisatie. Nu is Bitcoin mogelijk een van de belangrijkste toepassingen van de blockchain, maar dat betekent niet dat het de enige is.

Ethereum: een inleiding

Ethereum is een andere fantastische en opkomende toepassing van blockchain-technologie die de laatste tijd veel grip krijgt. In de kern werkt Ethereum net als elke andere cryptocurrency, met tokens genaamd Ether die op dezelfde manier als Bitcoins kunnen worden gekocht of verkocht. Elke transactie die plaatsvindt met behulp van deze Ether-tokens als valuta, wordt onmiddellijk geüpload en geregistreerd op de blockchain, waardoor er geen bankorganisatie nodig is die dergelijke transacties valideert. Op het eerste gezicht, terwijl Bitcoins en Ethereum opvallende overeenkomsten delen, zijn er zeker ook enkele veel benadrukte verschillen. Hoewel de Bitcoin bijna uitsluitend als een digitale valuta functioneert, is Ethereum in de eerste plaats een digitaal platform voor het uitvoeren van applicaties door het gebruik van Ether-tokens, wat betekent dat meer tokens je hebt, des te groter zal het bereik zijn van applicaties die je eruit kunt halen. . Maar hoe pak je deze tokens aan? Zijn er uitwisselingsdiensten die specifiek met hen omgaan? Dit artikel is bedoeld om al deze vragen en meer te beantwoorden.

Mijnbouw voor Ether?

Als we het hebben over het verdienen van nieuwe cryptomunten, kijken veel mensen naar mijnbouw. Voor niet-ingewijden is mijnbouw het proces van het digitaal opgraven van nieuwe munten door complexe rekenalgoritmen en wiskundige problemen op te lossen. Dit wordt gedaan met behulp van ingewikkelde machines die op uw computers zijn aangesloten, en degenen die het geluk hebben om als eerste de oplossing te vinden, krijgen de felbegeerde prijs van een paar munten. Hoewel deze methode geweldig werkt voor Bitcoins, geldt deze niet helemaal voor Ether-tokens, simpelweg vanwege het feit dat Ethereum-mining niet haalbaar genoeg is vanwege de buitensporig hoge kosten die eraan verbonden zijn..

Maar de vraag blijft; zo niet via mijnbouw, hoe en waar kunt u dan Ethereum-aankopen doen? Hier is de lijst met de meest productieve, veiligste en meest efficiënte methoden om Ether te kopen en hoe u ervoor kunt betalen.

Koop Ethereum met creditcards of betaalpassen

Creditcards of betaalpassen kunnen een lange weg afleggen om onze dagelijkse transacties gemakkelijker en veel handiger te maken. Ze elimineren de noodzaak om echt contant geld mee te nemen, waardoor de overbagage die we moeten dragen om ons contant geld veilig te houden, wordt verminderd. Ze zijn ook veel veiliger om mee te nemen dan contant geld, want zelfs als u uw kaart verliest, is de kans vrij klein dat iemand u van uw geld kan beroven, tenzij ze uw beveiligingspin kennen of beveiligingsprotocollen kunnen schenden. . Met een minimale vergoeding van ongeveer 3,5% is het kopen van Ether met een creditcard of betaalpas een van de meest haalbare en veiligste beschikbare opties. Van de vele alternatieven noemen we de drie beste Ethereum-uitwisselingen waarmee een gebruiker aankopen kan doen door de creditcardbetaalmethode te selecteren.

1. Coinbase

Coinbase-recensieCoinbase is een veilig online platform waarmee een gebruiker transacties kan uitvoeren in cryptocurrencies, dat wil zeggen, digitale munten kan kopen of verkopen, en deze zelfs kan opslaan in veilige digitale kluizen. Functioneel actief in landen als de VS, Canada, Europa, Singapore en het VK, laat Coinbase je direct Ethereum-munten kopen en rekent een nominale vergoeding van 3,75% aan. Een ding om op te merken is echter dat Coinbase alleen handelt in Ether en niet in Ethereum Classic. Om toegang te krijgen tot Ethereum Classis, hoeft u alleen maar Bitcoins op Coinbase te kopen die vervolgens kunnen worden ingewisseld voor Ethereum Classic op Binance.

AAN DE SLAG MET COINBASE

2. CoinMama

coinmamaCoinMama is een belangrijke probleemloze methode om Ethereum te kopen en verkopen, vooral omdat het de noodzaak van verificatie elimineert als uw transactie onder de bovengrens van $ 125 valt. Het enige wat u hoeft te doen is een account aan te maken en in te loggen, wat nauwelijks veel tijd in beslag neemt. Nadat u bent aangemeld, moet u een aankoop doen die binnen twintig minuten in uw Ethereum-portemonnee wordt weergegeven. Als er echter iets mis is met de service, is het dat ze een te hoge vergoeding vragen. In vergelijking met Coinbase’s 3,75%, brengt CoinMama u maar liefst 7% kosten in rekening voor alle transacties. Aan de positieve kant ondersteunt CoinMama betaalpassen uit alle landen en accepteert betalingen overal ter wereld. Nogmaals, vergelijkbaar met Coinbase, handelt CoinMama ook alleen in Ether en niet in Ethereum Classic. Het proces voor het aanschaffen van Ethereum Classic blijft eigenlijk hetzelfde, namelijk het uitwisselen van Bitcoins die op CoinMama zijn gekocht voor Ethereum Classic op Binance.

AAN DE SLAG MET COIN MAMA

3. BitPanda

bitpandaBitPanda begon als een service die zich uitsluitend bezighield met Bitcoins en hun aankopen. Maar naarmate het bedrijf groeide, zochten de ontwikkelaars naar nieuwe manieren om klanten aan te trekken. Een van deze manieren was om Ether-aankopen te introduceren. Deze tussenhandel voor digitale valuta is gevestigd in Oostenrijk en maakt creditcardtransacties voor Ether mogelijk. De vergoeding is laag zoals het zou moeten zijn en de transacties gebeuren onmiddellijk zonder veel vertraging. Net als Coinbase en CoinMama, verkoopt BitPanda geen Ethereum Classic en je moet het van Binance krijgen in ruil voor Bitcoins die op BitPanda zijn gekocht.

AAN DE SLAG MET BITPANDA

Koop Ethereum met behulp van bankrekeningen of overschrijvingen

De tweede methode waarmee u vertrouwd moet raken, is die van directe rekeningoverboekingen en rekeningbetalingen. Veilig en gemakkelijk, accountoverdrachten zijn geweldig als u ervoor kiest om geen contant geld of kaart bij u te hebben. Ze hebben een minimum aan transactiekosten en kunnen bogen op een bijna universeel bereik. Bijna elke grote onderneming of online uitwisselingsdienst ter wereld ondersteunt betalingen via bankoverboekingen, waardoor ze een geweldig alternatief zijn voor kaartbetalingen.

1. Coinbase

Coinbase-recensieCoinbase kan worden gebruikt als kanaal om Ethereum-aankopen te doen. Met een gezonde winkelervaring en transactiekosten van slechts 1,49% is dit een geweldige manier om uw Ethereum-reserves aan te vullen. De enige beperking waarmee u te maken krijgt, is dat deze functie momenteel alleen beschikbaar is in een beperkt aantal landen. Alleen als u inwoner bent van de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Singapore en Europa, kunt u ten volle profiteren van de voordelen van deze uitwisseling. Anders dan dat, zullen Amerikaanse gebruikers misschien wat meer problemen moeten doorstaan ​​vanwege de vertraagde systeemreactie van het ACH-banksysteem. Om deze reden kan het zelfs 7 dagen duren voordat een transactie is verwerkt. Canadezen daarentegen kunnen genieten van vrij snelle transacties die tussen de 1 en 2 dagen duren voordat ze zijn voltooid. Inwoners van het Verenigd Koninkrijk en Europa kunnen ook van dezelfde voordelen profiteren als ze ervoor kiezen SEPA te gebruiken voor stortingen op hun rekening.

AAN DE SLAG MET COINBASE

2. Kraken

kraken logoKraken is een cryptocurrency-service die buiten Europa is gevestigd en functioneert als een van de toonaangevende handelsmarkten voor Ethereum en Ether. Als je een inwoner van Europa bent en bereid bent Ether-tokens te kopen, dan is Kraken toevallig de beste keuze in termen van geweldige service en vertrouwen. Bovendien biedt Kraken u, in tegenstelling tot veel andere portals, ook de flexibiliteit om Ethereum Classic rechtstreeks aan te schaffen.

AAN DE SLAG MET KRAKEN

3. Tweelingen

gemini logoTweelingen lijken op Kraken in de zin dat het ook in een enkelvoudig gebied is gelokaliseerd. Als u een inwoner bent van de Verenigde Staten, met name New York, komt u in aanmerking om gebruik te maken van de voordelen van deze crypto-uitwisselingsservice. Maak gebruik van de ACH-aanbetaling om uw aankopen uit te voeren. Daarnaast bedient Gemini nu ook regio’s als Canada, Japan, Hong Kong, Korea en enkele Europese landen.

AAN DE SLAG MET GEMINI

4. CEX.IO

cex io recensieCEX.io, gevestigd in het VK, is een uitwisselingsservice die volledig is gericht op digitale valuta’s en cryptocurrencies. Het is toevallig een van de meest ervaren en oudste cryptocurrency-uitwisselingsservices online en stelt zijn klanten in staat Ether-tokens te kopen via ACH als u zich in Amerika bevindt of via SEPA als u zich in Europa bevindt..

AAN DE SLAG MET CEX.IO

Ethereum-portefeuilles gebruiken

Idealiter is het nooit veilig om uw Ethereum- of Ether-tokens op een online exchange op te slaan. Ze zijn gevaarlijk vatbaar voor cyberaanvallen en de kans is altijd groot dat uw munten worden gestolen door hackers. Om deze reden raden we u aan om e-wallets een kans te geven. Deze digitale portemonnees die exclusief voor Ethereum zijn gebouwd, zijn snel, veilig en beveiligd. Ze beschikken over alle benodigde firewalls en beveiligingsprotocollen die uw munten kunnen beschermen tegen mogelijke inbreuken op de beveiliging.

Koop Ethereum met Bitcoins

Er is al genoeg gezegd over de enorme populariteit en het wereldwijde bereik van Bitcoins. Vanwege hun steeds groter wordende marktwaarde en wijdverspreide rage onder de algemene bevolking, kunt u bij bijna alle cryptocurrency-uitwisselingen of transactieportals Bitcoins kopen. De grootste reden hierachter is dat de meeste van de digitale valuta-uitwisselingen die tegenwoordig in gebruik zijn, gebruik maken van het ETH / BTC-paar, wat betekent dat klanten Bitcoins van de beurs kunnen kopen en vervolgens de gekochte Bitcoins kunnen verhandelen voor Ethereum Classic. Portals zoals Binance en Changelly stellen klanten specifiek in staat om Ethereum of Ethereum Classic te kopen met Bitcoins of zelfs andere cryptocurrencies.

1. Binance

binance-logoGeprezen als ‘s werelds populairste en grootste Bitcoin-beurs, bedient Binance dagelijks miljoenen klanten. De grootste factor die voor Binance werkt, is het gemak om Bitcoins te storten en vervolgens die munten verder te gebruiken om Ethereum of Ethereum Classic te kopen..

AAN DE SLAG MET BINANCE

2. GDAX

gdax-platformGDAX is erg populair in de Verenigde Staten en beschikt over een van de grootste consumentenbases van alle online cryptocurrency-uitwisselingsservices. Om uw Bitcoins eenvoudig om te zetten naar Ethereum of Ethereum Classic, werkt GDAX als een zonnetje. Voor die gebruikers die hun Bitcoins hebben gekocht bij Coinbase of GDAX zelf, is het proces zelfs nog eenvoudiger, want ze hoeven niet eens een nieuw account aan te maken of zichzelf te registreren, maar kunnen gewoon beginnen met het verhandelen van hun Bitcoins..

AAN DE SLAG MET GDAX

Koop Ethereum met Paypal

Paypal biedt zeker een manier voor gebruikers over de hele wereld om Ethereum of Ethereum Classic te kopen. Helaas is de methode niet erg eenvoudig. U moet eerst Bitcoins kopen bij VirWoX via Paypal. Zodra dat is gebeurd, kunt u een van de hierboven genoemde uitwisselingsservices gebruiken, zoals Binance of Changelly, om de BTC in te wisselen voor Ethereum of Ether.

Koop Ethereum met contant geld

Er zijn een aantal toepassingen voor Bitcoins, daarom is het tegenwoordig misschien wel de meest populaire cryptocurrency die beschikbaar is op de digitale markt. Een van de vele toepassingen die het heeft, is het internationaal verzenden van geld zonder veel transfersom of extra kosten. Aan de andere kant is het bekend dat Ethereum-kopers over het algemeen alleen aankopen doen voor speculatieve doeleinden. Net als bij de hierboven beschreven methoden, moet u eerst een Bitcoin-aankoop met contant geld doen. Zodra de aankoop is voltooid, maakt u gebruik van een omruilservice zoals Binance of Changelly om uw BTC in te wisselen voor Ethereum.

Veelgestelde vragen over Ethereum kopen

Alles gezegd en gedaan, Ethereum-transacties zijn nu superhandig en probleemloos geworden. Hun brede beschikbaarheid op een aantal platforms zoals hierboven beschreven, in combinatie met hun gevarieerde maar unieke merk van applicaties, maakt ze een potentiële kandidaat voor het volgende grote ding om op te letten na Bitcoins in de cryptocurrency-arena. Dit artikel was een poging om u te begeleiden bij de meest effectieve en beste plaatsen om Ethereum te kopen en welke betaalmethoden u kunt gebruiken. Tot slot proberen we enkele populaire misvattingen weg te nemen, een aantal veelgevraagde antwoorden te geven en wat nuttige informatie te verstrekken over het algemene gebruik, de aanschaf en opslag van Ethereum- en Ether-tokens..

Het juiste moment om te kopen

Net als bij andere markten, is ook de Ethereum-markt enorm onvoorspelbaar. Het is bijna onmogelijk om de optimale tijd om een ​​aankoop te doen te voorspellen, daarom is elke transactie met Ethereum- of Ether-tokens een risico op zich. U kunt uiteindelijk een aanzienlijk bedrag verdienen met een prijsstijging direct nadat u een aankoop heeft gedaan, of u kunt zelfs nog meer geld verliezen als de prijzen plotseling dalen. Er zijn echter bepaalde strategieën die u kunt gebruiken om uw risico te minimaliseren. Een zeer populaire en effectieve techniek is die van het middelen van de dollarkosten, wat inhoudt dat uw totale aankoop over een bepaalde tijd en meerdere transacties wordt verdeeld, zodat zelfs als de prijs enigszins fluctueert, de verliezen die u lijdt tot een minimum worden beperkt..

Risico’s Geassocieerd

Omdat Ethereum een ​​relatief nieuwe vorm van cryptocurrency is, vooral als je het vergelijkt met Bitcoins, is het ook veel vluchtiger en onvoorspelbaarder. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van Ethereum, is het zeer aan te raden om een ​​beetje een achtergrondcontrole van de valuta uit te voeren, recente trends te bekijken en zoveel mogelijk onderzoek te doen naar de levensvatbaarheid van de valuta. Als je na al dit uitgebreide onderzoek nog steeds de neiging hebt om de aankoop te doen, alleen dan moet je doorgaan en jezelf wat Ether-tokens kopen.

Buitensporige aankooptijden

Aangezien Ethereum-beurzen, bijna allemaal, nog in ontwikkeling zijn en hun volledige potentieel nog niet hebben bereikt, zijn ze nog steeds afhankelijk van traditionele banksystemen om hun transacties te verwerken. Deze afhankelijkheid leidt vaak tot problemen omdat banksystemen doorgaans vrij traag zijn en langere perioden nodig hebben om eenvoudige transacties te verwerken. Betalingen die rechtstreeks vanaf bankrekeningen of via creditcards worden gedaan, duren vaak wel een hele week. Omdat een uitwisseling geen afscheid kan nemen van de Ether tenzij en totdat alle betalingen zijn verrekend en verantwoord, is er vaak een vertraging in het geval van Ethereum-transacties.

Mijnbouw of kopen?

Zoals aan het begin van het artikel vermeld, is Ethereum-mijnbouw een nogal gecompliceerd proces dat veel middelen verbruikt. Om Ethereum- of Ether-tokens te verkrijgen, is het beter om ze gewoon te kopen, omdat dit veel eenvoudiger en handiger is voor de gemiddelde consument. Ook is de hoeveelheid bronnen die wordt verbruikt bij het minen van Ether veel groter dan de werkelijke output die u kunt behalen.

Beste betalingsmethode

Er is geen enkele en universele beste betaalmethode bij het kopen van Ethereum. Het is in feite grotendeels afhankelijk van uw voorkeuren en het soort doelen dat u heeft. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar goedkope transacties, dan zal de keuze voor betalingen via een bankrekening u goed doen. Evenzo, als privacy uw grootste zorg is, moet u misschien Bitcoins gebruiken om de aankoop te doen. Tot slot, voor degenen die wat haast hebben en op zoek zijn naar snelle transacties, zijn creditcardbetalingen de juiste keuze.

Acties na aankoop

Dit is wederom een ​​beslissing die het beste door de gebruiker zelf kan worden genomen, rekening houdend met wat hij van plan is met zijn munten te doen. Als u van plan bent ze op te slaan, is de beste optie voor u om uw munten onmiddellijk naar een beveiligde hardwareportefeuille te verplaatsen, zodat ze veilig en opgesloten blijven in een kluis waar het relatief veel moeilijker is om ze te stelen of er toegang toe te krijgen. derden. Voor een klein aantal munten biedt een online portemonnee echter voldoende beveiliging en zal hij het prima doen.

Ethereum of Ethereum Classic?

Zonder veel op de details in te gaan, is het voldoende om te zeggen dat de Ethereum-blockchain onlangs enkele veranderingen heeft ondergaan en is opgesplitst in twee verschillende takken. Terwijl Ethereum toevallig de grootste van de twee is, is Ethereum Classic de kleinere met een bovengrens van ongeveer $ 200 miljoen.

Bitcoin ATM-ondersteuning

Een veel voorkomende vraag die vaak in de hoofden van zowel investeerders als kopers opkomt, is of Bitcoin-geldautomaten Ethereum-opnames en transacties ondersteunen. Het antwoord is nee. Bitcoin-geldautomaten ondersteunen op dit moment geen Ethereum-transacties. De mogelijke reden hierachter is het feit dat Ether-tokens over het algemeen niet zo uitgebreid worden gebruikt als Bitcoins en dat er geen daadwerkelijke vraag is naar Ether bij internationale betalingen. Ether kan zelfs niet worden gebruikt voor online winkelen of worden uitgegeven op e-commercewebsites, daarom is er duidelijk geen behoefte aan het opzetten van Ethereum-ondersteuning in Bitcoin-geldautomaten.

Aankopen in contanten en hun voordelen

Het belangrijkste voordeel dat u kunt behalen bij contante transacties met Ethereum is privacy. Telkens wanneer u voor een cryptocurrency zoals Ether of Bitcoins met contant geld betaalt, krijgt u het bijbehorende voordeel dat u anoniem blijft voor de aankoop. Anders, als privacy niet zo’n grote zorg voor u is, is het eigenlijk raadzaam om te kiezen voor creditcardbetalingen of bankoverschrijvingen. Als u dat doet, krijgt u toegang tot snellere betalingen, aankopen in grotere bedragen en worden zelfs lagere transactiekosten in rekening gebracht in vergelijking met wanneer u ze inruilt voor Bitcoins nadat u ze bij een geldautomaat hebt gekocht..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me