Beste kryptovaluta under en krone – 8 billige Altcoins verdt å kjøpe

En gang var Bitcoin praktisk talt verdiløs. I 2010 betalte noen 10 000 bitcoins for to pizzaer, til en verdi av 25 amerikanske dollar. Litt over syv år senere ble de 10.000 bitcoins verdsatt til nesten 200 millioner dollar. Nå er det mange billige kryptokurver der ute, og mange lurer på hvilken som er den beste kryptokurrency for under en krone.

Tross alt er det ikke alle tokens som er like sannsynlig å gi store fortjeneste.

Er det virkelig kryptovaluta under $ 1?

Sikkert. Det er hundrevis av tokens der ute som selger for mindre enn 1 dollar. Disse billige kryptovalutaene er generelt kjent som øre-kryptovalutaer. Du kan finne noen som koster mindre enn 0,01 USD.

Hvilken er den beste øre-kryptovalutaen?

I 2007 kunne ingen ha spådd at en bitcoin til slutt ville være verdt 20.000 USD. På samme måte kan ingen vite sikkert hvilken av de billige kryptovalutaene som vil se prisen skyte i været de neste månedene eller årene. Kryptohandel, omtrent som aksjehandel eller til og med gambling, handler om å ta risiko.

Men å ta risiko betyr ikke at du bør ta et blindt sprang av troen på et bestemt symbol. Noen kryptovalutaer mer sannsynlig at prisene deres går opp enn andre. Men det er en indikator som kan hjelpe deg med å bestemme hvilke tokens du skal investere i. Denne indikatoren er en tokens Markedsverdi eller “markedsverdi”.

Nå vil jeg gi deg en liste over noen billige, lave markedsverdi-kryptokurver du kanskje vil sjekke ut for å bestemme hvilken som er den beste kryptokurrency under en krone. De fleste av disse er ikke bare kryptovalutaer, men også prosjekter som ønsker å endre måten internett fungerer på.

1. TRON (TRX)

tronmynt

TRON er et operativsystem basert på en blockchain som søker å skape et uavhengig, desentralisert, demokratisk og høyytelsesnett som er egnet for applikasjoner med høy hastighet som spill. På dette tidspunktet er prisen på TRX 0,018 USD med en markedsverdi på 1166114 042 USD.

2. Electroneum (ETN)

elektronmynt

Electroneum søker å skape et nytt økosystem for raske digitale betalinger enn selv personer uten bankkonto kan bruke. Dette økosystemet er sentrert rundt bruk av mobiltelefoner og apper. Nåværende pris er 0,0038 USD og markedsverdi er 37459353 USD. Å kjøpe litt Electroneum er ikke en idé.

3. Opasitet (OPQ)

Opacitys mål er å lage en billig, desentralisert og anonym skylagringstjeneste for deling av filer. Brukere trenger ikke oppgi personlig informasjon for å bruke tjenesten. Betaling for lagringsplass skjer via opasitetstokenet.

4. Stellar Lumens (XLM)

stjernelys XLM

Stellar har laget en protokoll som tillater raske, rimelige, internasjonale overføringer mellom kryptotokener og fiat-valutaer. Målet er å la brukerne enkelt sende penger over landegrensene. Nåværende pris er 0,067 USD og markedsverdi er 1310,680,883.

Les også: Best Stellar Lumens Wallet

5. Ravencoin (RVN)

kjøp ravencoin

Ravencoin er en av myntene mange analytikere anser for å ha høyt potensial. Bygget på en blockchain forked fra bitcoin, søker den å effektivt opprette og overføre tokens mellom partene. Den nåværende prisen er 0,034 USD og markedsverdien er 143,054,768 USD.

6. Cardano (ADA)

billig kryptovaluta

Cardano ønsker å skape en åpen kildekodeplattform med mer avanserte funksjoner enn noen annen plattform. Utvikling er i henhold til en vitenskapelig orientert, fagfellevurdert forskningsdrevet arbeidsfilosofi. Den har en nåværende markedspris på 0,049 USD og en markedsverdi på 1,530,101,948 USD.

7. Basic Attention Token (BAT)

beste øre kryptovaluta

Personene bak Basic Attention Token lager et system som lukker gapet mellom brukere, annonsører og utgivere, slik at midler kan sendes uten mellomledd, til reduserte kostnader og med større effektivitet. I tillegg til å kjøpe BAT-tokens, kan brukerne også tjene dem med innhold de lager, for eksempel personlige blogger, Twitter-kontoer, youtube-kanaler osv. Dette oppnås via den modige nettleseren. Det er også et henvisningssystem som kan hjelpe deg med å tjene mer BAT. Hvis du har lyst til å sjekke ut nettleseren, klikker du her å laste ned.

Den nåværende prisen på BAT er 0,20 USD, med en markedsverdi på 252797375 USD

8. KARMA-mynt (KARMA)

karma-mynt

Dette er et annet symbol med et forslag som lar deg tjene mynter. KARMA er ikke bare navnet på kryptovalutaen, men også på et dAPP og sosialt nettverk bygget på EOS blockchain. Det ligner litt på Instagram, men innlegg er mer orientert mot å fremme gode handlinger og jobbe mot sosial endring. Også innleggsskapere kan tjene KARMA-tokens med “likes” de mottar. Med en pris på 0,00016 USD og en markedsverdi på 15,603,817 USD er KARMA et perfekt eksempel på en billig, lav markedsverdi-kryptokurrency med mange potensialer. Gitt de lave kostnadene per token, kan du samle mange av dem, noe som er en annen grunn til at det gjør listen min over beste kryptokurrency under en krone..

Hva er markedsverdi og hvordan kan jeg beregne det?

Enkelt sagt er markedsverdien en myntverdi i markedet til enhver tid. For å beregne det multipliserer du antall mynter i omløp ganger prisen på hver mynt.

Anta at du eier en eplehage og høstet 100 epler, som selges for en dollar stykket. Siden eplene som fortsatt er på trærne ikke sirkulerer, vil vi ikke ta dem i betraktning. Markedsverdien for eplene dine vil være 100 dollar.

La oss gjøre et eksempel fra den virkelige verden nå. Gå videre til Coinmarketcap og la oss slå opp EOS:

Beste kryptovaluta under en krone (3)

Du kan se her at for øyeblikket selges ett EOS-token for 3,66 USD, og ​​at det totalt er 1018 578 881 EOS-tokens i omløp. Hvis du multipliserer disse tallene, får du ut at EOS-markedsverdien for tiden er litt over 3,7 milliarder dollar. Coinmarketcap gir også en annen interessant statistikk: det globale markedsverdien. Det betyr den totale verdien av alle sirkulerende kryptotokener. I skrivende stund er den globale markedsverdien 268.656.490.134 USD. Dette betyr at EOS står for 1,39% av det globale markedsverdi. Dette er det som er kjent som EOS dominans.

Hvorfor er markedsverdi viktig?

Å kjenne en myntes markedsverdi kan gi deg en ide om hvor sannsynlig det er for en mynts pris å skyte i været. I eksemplet ovenfor, la oss anta at du vil kjøpe noe EOS og vente på prisen for å gi deg 100 ganger fortjeneste. Med andre ord, for at tokens pris skal nå 366 USD. Hvis det gjorde det, og du gjør matematikken, ville det bety at EOS-markedsverdi ville være litt over 370 milliarder dollar. Men vent! Det tallet er mye høyere enn dagens global markedsverdi. Så prisen på EOS, selv om den kan stige, kommer ikke i nærheten av 100 ganger fortjeneste akkurat nå.

EOS er kanskje ikke ditt 100 ganger token. Men det er noen mynter der ute som kan være. Nøkkelen er å ikke bare finne et token med en lav pris, men også en med lav sirkulasjon. Med andre ord, du vil finne en kryptokurrency med lav markedsverdi.

For å konkludere…

Det er mange øre-kryptoer tilgjengelig for handel, og analytikere er enige om at noen av dem har potensial med høy fortjeneste. Men ikke alle er enige om det hvilken de er i ferd med å skyte i været. Det er tross alt ingen som kan forutsi fremtiden. Spørsmålet om å finne ut hvilken som er den beste kryptovalutaen under en krone, er også spørsmålet om hvilken som er den mest undervurderte kryptovalutaen. Listen gitt her er en start. Men nå vet du hvordan du bruker markedskapsler for å velge hvilke kryptoer du skal investere i. Gjør din forskning, velg noen mynter og begynn å handle. Du kan godt være den neste kryptomillionæren.

Har du kjøpt noen av disse myntene før? Gi oss beskjed i kommentarene!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me