Celsius Price Prediction (CEL) for 2021, 2023 og 2025

Visste du at du med bare noen få klikk på nettet kunne låne ut penger eller til og med tjene renter, ta opp et kryptolån og betale eller bli betalt i krypto? Du trenger ikke bruke mye tid på å låne penger i den tradisjonelle banken, da kryptolåneplattformen nå eksisterer!

Kryptovalutautlån er veldig lovende når det gjelder å overta lånesektoren til tross for at det er relativt nytt i lånemarkedet. Det skaper store bølger og bommer i popularitet, da det kan endre finansnæringen. Som en av de fremtredende sentraliserte kryptolåneplattformene, lar Celsius Network brukere låne blockchain-eiendeler. Systemets ryggrad er CEL-token som brukes til å generere renter, ta opp lån, sende peer-to-peer-betalinger og mye mer.

I denne oppgaven vil vi gå gjennom prognosen for Celsius-prisforutsigelser for å se om mer penger vil fortsette å strømme inn i denne kryptolåneplattformen de neste månedene og årene. Så hold deg fast da vi avslører mange muligheter for denne utlånet til kryptovaluta, og hvorfor du bør vurdere denne kryptoen neste gang du trenger et lån.

prisforutsigelse på celsius

Celsius (CEL) Historisk prisanalyse

Celsius Network har handlet for to år (20 måneder) nå. CEL-token ble lansert tilbake i 2018 og samlet inn 50 millioner dollar i sitt første mynttilbud. ICO-token har bare en verdi på $ 0,30 hver, men ICO-prisen krasjet til nesten $ 0,03, noe som gir litt sjanse for lønnsomhet for tidlige investorer. For et år siden ble det imidlertid priset til 0,14 dollar, gir en sammensatt månedlig vekstrate på 34,44% og en sammensatt årlig vekstrate på 33,85% siden den gang.

Midt i pandemien så det bedre ut da prisen steg de siste seks månedene og varierer mellom $ 0,37 og $ 4,97, gir en 53,57% sammensatt månedlig vekstrate og 171,06% ekstrapolert sammensatt årlig vekstrate. Som vi kan se, er tålmodighet noen ganger en dyd!

Prisene til Celsius Network varierte mellom $ 1,30 og $ 4,97 de siste tre månedene, som betyr den hadde en sammensatt månedlig vekstrate på 56,23% og 210,49% ekstrapolert sammensatt årlig vekstrate. Det er fascinerende å merke seg at basert på den enorme veksten i CEL-tokens verdi gjennom 2020, fungerer systemets mekanikk.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

For tiden er Celsius-prisen $ 4,54, med et døgnåpent handelsvolum på $ 14,557,451. Prisen ble senket 7,29% det siste døgnet. Det rangerer # 36 i CoinMarketCap med $ 1.084.245.601 USD markedsverdi. I tillegg har den en sirkulerende forsyning på 238 863 520 CEL-mynter og en maksimal forsyning på 696 millioner. De beste børsene for handel i Celsius er FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin og Uniswap (V2).

celsius-grad-tokenCelsius Network (CEL)

Rangering: 51$ 4,80Pris (BTC) .000,00009500 Markedskap$ 1,84 BVolume$ 6,02 M24h Endring2,88% Totalforsyning695,66 M CEL

Celsius (CEL) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Hvis du søker etter virtuelle valutaer med god avkastning gjennom hele denne tiden, kan CEL være et lønnsomt investeringsalternativ for de kommende månedene og årene! Celsius (CEL) og dets potensielle markedsmiljø avslører at det har vært i et gunstig syklus de siste tolv månedene. Det innebærer at det vil være en positiv trend i fremtiden, og CEL kan være riktig for investering penger.

Som nevnt i Wallet Investor, hvis du kjøper Celsius for 100 dollar i dag, vil du få totalt 21,958 CEL. Prisprognosen for 2026 er $ 31,727. Dermed forventes en langsiktig økning med en 5-årig investering som gir en omsetning på + 596,69%. Din nåværende $ 100-investering kan være opp til $ 696,69 i 2026.

Celcius (CEL) kortsiktig prognosetabell 

AfterPriceChange
1 dag $ 4,87 7,27%
1 uke $ 5,05 11,23%
1 måned $ 6,09 34,14%
6 måneder $ 6,93 52,64%
1 år $ 9,39 106,83%

Celcius (CEL) Langtidsvarselstabell 

AfterPriceChange
2022 $ 9,39 106,83%
2023 $ 10,93 140,75%
2024 $ 12,92 184,58%
2025 $ 15,21 235,02%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sine undersøkelser før de investerer.

Prediksjon Celsius 2021

Dette året kommer til å bli et betydelig år for Celsius (CEL). Mange tror at etter halveringen vil Celsius-prisen sveve de neste årene. Med dagens trender i kryptovalutamarkedets overordnede retning, har Celsius Network (CEL) en god sjanse for å kikse opp til $ 7,87 pris ved utgangen av 2021. Algoritmen spår at dette er 2 ganger nesten fra den nåværende Celsius-prisen i dag..

Prisene på Celsius Network er for tiden baisse siden den har falt de siste dagene fra den høyeste tiden på 6,87 dollar 4. januar 2021. I denne saken må handelsmennene gjøre seg gjeldende for betydelige svingninger som må håndteres tilsvarende. Frykten kan være synlig i Celsius-markedet som senere vil føre til et betydelig prisfall.

Basert på CEL-samfunnets entusiasme med kommende oppdateringer, vil dette imidlertid øke og gi en tøff konkurranse til andre kryptolåneplattformer. Så mye som teamet fortsetter å jobbe med sine produkter og partnerskap, ser fremtiden lys ut for CEL.

Prediksjon Celsius 2023

CEL får stadig større trekkraft blant kryptovalutaentusiaster av en god grunn: det er en lovende kryptolåneplattform. I tillegg avhenger det av teamets strategiutførelse for kontinuerlig å øke tokenprisen for å tiltrekke mange investorer til denne kryptovalutaen.

Logisk sett vil CEL-prisforutsigelsen 2023 avhenge av nivået på adopsjon denne valutaen har oppnådd på den tiden. De medfølgende konsensuspoengene til et prisnivå på $ 10,00. Dette betyr imidlertid ikke at det vil være jevn vekst fordi volatilitet forventes å forbli høy, og potensielt skape flere bearish sykluser til CEL når nivået nevnt ovenfor..

Celsius-prisforutsigelse 2025

Innen 2025, med den økende digitaliseringen og bevisstheten om kryptovalutaaktiva, har Celsius Network mange potensialer fremover. Prediktiv modellering og investorsentiment skrapet fra forskjellige kilder på nettet, rundt $ 20 – $ 30 amerikanske pris forventes i like mye som teamet fortsetter å utvikle seg og skaffe seg fra målgruppen.

I følge algoritmeanalyse og prediktiv modellering, selv om prisene alltid er utsatt for endring, driver den nåværende langsiktige trenden CEL-prisen til å fortsette oppover. Du må imidlertid holde oversikt over nyhetsbrev, sosiale medier, kommende arrangementer og investorers følelser når cel token endres over tid for å avgjøre når du skal kjøpe eller selge til rett tid..

 Er Celsius Network en god investering?

Desentraliseringsfinansiering ble ganske populær i dag, og det er bare fornuftig å se på Celsius Network (CEL), som utnytter bevegelsen for å skape inntekter fra kryptolån. Ved å vende den tradisjonelle bankmodellen på hodet og lage en kundesentrisk som handler i din beste interesse, er det viktig å ta hensyn til risiko og belønning for å avgjøre om Celsius er en god investering eller ikke.

Celsius desentraliserer og tillater enkeltpersoner å låne penger fra brukerne og få tilbake 80% av rentenes fortjeneste. Mens de betaler veldig anstendige renter, kan de også låne ut fiat og sette kryptovalutaene sine som sikkerhet. Selv om den har mange tiltalende kanter, har den noen av dens ulemper. Det kan ikke være bra, ikke sant? De fleste av CEL-eiendelene er ikke lagret i kalde lommebøker. Celsius Network-tjenester er forvaring, noe som betyr at du overgir nøklene til dem.

Det åpner også muligheten for nettangrep på kjøpene dine, og tap kan oppstå. Dessverre tilbyr det ikke direkte forsikring på lånene dine. I så fall prøver Celsius å gjøre seg selv så pålitelig som enhver annen finansinstitusjon og lover å bruke balansen til å dekke kundenes tap, selv om vilkårene for bruk ikke garanterer gjenoppretting av eiendelen i tilfelle et hack.

Kryptovalutamarkedet er ekstremt ustabilt og utfordrende å forutsi på lang sikt, så det er en viktig oppgave å undersøke det grunnleggende og fremdriften til Celsius Network før du bestemmer deg for å investere penger i lang tid å holde i måneder eller år. CEL-tokens forblir vilkårlige enn mer etablerte mynter som Bitcoin og Ethereum.

Likevel kan de bli en verdifull del av noens kryptobeholdninger, spesielt hvis du er interessert i å bruke Celsius-plattformen for å generere interesse for dine kryptobeholdninger. Det er bemerkelsesverdig at brukerne må holde og stake CEL-tokens for å få høyest utlån og renter.

Når det er sagt, bør du bli påminnet om at du setter inn pengene dine i en tredjeparts digital lommebok. Så lenge systemet fungerer, har du tilgang til myntene dine, og du må vurdere risikoen som dette innebærer. Og husk å gjøre grundige undersøkelser før du forplikter deg til en investering.

Vei fordeler og ulemper nøye, og sett aldri inn mer penger enn du har råd til å tape. Til slutt er det opp til deg og deg alene beslutningen og ansvaret for å bruke Celsius plattformen ordentlig.

 Hvordan kjøpe Celsius (CEL) -token?

Celsius Network er en one-stop-shop for alle dine blockchain-baserte økonomiske behov som medlemmer nå kan kjøp krypto direkte gjennom Celsius-appen. Du kan kjøpe følgende ledende kryptovalutaer tilgjengelig via Celsius-appen, inkludert ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM og SGA. Du kan også gå til CoinMarketCap eller CoinGecko for en komplett liste over børser som viser CEL.

Du kan kjøpe mynter og sette dem inn direkte på Celsius-kontoen din, og du kan til og med umiddelbart tjene renter eller bruk dem som sikkerhet for å få en kryptobanklån. Mens CEL jobber med å legge til et bankoverføringsalternativ for å kjøpe mynter, har brukerne muligheten til å kjøpe krypto med kredittkort til de laveste prisene i bransjen.

Mer informasjon om Celsius (CEL)

Celsius Network (CEL) ble grunnlagt i 2017 av Alex Mashinsky (administrerende direktør) og Daniel Leon (grunnleggende president og COO). Det er et peer-to-peer-utlånsselskap som gjør det mulig å låne og låne ut kryptovalutaer. Det vil si å si at de lar låntakere raskt få tilgang til fiat-midler ved å sette kryptoen som sikkerhet, og betale minimal rente. På den annen side tilbyr långivere fortjeneste på renter for kryptovalutaene som er deponert på deres digitale lommebok fra Celsius Network.

Celsius Network (CEL) sin største fordel er at det ikke er minimumsinnskudd, noe som betyr at du automatisk kan begynne å tjene renter ved å sette inn hva du vil. De behandler også alle sine klienter; like, uansett garantier, enten det er $ 5 eller $ 5.000.000. Det er heller ingen minimumsinnskudd og uttaksgebyrer. Denne plattformen lar deg velge hvordan du skal motta eller betale dine interesser (kryptoen du satte inn) eller i CEL-tokens.

Du har sannsynligvis møtt “ikke nøklene dine, ikke myntene dine” ganske ofte, og i denne plattformen er dine private nøkler til lommeboken din ikke din. Dermed er det ingen garanti for at eiendelene dine er trygge for hackere, og du kan miste alle midler i prosessen. Heldigvis har du full kontroll over midlene dine, og når du vil, kan du alltid ta ut kryptoen din, ettersom Celsius ikke låser opp midler. Fremfor alt er ikke bankhistorikken din helt relevant, da dette ikke krever en kredittsjekk.

Videre inneholder Celsius Network over 730 millioner dollar i eiendeler og støtter over 101.000 brukere over hele verden. I tillegg har selskapet tjent 12 millioner dollar i rentebetalinger. Det legger også til rette for nesten 5,5 milliarder dollar i låneopprinnelser (omtrent 8,2 milliarder dollar i dagens BTC-priser).

Celsius (CEL) Team

Celsius Network har et sterkt team bestående av mennesker med unik bakgrunn som sterkt ønsker å gi økonomisk frihet og bryte banksystemet ved hjelp av blockchain-teknologi. CEL-plattformen har som mål å bidra til å spre masseadopsjon enda raskere.

For det første er Alex Mashinsky (administrerende direktør) en av VOIP-oppfinnerne (Voice over Internet Protocol). Et stiftende medlem av flere vellykkede selskaper og resten av teamet var serieentreprenører, veteranfolk, bankeksperter, forretningsutviklere og vellykkede blockchain-pionerer. Så med den erfaringen og kunnskapen, bruker CEL-teamet sin tid på å forbedre hundretusenvis av Celsius-brukeres økonomiske stilling.

Konklusjon

Celsius (CEL) er den første utlånsplattformen som nådde 1 milliard dollar i midler under forvaltning, noe som gjør det til en enorm suksess i kryptomarkedet. Det har gitt frihet når det gjelder lån og utlån i høyere hastighet uten gebyrer og kredittsjekker. Uansett var mange nølende da det oppstod mange bekymringer over at Celsius var en forvaringsplattform og mangelen på åpenhet. Midt i alle kontroversene, tror mange fremdeles på Celsius ‘makt (CEL) i å hjelpe investorer og handelsmenn til denne kryptorevolusjonen ved å la dem låne og låne kryptovalutaer.

Gitt det faktum at kryptomarkedet har høy volatilitet, kan prisene på CEL-token svinge eller bevege seg i fremtiden; Decentralize Finance (DEFI) -bevegelsen er imidlertid fremdeles i full gang med at Celsius-teamet fortsetter å tilby tilstrekkelige tjenester som vil gjøre at CEL muligens snart kommer inn på topp 50 mest omfattende markedsverdiholderliste. Derfor er Celsius fortsatt en pålitelig utlånsplattform, og så lenge du er klar over risikoen som følger med bruk av CEL, ser vi ingen grunn til ikke å bruke kryptoen din til den beste fordelen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me