De 10 meest ondergewaardeerde cryptocurrencies van 2021

De heersende bearish marktomgeving biedt de unieke mogelijkheid om in cryptocurrencies te investeren. Om ons risico te minimaliseren en ons rendement te maximaliseren, moeten we echter op zoek gaan naar de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies. Helaas is dit geen gemakkelijke taak. U hoeft zich geen zorgen te maken. We hebben in dit artikel de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies verzameld en in detail uitgelegd waarom ze zo zijn.

Laten we zonder verder oponthoud aan de slag gaan!

Op zoek naar de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies

Contents

Invoering

De technologie die aan cryptocurrencies ten grondslag ligt, is vaak moeilijk te begrijpen. In feite is het zo moeilijk dat zelfs de grootste koppen op het gebied van financiën, zaken en economie het moeilijk hebben om hun hoofd rond dit onbekende en ongebruikelijke activatype te wikkelen. Bovendien lijken ze niet te begrijpen waar de waarde van crypto’s vandaan komt. Ze verwerpen ze snel als de monetaire experimenten, bubbels, Ponzis-schema’s en zelfs regelrechte oplichting door millennials die binnenkort mislukken.

Helaas bleek deze beoordeling voor veel cryptocurrency-projecten pijnlijk waar te zijn. Vanwege overwegend bearish marktomstandigheden en de prevalentie van slecht presterende, lage kwaliteit en weinig potentiële cryptocurrency-initiatieven. 

Om de zaken nog erger te maken, zijn er tot nu toe al ongeveer 3.000 verschillende digitale activa in omloop en deze groeien met de dag. Dit maakt het selectieproces voor potentiële investeerders steeds moeilijker. Bovendien zijn de meeste bestaande meet- en analysetools van traditionele financiële markten eenvoudigweg niet van toepassing. Als gevolg hiervan hebben experts uit de traditionele financiën en economie moeite om de onderliggende waarde ervan vast te stellen.

Hoewel dit sombere vooruitzichten kan bieden in deze ontluikende industrie, kunnen we dit als een kans beschouwen. Een kans om verder te innoveren door nieuwe tools en maatstaven uit te vinden en te ontdekken waarmee beleggers de onderliggende waarde van deze opkomende activaklasse kunnen bepalen.

Ongetwijfeld plaatst de huidige bearish marktomstandigheid ons in een unieke positie om veel ondergewaardeerde cryptocurrencies te benutten, in de hoop dat deze activa in 2019 tot 2020 exploderen. De belangrijkste uitdaging hier is echter hoe we bepalen welke van deze munten de beste cryptocurrency om nu in te investeren. GEEN zorgen, we hebben veel van het zware werk gedaan en een lijst samengesteld met de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies in 2019.

Methodologie

Voordat we ingaan op de detaillijst van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies, is het belangrijk om uit te leggen hoe de lijst is gemaakt, om te laten zien dat onze lijst met ondergewaardeerde cryptocurrencies niet willekeurig is gemaakt of gekopieerd vanuit een bron. Bovendien geeft dit lezers ook de mogelijkheid om te leren hoe ze de onderliggende waarde van cryptocurrencies kunnen ontdekken met behulp van de statistieken en procedures die in dit artikel zijn gebruikt. Houd er rekening mee dat deze methodeprocedures niet bedoeld zijn als beleggingsadvies of ter vervanging van professioneel advies. Het mag alleen worden opgevat als educatief materiaal of als investeringsadvies. Onthoud dat vanwege de aard van cryptocurrencies ze worden beschouwd als investeringen met een hoog risico en dat ze kunnen leiden tot het verlies van al het kapitaal.

Eerste lijst van Top 200 cryptocurrencies per marktkapitalisatie

ondergewaardeerde cryptocurrencies coinmarketcap

De lijst met meest ondergewaardeerde cryptocurrencies begon met een kijkje in de top 200 cryptocurrencies op basis van cryptomarktkapitalisatie, kennis te nemen van de meer bekende cryptocurrency-projecten die in het verleden relatief succes en tractie hebben getoond. Aangezien de markt over het algemeen lager is dan hun hoogste punt ooit, kan worden gesteld dat de meeste van deze digitale activa ondergewaardeerd zijn en vroeg of laat moeten worden hersteld, vanwege deze twee belangrijke feiten – ten eerste, de meeste crypto-investeerders die dienden aangezien de katalysator voor de eind 2017 en begin 2018 crypto bull run nog steeds aan het bijkomen is van verliezen en nog steeds aarzelend is om opnieuw op de markt te komen.

Ten tweede is er nog geen massale acceptatie van cryptovaluta, het is niet meer de vraag of het zal gebeuren, maar wanneer het zal gebeuren. Er zijn steeds meer tekenen dat de marketing zijn volgende bull-run-fase nadert, de intrede van meer institutionele producten en diensten van beleggingskwaliteit. Bovendien is de BTC-evenement voor het halveren van beloningen zal als katalysator dienen voor een positievere prijsbeweging en kan zo investeerders 2017-2018 aanmoedigen om terug te komen. Dit komt bovenop de verwachte nieuwe investeerders (zowel retail als institutioneel). 

Het selecteren van de populaire meest ondergewaardeerde cryptocurrencies

Na aantekeningen te hebben gemaakt van enkele van de interessantere projecten op basis van hun marktkapitalisatie, werd een lijst gemaakt van meer dan 20 recent samengestelde trending-artikelen met onderwerpen als ‘meest ondergewaardeerde cryptocurrencies’, ‘welke altcoin zal exploderen’, ‘Top 10 cryptomunten 2019 ”En“ beste crypto om nu in te investeren. Dit werd gedaan om een ​​lijst met cryptocurrencies te krijgen waarvan het publiek denkt dat ze ondergewaardeerd zijn. Bovendien werd er extra op gelet dat deze online bronnen eerlijke meningen waren en geen geschriften in opdracht. Ten slotte hebben we onze eigen samengestelde lijst toegevoegd op basis van onze eigen due diligence en ervaring in interactie met het team, de gemeenschap en de technologie van het project. Het eindresultaat was een lijst met meer dan 73 digitale assets die we op de proef zullen stellen.

10T’s selectieproces

Om deze lijst verder in te korten, hebben we een doorlichtingsproces ontwikkeld dat ons helpt de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies te identificeren in 2019 tot 2020. We noemden dit doorlichtingsproces het 10T’s (Ten T’s) wat Team, Technologie, Tokenomics, Trilemma, Bedreigingen, Tactieken, Triggers, Tractie, Technieken en Gedachten betekent. 

Team & Technologie

Het allereerste waar we naar kijken, is de Team achter het project. Wij zijn van mening dat als het team in het verleden een geschiedenis van bewezen successen heeft, het zeer waarschijnlijk is dat ze in de toekomst zullen slagen. Vervolgens inspecteren we het Technologie ze bieden en identificeren wat het uniek, nuttig en innovatief maakt. 

Tokenomics

Daarna kijken we naar het Tokenomics om zijn rol, kenmerken en doel te beoordelen. Houd er rekening mee dat een groot aantal van de projecten mislukt omdat het team er niet in slaagt het nut van het token te koppelen aan zijn bedrijfsmodel, anders dan als een vehikel voor kapitaalfinanciering en speculatieve activa zonder onderliggende waarde. 

Trilemma

Trilemma verwijst naar de “blockchain-trilemma” die de moeilijkheid beschrijft die ontwikkelaars tegenkomen die gebruik willen maken van de kracht van gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) – beveiliging, decentralisatie en schaalbaarheid. Dit is in de eerste plaats de belangrijkste waardepropositie van DLT en het is belangrijk om te zien hoe het project de drie. 

Gevaren & Tactiek

Vervolgens hebben we ook gekeken naar de Gevaren de projecten kunnen te maken krijgen met onzekerheden in de regelgeving, nalevingsproblemen, concurrentie, technische uitdagingen en andere risico’s. Om er zeker van te zijn dat het team doet wat ze wilden doen, hebben we ook het Tactiek en strategieën die ze hebben geïmplementeerd om belangrijke mijlpalen in hun project te bereiken. Noteren of doelen en resultaten effectief en tijdig worden bereikt.  

Triggers

Triggers of katalysatoren zijn belangrijke ontwikkelingen of gebeurtenissen binnen de grotere cryptocurrency-omgeving. Dit kan een plotselinge wijziging in de regelgeving zijn waar het project momenteel wordt uitgevoerd, of een macro-sociaaleconomische gebeurtenis die van invloed kan zijn op de vraag naar de digitale activa van het project. Bovendien kan het ook een aanzienlijke prijsbeweging van de cryptomarkt zijn, een grote upgrade of productrelease van het team of een belangrijk partnerschap met een zeer invloedrijke marktleider..

Tractie & Technieken

Naast triggers hebben we ook het niveau van Tractie het team heeft gemaakt voor het project. We controleren de aanwezigheid op sociale media, de omvang van de gemeenschap, zakelijke partnerschappen, het aantal gebruikers en de vraag naar zijn producten en diensten. Om een ​​beter beeld te krijgen van de prijsbeweging van de cryptocurrency van het project, hebben we er ook enkele gemaakt Technisch analyse om te zoeken naar signalen en patronen die naar voren komen en om te bepalen of het de juiste tijd is om posities in het genoemde activum in te nemen.

Gedachten

Ten slotte onderzoeken we het algemene sentiment van de cryptocommunity ten aanzien van het project door te vragen naar communityleden Gedachten over het project en turen naar openbare commentaren op blogs, artikelen en de sociale media-accounts van het project.

Door de statistieken van onze 10T te gebruiken, waren we in staat om het aantal systematisch terug te brengen tot 10 waarvan we denken dat dit de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies zijn en zullen onze lezers voor zichzelf de beste cryptocurrency kunnen identificeren om nu in te investeren, afhankelijk van hun eigen voorkeuren en doelen. Laten we nu zonder verder oponthoud naar de lijst gaan waar we onthullen welke altcoins zullen exploderen en de beste crypto’s voor 2020.De munten waren niet in een bepaalde volgorde gerangschikt en mogen niet als ranglijst worden beschouwd.. 

Top 10 meest ondergewaardeerde cryptocurrencies 2019-2020

1. Fusie (FSN)

Naar onze mening is Fusion (FSN) een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies. Zelfs als je alleen maar naar de huidige prijs van het token kijkt in vergelijking met het hoogste punt ooit, kun je het potentieel zien dat dit project 20x of zelfs meer in waarde stijgt..

Dat gezegd hebbende, er zijn genoeg tokens die drastische prijsveranderingen hebben ondergaan, dus wat ons zo optimistisch maakt over Fusion?

Om te beginnen zijn ze een van de weinige projecten die daadwerkelijk op hun roadmap worden uitgevoerd. Ze hebben niet alleen met succes hun hoofdnet gelanceerd, maar ze hebben het ook ongelooflijk gemakkelijk gemaakt voor gebruikers om deel te nemen aan hun ticketed-proof-of-stake ecosysteem via Amazon Web Servers of Google Compute Engine. Een gebruiker kan een server opzetten, 5.000 FSN inzetten en dan meteen beloningen verdienen.

Maar wat Fusion nog interessanter maakt, is hun missie. Ze proberen een ketenoverschrijdend ecosysteem te creëren om financiële transacties te ondersteunen.

Algemene informatie

Naam (Ticker): Fusie (FSN)

Totaal aanbod: 62.742.525 FSN

Prijs: $ 0,559721 USD

Circulerend aanbod: 45.172.769 FSN

Altijd hoog: $ 9,39 USD

Marktkapitalisatie: $ 25.284.145 USD

Dieptepunt: $ 0,090 USD

Consensusprotocol: Ticketed Proof of Stake (TPoS)

2. Bitcoin (BTC)

Bitcoin is een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies

Als u gaat investeren in cryptocurrencies, waarom investeert u dan niet in het meest bekende, gevestigde, meest liquide digitale activum dat altijd de tand des tijds heeft doorstaan. Deze cryptocurrency behoeft geen verdere introductie, het is de eerste cryptocurrency die de harten en geesten heeft veroverd van mensen die op zoek zijn naar een levensvatbaar alternatief voor het huidige kwetsbare en onhoudbare financiële banksysteem dat in 2008 bijna volledig ineenstortte.. 

De identiteit van de oorspronkelijke architect van dit technologische wonder is nooit onthuld, maar zijn of haar nalatenschap blijft vooruitgaan, aangedreven door de altijd ondersteunende bitcoin-gemeenschap en wordt voortdurend ontwikkeld door enkele van de meest getalenteerde en meest ervaren blockchain-ontwikkelaars in de ruimte.. 

Het wordt algemeen beschouwd als de gouden standaard voor cryptocurrencies in termen van waardeopslag. Schaalbaarheid blijft een uitdaging, want dit project wordt een belangrijke barrière voor massale acceptatie, maar ondanks deze zwakte blijft het de meest algemeen aanvaarde cryptocurrency ter wereld en wordt het erkend als het veiligste gedistribueerde grootboeknetwerk dat de wereld ooit heeft gezien.. 

Het consensusmechanisme, Proof-of-Work, wordt nog steeds beschouwd als het meest veilige consensusprotocol, maar wordt beschouwd als een energieverspillende activiteit die het verbruik van sommige kleine landen al overtreft. Door voortdurende technologische verbeteringen van cryptominingapparatuur, evenals het toenemende gebruik van overtollige duurzame energiebronnen voor mijnbouwactiviteiten, is het risico van Proof-of-Work (PoW) energietekort echter verminderd..

Algemene informatie

Naam (Ticker): Bitcoin (BTC), (XBT)

Totaal aanbod: 21.000.000 BTC

Prijs: $ 8.382,03 USD

Circulerend aanbod: 17.987.900 BTC

Altijd hoog: $ 19.870,62 USD

Marktkapitalisatie: $ 150.775.185.969 USD

Dieptepunt:       $ 0,010 USD

Consensusprotocol: Proof-of-Work (PoW)

Voordelen

 • Functioneert als de reservevaluta in de cryptocurrency-ruimte omdat het de meest liquide crypto is en de grootste marktkapitalisatie heeft.
 • Potentieel om Gold 2.0 te worden
 • Goed gevestigde en meest herkenbare digitale valuta.
 • Een schaars totaalaanbod met slechts 21 miljoen zal ooit bestaan.
 • Superieure netwerkbeveiliging die nog nooit is aangetast 
 • Continu in ontwikkeling 
 • Voordeel van de eerste verhuizer

Nadelen

 • Schaalbaarheid blijft een probleem en een grote belemmering voor massale acceptatie
 • Het stroomverbruik van het consensusmechanisme wordt gezien als een bedreiging voor het milieu en voor hernieuwbare energiebronnen.
 • Transactiekosten zijn over het algemeen duur.
 • Vertragingen bij transacties kunnen gebruikers blootstellen aan onnodige risico’s.
 • Ten onrechte worden bestempeld als een enabler voor illegale activiteiten.
 • Te volatiele prijsbeweging

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • Het is de nummer één cryptocurrency ter wereld die vele bull en bear cycli heeft gekend die rijp lijkt te zijn voor de volgende bull run.
 • Uitbreiding van de infrastructuur om massale acceptatie te ondersteunen, zowel voor particuliere als institutionele beleggers, bijv. bewaaroplossingen, traditionele investeringsvehikels
 • In veel landen wordt langzaamaan meer duidelijkheid verkregen over de regelgeving 
 • Het is de meest liquide cryptocurrency ter wereld met de meeste handelsparen
 • Het wordt steeds meer een “Safe Haven Asset” en heeft het potentieel om goud toe te eigenen als dé manier om zich in te dekken tegen het risico van macro-economische onzekerheden.
 • Het is de cryptocurrency die de meeste instellingen, vermogende particulieren en family offices kennen en waarin ze geïnteresseerd zijn. 
 • Schaalbaarheidsoplossing van de tweede laag Lightning Network wint aan grip
 • Blokkeerbeloningen halvering evenement dat plaatsvindt in minder dan 7 maanden, wat, op basis van historische gegevens, als katalysator dient

3. Ethereum (ETH) 

Ethereum een ​​van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies

Als Bitcoin de eerste gedecentraliseerde applicatie is die de toepassing van blockchain populair heeft gemaakt, is Ethereum het eerste gedecentraliseerde platform met Smart Contract-functionaliteit waarmee ontwikkelaars bovenop hun netwerk kunnen bouwen. Als Bitcoin het eerste ‘programmeerbare geld’ is, dan is Ethereum de eerste ‘programmeerbare blockchain’. Ethereum werd aanvankelijk uitgebracht door Vitalik Buterin in 2013 nadat zijn voorgestelde scripttaal om gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk te maken geen ondersteuning kon krijgen van de bredere Bitcoin-gemeenschap. 

Het wordt ook wel de universele wereldcomputer genoemd en wordt algemeen beschouwd als de belangrijkste factor voor de prevalentie van het nieuwe crowdfunding-mechanisme dat Initial Coin Offering (ICO) wordt genoemd, en als de belangrijkste reden voor de versnelling van de ontwikkeling van de gedecentraliseerde applicaties (dApps) . Het is aangeprezen als de volgende evolutie van Blockchain-technologie of Blockchain 2.0 die het nut van blockchain-technologie enorm heeft uitgebreid buiten de financiële sector. 

Algemene informatie

Naam (Ticker): Ether (ETH)

Totaal aanbod: ​

Prijs: $ 184,53 USD

Circulerend aanbod: 108.114.062 ETH

Altijd hoog: $ 1.448,18 USD

Marktkapitalisatie: $ 19.949.805.779 USD

Dieptepunt:     $ 0,15 USD

Consensusprotocol: Proof-of-Work (PoW)

Voordelen

 • 2e hoogste marktkapitalisatie 
 • First mover voor platforms die slimme contracten uitgeven
 • Gedecentraliseerde ontwikkeling en organisatie via EIP’s
 • Een van de meer veilige en gedecentraliseerde blockchains vanwege het gebruik van het PoW-consensusprotocol.

Nadelen

 • Schaalbaarheid blijft het belangrijkste probleem
 • Stevig programmeertaal moeilijk te gebruiken en niet populair.
 • Transactiekosten stijgen exponentieel tijdens netwerkcongestie
 • Een openbaar zichtbaar slim contract kan een risico vormen voor uitgevers van slimme contracten.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • Eerste beweger in het slimme contractplatform
 • Een toenemend aantal financiële instrumenten om ETH te ondersteunen
 • Smart Contract-platform voor veel nuttige blockchain-initiatieven
 • Ondanks zijn zwakke schaalbaarheid, is het het dominante platform bij uitstek gebleven om slimme contracten uit te geven voor dApps en crowdfunding-initiatieven.
 • Het heeft het grootste aantal brancheoverkoepelende partnerschappen voor dApps-implementatie met gerenommeerde toonaangevende bedrijven over de hele wereld.
 • Het is publiekelijk geclassificeerd als geen beveiliging door een vertegenwoordiger van de Amerikaanse SEC, wat is bevestigd door de Crypto Rating Council. 
 • Ethereum-ontwikkelaars hebben actief schaalbaarheidsoplossingen gevonden, zoals migreren naar proof-of-stake-mechanismen en zijketenoplossingen.
 • Binnenkort beschikbaar Ethereum 2.0 belangrijke katalysator voor meer opwaarts prijspotentieel.

4. Cardano (ADA)  

ondergewaardeerde cryptocurrencies - Cardano

Net als Ethereum positioneert het team achter Cardano zijn project als een Smart Contract-platform, dat zich onderscheidt door meer geavanceerde functies te bieden. Het ontwikkelteam dat voornamelijk bestaat uit gevestigde ingenieurs, onderzoekers, zakenmensen en professionals beweert dat het een van de eerste gedistribueerde grootboektechnologieën is die gebruikmaakt van wetenschappelijke en door onderzoek gestuurde ontwikkeling. Het wordt algemeen beschouwd als een blockchain van de derde generatie (blockchain 3.0), omdat het de beste kwaliteiten van blockchains van de vorige generatie bevat en nieuwe innovaties toevoegt om het veiliger, gedecentraliseerd, schaalbaarder, duurzamer en nuttiger te maken..

Het team wordt geleid door Charles Hoskinson, een van de meest invloedrijke en gerespecteerde blockchain-professionals en een van de mede-oprichters van de Ethereum-blockchain. Het platform en de cryptocurrency van Cardano zijn ontwikkeld met Haskell, een van de veiligste softwaretalen die een extra beveiligingslaag toevoegt. In tegenstelling tot Ethereum gebruikt Cardano al het Proof-of-Stake-consensusmechanisme waarmee het team veilig stemmen en schaalbaarheid kan introduceren en het team in staat stelt flexibele incentiveprogramma’s te introduceren.. 

Algemene informatie

Naam (Ticker): Cardano (ADA)

Totaal aanbod: 45.000.000.000 ADA

Prijs: $ 0,0403 USD

Circulerend aanbod: 25.927.070.538 ADA

Altijd hoog: $ 1,18 USD

Marktkapitalisatie: $ 1.056.868.964 USD

Dieptepunt:       0,00 USD

Consensusprotocol: Proof-of-Stake (PoS)

Voordelen

 • Het zeer competente en gerenommeerde ontwikkelingsteam
 • Voortdurende en consistente verbetering van het project
 • Het meer energie-efficiënte PoS-consensusprotocol
 • Relaties gelegd met regelgevende instanties
 • Schaalbaarheid, interoperabiliteit en duurzaamheid is een prioriteit

Nadelen

 • De diepte en reikwijdte van het project zijn zo groot dat het team ze misschien niet volledig kan leveren.
 • Het opzettelijke tempo van ontwikkeling als gevolg van continue verbetering en testen vertraagt ​​de voortgang van het project.
 • De relatief langzame uitrol van real-world applicaties die bovenop het platform zijn gebouwd.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • De meeste Cardano-houders komen uit Japan, het land dat de meeste kans heeft op massale acceptatie van cryptocurrency, wat de vraag naar ADA zal stimuleren, die eindig is.
 • Het heeft dezelfde waardepropositie van Ethereum met andere waardetoevoegende functies, zoals de betere implementatie van slimme contracten en een beter schaalbaar consensusprotocol.   
 • Interoperabiliteit wordt een van de meest gewilde functies in blockchain, Cardano is een van de eersten die deze functie heeft ontwikkeld. 
 • Het team voegt continu de beste functies en frameworks toe aan zijn platform.
 • Na 5 lange jaren van testen en verbeteren, worden enkele spraakmakende partnerschappen eindelijk realiteit met de meeste functies in hun laatste ontwikkelingsfase.

5. EOS (EOS)

ondergewaardeerde cryptocurrencies - EOS

Het project is gepositioneerd om een ​​zeer schaalbaar en kostenefficiënt slim contractplatform te zijn. De ontwikkeling werd geleid door Dan Larimer, die is gecrediteerd voor het creëren van Delegated Proof-of-Stake (DPoS), het consensusprotocol van EOS. Het is beschreven als een gedecentraliseerd besturingssysteem dat in staat is om gedecentraliseerde applicaties van bedrijfskwaliteit en industrieel niveau uit te voeren. De bestuursstructuur van EOS volgt een gedecentraliseerd autonoom bedrijfsmodel. 

Hoge schaalbaarheid wordt bereikt door het structurele ontwerp van de blockchain, waardoor het verticaal en horizontaal kan worden geschaald, waardoor het platform (theoretisch) miljoenen transacties per seconde kan bereiken en transactiekosten kan afschaffen. EOS wordt gebruikt als het belangrijkste hulpprogramma-token van het EOS-platform om computerbronnen aan te schaffen en om te dienen als de belangrijkste valuta voor zijn DEX en dApps.

Algemene informatie

Naam (Ticker): EOS (EOS)

Totaal aanbod: 1.032.253.895 EOS

Prijs: $ 3,09 USD

Circulerend aanbod: 935.553.883 EOS

Altijd hoog: $ 19,35 USD

Marktkapitalisatie: $ 2.986.208.298 USD USD

Dieptepunt:   $ 1,55 USD

Consensusprotocol: BFT-DPoS

Voordelen

 • Het heeft het potentieel om Ethereum toe te eigenen als het toonaangevende slimme contractplatform.
 • Schaalbaar, flexibel en krachtig slim contractplatform
 • Feeless-transacties
 • Relatief liquide markt met een gezond dagelijks handelsvolume.
 • Een zeer getalenteerd ontwikkelteam
 • Veel spraakmakende partnerschappen
 • Door mensen leesbaar adres

Nadelen

 • De vereisten voor betaalde middelen zijn in tegenspraak met de claims van feeless-transacties. Bijv. RAM.
 • Decentralisatie-uitdagingen bestaan ​​binnen de organisatie in termen van bestuur en het creëren van blokken.
 • Betalingsvereiste voor het aanmaken van een account / portemonnee.
 • ICO is door de Crypto Rating Council beoordeeld als een beveiliging

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • De EOS ICO van een jaar lang bracht meer dan $ 4,1 miljard USD op, waardoor het ontwikkelingsteam een ​​werkelijk indrukwekkende blockchain en hoogwaardige dApps kon creëren die daarop zijn gebouwd.
 • Er is een flink aantal verschillende dApps bovenop het platform gebouwd, waaronder Everpedia, de blockchain-gebaseerde Wikipedia en het binnenkort te verschijnen Voice social media-netwerk van EOS.IO, wat de bruikbaarheid van EOS aanzienlijk zal vergroten..
 • EOS.IO heeft onlangs een schikking getroffen met de Amerikaanse SEC na een niet-geregistreerde ICO na betaling van $ 24 miljoen civiele geldboetes waarmee de kwestie effectief werd afgesloten.
 • Diverse verbeteringen op het gebied van bestuur en middelenbeheer om de operationele efficiëntie en kosteneffectiviteit te verbeteren.
 • Integratie met USDT, de grootste stablecoin, verhoogt mogelijk de vraag naar EOS

6. TRON (TRX)

ondergewaardeerde cryptocurrencies - Tron

Het is een ander Smart Contract-platform dat zich primair richt op het decentraliseren van internet door gebruik te maken van de kracht van blockchain-technologie. Het biedt zijn eigen Tron Virtual Machine die naar verluidt 100% compatibel is met de virtuele machine van Ethereum, waardoor Ethereum dApps met minimale herzieningen op TVM kunnen werken. Afgezien van het hebben van een Ethereum-compatibele virtuele machine, gebruikt het het Delegated Proof-of-Stake-consensusprotocol waarmee het een hoge bandbreedte kan bereiken met transactiesnelheden die meer dan 2.000 transacties per seconde (TPS) bereiken. Met dergelijke functies kon het veel bestaande Ethereum-ontwikkelaars en -projecten aantrekken. 

Door zijn ontwikkelaars een geïntegreerde reeks ontwikkeltools, een zeer lucratief incentiveplan en zijn onvermoeibare marketinginitiatieven aan te bieden, is Tron een van de grootste en meest actieve blockchain-platforms in de dApps-sector geworden. De niet-aflatende inspanningen voor partnerschappen, samenwerkingen en strategische overnames hebben hen in een unieke positie gebracht om het leidende platform voor slimme contractuitgifte te worden. 

Algemene informatie

Naam (Ticker): TRON (TRX) Totaal aanbod: 99,281,283,754 TRX

Prijs: $ 0,0159 USD Circulerend aanbod: 66.682.072.191 TRX

Altijd hoog: $ 0,39 USD Marktkapitalisatie: $ 1.060.581.544 USD   

Dieptepunt: $ 0,0016 USD Consensusprotocol: DPoS

Voordelen

 • Schaalbaar en kosteneffectief slim contractplatform.
 • Eenvoudige import van op Ethereum gebaseerde slimme contracten.
 • Complete set programmeertools voor snelle en gemakkelijke dApp-ontwikkeling.
 • Zeer sterke marketinginitiatieven
 • Snelst groeiende dApps-platform
 • Veel partnerschappen en samenwerking

Nadelen

 • Delen van Tron Whitepaper zouden zijn gekopieerd van andere blockchain-projecten.
 • Gebrek aan diversiteit in dApps
 • De meeste technologische functies lijken andere technologieën na te bootsen, met name Ethereum en EOS.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • TRX is 93,2% gedaald ten opzichte van all-time-high ondanks verbeterde fundamentals zoals 2e laag schaaloplossing Sun Network, BTFS release en BLive (BitTorrent-gebaseerde technologieën).
 • Zeer sterk marketingteam en aanwezigheid op sociale media 
 • Sterke, gepassioneerde en ondersteunende Tron-gemeenschap.
 • Op BitTorrent gebaseerde (Tron-acquisitie) TRX-geïnfuseerde producten en diensten worden binnenkort gelanceerd.
 • TRC20-gebaseerde Tethers (USDT) die sneller en goedkoper te verplaatsen zijn.
 • Holdings TRX stelt gebruikers in staat passief inkomen te genereren via de maandelijkse BTT-airdrops.
 • Voor een beperkte tijd verdient het aanhouden van TRC20 USDT de houders 16% APR

7. 0x (ZRX)

0x-protocol

Dit project heeft tot doel gebruikers een open standaard en toestemmingsloos netwerkprotocol te bieden dat een gemeenschappelijke infrastructuur biedt om de bijna wrijvingsloze peer-to-peer-uitwisseling van op Ethereum gebaseerde tokens mogelijk te maken. Het dient als een gemeenschappelijke bouwsteen voor interoperabiliteit tussen gedecentraliseerde uitwisselingen door gebruik te maken van off-chain transactie-relayers en Ethereum slimme contracten die open-source zijn en kunnen worden verbonden met elke dApp die uitwisselingsfunctionaliteit heeft. DApps die het 0x-protocol gebruiken, hebben toegang tot openbare liquiditeitspools of kunnen indien nodig hun eigen liquiditeitspool creëren en transactiekosten in rekening brengen. 0x beschikt ook over gedecentraliseerd beheer waarmee het veilig en continu updates kan integreren zonder enige onderbreking van de service en zonder dat de eindgebruikers het weten. 

Het ZRX-token fungeert als governance-tokens die een gedecentraliseerd updatemechanisme kunnen aandrijven waarmee het systeem updates in het protocol kan integreren zonder services te verstoren en belanghebbenden kan beschermen. Het dient ook als gebruikersbetalingen aan relayers die mogelijk operationele overhead moeten dragen en het geïmplementeerde protocol toekomstbestendig moeten maken.

Algemene informatie

Naam (Ticker): 0x (ZRX)

Totaal aanbod: 1.000.000.000 ZRX

Prijs: $ 0,259 USD

Circulerend aanbod: 601.198.566 ZRX

Altijd hoog: $ 2,57 USD

Marktkapitalisatie: $ 155.856.624 USD   

Dieptepunt: $ 0,067 USD

Consensusprotocol: PoW

Voordelen

 • Gemakkelijk toegankelijke open slimme contracten die elke dApp kan gebruiken.
 • Snelle afwikkeling en lage transactiekosten voor marketmakers.
 • Stelt Relayers in staat om hun eigen liquiditeitspools te creëren en gebruikers kosten in rekening te brengen.
 • Biedt interoperabiliteit door het gebruik van een gedeelde protocollaag
 • Netwerkeffecten creëren rond liquiditeit
 • Modulair ontwerp waardoor nieuwe functies inplugbaar zijn

Nadelen

 • Kwetsbaarheid bij side deals waarbij relayers geen vergoedingen krijgen door misbruik te maken van point-to-point-bestellingen.
 • Kwetsbaarheid van makers doet zich voor wanneer fondsen voortijdig worden verplaatst, wat wordt verondersteld voordat de transactie is voltooid, waardoor gas van afnemers wordt verspild.
 • De beperking van de Ethereum-schaal wordt overgedragen naar 0x

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • Gedecentraliseerde beurzen worden gezien als de toekomst voor een echt gedecentraliseerde markt.
 • 0x bevindt zich in de unieke positie om interoperabiliteit te introduceren tussen gedecentraliseerde ERC20-centrales.
 • Gebouwd bovenop het slimme contractplatform van Ethereum, zal het ook profiteren van de schaaloplossingen van Ethereum die in de nabije toekomst zullen worden geïmplementeerd.
 • De kans dat het voorstel voor op belangen gebaseerde liquiditeitsincentives wordt goedgekeurd

8. ChainLink (LINK)

Kettingschakel

Het fungeert als gegevensbruggen tussen gedecentraliseerde netwerken zoals de blockchain naar externe (off-chain) bronnen. Het dient als een medium voor slimme contracten om autonoom te communiceren met verschillende externe bronnen.ChainLink wordt gewoonlijk beschreven als een gedecentraliseerde orakelservice die externe gegevens levert die nodig zijn om een ​​slimme contractinstantie uit te voeren wanneer aan vooraf gedefinieerde voorwaarden is voldaan. Deze eenvoudige maar zeer belangrijke functionaliteit stelt blockchain-gebaseerde applicaties in staat toegang te krijgen tot off-chain data door een contract aan te vragen voor het ChainLink-netwerk. 

Het proces waarmee dit wordt gedaan, is eenvoudig: zodra een gebruiker van een op blockchain gebaseerde applicatie gegevens opvraagt ​​bij een externe bron van zijn eigen siled-netwerk, zal ChainLink het verzoek op een gedecentraliseerde manier matchen met de meest geschikte orakels. Traditionele orakels zijn meestal gecentraliseerd en vereisen een zekere mate van vertrouwen van een derde partij om kritische informatie te verstrekken. ChainLink wil een gedecentraliseerde alternatieve manier bieden door deelnemers te stimuleren om slimme contracten te bieden met toegang tot externe datafeeds via een netwerk van gedecentraliseerde orakels op de Link Blockchain om kritische informatie te verifiëren en door te sturen.

Algemene informatie

Naam (Ticker): ChainLink (LINK)

Totaal aanbod: 1.000.000.000 LINK

Prijs: $ 2,57 USD

Circulerend aanbod: 350.000.000 LINK

Altijd hoog: $ 4,75 USD

Marktkapitalisatie: $ 900.261.381 USD   

Dieptepunt: $ 0 USD

Consensusprotocol: PoW

Voordelen

 • ChainLink biedt een eenvoudige maar kritische service voor de dApps-ruimte.
 • Samengewerkt met vele gerenommeerde en marktleiders wereldwijd.
 • Het biedt blockchain-ontwikkelaars een betrouwbare en gedecentraliseerde manier om off-chain data te krijgen.
 • Het moederbedrijf van ChainLink heeft een sterke geschiedenis in het ontwikkelen en leveren van veilige en schaalbare bedrijfssoftware.
 • Biedt algemene gegevensinteroperabiliteit 

Nadelen

 • Er was meer marketing nodig om hun primaire markt – instellingen en marktleiders – aan te trekken.
 • Een high-profile partnerschap geeft ChainLink-tokens een enorm opwaarts potentieel, het neerwaartse potentieel is hetzelfde als het mislukt.
 • ERC20-schaalproblemen kunnen de prestaties van het project rechtstreeks beïnvloeden.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • ChainLink geniet van het first-mover-voordeel en veroverde een overgrote meerderheid van relevante partnerschappen binnen en buiten de blockchain-industrie.
 • “Kuddementaliteit” is volledig van kracht nu meer gerenommeerde en industrieleiders aan boord zijn.
 • Het belang van gedecentraliseerde orakels is nog niet overheersend
 • Er zit een positief momentum in de groei van blockchain-technologie, diensten zoals ChainLink zijn essentieel

9. Basic Attention Token (BAT)

KNUPPEL

Dit is in de eerste plaats ontwikkeld om de problemen aan te pakken in digitale advertenties die worden geplaagd door niet-waardetoevoegende tussenpersonen en fraude die niet alleen de adverteerders, maar ook uitgevers en gebruikers schaadt. Het is bedoeld om te worden gebruikt als het utility-token voor een open-source, gedecentraliseerd en efficiënt digitaal advertentieplatform dat gebruikmaakt van de kracht van blockchain-technologie. De ontwikkeling van BAT stond onder leiding van Brendan Eich, de maker van het JavaScript en mede-oprichter van Mozilla & Firefox.

Het eerste gebruik van BAT is de integratie met een nieuwe privacygerichte webbrowser genaamd Brave, die een ingebouwde functie voor het blokkeren van advertenties heeft, evenals een opt-in-privacyfunctie voor advertenties en een programma voor het delen van inkomsten. Brave biedt makers van inhoud ook een innovatieve manier om geld te verdienen met hun inhoud door door Brave geverifieerde uitgevers te worden waarmee ze BAT rechtstreeks van hun website en ondersteunde sociale mediaplatforms kunnen ontvangen. Brave is ontwikkeld door het Amerikaanse softwarebedrijf Brave Software Inc, dat ook is opgericht door Brendan Eich, CEO van Brave Software Inc.

Algemene informatie

Naam (Ticker): Basic Attention Token (BAT)

Totaal aanbod: 1.500.000.000 BAT

Prijs: $ 0,2012 USD

Circulerend aanbod: 1.350.250.672 BAT

Altijd hoog: $ 0,97 USD

Marktkapitalisatie: $ 271.760.779 USD   

Dieptepunt: $ 0,069 USD

Consensusprotocol: PoW

Voordelen

 • Uitstekend ontwikkelingsteam
 • Uitstekende partnerschappen 
 • Biedt makers van inhoud een nieuwe manier om inkomsten te genereren met hun inhoud.
 • Elimineert tussenpersonen die de advertentiekosten verhogen.
 • Gebruikers krijgen hun deel van de taart door voor hun aandacht te worden betaald.
 • Brave biedt superieure en relevante functionaliteiten bovenop de blockchain-verbeterende functies.

Nadelen

 • Vertrouwen op het succes van de Brave-browser die te maken heeft met hevige concurrentie van verschillende gevestigde spelers.
 • Vereist dezelfde gedragsveranderingen van consumenten om effectief te zijn
 • Het schaalbaarheidsprobleem van Ethereum kan van invloed zijn op het initiatief van het project voor massale acceptatie.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • Brave wint veel grip, wat indrukwekkend is gezien het feit dat het slechts een deel van het ecosysteem van BAT is dat nog in ontwikkeling is.
 • BAT op zoek naar integratie met andere dApps inclusief andere browsers die het nut en de vraag naar zijn tokens zullen vergroten.
 • Omdat het een ERC20-token is, kunnen de vele aanstaande protocolverbeteringen op het Ethereum-netwerk het opwaartse potentieel van BAT verder vergroten.
 • Ontwikkelingsteam hard aan het werk om waardetoevoegende functies te leveren in het ecosysteem van BAT, zoals gedecentraliseerde VPN, IPFS-ondersteuning en skSense, een nieuw privacybeschermingsmechanisme voor botdetectie in smartphones.

10. Enjin Coin (ENJ)

ENJIN

Dit is de cryptomunt van Enjin, een van ‘s werelds grootste gamingcommunityplatforms met meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers en maar liefst 250,00 gamingcommunity’s. Het heeft zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende ontwikkelaars van blockchain-gamesecosystemen door een reeks producten en diensten aan te bieden die geschikt zijn voor zowel gamers als game-ontwikkelaars. Het blockchain-platform van Enjin is beschreven als een blockchain PaaS (Platform as a Service) waarmee game-ontwikkelaars blockchain-technologie kunnen gebruiken en blockchain-versterkte activa kunnen integreren zonder een blockchain-infrastructuur te hoeven bouwen of onderhouden en de noodzaak om blockchain-gerelateerde code te schrijven te minimaliseren. Dit bestaat uit Trusted Cloud, Platform API, Wallet Daemon en Blockchain SDK’s.

Enjin stelt gamers ook in staat om echt eigenaar te worden van digitale activa met klantgerichte tools die hen helpen deze activa te beheren, verzenden, ontvangen, verhandelen, opslaan en verkennen. Deze tools omvatten Enjin Network, blockchain explorer EnjinX, Enjin Wallet en Efinity, een gamekanaalnetwerk voor het uitvoeren van zeer schaalbare gametransacties.

Algemene informatie

Naam (Ticker): Enjin Coin (ENJ)

Totaal aanbod: 1.000.000.000 ENJ

Prijs: $ 0,0644 USD

Circulerend aanbod: 776.656.142 ENJ

Altijd hoog: $ 0,53 USD

Marktkapitalisatie: $ 50.018.553 USD   

Dieptepunt: $ 0,0080 USD

Consensusprotocol: PoW

Voordelen

 • Maak echt eigendom van digitale items in de game mogelijk 
 • Gemeenschappelijke handels- en uitwisselingsinfrastructuur voor virtuele spelartikelen.
 • Biedt ontwikkelaars een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om gebruik te maken van blockchain-technologie
 • Enjin Coin SDK bevat een gedecentraliseerde betalingsgateway

Nadelen

 • De zwakke schaalbaarheid van Ethereum kan het vermogen van ENJ om massale acceptatie te bereiken, belemmeren.
 • Extra complexiteit voor ontwikkelaars bij het integreren van vrijemarktmodellen in een in-game economie.
 • Gamers zijn misschien niet klaar met de extra verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het gebruik van blockchain-verbeterde functies

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • De projecten zijn bedoeld om de gaming-industrie van $ 152 miljard USD, die blijft groeien, te verstoren en inkomstengenererende geallieerde industrieën te creëren. 
 • Het biedt de steeds groter wordende gamecommunity een manier om echt eigenaar te worden van virtuele items en personages die ze geld en tijd hebben besteed om ze te verzamelen..
 • Hiermee kunnen gamers geld verdienen en profiteren van hun game-assets of deze hergebruiken in andere games
 • Het Enjin-platform introduceert een “vertrouwens” -laag in de ruimte van gaming en game-ontwikkeling en voegt een interessante, unieke en waardetoevoegende dynamiek toe aan gaming. 
 • Blockchain-verbeterd gamen wint aan grip en staat mogelijk op zijn omslagpunt.

11. Steem (STEEM)

Steem

Het is een open-source en schaalbaar blockchain-protocol dat wordt gebruikt om onveranderlijke inhoud op te slaan en er toegang toe te krijgen. STEEM, een snel en tastbaar digitaal token, wordt gebruikt om gebruikers van op Steem gebaseerde applicaties te belonen voor deelname aan een activiteit genaamd Proof-of-Brain (PoB). Het is een proces van deelname aan de beloningspool door waardevolle inhoud bij te dragen en de waarde van de bijdragen van anderen te beheren. De Steem-blockchain is een van de snelste en meest efficiënte blockchains die er bestaat en kan elke 3 seconden nieuwe blokken genereren en opschalen om meer dan 10.000 of meer transacties per seconde (TPS) te ondersteunen. Dit was mogelijk door het gebruik van Delegated Proof-of-Stake, uitgevonden door Steem’s oorspronkelijke Chief Technology Officer en mede-oprichter Daniel Larimer.

Steem is geëvolueerd tot een zeer krachtig platform voor meerdere gebruikersgerichte applicaties die gebruikersinhoud, sociale informatie, accountinformatie, JSON-metadata en nog veel meer kunnen opslaan. De aanstaande release van het Smart Media Tokens-protocol (SMT) stelt gebruikers in staat om hun eigen STEEM-achtige tokens bovenop STEEM-blockchain te maken, waardoor het effectief een Smart Contract-platform wordt en het nut van STEEM verder wordt vergroot.

Algemene informatie

Naam (Ticker): Steem (STEEM)

Totaal aanbod: 364.746.655 STEEM

Prijs: $ 0,1392 USD

Circulerend aanbod: 347.772.561 STEEM

Altijd hoog: $ 8,57 USD

Marktkapitalisatie: $ 48.441.570 USD   

Dieptepunt: $ 0,0691 USD

Consensusprotocol: DPoS

Voordelen

 • Blockchain met hoge verwerkingscapaciteit die wel 10.000 TPS kan bereiken.
 • Feeless-transacties
 • Door mensen leesbare adressen
 • Het voordeel van de pionier in de door blockchain aangedreven social media-niche.
 • Een van de meest actief gebruikte blockchains ter wereld
 • Zeer actieve leden van de gemeenschap

Nadelen

 • Waargenomen centralisatieproblemen blijven bestaan ​​bij het gebruik van DPoS
 • Vertraagde levering van de belangrijkste functies
 • Steemit Inc., de ontwikkelaar van de belangrijkste dApp van Steem, heeft het moeilijk om het hoofd boven water te houden vanwege de heersende marktomstandigheden.
 • De huidige prijs weerspiegelt niet het nut en het potentieel van het project.

Waarom dit een van de meest ondergewaardeerde cryptocurrencies is:

 • Protocolverbeteringen kunnen de interesse van crypto-investeerdersgemeenschap nieuw leven inblazen
 • Smart Media Tokens, een token-protocol voor inhoudswebsites, apps, online gemeenschappen en gilden die op zoek zijn naar financiering, het genereren van inkomsten en gebruikersgroei, zal binnenkort worden vrijgegeven.
 • Verbeterde onboarding-initiatieven om steem-gebaseerde dApp-gebruikers te vergroten
 • STEEM is een van de meest ondergewaardeerde crypto’s op de huidige markt, met een enorm potentieel voor opwaartse prijsbewegingen in de nabije toekomst. 

Laatste gedachten en conclusie

Het steeds toenemende aantal cryptocurrencies en de snelheid waarmee deze ontluikende industrie verandert, maakten dit streven nog moeilijker. Om deze reden hebben we ons selectieproces opnieuw gekalibreerd om ons te concentreren op cryptoprojecten waarvan we denken dat ze het meest winstgevend zullen zijn voor de rest van 2019 tot in 2020.. 

Door in de verschillende ondergewaardeerde crypto-lijst van anderen te kijken en de verschillende beoordelingen van projecten van verschillende crypto-ratingagenten te inspecteren, realiseerden we ons de grote ongelijkheid tussen hun ranglijsten en beoordelingen. Ondanks dit feit hebben we echter veel voorkomende cryptocurrencies opgemerkt die consequent in hun lijsten of hoog scoren. Bovendien verschenen de meeste van deze crypto’s ook op onze lijst met behulp van onze eigen 10T-statistieken die we eerder hebben beschreven. Dit waren de eerste 5 cryptocurrencies die we hierboven deelden: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), EOS (EOS) en TRON (TRX).

4 van de eerste 5 crypto’s in onze samengestelde lijst zijn slimme contractplatforms. Bevestigt ons aanvankelijke vermoeden dat blockchain-projecten die slimme contractfunctionaliteit bieden over het algemeen een betere waarde krijgen. We zijn van mening dat de grondgedachte hierachter het potentieel van deze platforms is om de basisketen te zijn waar de volgende killer-app zal worden gehost. Om dit punt te bewijzen, kijk eens naar de volgende 5 crypto’s op onze lijst- 0x (ZRX), ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Enjin Coin (ENJ) en Steem (STEEM)

Het is duidelijk dat ze allemaal ERC20-tokens zijn onder het Ethereum-netwerk, behalve STEEM. Interessant is dat STEEM binnenkort een protocolupgrade zal ondergaan waarmee het Smart Media Tokens Protocol kan aanbieden waarmee STEEM slimme contractfunctionaliteit kan aanbieden om ons punt verder te versterken.

De Million-Dollar-vraag …

Eindelijk, als we er een moesten kiezen, wat zal het zijn?

Verrassend genoeg is deze vraag niet zo moeilijk te beantwoorden.

Bitcoin (BTC) zal altijd de beste keuze zijn van de meeste beleggers in cryptocurrency.

Het is de meest liquide, meest erkende, meest ondersteunde en belangrijkste digitale valuta op de markt. Het is zo belangrijk dat opinieleiders in de ruimte het idee hebben erkend dat het voortbestaan ​​en het succes van de hele cryptocurrency-ruimte afhangt van het voortbestaan ​​en het succes van Bitcoin.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me