De 10 mest undervurderte kryptovalutaene i 2021

Det utbredte bearish markedsmiljøet gir den unike muligheten til å investere i kryptovalutaer. For å minimere risikoen og maksimere avkastningen, må vi imidlertid se etter de mest undervurderte kryptovalutaene. Dessverre er dette ingen enkel oppgave. Ingen grunn til å bekymre seg. Vi har samlet de mest undervurderte kryptovalutaene i denne artikkelen og forklart i detalj hvorfor de er slik.

La oss komme i gang uten videre!

Leter du etter de fleste undervurderte kryptovalutaene

Contents

Introduksjon

Teknologien som ligger til grunn for kryptovalutaer er ofte vanskelig å forstå. Faktisk er det så vanskelig at selv de største hodene innen finans, næringsliv og økonomi har vanskelig for å pakke hodet rundt denne ukjente og uvanlige aktivatypen. I tillegg til dette kan de ikke se ut til å forstå hvor verdien av kryptoer kommer fra. De er raske til å avskjedige dem som snart til å mislykkes tusenårs monetære eksperimenter, bobler, Ponzis-ordninger og til og med direkte svindel.

Dessverre, for mange kryptovaluta-prosjekter, ble denne vurderingen smertefull. På grunn av overveiende baisse markedsforhold, samt utbredelsen av lavytende, lavkvalitets og lite potensielle kryptovalutainitiativer. 

For å gjøre saken verre er det allerede rundt 3000 forskjellige digitale eiendeler i omløp til dags dato og vokser om dagen. Dette gjør utvelgelsesprosessen stadig vanskeligere for potensielle investorer. Videre gjelder de fleste eksisterende beregninger og analyseverktøy fra tradisjonelle finansmarkeder ganske enkelt ikke. Som et resultat har eksperter fra tradisjonell økonomi og økonomi vanskeligheter med å fastslå den underliggende verdien.

Selv om dette kan presentere en dyster utsikt i denne spirende industrien, kan vi se på dette som en mulighet. En mulighet til å innovere ytterligere ved å oppfinne og oppdage nye verktøy og beregninger som gjør det mulig for investorer å bestemme den underliggende verdien av denne nye aktivaklassen.

Utvilsomt gir den nåværende baisse markedstilstanden oss en unik posisjon til å utnytte mange undervurderte kryptovalutaer, med håp om at disse eiendelene vil eksplodere i 2019 og inn i 2020. Den viktigste utfordringen her er imidlertid hvordan vi bestemmer hvilke av disse myntene som er beste kryptokurrency å investere i nå. INGEN bekymringer, vi har gjort mye av det tunge løftet og samlet en liste over de mest undervurderte kryptovalutaene i 2019.

Metodikk

Før vi går inn i detaljlisten over de mest undervurderte kryptovalutaene, er det viktig å forklare hvordan listen ble opprettet, for å vise at vår liste over undervurderte kryptovalutaer ikke ble opprettet eller kopiert vilkårlig fra en kilde. I tillegg vil dette også gi leserne muligheten til å lære å oppdage den underliggende verdien av kryptokurver ved hjelp av beregningene og prosedyrene som ble brukt i denne artikkelen. Husk at prosedyrene for disse metodene ikke er ment å tjene som investeringsråd eller som erstatning for profesjonell konsultasjon. Det må bare tas som undervisningsmateriell eller som en investeringsoppfatning. Husk at på grunn av arten av kryptovalutaer betraktes de som høyrisikoinvesteringer og kan føre til tap av all kapital.

Innledende liste fra de 200 største kryptovalutaene etter markedsverdi

undervurderte kryptovaluta myntmarkedskap

Den mest undervurderte kryptovaluta-listen startet med å ta en titt på topp 200 kryptovalutaer etter krypto markedsverdi, ta oppmerksom på de mer kjente kryptokurrency-prosjektene som har vist relativ suksess og trekkraft tidligere. Siden markedet generelt er nede fra deres høyeste nivåer, kan det hevdes at de fleste av disse digitale eiendelene er undervurdert og før eller senere vil være grunnet utvinning på grunn av disse to viktige fakta – for det første de fleste kryptoinvestorer som tjente som katalysator for slutten av 2017 og tidlig 2018 krypto bull run er fremdeles snakk om taper og fortsatt nølende med å komme inn på markedet igjen.

For det andre, kryptomasseadopsjon er ikke her ennå, det er ikke lenger et spørsmål om det vil skje, men når det vil skje. Det er økende tegn på at markedsføringen nærmer seg sin neste bull run-fase, innføringen av flere institusjonelle investeringskvalitetsprodukter og tjenester. Videre er den Halveringsbegivenhet for BTC-blokkbelønning vil fungere som en katalysator for en mer positiv prisbevegelse og kan dermed oppmuntre investorer 2017-2018 til å komme tilbake. Dette er på toppen av forventede nye investorer (både detaljhandel og institusjon). 

Velge de mest populære undervurderte kryptovalutaene

Etter å ha tatt notater av noen av de mer interessante prosjektene basert på deres markedsverdi, ble det opprettet en liste fra over 20 nylige kuraterte trendartikler med emner som “mest undervurderte kryptovalutaer”, “hva altcoin vil eksplodere,” “Topp 10 kryptomynter 2019 ”Og” beste krypto å investere i nå. Dette ble gjort for å få en liste over kryptovalutaer som publikum mener er undervurdert. Videre ble det tatt ekstra forsiktighet for å sikre at disse elektroniske kildene var ærlige meninger og ikke bestilte skrifter. Til slutt har vi lagt til vår egen kuraterte liste basert på vår egen due diligence og erfaring med å kommunisere med prosjektets team, samfunn og teknologi. Sluttresultatet ble en liste over 73 digitale eiendeler som vi vil sette på prøve.

10Ts utvelgelsesprosess

For ytterligere å trimme ned denne listen opprettet vi en kontrollprosess som hjelper oss med å identifisere de mest undervurderte kryptovalutaene i 2019 som går inn i 2020. Vi kalte denne kontrollprosessen for 10T-er (Ten T’s) som betyr Team, Technology, Tokenomics, Trilemma, Threats, Tactics, Triggers, Traction, Technicals, and Tanks. 

Team & Teknologi

Det aller første vi ser på er Team bak prosjektet. Vi tror at hvis teamet tidligere har bevist suksesser, er det høyst sannsynlig at de vil lykkes i fremtiden. Deretter inspiserer vi Teknologi de tilbyr og identifiserer hva som gjør det unikt, nyttig og nyskapende. 

Tokenomics

Etter det ser vi på dens Tokenomics for å vurdere dens rolle, funksjoner og formål. Husk at et stort antall av prosjektet mislykkes fordi teamet ikke klarer å koble nytten av tokenet til forretningsmodellen, annet enn som et kapitalfinansieringsmiddel og spekulativ eiendel uten underliggende verdi. 

Trilemma

Trilemma refererer til “blockchain-trilemmaet” som beskriver vanskeligheter som utviklere støter på som ønsker å utnytte kraften til distribuert lederteknologi (DLT) – sikkerhet, desentralisering og skalerbarhet. Dette er det viktigste verdiproposisjonen DLT i utgangspunktet, og det er viktig å se hvordan prosjektet vil være i stand til å oppnå de tre. 

Trusler & Taktikk

Deretter så vi også på Trusler prosjektene kan støte på for eksempel usikkerheter i regelverket, vanskeligheter med å overholde, konkurranse, tekniske utfordringer og andre risikoer. For å sikre at teamet oppnår det de har tenkt seg å gjøre, inspiserte vi også Taktikk og strategier de har implementert for å nå viktige milepæler i prosjektet sitt. Legg merke til om mål og leveranser oppnås effektivt og i tide.  

Utløsere

Utløsere eller katalysatorer er viktige utviklinger eller hendelser i større kryptovaluta-miljø. Dette kan være en plutselig regulatorisk endring der prosjektet for tiden er i drift eller en makro-sosioøkonomisk hendelse som kan påvirke etterspørselen etter prosjektets digitale eiendel. Videre kan det også være en betydelig prisbevegelse på kryptomarkedet, en større oppgradering eller produktutgivelse fra teamet eller et stort partnerskap med en svært innflytelsesrik bransjeleder.

Trekkraft & Teknisk informasjon

I tillegg til utløsere sjekket vi også nivået på Trekkraft teamet har laget for prosjektet. Vi sjekker tilstedeværelsen på sosiale medier, samfunnets størrelse, forretningspartnerskap, antall brukere og etterspørselen etter dets produkter og tjenester. For å få et bedre bilde av prisbevegelsen til prosjektets kryptovaluta laget vi også noen Teknisk analyse for å se etter signaler og mønstre som dukker opp og avgjøre om det er riktig tid å ta posisjoner i nevnte eiendel.

Tanker

Til slutt undersøker vi den generelle følelsen av kryptosamfunnet overfor prosjektet ved å be om fellesskapsmedlemmer Tanker om prosjektet, samt å kikke inn i offentlige kommentarer på blogger, artikler og prosjektets sosiale mediekontoer.

Ved å bruke våre 10T-beregninger kunne vi systematisk redusere antallet til 10 som vi mener er de mest undervurderte kryptovalutaene, og vil gjøre det mulig for våre lesere å identifisere den beste kryptovalutaen å investere i nå, avhengig av deres egne preferanser og mål. Nå, uten videre, la oss gå over til listen når vi avslører hva altcoins vil eksplodere og de beste kryptoene for 2020. Myntene ble ikke ordnet i en bestemt rekkefølge og bør ikke tas som en rangliste. 

Topp 10 mest undervurderte kryptovalutaer 2019-2020

1. Fusion (FSN)

Etter vår mening er Fusion (FSN) en av de mest undervurderte kryptovalutaene. Selv bare å se på den nåværende prisen på tokenet i forhold til den høyeste tiden, kan du se potensialet for at dette prosjektet vil øke verdien 20x eller enda mer.

Når det er sagt, er det mange tokens som har hatt drastiske prisendringer, så det som gjør oss så optimistiske om Fusion?

Vel for det første, de er et av få prosjekter som faktisk utføres på veikartet deres. Ikke bare har de vellykket lansert sitt hovednett, men de har gjort det utrolig enkelt for brukere å delta i deres billettsikre-of-stake-økosystem via Amazon Web Servers eller Google Compute Engine. En bruker kan sette opp en server, stake 5000 FSN, og deretter begynne å tjene innsatsbelønninger med en gang.

Men det som gjør Fusion enda mer interessant, er deres oppdrag. De søker å skape et tverrkjedet økosystem for å støtte økonomiske transaksjoner.

Generell informasjon

Navn (ticker): Fusion (FSN)

Total forsyning: 62.742.525 FSN

Pris: $ 0,559721 USD

Sirkulerende forsyning: 45 172 769 FSN

All-Time-High: $ 9,39 USD

Markedsverdi: $ 25,284,145 USD

Rekordlav: $ 0,090 USD

Konsensusprotokoll: Ticketed Proof of Stake (TPoS)

2. Bitcoin (BTC)

Bitcoin en av de mest undervurderte kryptovalutaene

Hvis du skal investere i kryptovalutaer, hvorfor ikke investere i den mest kjente, veletablerte og mest likvide digitale eiendelen som alltid har bestått tidstesten. Denne kryptovalutaen trenger ingen ytterligere introduksjon, den er den første kryptovalutaen som har fanget hjerter og sinn hos mennesker som søker et levedyktig alternativ til det nåværende skjøre og ikke-bærekraftige finansielle banksystemet som nesten så sin totale kollaps i 2008. 

Identiteten til den opprinnelige arkitekten til dette teknologiske underet har aldri blitt avslørt, men hans eller hennes arv fortsetter å bevege seg fremover, drevet av det stadig støttende bitcoin-samfunnet og blir kontinuerlig utviklet av noen av de mest talentfulle og mest erfarne blockchain-utviklerne i rommet. 

Det er allment ansett som gullstandarden for kryptokurver når det gjelder butikk-verdi. Skalerbarhet er fortsatt en utfordring for at dette prosjektet blir en viktig barriere for masseadopsjon, men til tross for denne svakheten er det fortsatt den mest aksepterte kryptovalutaen i verden og anerkjent som det sikreste distribuerte hovedboknettverket verden noensinne har sett. 

Konsensusmekanismen, Proof-of-Work, regnes fortsatt som den sikreste konsensusprotokollen, men anses som en energisvinnende aktivitet som allerede overgår forbruket i noen små land. Imidlertid har kontinuerlige teknologiske forbedringer av kryptografisk gruveutstyr, samt økende bruk av overskudds bærekraftig energiressurs for gruvedrift, redusert risikoen for Proof-of-Work (PoW) energi glut.

Generell informasjon

Navn (ticker): Bitcoin (BTC), (XBT)

Total forsyning: 21.000.000 BTC

Pris: $ 8 382,03 USD

Sirkulerende forsyning: 17 987 900 BTC

All-Time-High: $ 19 870,62 USD

Markedsverdi: $ 150,775,185,969 USD

Rekordlav:       $ 0,010 USD

Konsensusprotokoll: Bevis for arbeid (PoW)

Fordeler

 • Fungerer som reservevaluta i kryptovalutaområdet for å være den mest likvide kryptoen og ha den største markedsverdien.
 • Potensial for å bli Gold 2.0
 • Veletablert og mest gjenkjennelig digital valuta.
 • Knappe totalforsyning med bare 21M vil noensinne eksistere.
 • Overlegen nettverkssikkerhet som aldri har blitt kompromittert 
 • Kontinuerlig utvikles 
 • First mover fordel

Ulemper

 • Skalerbarhet er fortsatt et problem og en viktig barriere for masseadopsjon
 • Strømforbruk av konsensusmekanismen sett på som en trussel mot miljøet og fornybare energiressurser.
 • Transaksjonsgebyrer er generelt dyre.
 • Forsinkelser på transaksjoner kan utsette brukere for unødvendige risikoer.
 • Urettferdig å bli merket som en aktivator for ulovlige aktiviteter.
 • For ustabil prisbevegelse

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Det er den første kryptovalutaen i verden som har sett mange okser og bjørnesykluser som ser ut til å være modne for neste okseløp.
 • Økende infrastruktur for å støtte masseadopsjon både for privatpersoner og institusjonelle investorer f.eks. forvaringsløsninger, tradisjonelle investeringsbiler
 • Regulatorisk klarhet oppnås sakte i mange land 
 • Det er den mest flytende kryptovalutaen i verden med flest handelspar
 • Det blir i økende grad en “Safe Haven Asset” og har potensialet til å overvinne gull for å være det beste for å sikre seg mot risikoen for makroøkonomiske usikkerheter..
 • Det er kryptovalutaen de fleste institusjoner, høyverdige enkeltpersoner og familiekontorer er kjent med og interessert i. 
 • Andre lag skalerbarhetsløsning Lightning Network får grep
 • Blokkér belønninger for at halveringshendelsen skal skje på mindre enn 7 måneder, som, basert på historiske data, fungerer som en katalysator

3. Ethereum (ETH) 

Ethereum en av de mest undervurderte kryptovalutaene

Hvis Bitcoin er den første desentraliserte applikasjonen som populariserte bruken av blockchain, er Ethereum den første desentraliserte plattformen som har Smart Contract-funksjonalitet som gjør det mulig for utviklere å bygge på toppen av nettverket. Hvis Bitcoin er de første “programmerbare pengene”, er Ethereum den første “programmerbare blockchain.” Ethereum ble opprinnelig utgitt av Vitalik Buterin i 2013 etter at hans foreslåtte skriptspråk for å muliggjøre desentraliserte applikasjoner (dApps) ikke kunne få støtte fra det bredere Bitcoin-samfunnet.. 

Kalt som den universelle verdenscomputeren, blir den ansett som den viktigste driveren for utbredelsen av den nye crowdfunding-mekanismen kalt Initial Coin Offering (ICO), så vel som hovedårsaken til akselerasjonen i utviklingen av de desentraliserte applikasjonene (dApps) . Det har blitt spioneringen som den neste utviklingen av Blockchain-teknologi eller Blockchain 2.0 som i stor grad har utvidet bruken av blockchain-teknologi utover finanssektoren.. 

Generell informasjon

Navn (Ticker): Ether (ETH)

Total forsyning: ∞

Pris: $ 184,53 USD

Sirkulerende forsyning: 108,114,062 ETH

All-Time-High: $ 1 448,18 USD

Markedsverdi: $ 19,949,805,779 USD

Rekordlav:     $ 0,15 USD

Konsensusprotokoll: Bevis for arbeid (PoW)

Fordeler

 • 2. høyeste markedsverdi 
 • Første motor for plattformer som utsteder smarte kontrakter
 • Desentralisert utvikling og organisering gjennom EIP
 • En av de sikrere og desentraliserte Blockchains på grunn av bruken av PoW-konsensusprotokollen.

Ulemper

 • Skalerbarhet er fortsatt hovedproblemet
 • Solid programmeringsspråk vanskelig å bruke og ikke populært.
 • Transaksjonsgebyrer øker eksponentielt under overbelastning i nettverket
 • En offentlig synlig smart kontrakt kan utgjøre en risiko for smartkontraktutstedere.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Første motor i den smarte kontraktplattformen
 • Et økende antall finansielle instrumenter for å støtte ETH
 • Smart kontraktplattform for mange nyttige blockchain-initiativer
 • Til tross for svakhet i skalerbarhet, har det vært den dominerende plattformen for valg for å utstede smarte kontrakter for dApps og crowdfunding-initiativer.
 • Det har flest partnerskap på tvers av bransjer for dApps-distribusjon med anerkjente bransjeledende selskaper over hele verden.
 • Det har blitt offentlig klassifisert som ikke en sikkerhet av en representant for US SEC, som er bekreftet av Crypto Rating Council. 
 • Ethereum-utviklere har aktivt funnet skalerbarhetsløsninger som å migrere til bevis på innsatsmekanisme og sidekjedeløsninger.
 • Snart utgitt Ethereum 2.0-hovedkatalysator for mer opp-prispotensial.

4. Cardano (ADA)  

undervurderte kryptovalutaer - Cardano

I likhet med Ethereum posisjonerer teamet bak Cardano prosjektet som en Smart Contract-plattform, og skiller seg ut ved å ha mer avanserte funksjoner. Dens team som består for det meste av etablerte ingeniører, forskere, forretningsmenn og fagpersoner hevder at det er en av de første distribuerte hovedteknologiene som benyttet seg av vitenskapelig og forskningsdrevet utvikling. Det er allment ansett som en tredje generasjon blockchain (blockchain 3.0) siden den inneholder alle de beste kvalitetene til forrige generasjons blockchains og legger til nye innovasjoner for å gjøre den sikrere, desentralisert, skalerbar, bærekraftig og nyttig.

Teamet ledes av Charles Hoskinson, en av de mest innflytelsesrike og respekterte blockchain-fagfolkene og en av medstifterne av Ethereum blockchain. Cardanos plattform og kryptovaluta ble utviklet ved hjelp av Haskell, et av de sikreste programvarespråkene som gir et ekstra sikkerhetslag. I motsetning til Ethereum bruker Cardano allerede konsensusmekanismen Proof-of-Stake som gjør det mulig for teamet å innføre sikker stemmegivning, skalerbarhet og gjøre det mulig for teamet å introdusere fleksible insentivordninger.. 

Generell informasjon

Navn (ticker): Cardano (ADA)

Total forsyning: 45.000.000.000 ADA

Pris: $ 0,0403 USD

Sirkulerende forsyning: 25,927,070,538 ADA

All-Time-High: $ 1,18 USD

Markedsverdi: $ 1.056.868.964 USD

Rekordlav:       0,00 USD

Konsensusprotokoll: Proof-of-Stake (PoS)

Fordeler

 • Det høyt kompetente og anerkjente utviklingsteamet
 • Kontinuerlig og konsekvent forbedring av prosjektet
 • Jo mer energieffektiv PoS-konsensusprotokoll
 • Etablerte forhold til tilsynsmyndigheter
 • Skalerbarhet, interoperabilitet og bærekraft er prioritert

Ulemper

 • Prosjektets dybde og omfang er så stort at teamet kanskje ikke kan levere dem helt.
 • Det bevisste utviklingstempoet på grunn av kontinuerlig forbedring og testing bremser prosjektets fremgang.
 • Den relativt langsomme utrullingen av virkelige applikasjoner bygget på toppen av plattformen.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • De fleste Cardano-innehavere kommer fra Japan, det landet som mest sannsynlig vil oppnå masseadopsjon av kryptovaluta som vil drive etterspørselen etter ADA som er endelig.
 • Den har samme verdiforslag fra Ethereum med andre verdiskapende funksjoner som bedre implementering av smarte kontrakter og en mer skalerbar konsensusprotokoll..   
 • Interoperabilitet blir en av de mest ettertraktede funksjonene i blockchain, Cardano er en av de første som har utviklet denne funksjonen. 
 • Teamet legger kontinuerlig til de beste funksjonene og rammeverket i plattformen.
 • Etter 5 lange år med testing og forbedringer, er noen høyprofilerte partnerskap endelig blitt en realitet med de fleste funksjonene i deres siste utviklingsstadier.

5. EOS (EOS)

undervurderte kryptokurver - EOS

Prosjektet er posisjonert til å være en svært skalerbar og kostnadseffektiv smart kontraktplattform. Utviklingen ble ledet av Dan Larimer, som har fått æren for å skape Delegated Proof-of-Stake (DPoS) konsensusprotokollen til EOS. Det har blitt beskrevet som et desentralisert operativsystem som kan kjøre desentraliserte applikasjoner av bedriftsklasse og industriell klasse. EOS-styringsstruktur følger en desentralisert autonom selskapsmodell. 

Høy skalerbarhet oppnås gjennom sin blockchain strukturelle design som gjør det mulig å skalere vertikalt og horisontalt, slik at plattformen kan nå millioner av transaksjoner per sekund (teoretisk) og fjerne transaksjonsgebyrer. EOS brukes som hovedverktøytoken for EOS-plattformen for å kjøpe databehandlingsressurser, samt for å tjene som hovedvaluta for sine DEX- og dApp-er.

Generell informasjon

Navn (ticker): EOS (EOS)

Total forsyning: 1 032 253 895 EOS

Pris: $ 3,09 USD

Sirkulerende forsyning: 935 553 883 EOS

All-Time-High: $ 19,35 USD

Markedsverdi: $ 2 986 208 298 USD

Rekordlav:   $ 1,55 USD

Konsensusprotokoll: BFT-DPoS

Fordeler

 • Det har potensial til å overvinne Ethereum som den ledende smarte kontraktplattformen.
 • Skalerbar, fleksibel og kraftig smart kontraktplattform
 • Feeless-transaksjoner
 • Relativt flytende marked med sunt daglig handelsvolum.
 • Et veldig høyt talentfullt dev team
 • Mange høyprofilerte partnerskap
 • Menneskelig lesbar adresse

Ulemper

 • Betalte ressurskrav strider mot krav om følsomme transaksjoner. For eksempel RAM.
 • Desentraliseringsutfordringer eksisterer i organisasjonen når det gjelder styring og blokkering.
 • Betalingskrav for oppretting av konto / lommebok.
 • ICO har blitt vurdert av Crypto Rating Council som en sikkerhet

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Det år lange EOS ICO samlet inn mer enn 4,1 milliarder dollar, slik at teamet til dev kan lage en virkelig imponerende blockchain og høykvalitets dApps bygget på toppen av den..
 • Det er et sunt antall forskjellige dApps bygget på toppen av plattformen, inkludert Everpedia, den blockchainbaserte Wikipedia og det snart utgivede Voice sosiale medienettverket fra EOS.IO, som vil øke bruken av EOS betydelig..
 • EOS.IO har nylig avgjort med US SEC etter en uregistrert ICO etter å ha betalt $ 24 millioner sivile pengebøter som effektivt lukker problemet.
 • Flere forbedringer i forhold til styring og ressursforvaltning for å forbedre driftseffektivitet og kostnadseffektivitet.
 • Integrasjon med USDT, største stabile valuta, muligens øke etterspørselen etter EOS

6. TRON (TRX)

undervurderte kryptovalutaer - Tron

Det er en annen Smart Contract-plattform som primært fokuserer på desentralisering av internett ved å utnytte kraften i blockchain-teknologi. Den tilbyr sin egen Tron Virtual Machine som angivelig er 100% kompatibel med Ethereums virtuelle maskin, noe som gjør det mulig for Ethereum dApps å jobbe på TVM med minimale revisjoner. Bortsett fra å ha en Ethereum-kompatibel virtuell maskin, bruker den Delegated Proof-of-Stake-konsensusprotokollen som gjør at den kan nå høy båndbredde med transaksjonshastigheter som når over 2000 transaksjoner per sekund (TPS). Med slike funksjoner var det i stand til å tiltrekke seg mange eksisterende Ethereum-utviklere og prosjekter. 

Ved å tilby utviklerne en integrert pakke med utviklingsverktøy, en veldig lukrativ insentivplan og dens utrettelige markedsføringsinitiativer, har Tron blitt en av de største og mest aktive blockchain-plattformene i dApps-sektoren. Den ubarmhjertige innsatsen for partnerskap, samarbeid og strategiske oppkjøp har gitt dem en unik posisjon til å bli den ledende plattformen for smart utstedelse av kontrakter 

Generell informasjon

Navn (ticker): TRON (TRX) Total forsyning: 99,281,283,754 TRX

Pris: $ 0,0159 USD Sirkulerende forsyning: 66,682,072,191 TRX

All-Time-High: $ 0,39 USD Markedsverdi: $ 1.060.581.544 USD   

Rekordlav: $ 0,0016 USD Konsensusprotokoll: DPoS

Fordeler

 • Skalerbar og kostnadseffektiv smart kontraktplattform.
 • Enkel import av Ethereum-baserte smarte kontrakter.
 • Komplett sett med programmeringsverktøy for rask og enkel dApp-utvikling.
 • Veldig sterke markedsføringsinitiativer
 • Raskest voksende dApps-plattform
 • Mange partnerskap og samarbeid

Ulemper

 • Deler av Tron Whitepaper skal ha blitt kopiert fra andre blockchain-prosjekter.
 • Mangel på mangfold av dApps
 • De fleste teknologiske funksjoner ser ut til å etterligne andre teknologier, spesielt Ethereum og EOS.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • TRX er nede i 93,2% fra all-time-high til tross for forbedring av grunnleggende faktorer som andre lagslags skaleringsløsning Sun Network, BTFS release og BLive (BitTorrent-baserte teknologier).
 • Veldig sterkt markedsføringsteam og sosiale medier 
 • Sterkt, lidenskapelig og støttende Tronsamfunn.
 • BitTorrent-basert (Tron-anskaffelse) TRX infunderte produkter og tjenester som snart lanseres.
 • TRC20-baserte tethers (USDT) som er raskere og billigere å flytte.
 • Holdings TRX gjør det mulig for brukere å passive inntekter gjennom de månedlige BTT-luftdropene.
 • I en begrenset periode tjener TRC20 USDT innehavere 16% i april

7. 0x (ZRX)

0x protokoll

Dette prosjektet har som mål å gi brukerne en åpen standard og tillatelsesfri nettverksprotokoll som gir en felles infrastruktur for å legge til rette for den nesten friksjonsfrie peer-to-peer-utvekslingen av Ethereum-baserte tokens. Det fungerer som en vanlig byggestein for interoperabilitet blant desentraliserte børser ved å benytte transaksjonsrelaterte off-chain og smarte Ethereum-kontrakter som er åpen kildekode og kan kobles til hvilken som helst dApp som har utvekslingsfunksjonalitet. DApps som bruker 0x-protokollen, vil kunne få tilgang til offentlige likviditetsbassenger eller om nødvendig opprette sin egen likviditetsbasseng og belaste transaksjonsgebyrer. 0x har også desentralisert styring som gjør det mulig å sikre og kontinuerlig integrere oppdateringer uten tjenesteforstyrrelser og uten at sluttbrukere vet det. 

ZRX-token fungerer som styringstokener som kan drive en desentralisert oppdateringsmekanisme som gjør det mulig for systemet å integrere oppdateringer i protokollen uten å forstyrre tjenester og beskytte interessenter. Det fungerer også som brukerbetalinger til videresendere som kanskje trenger å bære driftsomkostninger og fremtidssikre protokollen som er implementert.

Generell informasjon

Navn (ticker): 0x (ZRX)

Total forsyning: 1.000.000.000 ZRX

Pris: $ 0,259 USD

Sirkulerende forsyning: 601,198,566 ZRX

All-Time-High: $ 2,57 USD

Markedsverdi: $ 155 856 624 USD   

Rekordlav: $ 0,067 USD

Konsensusprotokoll: PoW

Fordeler

 • Lett tilgjengelige åpne smarte kontrakter som enhver dApp kan bruke.
 • Raske oppgjør og lave transaksjonsgebyrer for markedsprodusenter.
 • Gjør det mulig for videresendere å lage sine egne likviditetsbassenger og belaste brukere for gebyrer.
 • Tilbyr interoperabilitet gjennom bruk av et delt protokolllag
 • Nettverkseffekter skaper rundt likviditet
 • Modulær design som gjør at nye funksjoner kan kobles til

Ulemper

 • Side avtaler sårbarhet der videresendere ikke får gebyr ved å misbruke punkt-til-punkt-ordre.
 • Sårbarhet knyttet til sorg om skapere skjer når midler flyttes for tidlig som skal være før transaksjonen fullføres, og kaster bort gass.
 • Begrensning av Ethereum-skalering overføres til 0x

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Desentraliserte børser er sett på som fremtiden for en virkelig desentralisert markedsplass.
 • 0x er i den unike posisjonen for å innføre interoperabilitet blant ERC20 desentraliserte sentraler.
 • Innebygd på toppen av den smarte kontraktsplattformen Ethereum, vil den også dra nytte av Ethereums skaleringsløsninger som vil bli implementert i nær fremtid.
 • Sjansen for at forslag til innsatsbaserte likviditetsinsentiver blir godkjent

8. ChainLink (LINK)

ChainLink

Det fungerer som databroer mellom desentraliserte nettverk som blockchain til eksterne (off-chain) ressurser. Det fungerer som et medium for smarte kontrakter til å kommunisere autonomt med forskjellige eksterne ressurser. ChainLink blir ofte beskrevet som en desentralisert orakeltjeneste som gir eksterne data som kreves for å utføre en smart kontraktforekomst når forhåndsdefinerte betingelser er oppfylt. Denne enkle, men veldig viktige funksjonaliteten tillater blockchain-baserte applikasjoner å få tilgang til off-chain data ved å be om en kontrakt til ChainLinks nettverk. 

Prosessen hvor dette gjøres er enkel, når en bruker av en blockchain-basert applikasjon ber om data fra en ekstern ressurs fra sitt eget silede nettverk, vil ChainLink matche forespørselen med de mest passende oraklene på en desentralisert måte. Tradisjonelle orakler har en tendens til å være sentralisert og krever en viss grad av tillit fra en tredjepart for å gi kritisk informasjon. ChainLink har som mål å gi en desentralisert alternativ måte ved å stimulere deltakerne til å gi smarte kontrakter med tilgang til eksterne datastrømmer gjennom et nettverk av desentraliserte orakler på Link Blockchain for å verifisere og videresende kritisk informasjon.

Generell informasjon

Navn (ticker): ChainLink (LINK)

Total forsyning: 1.000.000.000 LINK

Pris: $ 2,57 USD

Sirkulerende forsyning: 350.000.000 LINK

All-Time-High: $ 4,75 USD

Markedsverdi: $ 900,261,381 USD   

Rekordlav: $ 0 USD

Konsensusprotokoll: PoW

Fordeler

 • ChainLink tilbyr en enkel, men kritisk tjeneste for dApps-plassen.
 • Samarbeidet med mange anerkjente og bransjeledere over hele verden.
 • Det gir blockchain devs en pålitelig og desentralisert måte å få off-chain data på.
 • Morselskapet ChainLink har en sterk historie med å utvikle og levere sikker og skalerbar bedriftsprogramvare.
 • Tilbyr generell datainteroperabilitet 

Ulemper

 • Mer markedsføring var nødvendig for å tiltrekke seg deres primære marked – institusjoner og bransjeledere.
 • Høyprofilert partnerskap gir ChainLink-tokens massivt opp-potensial, ulempepotensialet er det samme når det mislykkes.
 • ERC20-skaleringsproblemer kan direkte påvirke prosjektets ytelse.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • ChainLink nyter førstegangsfordelen og fanget et stort flertall av relevante partnerskap innenfor og utenfor blockchain-bransjen.
 • “Herdmentalitet” er i full effekt etter hvert som mer anerkjente og bransjeledere er ombord.
 • Betydningen av desentraliserte orakler som ennå ikke er utbredt
 • Det er positiv fart i veksten av blockchain-teknologi, tjenester som ChainLink er avgjørende

9. Basic Attention Token (BAT)

FLAGGERMUS

Dette ble først og fremst utviklet for å løse problemene i digital reklame som har vært plaget med ikke-verdiskapende mellommenn og svindel som ikke bare skader annonsørene, men også utgivere og brukere. Det er ment å brukes som verktøyet token for en åpen kildekode, desentralisert og effektiv digital annonseringsplattform som utnytter kraften i blockchain-teknologi. Utviklingen av BAT ble ledet av Brendan Eich, skaperen av JavaScript, og var med å grunnlegge Mozilla & Firefox.

Den første bruken av BAT er integrasjonen med en ny personvern-sentrert nettleser kalt Brave som har innebygde blokkeringsfunksjoner for annonser, samt et opt-in-personvernfunksjon og inntektsdelingsprogram. Brave tillater også innholdsskapere en innovativ måte å tjene penger på innholdet sitt ved å bli modige verifiserte utgivere som gjør det mulig for dem å motta BAT direkte fra deres nettside og støttede sosiale medieplattformer. Brave er utviklet av det amerikanske programvareselskapet Brave software Inc som også er grunnlagt av Brendan Eich, administrerende direktør i Brave Software Inc.

Generell informasjon

Navn (ticker): Basic Attention Token (BAT)

Total forsyning: 1.500.000.000 BAT

Pris: $ 0,2012 USD

Sirkulerende forsyning: 1.350.250.672 BAT

All-Time-High: $ 0,97 USD

Markedsverdi: $ 271.760.779 USD   

Rekordlav: $ 0,069 USD

Konsensusprotokoll: PoW

Fordeler

 • Utmerket utviklingsteam
 • Fantastiske partnerskap 
 • Gjør det mulig for innholdsskapere å få nye inntekter fra innholdet.
 • Eliminerer mellommenn som øker annonsekostnaden.
 • Brukere får sin del av kaken ved å få betalt for oppmerksomheten.
 • Brave tilbyr overlegne og relevante funksjoner på toppen av sine blockchain-forbedrede funksjoner.

Ulemper

 • Stol på suksessen til Brave-nettleseren som møter hard konkurranse fra forskjellige veletablerte spillere.
 • Krever de samme atferdsendringene til forbrukerne for å være effektive
 • Ethereums skalerbarhetsproblem kan påvirke prosjektets initiativ for masseadopsjon.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Brave får stor trekkraft som er imponerende med tanke på at det bare er en del av BATs økosystem som fremdeles er under utvikling.
 • BAT ser på å integrere med andre dApps, inkludert andre nettlesere som vil øke verktøyet og etterspørselen etter tokens.
 • Siden det er et ERC20-token, kan de mange kommende protokollforbedringene på Ethereum-nettverket ytterligere øke BATs oppside-potensial.
 • Utviklingsteam som jobber hardt for å levere verdiskapende funksjoner i BATs økosystem som desentralisert VPN, IPFS-støtte og skSense, en ny personvernbevarende mekanisme for botdeteksjon i smarttelefoner.

10. Enjin Coin (ENJ)

ENJIN

Dette er kryptomynten til Enjin, en av verdens største spillfellesskapsplattform som har over 20 millioner registrerte brukere og hele 250,00 spillfellesskap. Det har etablert seg som en av de ledende blockchain-spilløkosystemutviklerne ved å tilby en serie produkter og tjenester som henvender seg til både spillere og spillutviklere. Enjins blockchain-plattform er blitt beskrevet som en blockchain PaaS (Platform as a Service) som gjør det mulig for spillutviklere å utnytte blockchain-teknologi og integrere blockchain-forbedrede eiendeler uten å måtte bygge eller vedlikeholde blockchain-infrastruktur og minimere behovet for å skrive blockchain-relatert kode. Dette består av Trusted Cloud, Platform API, Wallet Daemon og Blockchain SDKs.

Enjin gir også spillere ekte eierskap til digitale eiendeler med klientvendte verktøy som hjelper dem med å administrere, sende, motta, handle, lagre og utforske disse eiendelene. Disse verktøyene inkluderer Enjin Network, blockchain explorer EnjinX, Enjin Wallet og Efinity, et spillkanalnettverk for å utføre svært skalerbare spiltransaksjoner.

Generell informasjon

Navn (ticker): Enjin Coin (ENJ)

Total forsyning: 1.000.000.000 ENJ

Pris: $ 0,0644 USD

Sirkulerende forsyning: 776,656,142 ENJ

All-Time-High: $ 0,53 USD

Markedsverdi: $ 50,018,553 USD   

Rekordlav: $ 0,0080 USD

Konsensusprotokoll: PoW

Fordeler

 • Aktiver ekte eierskap av digitale eiendeler i spillet 
 • Felles handels- og utvekslingsinfrastruktur for virtuelle spillvarer.
 • Tilbyr utviklere en enkel og kostnadseffektiv måte å utnytte blockchain-teknologi på
 • Enjin Coin SDK inkluderer en desentralisert betalingsportal

Ulemper

 • Ethereums skalerbarhetssvakhet kan hindre ENJs evne til å oppnå masseadopsjon.
 • Ekstra kompleksitet for utviklere i å integrere modeller for fritt marked i en økonomi i spillet.
 • Spillere er kanskje ikke klare med det ekstra ansvaret som er knyttet til bruken av blockchain-forbedrede funksjoner

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Prosjektene søker å forstyrre spillindustrien på $ 152 milliarder dollar som fortsetter å vokse og skape inntektsgenererende allierte næringer. 
 • Det gir det stadig økende spillfellesskapet en måte å etablere reelt eierskap av virtuelle gjenstander og karakterer som de har brukt penger og tid på å samle.
 • Gjør det mulig for spillere å tjene og tjene penger på spillets eiendeler eller bruke dem på nytt i andre spill
 • Enjin-plattformen introduserer et “tillits” -lag i spilling og spillutvikling, og gir interessant, unik og verdiskapende dynamikk i spill. 
 • Blockchain-forbedret spill får grep og kan være på tippepunktet.

11. Steem (STEEM)

Steem

Det er en åpen kildekode og skalerbar blockchain-protokoll som brukes til å lagre og få tilgang til uforanderlig innhold. STEEM, et raskt og følsomt digitalt token, brukes til å belønne brukere av Steem-baserte applikasjoner for å delta i en aktivitet kalt Proof-of-Brain (PoB). Det er en prosess med å delta i premiepotten ved å bidra med verdifullt innhold og kurere verdien av andres bidrag. Steem blockchain er en av de raskeste og mest effektive blockchains som eksisterer, og som kan generere nye blokker hvert 3. sekund og skalere for å støtte over 10 000 eller flere transaksjoner per sekund (TPS). Dette var mulig gjennom bruk av Delegated Proof-of-Stake oppfunnet av Steems opprinnelige Chief Technology Officer og medstifter Daniel Larimer.

Steem har utviklet seg til en veldig kraftig plattform for flere brukervendte applikasjoner som er i stand til å lagre brukerinnhold, sosial informasjon, kontoinformasjon, JSON-metadata og mange flere. Den forestående utgivelsen av Smart Media Tokens-protokollen (SMT) vil gjøre det mulig for brukere å lage sine egne STEEM-lignende tokens på toppen av STEEM-blockchain, noe som effektivt gjør den til en smart kontraktplattform og øker ytterligere nytten av STEEM.

Generell informasjon

Navn (ticker): Steem (STEEM)

Total forsyning: 364 746 655 STEM

Pris: $ 0,1392 USD

Sirkulerende forsyning: 347,772,561 STEEM

All-Time-High: $ 8,57 USD

Markedsverdi: $ 48,441,570 USD   

Rekordlav: $ 0,0691 USD

Konsensusprotokoll: DPoS

Fordeler

 • Blockchain med høy gjennomstrømning som kan nå 10.000 TPS.
 • Feeless-transaksjoner
 • Menneskelige lesbare adresser
 • Første flytters fordel i blockchain-drevne sosiale medier nisje.
 • En av de mest aktivt brukte blokkjedene i verden
 • Svært aktive medlemmer av samfunnet

Ulemper

 • Opplevde sentraliseringsproblemer vedvarer ved bruk av DPoS
 • Forsinket levering av nøkkelfunksjoner
 • Steemit Inc., utvikleren av hovedapplikasjonen til Steem som har vanskelig for å holde seg flytende på grunn av rådende markedsforhold.
 • Gjeldende pris reflekterer ikke nytte og potensial i prosjektet.

Hvorfor dette er en av de mest undervurderte kryptovalutaene:

 • Protokollforbedringer kan gjenopplive interessen til kryptoinvesteringssamfunnet
 • Smart Media Tokens, en tokenprotokoll for innholdsnettsteder, apper, nettsamfunn og klaner som søker finansiering, inntektsgenerering og brukervekst, vil snart bli utgitt.
 • Forbedrede ombordinitiativer for å øke stembaserte dApp-brukere
 • STEEM er en av de mest undervurderte kryptoene i markedet i dag, som har stort potensial for oppadgående prisbevegelse i nær fremtid.. 

Avsluttende tanker og konklusjon

Det stadig økende antallet kryptovalutaer og hastigheten som denne begynnende industrien endrer seg på, gjorde dette arbeidet enda vanskeligere. Av denne grunn har vi kalibrert utvelgelsesprosessen vår for å konsentrere oss om kryptoprosjekter som vi tror vil være de mest lønnsomme for resten av 2019 inn i 2020. 

Å kikke inn i den forskjellige undervurderte kryptolisten til andre og inspisere de forskjellige rangeringene av prosjekter fra forskjellige kryptovurderingsagenter, fikk oss til å innse den store forskjellen mellom deres rangering og rangering. Til tross for dette, la vi merke til vanlige kryptovalutaer som konsekvent dukket opp i listene eller rangene sine høyt. Dessuten dukket de fleste av disse kryptoene opp på listen vår ved å bruke våre egne 10T-beregninger som vi beskrev tidligere. Dette var de første 5 kryptovalutaene vi delte ovenfor – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), EOS (EOS) og TRON (TRX).

4 av de fem første kryptoene som er inkludert i vår kuraterte liste er smarte kontraktplattformer. Bekrefter vår første mistanke om at blockchain-prosjekter som tilbyr smarte kontraktsfunksjonaliteter generelt, får bedre verdi. Vi tror at begrunnelsen bak dette er potensialet til disse plattformene for å være basiskjeden der neste killer-app blir arrangert. For å bevise dette poenget, ta en titt på de neste 5 kryptoene på listen vår – 0x (ZRX), ChainLink (LINK), Basic Attention Token (BAT), Enjin Coin (ENJ) og Steem (STEEM)

Det er klart at alle er ERC20-tokens under Ethereum Network bortsett fra STEEM. Det er interessant at STEEM snart vil gjennomgå en protokolloppgradering som gjør det mulig å tilby Smart Media Tokens Protocol som gjør det mulig for STEEM å tilby funksjoner for smarte kontrakter som ytterligere styrker poenget vårt.

Million-dollar-spørsmålet …

Til slutt, hvis vi måtte velge en, hva blir det??

Overraskende er dette spørsmålet ikke så vanskelig å svare på.

Bitcoin (BTC) vil alltid være det beste valget for de fleste kryptovalutainvestorer.

Det er den mest likvide, mest anerkjente, mest støttede og viktigste digitale valutaen i markedet. Det er så viktig at tankeledere i rommet har anerkjent ideen om at overlevelsen og suksessen til hele kryptovalutaområdet avhenger av Bitcoins overlevelse og suksess.. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me