Electroneum Price Prediction (ETN) for 2021, 2022 og 2025

Siden starten har kryptorommet tiltrukket oppmerksomhet fra mange mennesker. Et viktig aspekt ved krypto er prisen, med mange investorer som ønsker å forutsi prisene på kryptovalutaer nøyaktig. Med dette i tankene vil denne artikkelen gjennomgå prisforutsigelsen på Electroneum både på lang og kort sikt.

Før vi går videre til prisforutsigelse på Electroneum, la oss finne ut flere viktige detaljer om denne raskt stigende kryptovalutaen. Electroneum er en populær mobilbasert kryptovaluta spesielt designet for å nå ut til de mindre privilegerte og ikke-bankerte nasjonene i verden.

Prediksjon for electroneum

Bitcoin og andre store kryptovalutaer er ganske berømte og lett tilgjengelige i utviklede land; det samme kan ikke sies i uutviklede nasjoner i verden.

Med dette i tankene er Electroneum stort sett opptatt av å bringe denne innovative teknologien (blockchain og kryptovaluta) til grasrota. Innbyggere i de fleste underutviklede nasjoner i verden har liten eller ingen tilgang til finansielle tjenester.

Electroneum, siden oppstarten, ønsker å endre dette. Kryptoen er ganske populær i flere afrikanske og asiatiske nasjoner som gir økonomisk frihet og hjelp til mindre privilegerte.

Bortsett fra å nå ut til de mindre privilegerte, planlegger Electroneum også å øke masseadopsjonen av sin opprinnelige token ETN, samt legge til rette for generell bevissthet om hele kryptovalutaen og blockchain-rommet..

Med dette i tankene har den mobilbaserte kryptoen sikkert forenklet prosessoren som bruker og anskaffer ETN. Gjør det mulig for smarttelefonbrukere å motta raskt og sikkert Electroneum (ETN).

Historisk prisanalyse

Lansert i september 2017 av administrerende direktør Richard Ells, en populær kryptoentusiast med flere års erfaring innen krypto- og blockchainområdet. Før han utviklet Electroneum, var Richard aktivt involvert i å bygge GPU-gruvedrift.

September 2017, etter omtrent to års planlegging, lanserte Richard Electroneums Initial Coin Offering (ICO). ICO ble fullført tidligere enn planlagt og viste seg å være enormt vellykket.

Electroneum har fortsatt rekorden for den største ICO noensinne utført i kryptorommet. Over 115.000 mennesker kjøpte 40 millioner dollar i ETN under ICO.

Electroneum lanserte også nylig en smarttelefon spesielt designet for å gjennomføre ETN-relaterte transaksjoner. M1-smarttelefonen hjelper også til raskere mikrotransaksjoner som å foreta appbetalinger, overføre penger, kjøpe sendetid, mobil gruvedrift osv..

Selv om investorer ennå ikke har mottatt avkastning fra investeringen, tror mange tankeskoler fremdeles på potensialet til Electroneum å oppleve et bull run i nær fremtid..

En annen måte Electroneum lager bølger på, er gjennom partnerskapet med WONDER Foundation. Stiftelsen er en kryptostøttet NGO som fokuserer på å gi mindre privilegerte kvinner og jenter bedre muligheter.

NGO-en fokuserer på å sikre jenter tilgang til utdanning, og kvinner mottar midler for å hjelpe dem med å starte en bedrift, og dermed gi dem et livsgrunnlag.

Electroneum lanserte også Anytask-plattformen. En frilansplattform der ubankede mennesker i verden kan tilby frilanstjenester og få betalt i ETN. Dette er ganske viktig ettersom de fleste frilansplattformer krever at frilansere har tilgang til en eller annen form for tradisjonell bankstruktur. På Electroneums AnyTask-plattform trenger ikke selgere en bankkonto, og de trenger ikke betale noen selgergebyr.

ETN nåværende pris, markedsverdi og levering

Ifølge CoinMarketCap var ETN i skrivende stund ned med 2,61% og handlet til 0,004887 dollar. Kryptovalutaen har for tiden også en markedsverdi på $ 49,787,257 og 10,188,082,768 ETN i omløp.

electroneumElectroneum (ETN)

Rangering: 160$ 0,011493 Pris (BTC) Ƀ0,00000000 Markedskap$ 205,01 MVolum$ 761,64 K24h Endring5,41% Totalforsyning21,00 B ETN

Fremtidige prisforutsigelser for electroneum

Å lage prisforutsigelser i kryptorommet er ganske avgjørende for å velge riktig investeringsalternativ. Det hjelper investorer å ta informerte beslutninger med hensyn til kjøp, salg eller ‘hodling’ av en bestemt krypto.

Nær nøyaktige prisforutsigelser kan bare gjøres etter behørig analyse, og prisforutsigelser fra Electroneum er ikke forskjellige. Analyse av prisforutsigelse i kryptorommet kan grupperes i tre, nemlig: teknisk analyse, grunnleggende analyse og sentimental analyse.

Kortsiktig prisvarsel for Electroneum

AfterPriceChange
1 dag $ 0,004 -3,03%
1 uke $ 0,005 -1,20%
1 måned $ 0,005 -1,20%
1 år $ 0,05 4,2%

Electroneum Long Term Prognose

AfterPriceChange
1 år $ 0,05 4,2%
2 år $ 0,1 9,6%
3 år $ 1,2 119,6%
5 år $ 2,4 239,6%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder kun ment for utdanningsformål og bør ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sine undersøkelser før de investerer.

Prediksjon for electroneum for 2020.

På grunn av volatilitet i kryptorommet er det ikke lett å forutsi prisen på kryptovaluta. Dette inkluderer Electroneum, som for øyeblikket er en av de 100 beste kryptoene som er tilgjengelig i verden i dag.

Når det gjelder blant annet prognosetabellen ovenfor, bør prisen på 1 ETN være rundt $ 0,05 ved utgangen av året 2020.

Prediksjon for electroneum for 2022

Med en sterk brukerbase og flere brukstilfeller er opprettet, spesielt for ubankede, er investorer ganske håpefulle om at ETN når ut til stjernene.

Selv om det ikke er mulig å nå $ 1 fra 2022, forventer analytikere at 1 ETN vil bli priset til $ 0,1 per 2022.

Prediksjon for electroneum for 2025

Mange tankeskoler mener at Electroneum er mer bærekraftig, og det er sikkert en jevn vekst over tid. Dette er fordi det skaper verdi og ønsker å sikre flere brukstilfeller for sin token ETN.

Ifølge analysen forventes prisen på 1 ETN å være rundt $ 2,4 i 2025.

Kan Electroneum nå $ 1 i pris?

Siden sin banebrytende ICO i 2017 har Electroneum ennå ikke innfridd sine løfter til investorer. Dette vekker allerede spørsmålet, er Electroneum en god investering?

Selv om investorer ennå ikke skal tjene på ICO, mener de imidlertid at mynten gir seg for en jevn stigning. Selv om $ 1 virker langt hentet, da kryptoen for øyeblikket er priset til $ 0,004887.

Flere faktorer peker imidlertid på at muligheten for at prisen på 1 ETN når $ 1.

  • Electroneum er mer interessert i å skape verdier. Dette er gunstig på sikt, da det vil sikre bærekraft og en langsom, men jevn prisøkning.
  • Electroneum er interessert i å nå ut til de ubankede (ca. 1,7 milliarder globalt). Dette er en sikker måte å legge til rette for adopsjon i tillegg til å skape en sterk og stor brukerbase.

Så hvis du spør, skal jeg investere i ETN? Jeg tror du burde, spesielt på lang sikt.

Er Electroneum Safe?

Sikkerhet i kryptorommet kan ikke vektlegges for mye. Etter den vellykkede ICO i 2017 ble mange Electroneum-lommebøker hacket, og ETN ble stjålet. Dette førte deretter til et fall i ETN-prisene og generell misnøye blant investorene.

I et forsøk på å forhindre en slik gjentagelse har kryptoen fått på plass flere sikkerhetstiltak. I en nylig utgitt whitepaper kastet Electroneum mer lys på sin unike algoritme, kjent som PoR (Proof of Responsibility).

Algoritmen har mottatt anerkjennelser fra toppanalytikere, hovedsakelig på grunn av sin overlegne sikkerhet. Implementeringen av PoR-algoritmen gjør Electroneum til en av de sikreste blockchain tilgjengelig i dag.

Hvordan kjøpe Electroneum?

Electroneum (ETN) er rimelig lett å kjøpe. Den kan kjøpes på hvilken som helst børs som viser kryptoen. Flere kryptobørser støtter for øyeblikket ETN. De inkluderer; KuCoin, HitBTC, Huobi global, TradeOgre, CoinDCX, Liquid, Finexbox, CoinBene, Coindeal, Artis Turba, Sistemkoin, Bitbns, Digitalexchange.id og Cryptomate.

KuCoin er en av de beste og enkleste plattformene for å kjøpe Electroneum. Først må brukeren opprette en KuCoin-konto. Neste er å sette inn penger.

Dette kan gjøres ved å kjøpe enten Bitcoin eller Ethereum fra børser som Coinbase, LocalBitcoins, etc..

Når penger er deponert, kan brukeren trygt kjøpe Electroneum på KuCoin. Nedenfor er et skjermbilde av prosessen med å kjøpe ETN på KuCoin.

Prediksjon for electroneum

Teamet

Med en dedikert administrerende direktør Richard Ells, med en god historie innen krypto- og blockchain-rom, kan Electroneum uten tvil skryte av et av de beste lagene i kryptorommet. Andre medlemmer av teamet inkluderer; Nick Cook, Barry Last, Chris Norris, Nigel Pooley. Flere rådgivere, inkludert David Bull CBE, tidligere administrerende direktør i Unicef ​​(UK).

Konklusjon

Denne artikkelen har dekket grundige detaljer om populære Cryptocurrency Electroneum, inkludert prisforutsigelser. Flere topp-kryptoanalytikere som McAfee mener at kryptoen sikkert vil gjøre en enorm pause om noen år.

Hvis dette skjer, vil kryptoen være på toppen av en brukerbase så stor som 2 milliarder brukere. Er du interessert i Electroneum? Hvis ja, anbefales det å følge viktige hendelser og utviklingsoppdateringer nøye på plattformen.

Prisforutsigelser indikerer at du bør se på langsiktige investeringer med ETN når du ønsker å investere i Electroneum. Send inn tankene dine om prisforutsigelse på Electroneum. Jeg vil gjerne høre fra deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me