Electroneum Price Prediction (ETN) voor 2021, 2022 en 2025

Sinds de oprichting heeft de crypto-ruimte de aandacht van veel mensen getrokken. Een belangrijk aspect van crypto is de prijs, waarbij veel beleggers de prijzen van cryptocurrencies nauwkeurig willen voorspellen. Met dit in gedachten, zal dit artikel de voorspelling van de Electroneum-prijs op zowel lange als korte termijn herzien.

Voordat we verder gaan met de prijsvoorspelling van Electroneum, willen we enkele belangrijke details over deze snel stijgende cryptocurrency bekijken. Electroneum is een populaire mobiele cryptocurrency die speciaal is ontworpen om de minder bevoorrechte en bankloze landen van de wereld te bereiken.

Electroneum-prijsvoorspelling

Bitcoin en andere grote cryptocurrencies zijn vrij beroemd en gemakkelijk toegankelijk in ontwikkelde landen; hetzelfde kan niet gezegd worden in onontwikkelde landen van de wereld.

Met dit in gedachten houdt Electroneum zich voornamelijk bezig met het naar de basis brengen van deze innovatieve technologie (blockchain en cryptocurrencies). Burgers van de meeste onderontwikkelde landen van de wereld hebben weinig of geen toegang tot financiële diensten.

Electroneum probeert dit vanaf het begin te veranderen. De crypto is behoorlijk populair in verschillende Afrikaanse en Aziatische landen en biedt financiële vrijheid en hulp aan de minder bevoorrechten.

Afgezien van het bereiken van de minder bevoorrechten, is Electroneum ook van plan om de massale acceptatie van zijn native token ETN te stimuleren en het algemene bewustzijn van de hele cryptocurrency en blockchain-ruimte te vergemakkelijken..

Met dit in gedachten heeft de mobiele crypto op een veilige manier de processor vereenvoudigd door gebruik te maken van ETN en deze te verwerven. Hierdoor kunnen smartphonegebruikers snel en veilig ontvangen Electroneum (ETN).

Historische prijsanalyse

In september 2017 gelanceerd door CEO Richard Ells, een populaire cryptoliefhebber met meerdere jaren ervaring in de crypto- en blockchain-ruimte. Voordat hij Electroneum ontwikkelde, was Richard actief betrokken bij het bouwen van GPU-mijnmachines.

September 2017, na ongeveer twee jaar plannen, lanceerde Richard Electroneum’s Initial Coin Offering (ICO). De ICO was eerder dan gepland afgerond en bleek enorm succesvol te zijn.

Electroneum heeft nog steeds het record voor de grootste ICO die ooit in de crypto-ruimte is uitgevoerd. Meer dan 115.000 mensen kochten tijdens de ICO voor $ 40 miljoen aan ETN.

Electroneum heeft onlangs ook een smartphone gelanceerd die speciaal is ontworpen voor het uitvoeren van ETN-gerelateerde transacties. De M1-smartphone ondersteunt ook snellere microtransacties, zoals app-betalingen, geld overmaken, zendtijd kopen, mobiel mijnen, enz..

Hoewel investeerders nog geen rendement hebben op hun investering, geloven veel denkrichtingen nog steeds in het potentieel van Electroneum om in de nabije toekomst een bull run te beleven.

Een andere manier waarop Electroneum golven maakt, is door zijn samenwerking met de WONDER Foundation. De Foundation is een door cryptovaluta gesteunde ngo die zich richt op het bieden van betere kansen aan minder bevoorrechte vrouwen en meisjes.

De ngo wil ervoor zorgen dat meisjes toegang krijgen tot onderwijs, en vrouwen krijgen geld om hen te helpen een bedrijf te starten, waardoor ze in hun levensonderhoud kunnen voorzien..

Electroneum lanceerde ook het Anytask-platform. Een freelance platform waar mensen zonder bankrekening freelancediensten kunnen aanbieden en betaald kunnen worden in ETN. Dit is vrij belangrijk omdat de meeste freelance-platforms vereisen dat freelancers toegang hebben tot een of andere vorm van traditionele bankstructuur. Op het AnyTask-platform van Electroneum hebben verkopers geen bankrekening nodig en hoeven ze geen verkoperskosten te betalen.

ETN huidige prijs, marktkapitalisatie en aanbod

Volgens CoinMarketCap daalde ETN op het moment van schrijven met 2,61% en handelde op $ 0,004887. De cryptocurrency heeft momenteel ook een marktkapitalisatie van $ 49.787.257 en 10.188.082.768 ETN in omloop.

electroneumElectroneum (ETN)

Rang: 160 0.011493 Prijs (BTC) Ƀ0.00000000 Marketcap 205,01 MVolume 761,64 K24h Wijziging 5.41% Totaal aanbod 21,00 B ETN

Toekomstige prijsvoorspellingen voor Electroneum

Het maken van prijsvoorspellingen in de crypto-ruimte is vrij cruciaal om de juiste investeringsoptie te kiezen. Het helpt investeerders om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot het kopen, verkopen of ‘hodelen ‘van bepaalde cryptovaluta.

Bijna nauwkeurige prijsvoorspellingen kunnen alleen worden gemaakt na een grondige analyse, en Electroneum-prijsvoorspellingen zijn niet anders. Het analyseren van prijsvoorspelling in de crypto-ruimte kan in drie worden gegroepeerd, namelijk: technische analyse, fundamentele analyse en sentimentele analyse.

Electroneum prijsprognose op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 0,004 -3,03%
1 week $ 0,005 -1,20%
1 maand $ 0,005 -1,20%
1 jaar $ 0,05 4,2%

Electroneum langetermijnprognose

AfterPriceChange
1 jaar $ 0,05 4,2%
2 jaar $ 0,1 9,6%
3 jaar $ 1,2 119,6%
5 jaar $ 2,4 239,6%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen die uitsluitend bedoeld zijn voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun onderzoek doen voordat ze investeren.

Electroneum-prijsvoorspelling voor 2020.

Vanwege de volatiliteit in de crypto-ruimte is het nauwkeurig voorspellen van de prijs van een cryptocurrency niet eenvoudig. Dit omvat Electroneum, dat momenteel staat als een van de top 100 crypto’s die momenteel beschikbaar zijn in de wereld.

Met betrekking tot de bovenstaande prognosetabel, naast andere analyses, zou de prijs van 1 ETN aan het einde van het jaar 2020 ongeveer $ 0,05 moeten zijn.

Electroneum-prijsvoorspelling voor 2022

Met een sterk gebruikersbestand en meer gebruiksscenario’s, vooral voor de niet-bankieren, zijn investeerders vrij hoopvol dat ETN naar de sterren reikt.

Hoewel het bereiken van $ 1 vanaf 2022 misschien niet haalbaar is, verwachten analisten dat 1 ETN vanaf 2022 $ 0,1 zal kosten..

Electroneum-prijsvoorspelling voor 2025

Veel denkrichtingen zijn van mening dat Electroneum duurzamer is, en zal daarom in de loop van de tijd zeker een gestage groei doormaken. Dit komt omdat het waarde creëert en op zoek is naar meer use-cases voor zijn token ETN.

Volgens de analyse zal de prijs van 1 ETN naar verwachting in het jaar 2025 rond de $ 2,4 liggen.

Kan Electroneum $ 1 aan prijs bereiken?

Sinds zijn baanbrekende ICO in 2017 moet Electroneum zijn beloften aan investeerders nog nakomen. Dit roept al de vraag op: is Electroneum een ​​goede investering?

Hoewel beleggers nog moeten profiteren van de ICO, denken ze dat de munt zich opmaakt voor een gestage klim. Hoewel $ 1 vergezocht lijkt, aangezien de crypto momenteel geprijsd is op $ 0,004887.

Verschillende factoren wijzen er echter op dat de prijs van 1 ETN $ 1 kan bereiken.

  • Electroneum is meer geïnteresseerd in het creëren van waarde. Dit is gunstig op de lange termijn omdat het duurzaamheid en een langzame maar gestage prijsstijging garandeert.
  • Electroneum is geïnteresseerd in het bereiken van de niet-bankiers (ongeveer 1,7 miljard wereldwijd). Dit is een zekere manier om de acceptatie te vergemakkelijken en om een ​​sterke en grote gebruikersgroep te creëren.

Dus als u het vraagt, moet ik dan in ETN investeren? Ik vind dat je dat zou moeten doen, vooral op lange termijn.

Is Electroneum veilig?

Beveiliging in de crypto-ruimte kan niet genoeg worden benadrukt. Na de succesvolle ICO van 2017 werden veel Electroneum-portefeuilles gehackt en werd ETN gestolen. Dit leidde vervolgens tot een daling van de ETN-prijzen en tot algemeen ongenoegen onder beleggers.

Om een ​​dergelijke herhaling te voorkomen, heeft de crypto verschillende beveiligingsmaatregelen genomen. In een onlangs verschenen whitepaper wierp Electroneum meer licht op zijn unieke algoritme, bekend als PoR (Proof of Responsibility).

Het algoritme heeft lof ontvangen van de beste analisten uit de industrie, voornamelijk vanwege zijn superieure beveiliging. De implementatie van het HbR-algoritme maakt Electroneum een ​​van de veiligste blockchain die momenteel beschikbaar is.

Hoe Electroneum te kopen?

Electroneum (ETN) is redelijk eenvoudig aan te schaffen. Het kan worden gekocht op elke beurs die de crypto vermeldt. Verschillende crypto-uitwisselingen ondersteunen momenteel ETN. Ze bevatten; KuCoin, HitBTC, Huobi global, TradeOgre, CoinDCX, Liquid, Finexbox, CoinBene, Coindeal, Artis Turba, Sistemkoin, Bitbns, Digitalexchange.id en Cryptomate.

KuCoin is een van de beste en gemakkelijkste platforms om Electroneum te kopen. Eerst moet de gebruiker een KuCoin-account aanmaken. Het volgende is om geld te storten.

Dit kan worden gedaan door Bitcoin of Ethereum te kopen bij beurzen zoals Coinbase, LocalBitcoins, enz.

Zodra het geld is gestort, kan de gebruiker Electroneum veilig kopen op KuCoin. Hieronder ziet u een screenshot van het proces van het kopen van ETN op KuCoin.

Electroneum-prijsvoorspelling

Het team

Met een toegewijde CEO Richard Ells, met een goede geschiedenis in de crypto- en blockchain-ruimte, heeft Electroneum aantoonbaar een van de beste teams in de crypto-ruimte. Andere leden van het team zijn onder meer; Nick Cook, Barry Last, Chris Norris, Nigel Pooley. Verschillende adviseurs, waaronder David Bull CBE, voormalig CEO van Unicef ​​(VK).

Gevolgtrekking

Dit artikel behandelt diepgaande details van populaire cryptocurrency Electroneum, inclusief de prijsvoorspellingen. Verschillende top-crypto-analisten zoals McAfee geloven dat de crypto binnen een paar jaar zeker een enorme doorbraak zal maken.

Als dit gebeurt, komt de crypto bovenop een gebruikersbestand van wel 2 miljard gebruikers. Ben je geïnteresseerd in Electroneum? Zo ja, dan is het raadzaam om belangrijke evenementen en ontwikkelingsupdates op het platform nauwlettend te volgen.

Als u in Electroneum wilt investeren, geven prijsvoorspellingen aan dat u met ETN naar langetermijninvesteringen moet kijken. Stuur uw mening over de prijsvoorspelling van Electroneum. Ik zou graag van u horen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me