Enjin Coin Price Napoved (ENJ) za leta 2021, 2023 in 2025

Video igre so že od Pong-ovih dni daleč daleč, ne samo vizualno in mehansko, ampak tudi v tem, kako smo lahko ustvarili celotne virtualne svetove, ki vpeljejo igralce, da to sprejmejo kot del svoje lastne resničnosti. Mreža Enjin vodi novodobne pionirje, ki želijo spremeniti ta prostor, in ustvarja decentralizirano igralniško platformo, ki zagotavlja temelje za ustvarjanje resnično obsežnih ekosistemov.

Igralci bi lahko preživeli celo življenje znotraj igre, vendar morda nikoli ne bi videli ali raziskali resnične globine vsega. Ne samo igra, ampak tudi Enjinova ključna posebnost v primerjavi s svojimi vrstniki je njeno močno orodje za ustvarjanje novega digitalnega gospodarstva, zgrajenega iz ene igre v drugo. Medsebojna povezanost uporabnikov, ki kupujejo, prodajajo, zbirajo in izmenjujejo digitalno blago in storitve, je že zdaj močan in donosen vidik igralniške industrije.

Čeprav bi bila ta sredstva zunaj igre običajno brez vrednosti, Enjin s svojim Enjin Coin (ENJ) tokenizira sredstva, zgrajena na njeni verigi blokov, in tako še bolj odpira nov potencial za digitalne elemente, ki bi imeli vrednost v fizičnem svetu. Glede na obljube, da bodo spremenile že tako obsežno igralniško industrijo, tako v načinu razvoja in igranja iger, naša napoved cen Enjin Coin napoveduje zelo svetlo prihodnost za ta nastajajoči projekt.

Zgodovinska analiza cen kovancev Enjin

Enjin, ki je bil prvotno ustanovljen leta 2009, se je kasneje preselil k sprejetju tehnologije veriženja blokov v svoji platformi. Enjin Coin je bil prvič ustvarjen na Ethereumovem standardu ERC-20, nato pa se je razvil v svoj bolj vsestranski standard ERC-1155, da bi olajšal transakcije v svojem omrežju iger, platform in spletnih aplikacij. Leta 2017 so imeli prvo ponudbo kovancev (ICO), s katero so zbrali 18,9 milijona dolarjev za financiranje prihodnjega razvoja.

Po podatkih CoinMarketCap bi vaša potencialna donosnost naložbe, če bi med nakupno ceno ICO kupili žetone ENJ, zelo impresivna 642,44% dobička. Ker je začel javno trgovati, se je nedolgo po lansiranju spustil na najnižjo raven in se 2. novembra 2017 trgoval pri 0,01562 USD. V samo dveh mesecih se je 7. januarja hitro povzpel na najvišjo vrednost v višini 0,49340 USD. , 2018. Trgovanje ENJ se je od takrat ohladilo.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Na podlagi podatkov, ki jih je zbral Messari.io, so žetoni ENJ ohranili dokaj močno volatilnost v primerjavi z drugimi kriptovalutami, čeprav se to pričakuje za manjše sredstvo s tržno kapitalizacijo, kot je Enjin Coin. V času pisanja (14. januarja 2021) Enjin Coin trguje po 0,18056 ameriških dolarjev, kar je 6,97-odstotni dobiček v 24 urah. Za primerjavo, to je 63,4-odstotna izguba v primerjavi z najvišjo vrednostjo vseh časov in mogočnih 1.055,96% dobička iz najnižje ravni.

Enjin vzdržuje skupno ponudbo v višini 1.000.000.000 žetonov ENJ, da ustvari protiinflacijski model, ki spodbuja uporabnike, da svoje žetone kovajo v digitalna sredstva blockchain. Enjin Coin se vbrizga v sredstvo, ki ga zgradi in poganja Enjin s pomočjo „kovanja“, kar digitalnim predmetom daje tokenizacijo, ne glede na to, ali je zamenljiv ali nezamenljiv..

Postopek je mogoče tudi obrniti s “taljenjem”, ki v bistvu uniči sredstvo blockchain in ga spremeni v ENJ, s čimer se poveča pomanjkanje nekaterih elementov. Trenutna obtočna ponudba Enjin Coin je 823.130.411 ENJ, njegova tržna kapitalizacija pa znaša 148.620.541 USD in je tako 104. največja kriptovaluta.

enjincoinEnjin Coin (ENJ)

Uvrstitev: 62$ 1,37Cena (BTC) 0,0002700Marketcap$ 1,27 B Volumen$ 866,98 M24h Sprememba 21,29% Skupna ponudba 1.000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Napovedi napovedi prihodnjih cen

Enjin je že zaživel zelo zdravo in trdno rast, saj se je leta 2017 usmeril k blockchain modelu. Trenutno je več kot 20 milijonov uporabnikov, z enim milijonom denarnic, ki gostijo Enjin Coin, 2,1 milijarde edinstvenih sredstev, ki jih ustvarja in poganja omrežje Enjin , plus zelo aktiven obseg trga, vreden 8,9 milijona ENJ.

V kombinaciji z naraščajočo priljubljenostjo video iger, kar je razvidno iz velikega medletnega porasta rasti baze igralcev, je Enjinova tehnologija pripravljena zajeti še več ljudi v svoj ekosistem. Kasneje je naša napoved cen Enjin Coin združila zelo bikovsko razpoloženje za napovedano prihodnost.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,197 USD 9,11%
1 teden 0,189 USD 4,67%
1 mesec 0,144 USD -20,25%
6 mesecev 0,178 USD -1,42%
1 leto 0,260 USD 44%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 0,260 USD 44%
2023 0,343 USD 89,96%
2024 0,425 USD 136,38%
2025 0,503 USD 178,74%

Enjin Coin Price Napoved 2021

Upoštevati je treba, da Enjin Coin trguje na bolj nestanovitnem trgu v primerjavi z drugimi kriptovalutami z najvišjo tržno kapitalizacijo 200, zato je previden pri nakupu. ENJ je še vedno pripravljen na to, da bi leta 2021 lahko pozitivno pridobil na podlagi algoritemske modele, ki smo jih našli. Ker bo trg iger na srečo še bolj naraščal, ljudje iščejo več zabave v zaprtih prostorih, medtem ko bo v zapori Covid-19 leto 2021 Enjin razvil svoje mišice.

Enjin Coin Price Napoved 2023

Enjin načrtuje dve glavni posodobitvi načrta, ki razvijalcem iger omogočata, da še bolj razširijo svoj digitalni ekosistem. Enjin Multiverse je pameten mehanik interoperabilnosti, ki omogoča skupno rabo elementov, statistik in drugih podatkov med različnimi igrami, ki poganjajo blok verigo Enjin, tudi če jih razvijajo različni studii.

Za razliko od običajnih iger, kjer se predmeti hranijo samo v sebi, bi Enjinov sistem Multiverse izboljšal že tako močno izkušnjo, saj bi igralcem dovolil, da svoja najljubša orodja – kot so orožje, oklep, karte ali orodje – prenašajo iz ene igre v drugo. S povezovanjem s tržnico Enjin in storitvami denarnice povečuje uporabnost ENJ.

Enjin Coin Price Napoved 2025

Eden največjih izzivov, s katerimi se soočajo blockchain aplikacije, je skaliranje. Glede na to, da je Enjin zasnovan na Ethereumu, trpi za enakimi težavami, ki mu preprečujejo obdelavo velikih količin podatkov. Morda bo prišlo že veliko prej kot leta 2025, vendar Enjin to težavo že poskuša rešiti z Efinity, njihovo interno rešitvijo za skaliranje.

Njegov namen je razvijalcem iger omogočiti, da v igri izvajajo skoraj neskončno število transakcij po nizki ceni. Izboljšanje enostavnosti uporabe in priročnosti gospodarstva v igri bi bilo blagodejno za domače žetone ENJ, saj si osnovni igralec še naprej prizadeva za razvoj in razširitev lastnega gospodarstva med igrami..

Enjin Coin Price Napoved

Je Enjin Coin dobra naložba?

Tudi če odmislimo vpliv pandemije Covid-19 in zaklepanja, ki je prinesel velik priliv potrošnikov v notranje zabavne storitve in platforme, je igralniška industrija pripravljena na dvig.

Glavne platforme, kot sta Steam ali Epic, vsak dan naštevajo vedno več iger, razvijalci pa vse pogosteje uporabljajo vedno večje potapljaške tehnologije, kjer se lahko zlahka izgubite v njihovih virtualnih okoljih. V kombinaciji z močnim zagonom razvijalcev k večkratni monetizaciji iger postavlja Enjin v izjemno ugoden položaj.

Kot je razvidno iz naših napovedi napovedovanja cen Enjin Coin, je vsekakor vredno močnega priporočila, če nameravate vanj vlagati. Decentralizirana platforma mreže Enjin močno privablja uporabnike in razvijalce k izmenjavi digitalnih sredstev na široko razgibanem trgu, ki ga ni mogoče uživati ​​le v video igrah, ampak ima resnično vrednost.

Razvijalci bi lahko zlahka ustvarili sredstva blockchain in celotne igre, hkrati pa jih zlahka integrirali s priljubljenimi igralnimi mehanizmi, kot je Unity, brez kakršnega koli ali skorajda potrebnega zapletenega programiranja prek njihovega zmogljivega in varnega API.

Tu lahko vsakdo ustvari katero koli raznolikost različnih zamenljivih ali nezamenljivih sredstev; na primer znaki po meri, ugodnosti med igrami, uporabni predmeti, kot so orožje ali oklep, valute med igrami, digitalna umetniška dela ali drugo zbirateljsko blago, navidezne lastnosti, kot so nepremičnine in bivalni prostori, nagrade za spletna tekmovanja, blagovno znamko, enkratno uporabo ali zaporedni osebni dosežki in kar koli drugega, kar bi lahko bilo vredno.

Z Enjinom bi jih lahko programirali tako, da imajo inflacijsko naravo, ki bo naraščala skupaj z vašo uporabniško bazo, ali deflacijsko premoženje, ki bo postajalo bolj redko z naraščajočo mrežo igralcev.

Ta spodbuda za mehanike, ki zaslužijo zaslužek, ne bo pritegnila le novih uporabnikov in ohranila boljše zadrževanje igralcev, temveč bo spodbudila obstoječe k večji izmenjavi, kot je nakup in prodaja predmetov v igri ali unikatnih zbirateljskih predmetov na prostem trgu. Koristi bodo usmerjene tudi v razvijalce, ki bi lahko svoje igre zlahka monetizirali s potencialno večjo učinkovitostjo kot tradicionalno nesorazmerne in nepriljubljene rešitve, kot so mikrotransakcije..

Prispevajo si lahko, ko igralci uporabljajo svoje igralne tržnice, zgrajene na Enjinu, kjer je že več kot 38.000 trgovcev in so prodali več kot 500.000 edinstvenih sredstev v obsegu 5,9 milijona ENJ..

Enjin je zgradil tudi druge storitve za povečanje interakcije med ustvarjalcem iger in njihovo publiko. Enjin žarek je orodje, ki razvijalcem omogoča izdelavo posebnih izdelkov ali storitev za njihovo bazo igralcev, ki jih nato delijo prek družabnih omrežij ali znotraj igre.

Ustvarijo lahko unikatna sredstva, ki jih je mogoče unovčiti z blockchainom, kot so izdelki v igrah, popusti, kode za zgodnji dostop, sezonske vozovnice, umetniška dela in še veliko več. Kot igralec je za vas vznemirljiv izziv, da jih poskusite najti. Do zdaj je Enjin v 1300 kampanjah z več kot 59.700 udeleženci razdelil že več kot 186.300 sredstev.

Kako kupiti kovanec Enjin (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) je primarna valuta transakcije v igrah, storitvah in aplikacijah, ki se izvajajo na Enjinovi verigi blokov. Uporabljate lahko spletna mesta, kot so CoinMarketCap ali CoinGecko najti izčrpen seznam borz, na katerih lahko kupite Enjin Coin. Kot manjša kriptovaluta s tržno kapitalizacijo ENJ ne podpira toliko borz, vendar jih lahko zlahka najdete na priljubljenih tržnicah, kot so Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin ali Kyber.

Več informacij o Enjin Coin

Enjin je decentralizirana blockchain igralna platforma, ki razvijalcem ponuja orodja in storitve za gradnjo in monetizacijo njihovih iger, hkrati pa ustvarja virtualno gospodarstvo za igralce, ki trgujejo z izdelki v igri. Domača valuta je Enjin Coin (ENJ), kjer lahko igralci z lahkoto trgujejo in izmenjujejo predmete znotraj igre na tržnici, ki jo poganja Enjin..

Najbolj edinstvena značilnost je, da medtem ko običajni predmeti v video igrah nimajo vrednosti v fizičnem svetu, igre, ki jih gradijo Enjin, tokenizirajo z uporabo ENJ. To igralcem omogoča, da zaslužijo denar z igranjem video iger.

Enjinova platforma razvijalcem omogoča tudi ustvarjanje lastnih specializiranih žetonov, ki jih je mogoče združiti z ENJ, prilagojene posebej njihovim posameznim igram ali aplikacijam, kar ustreza njegovi osnovni publiki.

Kot smo že razpravljali o tem, kako delujejo in so razporejeni med razvijalcem in predvajalnikom, je Enjin za vmesnik zgradil denarnico in tržni vmesnik za nadaljnje pridobivanje vrednosti digitalno ustvarjenega sredstva.

Prvič, Enjin denarnica je varna mobilna aplikacija za iOS in Android, ki uporabniku omogoča, da hrani in beleži neskončno število denarnic. Zahvaljujoč Enjinovi zmožnosti, da razvijalcem podeli orodja za ustvarjanje lastnih žetonov, vam aplikacija denarnice omogoča zamenjavo med stotinami različnih podprtih žetonov, ki so seznanjeni z ENJ.

Funkcija je tudi shranjevanje zbirateljskih sredstev, ki ste jih zbrali v inventarju med igrami, na primer redkih kart ali predmetov. Kar ste zaslužili z igranjem igre, lahko enostavno kupite, prodate ali shranite.

Denarnica se prvotno poveže z Tržnica Enjin, ki deluje na njihovem specializiranem raziskovalcu EnjinX, ki igralcem omogoča odkrivanje, nakup in prodajo teh edinstvenih sredstev, ustvarjenih na platformi. Do danes je bilo na trgu prodanih že 747.500 različnih sredstev, kar ustvarja živahen ekosistem, kjer se lahko igralci preživljajo samo s preživljanjem časa v videoigri.

Posamezni ustvarjalci bi lahko tudi ustvarili lastne izložbene prostore v igrah z uporabo Enjin, vključno s še bolj vsestranskim orodjem za druge verige blokov ali večje platforme, s pomočjo katerih bi Enjin ustvarili lastno trgovino z blagovno znamko.

Zaključek

Glede na vse potencialne in močne rešitve podjetja Enjin v vroče razvijajoči se industriji naša napoved cen Enin Coin napoveduje dokaj upajočo prihodnost. Zaradi naraščajoče priljubljenosti in blaznosti okoli video iger je povečana reklama opozorila tudi na nekatera temeljna vprašanja igralniške industrije in današnje skupnosti igralcev..

O tem problemu se največ govori predvsem zaradi zaskrbljenosti zaradi mikrotransakcij in drugih takšnih pohlepnih taktik monetizacije, kot so plenarske škatle ali prakse plačila za zmago..

Zdaj smo prišli do nove dileme; kako bi lahko naredili odlično in poglobljeno navidezno igralno okolje, ki bi razvijalcem omogočilo, da jih bolj učinkovito monetizirajo, hkrati pa ne bi preveč kaznovali igralčevega bančnega računa? Enjin je poskušal rešiti zadevno težavo in še več.

Njegova pametna rešitev daje temelje za izgradnjo resnično decentralizirane strukture s pošteno monetizacijo igralniške skupnosti. Poleg tega bi si lahko razvijalec in igralec v navideznem svetu prizadeval za težko zaslužena sredstva z vrednostjo v resničnem svetu. Tudi če niste igralec, se nad Enjinom težko ne navdušite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me