Enjin Coin Price Prediction (ENJ) voor 2021, 2023 en 2025

Videogames hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van Pong, niet alleen visueel en mechanisch, maar ook in hoe we hele virtuele werelden hebben kunnen creëren die spelers ertoe aanzetten het te accepteren als een deel van hun eigen realiteit. Het Enjin-netwerk leidt de new-age-pioniers die deze ruimte willen veranderen door een gedecentraliseerd gamingplatform te creëren dat de basis vormt voor het creëren van echt uitgebreide ecosystemen..

Spelers kunnen hele levens in een game doorbrengen, maar zullen misschien nooit de ware diepte van dit alles zien of ontdekken. Niet alleen de game zelf, maar het unieke karakter van Enjin in vergelijking met zijn collega’s zijn de krachtige tools om een ​​nieuwe digitale economie te creëren, gebouwd van de ene game naar de andere. De onderlinge connectiviteit van gebruikers die digitale goederen en diensten kopen, verkopen, verzamelen en uitwisselen, is al een krachtig en winstgevend aspect van de kansspelindustrie.

Hoewel die activa normaal gesproken waardeloos zouden zijn buiten het spel, gebruikt Enjin zijn Enjin Coin (ENJ) om activa te tokeniseren die op zijn blockchain zijn gebouwd, waardoor het nieuwe potentieel voor digitale items om waarde te hebben in de fysieke wereld verder wordt geopend. Gezien zijn beloften om een ​​revolutie teweeg te brengen in de toch al uitgebreide game-industrie, zowel wat betreft de manier waarop games worden ontwikkeld als gespeeld, voorspelt onze Enjin Coin-prijsvoorspelling een zeer mooie toekomst voor dit ontluikende project..

Enjin Coin historische prijsanalyse

Oorspronkelijk opgericht in 2009, ging Enjin later over op het toepassen van blockchain-technologie in zijn platform. Enjin Coin werd voor het eerst gemaakt op de ERC-20-standaard van Ethereum, maar is vervolgens geëvolueerd naar zijn eigen meer veelzijdige ERC-1155-standaard om transacties op zijn netwerk van games, platforms en webapplicaties beter te vergemakkelijken. Ze hielden in 2017 een eerste muntenaanbieding (ICO) waarmee $ 18,9 miljoen werd opgehaald om de toekomstige ontwikkelingen te helpen financieren.

Volgens gegevens van CoinMarketCap zou uw potentiële return-on-investment, als u ENJ-tokens had gekocht tijdens de ICO-lanceringsprijs, een zeer indrukwekkende winst van 642,44% zijn. Omdat het publiekelijk begon te handelen, bereikte het niet lang na de lancering een dieptepunt naar een historisch dieptepunt en handelde op $ 0,01562 op 2 november 2017. Binnen slechts twee maanden steeg het snel naar het hoogste punt ooit van $ 0,49340 op 7 januari. , 2018. De handel van ENJ is sindsdien afgekoeld.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op basis van gegevens die zijn verzameld door Messari.io, hebben ENJ-tokens een vrij sterke volatiliteit behouden in vergelijking met andere cryptocurrencies, hoewel dit wordt verwacht voor een kleinere marktkapitalisatie zoals Enjin Coin. Op het moment van schrijven (14 januari 2021) handelt Enjin Coin tegen $ 0,18056, wat een winst van 6,97% in 24 uur is. Ter vergelijking: dit is een verlies van 63,4% in vergelijking met zijn hoogste punt ooit en een machtige winst van 1.055,96% ten opzichte van zijn laagste punt ooit..

Enjin handhaaft een totale voorraadlimiet van 1.000.000.000 ENJ-tokens om een ​​anti-inflatiemodel te creëren dat gebruikers aanmoedigt om zijn tokens in digitale blockchain-activa te slaan. Enjin Coin wordt ingebracht in een activum dat is gebouwd en aangedreven door Enjin via ‘minting ‘, wat digitale items intrinsieke waarde geeft door middel van tokenisatie, ongeacht of het fungibel of niet-vervangbaar is.

Het proces kan ook worden omgekeerd door ‘smelten’, wat in wezen een blockchain-activum vernietigt en het weer in ENJ verandert, waardoor de schaarste van bepaalde items toeneemt. Het huidige circulerende aanbod van Enjin Coin is 823.130.411 ENJ, en waardeert zijn marktkapitalisatie op $ 148.620.541, waarmee het de 104e grootste cryptocurrency is.

enjincoinEnjin Coin (ENJ)

Positie: 62 1.37 Prijs (BTC) Ƀ 0.00002700 Marketcap 1,27 BVolume 866,98 M 24h Wijziging 21,29% Totaal aanbod 1.000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Enjin heeft al een zeer gezonde en robuuste groei doorgemaakt sinds het draaide naar een blockchain-model in 2017. Er zijn momenteel meer dan 20 miljoen gebruikers, met 1 miljoen wallets die Enjin Coin hosten, 2,1 miljard unieke activa gecreëerd en aangedreven door het Enjin-netwerk. , plus een zeer actief marktvolume ter waarde van 8,9 miljoen ENJ.

Gecombineerd met de toenemende populariteit van videogames, wat blijkt uit de enorme stijging van het aantal spelers op jaarbasis, is de technologie van Enjin klaar om nog meer mensen in zijn ecosysteem te betrekken. Vervolgens heeft onze Enjin Coin-prijsvoorspelling een zeer optimistisch sentiment opgeleverd voor de voorspelde toekomst.

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 0,197 9,11%
1 week $ 0,189 4,67%
1 maand $ 0,144 -20,25%
6 maanden $ 0,178 -1,42%
1 jaar $ 0,260 44%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
2022 $ 0,260 44%
2023 $ 0,343 89,96%
2024 $ 0,425 136,38%
2025 $ 0,503 178,74%

Enjin Coin Prijsvoorspelling 2021

Het is de moeite waard om te overwegen dat Enjin Coin handelt op een meer volatiele markt in vergelijking met andere Top-200 cryptocurrencies met marktkapitalisatie, dus het is voorzichtig om voorzichtig te zijn bij het kopen. Dat gezegd hebbende, ENJ is nog steeds klaar om mogelijk gezonde winsten te maken in 2021 op basis van de algoritmische modellen die we hebben gevonden. Nu de gamingmarkt klaar is om nog verder te groeien, zijn mensen op zoek naar meer indoorentertainment, terwijl in Covid-19 lockdown 2021 het jaar zou zijn om Enjin zijn spieren te zien buigen..

Enjin Coin Prijsvoorspelling 2023

Enjin heeft twee belangrijke roadmap-updates gepland waarmee game-ontwikkelaars hun digitale ecosysteem nog verder kunnen uitbreiden. Enjin Multiversum is een slimme interoperabiliteitsmechanica waarmee items, statistieken en andere gegevens kunnen worden gedeeld tussen verschillende games met de blockchain van Enjin, zelfs als deze door verschillende studio’s zijn ontwikkeld.

In tegenstelling tot gewone games waarin items alleen in zichzelf worden bewaard, zou Enjins Multiverse-systeem een ​​toch al krachtige ervaring verbeteren door gamers hun favoriete tools – zoals wapens, bepantsering, kaarten of uitrusting – van de ene game naar de andere te laten brengen. Door verbinding te maken met de marktplaats en portefeuillediensten van Enjin, verhoogt het de bruikbaarheid van ENJ.

Enjin Coin Prijsvoorspelling 2025

Een van de grootste uitdagingen voor blockchaintoepassingen is schaalvergroting. Aangezien Enjin op Ethereum is gebouwd, heeft het veel last van dezelfde knelpunten die voorkomen dat het grote hoeveelheden gegevens verwerkt. Het komt misschien veel eerder dan 2025, maar Enjin probeert dit probleem al op te lossen met Efinity, hun interne schaaloplossing.

Het is bedoeld om game-ontwikkelaars in staat te stellen tegen lage kosten bijna een oneindig aantal transacties binnen een game uit te voeren. Het verbeteren van het gebruiksgemak en gemak van een in-game economie zou een zegen zijn voor de inheemse ENJ-tokens, aangezien de onderliggende spelers blijven streven naar het ontwikkelen en uitbreiden van hun eigen in-game economieën..

Enjin Coin Prijsvoorspelling

Is Enjin Coin een goede investering?

Zelfs als we de impact van de Covid-19-pandemie en lockdowns, die een grote toestroom van consumenten naar indoor-entertainmentdiensten en -platforms hebben veroorzaakt, buiten beschouwing laten, is de game-industrie klaar om van start te gaan..

Grote platforms zoals Steam of Epic bieden elke dag meer en meer games aan, waarbij ontwikkelaars steeds meer meeslepende technologieën toepassen waarbij je jezelf gemakkelijk kunt verliezen in hun virtuele omgevingen. Gecombineerd met de sterke drang van ontwikkelaars om meer geld te verdienen met games, plaatst het Enjin in een unieke gunstige positie.

Zoals duidelijk is uit onze prijsvoorspellingsvoorspellingen voor Enjin Coin, is het zeker een sterke aanbeveling waard als u van plan bent erin te investeren. Het gedecentraliseerde platform van het Enjin Network verleidt zowel gebruikers als ontwikkelaars enorm om digitale activa uit te wisselen op een zeer veelzijdige markt die niet alleen in een videogame kan worden genoten, maar ook echte waarde heeft.

Ontwikkelaars kunnen eenvoudig blockchain-assets en complete games bouwen en ze eenvoudig integreren met populaire game-engines zoals Unity, zonder enige of kleine behoefte aan complexe programmering via hun krachtige en veilige API.

Hier kan iedereen allerlei verschillende vervangbare of niet-vervangbare activa creëren; zoals aangepaste personages, in-game voordelen, bruikbare items zoals wapens of bepantsering, in-game valuta, digitale kunstwerken of andere verzamelgoederen, virtuele eigendommen zoals onroerend goed en woonruimtes, prijzen voor online wedstrijden, merkartikelen, eenmalige of opeenvolgende persoonlijke prestaties, en al het andere dat van waarde zou kunnen zijn.

Met Enjin kunnen ze ofwel worden geprogrammeerd om inflatoir van aard te zijn, die samen met uw gebruikersbasis in waarde zullen groeien, of deflatoire activa die schaarser worden met een groeiend netwerk van spelers.

Deze aanmoediging voor mechanica die betalen om te verdienen, zal niet alleen nieuwe gebruikers aantrekken en een betere spelerbehoud behouden, maar zal bestaande spelers aanmoedigen om meer te ruilen, zoals het kopen en verkopen van in-game items of unieke verzamelobjecten op een open markt. De voordelen zullen ook beide kanten op gaan naar de ontwikkelaars, die gemakkelijk geld zouden kunnen verdienen met hun games met mogelijk grotere efficiëntie dan traditioneel onevenredige en impopulaire oplossingen zoals microtransacties.

Ze kunnen vergoedingen verdienen wanneer spelers hun in-game marktplaatsen gebruiken die zijn gebouwd op Enjin, waar al meer dan 38.000 handelaren zijn en meer dan 500.000 unieke activa hebben verkocht voor een volume van 5,9 miljoen ENJ.

Enjin heeft ook andere diensten gebouwd om de interactie tussen de maker van games en hun publiek te vergroten. Enjin Beam is een tool die ontwikkelaars de mogelijkheid biedt om speciale goederen of diensten voor hun spelersbestand te bouwen en deze vervolgens te delen via sociale media of in het spel.

Ze kunnen unieke inwisselbare door blockchain gebouwde activa creëren, zoals in-game goederen, kortingen, codes voor vroege toegang, seizoenspassen, illustraties en nog veel meer. Als gamer is het een spannende uitdaging om ze te proberen te vinden. Tot nu toe heeft Enjin al meer dan 186.300 activa verdeeld via 1.300 campagnes, met meer dan 59.700 deelnemers.

Hoe Enjin Coin te kopen (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) is de primaire transactievaluta voor de games, services en applicaties die op de blockchain van Enjin draaien. U kunt sites gebruiken zoals CoinMarketCap of CoinGecko voor een uitgebreide lijst met beurzen waarmee u Enjin Coin kunt kopen. Omdat het een kleinere cryptocurrency met marktkapitalisatie is, wordt ENJ niet door zoveel beurzen ondersteund, maar je kunt ze gemakkelijk vinden op populaire marktplaatsen zoals Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin of Kyber.

Meer informatie over Enjin Coin

Enjin is een gedecentraliseerd blockchain-gamingplatform dat ontwikkelaars de tools en services biedt om hun games te bouwen en er geld mee te verdienen, terwijl het ook een virtuele economie creëert voor gamers om in-game-items af te handelen. De eigen valuta is Enjin Coin (ENJ), waar spelers gemakkelijk items binnen een game kunnen afhandelen en uitwisselen met behulp van een Enjin-aangedreven marktplaats.

Het meest unieke kenmerk is dat hoewel normale items in videogames geen waarde hebben in de fysieke wereld, door Enjin gebouwde games worden getokeniseerd met ENJ. Hierdoor kunnen gamers geld verdienen met het spelen van videogames.

Enjin’s platform geeft ontwikkelaars ook de mogelijkheid om hun eigen gespecialiseerde tokens te maken die kunnen worden gekoppeld aan ENJ, specifiek op maat gemaakt voor hun individuele games of applicaties, passend bij het kernpubliek..

Zoals we al hebben besproken hoe ze werken en worden ingezet tussen de ontwikkelaar en de speler, heeft Enjin een portemonnee- en marktplaatsinterface gebouwd als tussenruimte om de waarde van een digitaal aangemaakt activum verder te extraheren.

Ten eerste, Enjin portemonnee is een veilige mobiele app voor iOS en Android waarmee de gebruiker een oneindig aantal wallets kan bijhouden en bijhouden. Vanwege de mogelijkheid van Enjin om ontwikkelaars de tools te geven om hun eigen tokens te maken, kunt u met de wallet-app wisselen tussen honderden verschillende ondersteunde tokens die zijn gekoppeld aan ENJ.

Het functioneert ook om verzamelbare activa op te slaan die je hebt verzameld in je inventaris in het spel, zoals zeldzame kaarten of items. Wat je hebt verdiend door een game te spelen, kan gemakkelijk worden gekocht, verkocht of opgeslagen.

De portemonnee-applicatie maakt native verbinding met het Enjin Marketplace, die draait op hun gespecialiseerde EnjinX-verkenner waarmee gamers die unieke activa die op het platform zijn gemaakt, kunnen ontdekken, kopen en verkopen. Tot op heden zijn er al 747.500 verschillende activa op de markt verkocht, waardoor een levendig ecosysteem is ontstaan ​​waarin spelers hun brood kunnen verdienen door tijd door te brengen in een videogame..

Individuele makers kunnen ook hun eigen in-game storefronts maken met Enjin, inclusief een nog veelzijdiger tool voor andere blockchains of grote platforms om Enjin te gebruiken om hun eigen merkwinkel te creëren.

Gevolgtrekking

Gezien alle mogelijkheden en krachtige oplossingen van Enjin in een zich sterk ontwikkelende industrie, voorspelt onze prijsvoorspelling voor Enjin Coin een redelijk hoopvolle toekomst. Met de groeiende populariteit en razernij rond videogames, heeft de verhoogde publiciteit ook enkele van de kernproblemen met de gaming-industrie en de spelersgemeenschap van vandaag onder de aandacht gebracht..

Het meest besproken probleem is wellicht de bezorgdheid van microtransacties en andere van dergelijke hebzuchtige tactieken om geld te verdienen, zoals loot boxes of pay-to-win-praktijken..

We zijn nu bij een nieuw dilemma gekomen; hoe kunnen we een geweldige en meeslepende virtuele spelomgeving maken waarmee ontwikkelaars er effectiever geld mee kunnen verdienen zonder de bankrekening van de speler overdreven te straffen? Enjin heeft geprobeerd het probleem op te lossen en zelfs nog meer.

De slimme oplossing vormt de basis voor het bouwen van een echt gedecentraliseerde structuur met eerlijke inkomsten voor de gaminggemeenschap. Bovendien zouden zowel de ontwikkelaar als de speler in een virtuele wereld kunnen streven naar zuurverdiende activa met waarde in de echte wereld. Zelfs als je geen gamer bent, is het moeilijk om niet enthousiast te worden over Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me