EOS-prisforutsigelse for 2021, 2022 og 2025

EOS er uten tvil et av de mest spennende prosjektene i historien om krypto. Etter å ha samlet inn over 4 milliarder dollar (ja, du har lest det riktig … milliarder med “B”) i deres årelange ICO, er de et av de største prosjektene i kryptorommet. I dette EOS-prisforutsigelse, vi skal dykke dypt ned i EOS-økosystemet for å hjelpe deg med å bestemme om det er verdig din tid eller ikke.

EOS historisk prisanalyse 

En viktig del av denne EOS-myntprisen er å analysere prisdiagrammet. EOS-prisdiagrammet ser ut som om det er sett bedre dager, men det gjør det like ille eller så bra som resten av markedet gjør under slike omstendigheter.

Vi ser etter lavere nedturer før vi vurderer å komme inn i EOS på nytt. Vi føler at lengdene blir overforlenget, og markedet straffer generelt folk flest. Det betyr at det kan føre til en kraftig stigning nedover og en annen utvinning, eller vi kan se et langsommere, mer kontrollert sammenbrudd, og bjørnens mentalitet vil ta tak.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

eosEOS (EOS)

Rangering: 26$ 3,78 Pris (BTC) Ƀ0,00007500 Markedskap$ 3,60 BVolume$ 2,79 B24h Endring 1,89% Totalforsyning0,00 EOS

EOS Coin (EOS) Prediksjoner for fremtidig prisvarsel

Ser vi på EOS-diagrammet nedenfor, observerte vi at vi handler i området mellom 4 og 5. Hvis markedet viser begrenset svakhet, kan alle fall under 5 kjøpes med stopp på 6. Hvis EOS faller under 6, vil vi begynne å panikk. Hvis prisen går under 7, kan den betraktes som død, og vi må ha en hval som stikker den med en pinne for å se tegn på liv.

EOS-prediksjonstrender

Nå, hvis vi får kjøpt mellom 5 og 6 og ikke får panikk på å selge på vei opp, planlegger vi å avlaste noen av stillingene på 3. Hvis vi ikke greier å kjøpe mellom 5 og 6, kjøp deretter på 4, avhengig av hvordan prisen går i stykker og prøver på nytt 3, kan vi legge til vår posisjon. Vi planlegger å ta fortjeneste på 2 og 1.

Vi ser alltid på å kjøpe på tester av sannsynlig støtte, og tar stoppjakt i betraktning som et kjøpsområde. Vi tror ikke det ville være vanskelig å se et scenario der EOS-prisen går over tid. Hvorvidt dette vil skje, er et annet spørsmål vi ikke kan svare på.

Hvis du utvikler en ordentlig handelsplan med flere oppføringer og utgangsposisjoner, avhengig av hvor og hvordan markedet beveger seg, føler vi at EOS kan være veldig lønnsomt, så lenge det unngår 6 og 7.

Kortsiktig prognose

EOS kortsiktig prognose

Langtidsvarsel

EOS langsiktig prisforutsigelse

EOS Prediction 2020

Vi forventer at EOS vil prestere mye bedre i 2020 sammenlignet med 2019. Det burde ikke være et sjokk, da mange eksperter spår at hele kryptovalutamarkedet vil prestere mye bedre i 2020 på grunn av den kommende halveringsbegivenheten for bitcoin mining-belønninger. en gang i mai det året.

Nylige makro sosioøkonomiske hendelser som Covid-19-pandemi og ubegrenset utskrift av penger fra Federal Reserve ser ut til å ha gjenopplivet allmennhetens interesse for kryptovalutaer. 

Dette kan bare være gode nyheter for prisen på EOS så vel som for andre ledende kryptovalutaer. Ekstrapolering av data fra tidligere år, finner vi at EOS kunne handle mellom $ 6-12 USD Innen utgangen av året.

Vi spår at de generelt bullish følelsene for kryptokurver fortsetter mot slutten av året og øker prisene på mange digitale eiendeler, inkludert EOS.

Hvis prisbevegelsene til bitcoin av en eller annen sjanse blir parabolske, vil EOS-prisbevegelsen trolig følge samme vei; derav $ 12 – $ 24 USD er fullt mulig. I begge tilfeller ser vi at EOS-prisen er høyere enn i 2019 estimater. 

EOS-prisforutsigelse 2022

Vi tror at den generelle banen for kryptovalutapriser vil fortsette på sin bullish vei med sporadisk stigning og fall underveis.

Som mange andre kryptovalutaer vil EOS fortsette å følge prisbevegelsene til bitcoin. Vi spår at prisen på EOS ville ha rørt en ny heltidshøyde på denne tiden, som tidligere sto på $ 22,71 USD tilbake i april 2008.

Den nye all-time high ville ligge i området $ 30-50 USD og vil deretter trekke tilbake til rundt $ 20 – $ 25 USD område. Vi forventer at prisene vil handle sidelengs i 2022, med en gjennomsnittspris på ca. $ 22 USD.

Vår EOS-prediksjon 2022 s basert på antagelsen om at det bullish momentumet, som startet etter halveringshendelsen i 2020, vil ha full effekt mellom 2021 og 2022. I tillegg ville EOS dApps ha vokst voldsomt og kan komme til å ha oppnådd masse adopsjon. Den EOS-baserte sosiale medieplattformen Stemme vil spille en ledende rolle i å oppnå dette.

Imidlertid er det stor sjanse for at Ethereum ville ha gitt ut sin oppgraderte protokoll, som igjen ville ha redusert fordelen med EOS når det gjelder skalerbarhet. Dette kan ha noen negativ innvirkning på EOS-prisbevegelse og konkurranseevne.

EOS Prediction 2025

Innen 2025 ville bitcoin ha gjennomgått en ny bitcoin-gruvedrift som halverte belønningene. Som tidligere halveringshendelser, bør det signalisere mer positive prisbevegelser for hele kryptovalutaindustrien. Vi tror dette vil gi en ny syklus med mer bullish prisbevegelser i hele kryptoindustrien.

Hvis den forrige all-time high (ATH) av EOS nådde $ 50 USD, kan vi se en ny ATH kl $ 250-500 USD. Mens spillerne for skalerbare blockchain-plattformer ville ha nådd metningspunktet da, kan førstegangsfordelen med EOS i skalerbare blockchains sikre fortsatt ledelse i feltet.

ETH ville også ha oppnådd en mer skalerbar blockchain på denne tiden. Imidlertid kan forbedringen i skalerbarhet ha en negativ innvirkning på desentraliseringen som et resultat av migrasjonen fra Bevis for arbeid konsensusprotokoll til Bevis for innsats.

Ved å gjøre det, har den fjernet sin viktigste fordel og utjevner spillefeltet mellom EOS og ETH.

Dette kan være sjansen for EOS å bli den ledende blockchain-plattformen, noe som igjen kan resultere i en gunstigere prishandling av eiendelen..

Er EOS en god investering?

I denne spådommen på EOS-mynten bør vi snakke om EOS vs Ethereum, noe som stiller spørsmålet: Er EOS den fattige manns Ethereum? Eller er EOS grovt undervurdert? EOS og Ethereum utfører begge den samme oppgaven med å utføre smarte kontrakter; hvordan de gjør dette er veldig forskjellig, som forklart tidligere.

Når vi sammenligner begge prosjektene side om side, kan vi se at EOS, EOSBTC, gjør det bemerkelsesverdig bedre enn Ethereum, ETHBTC, i prosent. Bitcoin ble brukt som dollarverdien er rett og slett et derivat av bitcoin-verdien og har mer vekt og betydning. Mens dollarkartet kan vise et annet bilde, er analysen vår først og fremst fokusert på kryptovalutaøkosystemet.

er EOS en god investering?

Prosentverdier viser hvordan markedene samvirker og hvilken kryptovaluta som har fått eller tapt i forhold til den andre. EOS har vært en bedre investering det meste av livet.

Ser vi på diagrammet nedenfor, er EOS i lilla og over Etherium. Det betyr at den har fått mer verdi og har mistet mindre verdi over tid. Disse markedene ser ikke ut til å bevege seg sammen og har sin bane.

Det er et argument for at en god, velbalansert portefølje skal inneholde EOS. Den tildelte prosentandelen må undersøkes nøye og valideres individuelt.

Ser på dapp.com årlig appmarkedsrapport for 2019, vi kan se at EOS er den nest ledende Dapp-plattformen. Dapp-markedet vokser og bør fortsette å vokse når Dapp-økosystemet utvikler seg. Samtidig kan vi ikke se EOS overgå Etherium ved markedsverdi, og vi kan se et scenario der en EOS-investering kan overgå en Ethereum-investering.

Prediksjon av EOS-mynt

Hvordan kjøpe EOS?

Det er mange måter investorer kan kjøpe EOS. Vi har Sentraliserte børser (CEX)desentraliserte børser (DEX)Instant Crypto Exchange, og Peer-2-Peer (P2P) Børs.

Mange av dem tillater brukere å kjøpe kryptovalutaer som EOS ved hjelp av fiat gjennom bankkort og bankoverføringer. Kostnadene varierer; Derfor anbefales det at kjøpere først utforsker de forskjellige handelsstedene før de kjøper. Ta også hensyn til de tekniske ferdighetskravene til hvert marked, noen kan kreve en mer teknisk ferdighet i å håndtere digitale eiendeler.

Av sikkerhetshensyn anbefaler vi kjøpere å kjøpe fra etablerte og pålitelige markedsplasser. Coinbase og Binance er noen av de største og mest vellykkede CEX i bransjen, som støtter EOS.

Omvendt, Newdex og WhaleEx er to av de største DEX-ene for EOS, og kjøpere burde ikke ha problemer med å kjøpe fra disse to ledende desentraliseringsbørsen. For Instant Crypto Exchange, anbefaler vi Shapeshift og Changelly. Til slutt, for Peer-to-Peer Exchange, anbefaler vi CryptoLocally.

Alternativ måte å kjøpe EOS-mynter på

Mer informasjon om EOS

Hva er EOS?

De EOS blockchain kan betraktes som et desentralisert operativsystem og superdatamaskin alt sammen rullet inn i ett. EOS smarte kontrakter kjøres på en eiermodell, i likhet med et operativsystem. For å kjøre en EOS smart kontrakt må du eie EOS, ved å eie EOS du eier en del av nettverket og ikke trenger å betale et transaksjonsgebyr for å bruke den delen av nettverket du eier, dette eliminerer EOS transaksjonsgebyrer.

EOS prøver å løse skaleringsproblemet som alle blokkjeder står overfor. Plattformen deres kan støtte desentraliserte applikasjoner i industriell skala.

Dette problemet er ikke unikt for blockchain, alle online betalingssystemer som PayPal og alle kredittkortselskaper som Visa, står overfor de samme utfordringene. EOS hevder at de vil være i stand til å gjennomføre millioner av transaksjoner per sekund, samtidig som de ikke har noen transaksjonsgebyrer.

EOSs plan om å gjøre dette dreier seg om delegert bevis på stav DPOS, som bruker mindre strøm enn gruvedrift, er mye raskere og mindre sentralisert.

DPOS innebærer å stemme, dette kan være fantastisk for å fjerne dårlige skuespillere, men katastrofale ettersom ikke-tekniske brukere overstiger tekniske brukere med en stor størrelsesorden og kan resultere i en kortsiktig skjevhet i stedet for en langsiktig visjon.

Teamet

BlockOne, selskapet bak utviklingen av EOS, er basert på Caymanøyene. Brendon Blumer er administrerende direktør, og Dan Larimer er Chief Technology Officer. Brendon har vært involvert i blockchain siden 2014. Han var tidligere involvert i MMORPG-valutaveksling og eiendom.

Dan, derimot, er skaperen av delegert bevis på innsatsen og sjefarkitekten til Bitshares og Steem.

Selv om de er de to mest gjenkjennelige ansiktene til organisasjonen, er BlockOne sammensatt av et team av fagpersoner med dokumentert erfaring innen ulike felt.

EOS-teamet

Verdiforslaget til EOS

Det er mange ting gode ting EOS bringer til bordet, hvorav en er skalerbarhet. Dette har vært et av de største problemene smertepunktene til den ledende blockchain i kryptovalutaindustrien. 

Bitcoin er bare i stand til å behandle opp til 7 transaksjoner per sekund, samtidig som Ederum er litt bedre med mange kilder som hevder at det kan gjøre 25 transaksjoner per sekund (TPS). I motsetning, EOS kan for tiden behandle rundt 4000 TPS på grunn av sin unike konsensusprotokoll, som teoretisk kan nå millioner av TPS.

En annen innovasjon fra EOS er feeless-transaksjoner. Dette har vært et betydelig smertepunkt for både Bitcoin og Ethereum. Transaksjonsgebyrer for disse to ledende blokkjedene øker eksponentielt, spesielt når nettverket deres er overbelastet.

Bitcoin og Ethereum har ennå ikke nådd masseadopsjon, men sliter allerede med å imøtekomme brukere på nettverket, noe som fører til oppblåste transaksjonsgebyrer på grunn av høyeste avgift første transaksjonsplanmodell.

Dette ble gjort mulig gjennom sin unike ressurstildelingsmodell, som tildeler EOS-ressurser som brukes til transaksjoner.

Som et resultat av disse to kritiske egenskapene har EOS-blockchain blitt den nest største og foretrukne smarte kontraktplattformen i dApps-rommet.

Det hjelper også at EOS dApps kan utvikles ved hjelp av programmeringsspråk for generelle formål som kompileres til WebAssembly (WASM), i motsetning til Ethereum, som må bruke et proprietært programmeringsspråk Soliditet, skalerbarhet, feeless-transaksjoner og et økende antall dApps gjorde EOS til mest aktive blockchain i hele kryptorommet i henhold til nettsted for overvåking av blockchain-operasjoner Blokkeringsevne.

EOS-prisforutsigelse: endelig dom 

Avslutningsvis anbefaler vi sterkt å vente og se tilnærming. Selv om markedene for øyeblikket er overeksponert til nedsiden, betyr ikke dette at markedene ikke kan gå lavere. Handel på spotbørs handler om å kjøpe det lave og selge det høye.

Dette betyr ikke å risikere alt i en ordre, men heller å planlegge markedet og lete etter styrke og starten på en opptrend.

En av de viktigste faktorene når man vurderer en er den faktiske bruken av blockchain og crypto. Det at det blir forsøkt å bygge et robust utviklingsøkosystem rundt EOS er ganske oppmuntrende.

Timing lavt vil sannsynligvis resultere i alvorlige tap eller verre, en falsk følelse av markedsdominans, noe som kan resultere i sprengning av kontoen din eller gjøre uopprettelig skade.

Hvis du kan korte, se etter det motsatte. Invertering av diagrammet gjør underverker for et nytt perspektiv for å se hva du ville gjort under et nytt sett med forhold. Har for eksempel din hausse eller bearish forspenning blitt snudd? Da kan du utføre handelen ellers gå bort og leve for å handle en annen dag. Vi håper denne EOS-prisforutsigelsen har vært nyttig, legg igjen kommentarer eller spørsmål nedenfor!

Bruk alltid en hardware-lommebok for langvarig lagring og generell lagring. 

Se også:

  • Prediksjon for kraftbok
  • FunFair-prisforutsigelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me