ETHOS Voyager Price Napoved (VGX) za leta 2021, 2022 in 2025

Voyager je od svojega začetka doživel številne spremembe sprostitev v letu 2017.

Sprva se je imenoval Posledica bitov s simbolom oznake BQX, zato lahko nekatere borze najdete z uporabo tega simbola, predvsem Binance, ki obravnava večino obsega trgovanja s tem žetonom.

Kasneje istega leta je bila preimenovana v ETOS (z istim simbolom), kar je postalo najvidnejše ime projekta.

Vendar se je konec leta 2019 ponovno preimenoval v Voyager Token (VGX) na pridobitev avtor Voyager, a Posrednik za kripto-sredstva 60 milijonov dolarjev ki je postalo javno Izmenjava TSX v Kanadi.

V tem članku o napovedovanju cen ETHOS Voyager bomo govorili o vsem, kar je povezano z ETHOS, da vam bomo pomagali ugotoviti, ali gre za dobro naložbo ali ne.

Analiza zgodovinskih cen ETHOS Voyager 

Določanje prihodnje cene katerega koli sredstva je lahko precej zapleteno. Zaradi zelo nestanovitne narave kriptovalut jih je še težje napovedati.

Vendar lahko v določeni meri napovemo najverjetnejšo ceno kriptovalut, tako da si ogledamo nekatere ključne dogodke, dogajanja, tržne cikle in gibanja cen nekaterih drugih kripto sredstev, ki imajo visoko korelacijo cen z ETHOS VGX.

Kot lahko vidimo iz zgornjega grafa, gibanje cen VGX ali prej znanega kot BQX močno sledi gibanju cen BTC.

Tako kot bitcoin je tudi vrednost BQX eksplodirala, ko je BTC začel eksponentno naraščati. Prav tako se je tudi popravilo, ko je mehurček počil. 

Med glavnim bikom ETHOS je BQX (Voyager Token VGX) lahko dosegel rekordno vrednost (ATH) 12,47 USD. To je bilo 6. januarja 2018.

Njegova trenutna cena 0,174818 USD je -98,6% nižja od te ATH, kar lahko predstavlja veliko privlačno akumulacijsko ceno za številne vlagatelje. 

Pri BQX ni prišlo do bistvenega gibanja cen. Morda je to zato, ker je ekipa v zadnjih dveh letih svoje napore usmerila v razvoj svojega izdelka brez pompa in razburjenja. 

Njihova neizmerna osredotočenost na razvoj njihovega izdelka je pritegnila pozornost drugega podjetja, ki jih je kasneje pridobilo, kot boste kasneje videli v tem članku.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

etosVoyager Token (VGX)

Uvrstitev: 55$ 6,12Cena (BTC) Ƀ0,00012100Marketcap$ 1,36 B Volumen$ 10,73 M24h Sprememba 4,83% Skupna dobava222,30 M VGX

Napovedi napovedi prihodnjih cen ETHOS Voyager

Zgodovinski podatki, trenutna cena, tržna omejitev in ponudba nam bodo omogočili napovedovanje splošne smeri njene cene in združevanje analize njenih preteklih gibanj cen. Ocenimo lahko, kakšno ceno bi lahko dosegla v prihodnosti.

Splošno tržno razpoloženje

Kot mnoge kriptovalute se zdi, da ima tudi cena ETHOS VGX visoko afiniteto do gibanja cen bitcoin.

Številni strokovnjaki verjamejo, da je cena Bitcoina konec leta 2018 dosegla dno in je začela ponovno pridobivati ​​svojo vrednost v celotnem letu 2019 z občasnimi odlagališči in črpalkami na tej poti.

Z letošnjim prepolovitvijo nagrad za bitcoin bloke se številni vlagatelji znova širijo na trgu kripto trga in to lahko potrdijo z naraščajočo kapitalizacijo, ki se vliva v bitcoin in altcoin, kot je ETHOS VGX.

To pomeni, da splošne tržne razmere kažejo, da se bo cena ETHOS VGX verjetno zvišala.  

 Povečanje uporabnosti & Povpraševanje

Nakup ETHOS s strani Voyager in vključitev ETHOS žetona v Voyagerjev ekosistem pomeni, da je ETHOS VGX učinkovito povečal svojo uporabnost.

To pomeni povečanje povpraševanja po omenjenem sredstvu in po ekonomskem zakonu ponudbe in povpraševanja bo to verjetno povečalo njegovo ceno.

Poleg tega, da je Voyager postal primarni uporabniški žig večjega ekosistema, je razkril, da namerava na svojo platformo uvesti več storitev z dodano vrednostjo, ki se bodo osredotočile na uporabo ETHOS VGX in še povečale njegovo uporabnost..

Pomlajeni javni kripto interesi

Zdi se, da so izboljšane tržne razmere spet znova vzbudile javni interes za kriptovalute.

Večje kriptovalute so običajno prvi prejemniki sveže kapitalizacije, saj so tiste, ki so na voljo na mestih trgovanja, in jih vlagatelji najbolj prepoznajo.

Žetoni, kot je ETHOS VGX, imajo edinstveno pozicijo za dodatno izpostavljenost, saj so to žetoni, ki so integrirani z izdelki in storitvami, usmerjenimi k strankam..

Binance coin je odličen primer zelo uspešne kriptovalute, ki ima podobno uporabo kot ETHOS VGX. 

Regulativna jasnost

Kot smo že razkrili, je Voyager javno podjetje, s katerim lahko trgujemo, zato lahko domnevamo, da je zelo previden pri spoštovanju predpisov.

To je zelo pomembno, saj se usmerja v industrijo v jurisdikcijah, ki še niso dosegle regulativne jasnosti, zlasti v Severni Ameriki, kjer velik del njenega poslovanja poteka.

Njegova nedavna pridobitev družbe Circle Invest pomeni več poslovanja v ZDA, zato je skladnost kritična.

Čeprav je regulativna jasnost še vedno daleč, vedno obstaja upanje, da bo nekoč vlada najbolj likvidnega trga na svetu končno sprejela inovacije in kripto sprejela kot zakonito finančno premoženje.. 

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,16 USD -10%
1 teden 0,21 USD 20%
1 mesec 0,41 USD 60%
6 mesecev 0,74 USD 320%
1 leto 1,62 USD 820%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 1,62 USD 820%
2 leti 2,74 USD 1450%
3 leta 2,21 USD 1250%
4 leta 8,83 USD 4900%
5 let 13,28 USD 7520%

ETHOS Voyager Price Napoved 2020

 Leto 2020 je ključno za celotno industrijo kriptovalut. Leto nagrad za rudarstvo BTC se prepolovi. Gibanje cen skoraj vseh kriptovalut je močno povezano z gibanjem cen bitcoinov.

Opaženo je bilo, da ima trg BTC periodični 4-letni ciklus bikovskega trga, ki se običajno pojavi po vsaki prepolovitvi.

Verjamemo, da se bodo po začetku teh bikovskih ciklov zgodila pomembna gibanja cen za VGX.

Verjamemo, da bi se lahko konec leta in prvo četrtletje 2021 cena VGX zvišala za 320% višja od trenutne cene, ki je ocenjena na približno 0,74 USD. 

Pričakujemo tudi, da se bo ta zagon prenesel skozi številne dele leta 2021. Obstaja velika verjetnost, da bi lahko cena VGX dosegla ceno 1,62 USD, kar je približno 820-odstotna aprecijacija od trenutne cene trenutno. 

ETHOS Voyager Price Napoved 2022

Do leta 2022 pričakujemo, da bo cena dosegla 2,74 USD, kar je kar 1450% več od trenutne cene.

Čeprav se to morda zdi nekoliko ekstremno, je to še vedno daleč od 12,47 dolarja, ki jih je lahko dosegel med zadnjim velikim vožnjam na trgu kriptovalut.. 

V tem letu bomo morda opazili tudi majhen povratek na 2,21 dolarja, saj bi lahko nekateri VGX-ji sprejeli nekaj dobička po izjemni rasti cen.

Ta popravek bo dober za žeton, saj začne odmikati in se pripraviti na začetek naslednjega bika, ki ga bo spet sprožil dogodek prepolovitve bitcoina. 

ETHOS Voyager Price Napoved 2025

Letos je leto po dogodku 4. razpolovitve, ki bo, če se zgodovina ponovi, lahko spet služil kot katalizator za neto bikovski trg. 

Verjamemo, da v tem času že poteka splošno sprejemanje, saj se številni novi mali vlagatelji ukvarjajo z naložbami v digitalna sredstva.

Vsesplošno sprejemanje in regulativna jasnost, ki bo najverjetneje dosežena, če ne bo še v teku, bo kriptovalutam že namenila pozornost in legitimnost, ki je še ni videla..

Zato verjamemo, da lahko cena VGX doseže novo rekordno vrednost, ki znaša 13,28 USD.

Najboljše mesto za nakup ali zamenjavo ETHOS Voyagerja

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Spremeni ZDAJ

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Coinswitch

 • Kreditna kartica
 • Kriptovaluta
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 4.

Pojdite na Nakup

Najboljše denarnice za shranjevanje ETHOS Voyager

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

Strojna oprema Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

Namizni odjemalec Ocena: 4.

Vzemi denarnico

Je Voyager dobra naložba?

Kljub temu, da je prevzel novo ime in ga pridobil drug poslovni subjekt, ostaja glavni cilj ETHOS enak.

Razvoj univerzalne denarnice Ethos se bo nadaljeval in Ethos Bedrock bo integriran z novo aplikacijo Voyager pod istim imenom.

To je bilo omogočeno s sinergijsko naravo obeh podjetij. Voyager se je osredotočil na finančne in trgovinske vidike kriptovalut, medtem Ethos se je osredotočil na tehnologijo blockchain in razvoj protokola abstraktne plasti.

Skupaj skušajo malim in institucionalnim vlagateljem zagotoviti izdelke in storitve, ki rešujejo izzive na likvidnost, pripor, in dostopnost.

Voyager Token (VGX)

Preoblikovanje ETHOS-a v Voyager’s Native Broker Token (VGX) pomeni, da bo prevzel pomembnejšo vlogo, kot je bila sprva predvidena..

Napoved cen za ETHOS Voyager

Predstavljal bo kombinirano ponudbo ETHOS in Voyager ter bo zagotovil vrednost in uporabnost v povezanem ekosistemu. ETHOS, ki se zdaj imenuje VGX, se bo uporabljal na različne načine.

Uporablja se lahko za cenejše provizije za dvige in trgovanje, določanje povračil v denarju, izračun obresti in za vzpostavitev ekskluzivnega članstva iz različnih programov nagrajevanja in zvestobe, načrtovanih v prihodnosti. 

Kako kupiti Voyager (VGX)?

Najboljši način za nakup žetonov Voyager je prek ekosistema kripto posrednika projekta z uporabo lastne aplikacije Voyager. Aplikacija je na voljo tako za uporabnike iOS kot Android.

Potencialni uporabniki aplikacije se bodo morali registrirati za račun in opraviti postopek preverjanja KYC. Nekatere omejitve lahko veljajo glede na vašo pristojnost.

Ko bodo uporabniki končali, bodo lahko dostopali do številnih ponudb storitev aplikacije Voyager.

Tisti, ki želijo kupovati na sekundarnih trgih, lahko žetone Voyager (VGX) kupijo na številnih centraliziranih borzah (CEX), ki to podpirajo. Med temi CEX je največji in najbolj zaupanja vreden Binance.

Binance še vedno uporablja staro oznako VGX, ki je BQX. Ima dva para v Binance, BQX / BTC in BQX / ETH.

Več informacij o ETHOS Voyager (VGX)

Kaj je ETHOS Voyager (VGX)?

ETHOS je ustanovil 20-letni diplomant univerze Brown, Shingo Lavine, ki skupaj s strokovnjaki iz razvoja izdelkov, upravljanja skladov in izdaje tehničnega oblikovanja Posledica bitov (BQX).

Projekt je imel sedež v ZDA s primarnim ciljem omogočiti navadnim ljudem možnost popolnega nadzora in dostopa do svojih digitalnih sredstev.

Blizu izpustu se je preimenoval v ETOS in lansiral Universal Wallet, poimenovan kot Univerzalna denarnica ETHOS kar ekipa opisuje kot enostaven za uporabo in zmogljiv popolna platforma za upravljanje digitalnega premoženja.

 Univerzalna denarnica Ethos ponuja več inovativnih funkcij, zaradi katerih je ena najnaprednejših univerzalnih denarnic za kriptovalute na trgu.

Eden izmed njih je Ethos SmartKey Tehnologija. To deluje kot univerzalni ključ za vsa digitalna sredstva v Ethos Universal Wallet.

Poleg tega ponuja denarnica Fiatov prehod in samodejna funkcija diverzifikacije z enim klikom.

Integrirani prehod fiat uporabnikom omogoča, da svoj fiat prikladno pretvorijo v kriptovalute, ne da bi šli skozi zunanjega ponudnika storitev fiat on-ramp.

Funkcija diverzifikacije uporabnikom olajša diverzifikacijo kripto imetja.

Poleg univerzalne denarnice Ethos je ustvaril tudi ETHOS Ethos Bedrock, kar je po mnenju razvijalcev ETHOS visoko zmogljiva platforma Blockchain Financial Services (BFS).

Njegov glavni cilj je narediti kriptovalute in tehnologijo veriženja blokov bolj dostopni tako za maloprodajne kot institucionalne vlagatelje.

Tako kot Ethos Universal Wallet, Ethos Bedrock bo uporabljal tehnologijo SmartKey, kar posledično izkorišča splošno sprejete standarde, kot so BIP32, BIP39 in BIP44.

Ethos Bedrock institucijam omogoča, da ustvarijo rešitve denarnic za samopomoč ali programe institucionalnega skrbništva. 

Ti izdelki—Univerzalna denarnica Ethos in Ethos Bedrock, sta morda dva glavna razloga, zakaj je Voyager pridobil ameriški zagon blockchain.

Glede na uradni dnevnik Voyagerja, ki ga je napisal Stephen Enhlich, Izvršni direktor in soustanovitelj Voyagerja, Shingo Lavine se bo pridružil Voyagerju kot izvršni direktor Blockchaina.

Poleg tega bo imel sedež v upravnem odboru Voyagerja, kjer bo lahko pomagal pri oblikovanju prihodnosti podjetja.

Stephen to trdi Shingo je splošno priznani strokovnjak in vodja misli v industriji, Voyager pa bo imel izjemno korist, če ga bo imel na krovu.

Ekipa

Ekipa Voyager je sestavljena iz skupine finančnih in tehnoloških veteranov, ki so namenjeni opolnomočenju in servisiranju vlagateljev v kriptovalute..

So veterani iz industrije, ki prihajajo iz vodilnih organizacij, kot so E * Trade, Uber, Tradeit, Lightspeed Financial in drugih vodilnih organizacij na različnih področjih..

Stephen Ehrlich je glavni izvršni direktor in eden od ustanoviteljev Voyagerja. Od prevzema ETHOS-a se je Shingo Lavine pridružil ekipi Voyagerja kot njen glavni direktor Blockchaina.

Partnerstva in prevzemi

Po združitvi družb ETHOS in Voyager je novo ustanovljeno podjetje pridobilo obojestransko družbo Circle invest, ki je v platformo Voyage dejansko vključila več kot 40.000+ vlagateljev. 

Zaključek

Konsenz o gibanju cen kripto sredstev je pozitiven. To mnenje podpira ideja, da bomo letos doživeli še en dogodek za prepolovitev nagrad za rudarjenje bitcoinov, ki so ga mnogi videli kot enega glavnih katalizatorjev prejšnjih pomembnih voženj bikov v preteklosti..

Zaradi velike korelacije gibanja cen večine altcoinov z bitcoinom lahko domnevamo, da bo to najverjetneje pozitivno vplivalo na ceno ETHOS VGX.

Verjetnost, da bo ETHOS VGX dosegel še en rekord, je v prihodnjih mesecih mogoča zaradi ponovnega zanimanja za kripto in vkrcanje novih vlagateljev.

Medtem ko splošno okolje vse bolj postaja bikovsko, v okviru projekta ETHOS obstaja tudi veliko dogajanj, ki bodo pospešila ta občutek.

Največja je združitev z Voyagerjem, ki je učinkovito razširil obseg svojega trga ter izdelke in storitve, ki jih bo ponudil.

Poleg tega je Voyager javno licenčni kripto-posrednik, ki potrjuje svojo strategijo pridobivanja za kripto in finančno povezana podjetja, zadnja pa je pridobitev družbe Circle Invest, ki učinkovito vključuje 40 000 maloprodajnih vlagateljev..

 Samo čas bo pokazal, ali bo strategija pridobivanja Voyager obrodila sadove. Kljub temu pa se bo za sam ETHOS VGX kot posredniški žig omenjene družbe cena verjetno povečala zaradi povečane izkoriščenosti, ki jo povzročajo povečanje izdelkov in storitev Voyagerja, pa tudi povečanje povpraševanja novih uporabnikov žetonov, ki prihajajo od prevzetih podjetij.

To so resnično vznemirljivi časi za žeton ETHOS VGX, in za tiste, ki iščejo lep altcoin za vlaganje v ETHOS, bi moral biti VGX eden od vrhov na njihovem seznamu. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me