FTX-tokenprijsvoorspelling (FTT) voor 2021, 2022 en 2025

Wanneer een nieuwkomer voor het eerst de cryptomarkt betreedt, wordt men verrast door de talrijke beurzen die een gebruiker de mogelijkheid bieden om cryptocurrencies te kopen, verkopen en verhandelen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Naast hen zijn er ook futures-uitwisselingen opgedoken om aan de groeiende vraag te voldoen om het groeiende aantal handelaren die de crypto-ruimte betreden te voorzien van de nodige gebruiksvriendelijke platforms, tools en informatie..

Een van hen, FTX, ging medio 2019 de frey binnen en doet het sindsdien vrij goed voor zichzelf. Het heeft een native token, FTT genaamd, dat handelaren kunnen kopen en voordelen kunnen krijgen bij het uitvoeren van hun transacties.

Dit artikel over de prijsvoorspelling van FTX-tokens zal naar beneden duiken en FTX, het token ervan, en welke functies het bezit die het aantrekkelijk maken voor handelaren, onderzoeken. In wezen is het fundamenteel. Dit artikel analyseert en voorspelt ook een prijsvoorspelling voor het FTT-token en illustreert waar het naartoe gaat op zowel korte als lange termijn..

ftx token prijsvoorspelling

FTX-token Historische prijsanalyse 

Sinds de lancering op 31 juli 2019 is FTX een van de weinige cryptocurrencies die nog geen significante prijsdalingen hebben doorgemaakt. In tegendeel. Het heeft sinds het begin een gestage groei doorgemaakt. Het begon met een prijs van $ 1,73 medio 2019 volgens CoinMarketCap. Ongeveer een maand later daalde de prijs een beetje, maar de effecten waren slechts in centen, niet in dollars. Kort daarna begon het weer gestaag te stijgen en overtrof uiteindelijk de oorspronkelijke prijs van $ 1,73 tegen half december 2019..

2020 was een goed jaar voor elke FTT-hodler. Zelfs toen de COVID-19-pandemie toesloeg, waardoor bijna de hele markt ineenstortte (de prijs van Bitcoin daalde zelfs tot iets meer dan $ 5.000 halverwege maart!), Zette FTX zijn langzame, maar gestage opwaartse trend in prijs alsof het geen slechte deal was. Ik denk dat langzaam en stabiel de race echt wint.

In januari 2021 explodeerde de prijs praktisch, bijna verdubbeld tegen de tijd dat dit artikel werd geschreven.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, kost het FTT-token $ 10,17. De prijs is de afgelopen 24 uur met + 3,46% gestegen, maar is de afgelopen 7 dagen met -6,96% gedaald.

Het heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 958.823.154, waarmee het op de 44e plaats op de hele cryptomarkt staat. Het circulerende aanbod is 94.346.958 met een totaal aanbod van 345.219.294. Het heeft echter geen maximale marktkapitalisatie.

ftx-tokenFTX-token (FTT)

Rang: 35 30.08 Prijs (BTC) Ƀ0.00059600 Marketcap 2,68 BVolume 27,07 M 24h Verandering 2,8% Totaal aanbod 339,63 M FTT

FTX Token (FTT) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Hoewel het altijd moeilijk is om een ​​nauwkeurige voorspelling te doen van waar de prijs van een bepaalde munt waarschijnlijk zal gaan, kan men na het bekijken van de fundamenten ervan, waaronder de groeiende populariteit van het gebruik van futures-beurzen, een heel goed idee hebben..

Dat gezegd hebbende, na het bekijken van verschillende bronnen en het bekijken van wat de futuresbeurs biedt, lijkt de prijs voor zijn FFT-token zeer positief te zijn op zowel de korte als de lange termijn. Wallet Investor heeft FTT geschaald om zeer optimistisch te zijn. Het voorspelde zelfs een prijsstijging van + 82,52% binnen slechts een jaar. Dat is een prijs van $ 18,56 van de huidige prijs van $ 10,17! Binnen vijf jaar kan de prijs oplopen tot $ 50,06!

Digitalcoin heeft ook een zeer positieve prijsvoorspelling gegeven. Binnen een jaar voorspelt het dat de prijs tussen $ 15,05 en $ 36,60 zal liggen in één en vijf jaar. Hoewel een beetje conservatief dan Wallet Investor, is dat nog steeds een stijging van + 32% en 359% op uw investering.

De prijsanalyse van Tradingbeast is zelfs nog conservatiever. Het voorspelt eigenlijk een prijsdaling voor het jaar 2021. Dat is echter maar van korte duur, want het verwacht dan dat de prijs in de jaren daarna zal stijgen. Eind 2024 berekende het een prijsgemiddelde van $ 16,80.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 maand 14,65 45,18%
2 maanden 16.56 64,04%
3 maanden 14.15 40,17%
6 maanden 15,74 55,92%
1 jaar 15.14 49,98%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar 19,96 97,78%
2 jaar 18.2 80,35%
3 jaar 29.82 195,44%
5 jaar 25,75 155,06%

FTX-tokenprijsvoorspelling 2021

Op basis van de bovenstaande grafiek kan men verwachten dat de prijs zijn explosieve groei zal voortzetten. Het zal naar verwachting een gemiddeld groeipercentage van + 45,01% hebben, met een prijsevenwicht tussen $ 14 – $ 15,50.

FTX-tokenprijsvoorspelling 2025

2022 wordt voorspeld opnieuw een positief jaar te worden voor alle FTT-hodlers. Geschat wordt dat de prijs van FTT rond deze tijd bijna zal verdubbelen. Beleggers kunnen een prijs verwachten die varieert tussen een lage $ 15 en een hoge $ 19,50.

FTX-tokenprijsvoorspelling 2025

2025 kan het jaar zijn waarin elke FTT-investeerder het US-dollarteken ($) uit zijn ogen zal laten barsten. In dit jaar zal de prijs van een FTT-token ergens tussen de $ 25,75 – $ 34,36 liggen. Dat is een gemiddelde stijging van bijna + 200%!

Is FTX-token een goede investering?

Na analyse van verschillende grafieken en rekening houdend met het feit dat we net op een bullmarkt zijn beland, bestaat er ernstige twijfel dat investeren in FTX geen goede investering is. In feite zal het vasthouden aan uw FTT-tokens zonder hun voordelen te gebruiken om te handelen bijna een winst opleveren. Voor degenen die zich bezighouden met futures en hefboomwerking, kan de rijkdom die kan worden gegenereerd enorm zijn, hoewel dat niet zonder serieuze risico’s is..

Hoe FTX-token te kopen?

Een mogelijk nadeel voor FTX is dat er slechts een beperkt aantal uitwisselingen is die het FTT-token met een beperkt volume vermelden. De eerste die in me opkomt, is de FTX-futuresbeurs zelf. Andere bekende zijn Binance, BitMax, Bitfinex, CoinEx en Huobi Global. Ga voor een volledige lijst met uitwisselingen naar CoinMarkCap of CoinGecko.

Meer informatie over FTX-token

Wat is FTX?

FTX is een futures-handelsplatform dat werd opgericht in mei 2019. Het is eigendom van FTX Trading LTD, een bedrijf dat is geregistreerd in Antigua en Barbuda, maar met kantoren in Hong Kong. Hun oorspronkelijke token is FTT.

Het team & Partners

De oprichter en CEO van FTX is niemand minder dan Sam Bankman-Fried oftewel SBF. Voor degenen die niet bekend zijn, is SBF dezelfde persoon die het Sushiswap-gedecentraliseerde platform heeft overgenomen en heeft helpen redden nadat de oprichter, chef-kok Nomi, een exit-zwendel had uitgevoerd die het project dreigde te vernietigen. SBF heeft jarenlange ervaring als zowel handelaar als het opstarten van andere bedrijven, namelijk Alameda Research, hetzelfde bedrijf dat FTX heeft geïncubeerd. Hij studeerde af aan MIT en heeft een graad in natuurkunde.

De CTO en medeoprichter van FTX is Gary Wang, een software-engineer van Google die ook Alameda Research heeft opgericht. Gary is ook afgestudeerd aan het MIT en heeft een graad in wiskunde met informatica.

De rest van de teamleden bestaat uit gerenommeerde professionals uit verschillende vakgebieden.

FTX wordt ook goed ondersteund door partners van vele bekende externe vestigingen. Ondernemingen zoals Binance, Circle, Bitfinex, Paxos Pax, enz.hebben FTX tot $ 8 miljoen aan fondsen verstrekt.

Veiligheid

Om elke FTX-handelaar gemoedsrust te geven, biedt FTX verschillende lagen van beveiligingsfuncties.  Deze omvatten een wachtwoordaccount en 2-factorenauthenticatie voor zowel het invoeren van uw account als het opnemen van geld. FTX biedt ook subaccountbeveiliging. Hier kunnen gebruikers hun eigen aangepaste aanmeldingen instellen als ze andere mensen hun account willen laten gebruiken met configureerbare rechten.

Bovendien kunnen gebruikers hun IP-adressen en portemonnee-adressen op de witte lijst zetten. Voor degenen die niet vertrouwd zijn, is whitelisting een cyberbeveiligingsstrategie waarbij een gebruiker alleen acties op zijn computer kan ondernemen die een beheerder vooraf expliciet heeft toegestaan.

Naast het toevoegen van aanvullende beveiligingsmaatregelen, heeft FTX volgens hun website onlangs een samenwerking aangegaan met Chainalysis om verdachte transactieactiviteiten te monitoren.

Als laatste beveiligingsmaatregel stelt FTX een verzekeringsfonds ter beschikking. Aangezien FTX een handelsplatform met hefboomwerking is, zijn de belangrijkste risico’s waarmee traders te maken hebben de marktrisico’s. Voor degenen die failliet gaan zonder voldoende waarschuwing te hebben ontvangen, is dit verzekeringsfonds opgericht om een ​​deel, zo niet al hun activa terug te krijgen. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, bezit FTX ongeveer $ 21,5 miljoen in de VS..

Vergoedingen

In tegenstelling tot andere futures-beurzen die gestandaardiseerde vergoedingen hebben, is FTX iets meer gespecialiseerd. Ze hebben standaard Maker- en Taker-vergoedingen, behalve dat hun vergoedingen zijn gebaseerd op het volume. Degenen met een hoger volume ontvangen lagere vergoedingen.

Een andere manier om deze kosten te verlagen, is door FTT-tokens vast te houden. U kunt de onderstaande tabel bekijken om te zien hoeveel korting een FTT-houder kan krijgen.

FTX brengt ook kosten van 0,02% in rekening voor transacties met een hefboomwerking van 50x voor alle markten behalve voor BTC-PERP- en ETH-PERP-paren.

Een belangrijke reden voor het succes van het handelsplatform zijn de verschillende handelsproducten en -instrumenten.

Producten

FTX biedt een breed scala aan producten. Het biedt Futures (zowel eeuwigdurende als normale futures), Spot, Aandelen, Leveraged Tokens, Volatiliteitsbeoordeling, OTC (Over counter) -diensten, voorspellingshulpmiddelen en Fiat-handel. Om de handel te vergemakkelijken, biedt FTX brede koppelingsopties tussen cryptocurrencies en stabiele munten.

FTT-teken

En ten slotte brengt dit me bij hun oorspronkelijke teken, FTT, de ruggengraat van het ecosysteem van het platform. Zoals eerder vermeld, kunnen handelaren die FTT-tokens aanhouden, een korting op de vergoedingen krijgen. Ze kunnen echter ook andere voordelen ontvangen. Dit omvat het inzetten van uw FTT-tokens, inclusief hogere verwijzingspercentages, kortingen voor makersvergoedingen, bonusstemmen en verhoogde airdrop-beloningen.

Bovendien hebben ze een buy and burn-service, waarbij FTX tokens terugkoopt en verbrandt gelijk aan:

  • 33% van de vergoedingen gegenereerd op FTX-markten
  • 10% van de netto toevoegingen aan het verzekeringsfonds (‘Gesocialiseerde winsten ‘)
  • 5% van de vergoedingen verdiend met ander gebruik van het FTX-platform

Gevolgtrekking

Bij het bekijken van de vele gunstige functies die FTX biedt, is het geen wonder dat het native token sinds de lancering in opkomst is, zelfs tijdens de bearmarkt van 2020. Naarmate steeds meer particuliere beleggers, handelaren en instellingen de cryptomarkt binnenstromen, kan worden verwacht dat de prijs voor FTT zal blijven stijgen met zijn snelle stijging.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me