Golem Price Napoved (GNT) za leta 2021, 2022 in 2025

Hiter razvoj računalniške tehnologije in nenasitno povpraševanje potrošnikov po močnejših napravah sta ustvarila razmere, ko je v milijonih gospodinjstev po vsem svetu precejšnja nedejavna računalniška moč..

To je neizkoriščena računalniška moč, ki jo lahko uporabimo pri številnih obsežnih računalniških delih. Čeprav je bilo veliko pobud za izkoriščanje tega vira, ni dobil veliko podpore, saj ni dovolj spodbud za ljudi, da bi sodelovali v takih prizadevanjih.

Takšen projekt, ki ima lahko ključ za reševanje tega izziva, je Golem, projekt, ki temelji na blockchainu in se osredotoča na gradnjo decentralizirane infrastrukture za spodbujanje skupne rabe računalniške moči.

To omogoča uporabnikom, da si delijo različne računalniške vire in so nagrajeni z Golem Tokens (GNT), s katerimi se lahko trguje z drugimi kriptovalutami ali fiati. Zaradi svoje edinstvene uporabe in predvidene rasti povpraševanja v industriji računalništva v oblaku je to vznemirljiv dodatek vsakemu vlagateljevemu portfelju.

Toda kako visoko lahko doseže BNT? V tem Napovedovanje cen golemov, analizirali bomo vse o projektu, da bomo vlagateljem pomagali ugotoviti, ali gre za dobro naložbo ali ne.

napoved cene golen

Zgodovinska analiza cen Golem 

Projekt Golem je uspel zbrati približno 8 milijonov USD v prodaji žetonov GNT, ki so jo izvedli novembra 2016, le nekaj mesecev po dogodku druge polovice bitcoinov.

Vsak BNT je bil ocenjen na 0,01 ameriškega dolarja, kar je tistim, ki so takrat sodelovali, omogočilo veliko praznovanja, saj žeton trenutno trguje 0,04 ameriškega dolarja, kar je prvim vlagateljem prineslo neverjetnih 400% donosnosti naložbe, če so jo imeli od samega začetka..

Na žalost nekateri vlagatelji skočijo na vrsto Golem med koncem leta 2017 in v začetku leta 2018, ko je cena GNT dosegla 1 USD.

Odkrito rečeno, tisti, ki so vstopili na trg Golem v zadnjem teku kripto bull, so postali imetniki tega potencialnega projekta.

Cena GNT se je nekoliko okrevala, ko se je njen mainnet začel aprila 2018, vendar je bil kratkotrajen, saj se je cena začela postopoma spuščati na sedanjo raven in je od leta 2019 trgovala postrani.

Dolgotrajno neenakomerno cenovno dogajanje je dalo čas, da so najbolj vneti zagovorniki projekta akumulirali BND ravno pravočasno za naslednji dogodek prepolovitve rudarjenja bitcoinov. Zdi se, da je GNT prej ali slej pripravljen narediti nekaj velikih potez.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

golemGolem (GLM)

Uvrstitev: 114$ 0,415711Cena (BTC) Ƀ0,00000800Tržna kap$ 415,58 M Volumen$ 8,23 M24h Sprememba3,31% Skupna dobava 1.000,00 M GLM

Napovedi napovedi prihodnjih cen Golem (GNT)

Splošno tržno naravnanost

Splošno kratkoročno tržno razpoloženje je bikovsko.

Trenutni kripto trg je v vzponu, cene pa se dvigujejo.

Doživljamo altcoin poletje. GNT je v teh pogojih dobro posloval.

Srednjeročno razpoloženje na trgu je medvedo, saj nismo dosegli najvišjih vrednosti vseh časov. Cena čez eno leto bi lahko bila nižja.

Dolgoročnejše razpoloženje na trgu je bikovsko. Regulatorji si prizadevajo za obdavčitev. Zdi se, da to dobro obeta prihodnost in ustvarja legitimnost za celotno kripto industrijo.

Vsako četrtletje vedno več podjetij bodisi sprejema tehnologijo veriženja blokov za svoje poslovanje bodisi jih uvaja v svoje poslovne procese.

Povečanje uporabnosti in povpraševanja

Ključna ugotovitev pri tej napovedi cen Golema je koristnost in povpraševanje. Projekt, ki nima dejanske aplikacije, ne bo imel dolge prihodnosti.

Na žalost povečanje uporabnosti počasi narašča z Golemom. V svojo obrambo izdajajo zelo dovršen izdelek, ki mora delovati in konkurirati velikemu podjetju.

Če spletne storitve Amazon iz kakršnega koli razloga propadejo v podjetju, je za to kriv IT-oddelek tega podjetja.

Kripto izdelki in storitve veljajo za višje standarde in če izdelek ne prinese ene večje institucije, bi lahko učinek valovanja uničil verodostojnost decentraliziranega omrežja..

Golem si je to pri srcu vzel z 8-letnim časovnim okvirom projekta, ki bi industriji računalništva v oblaku lahko zagotovil globalnega decentraliziranega konkurenta..

Glavni akterji trenutnega trga računalništva v oblaku so:

 • Spletne storitve Amazon
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Prodajno silo
 • Rackspace
 • SAP
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Zagotavljanje različnih storitev:

 • Infrastruktura kot storitev (IaaS)
 • Platforma kot storitev (PaaS)
 • Programska oprema kot storitev (SaaS)

Čeprav so in niso neposredni konkurenti podjetja Golems, trenutno v isti panogi tekmujejo za zagotavljanje storitev omejenemu številu strank z omejenimi proračuni..

Ko je Golem popolnoma uvedel Brass Golem, Clay Golem, Stone Golem in Iron Golem. Z večino teh podjetij bo na nek način neposredno konkurirala za tržni delež.

Golem Price napoved

Pomlajeni javni kripto interesi

Prepolovitev bitcoinov je v bližnji prihodnosti znova vzbudila zanimanje za kripto. Altcoins si močno prizadevajo ukrasti prevlado Bitcoinov (Vrednost celotnega trga v primerjavi z vrednostjo Bitcoinov, izražena v odstotkih).

Višja vrednost prevladujočega odstotka na splošno pomeni, da bodo cene altcoinov nižje, saj se je zaupanje vlagateljev premaknilo na Bitcoin v primerjavi z drugimi altcoin-i.

Poleg tega Dappovim uspeva izjemno dobro. Tako v finančnih transakcijah kot vgrajenih aplikacijah.

Sredstva se stekajo v mrežo Ethereum. Razvijalci se množično gradijo na pametnih pogodbenih blokovnih verigah, saj se univerze bolj osredotočajo na kripto razvoj v svojih računalniških in poslovnih oddelkih.

Regulativna jasnost

Eterij je blago in ni vrednostni papir. Golem je žeton ERC20 v omrežju Ethereum. To je bil eden od razlogov, da se je Dapp razširil v proizvodnji in uporabi.

Ethereumov DeFi (decentraliziran zaročenec) je od tega močno izkoristil. Ta uspeh je privedel do naglih razvojnih in ranljivih primerov.

DeFi potrebuje takojšnje rešitve, saj je njihov dapp v zadnjem času in že preteklosti imel nekaj resnih podvigov.

Za to bi lahko krivili skupnost decentraliziranih borz in uporabnike, ki morajo preizkusiti nove izdelke in storitve tik preden jih varnostni strokovnjaki učinkovito preizkusijo.

Glavni vzrok je bolj povezan s hitrostjo razvoja. Je nenavaden in decentraliziran. Ta decentralizirana neusklajenost skoraj onemogoča popolno zaščito teh pametnih pogodbenih blokov.

V zvezi s tem je GNT, ki si je vzel čas za izdajo popolnoma delujočega izdelka, ki so ga preizkusili, bolj pozitiven za napoved cen kot negativen.

Težave s skaliranjem Ethereuma so tudi glavna skrb, zaradi katere lahko ta projekt propade. Etherium aktivno dela na tem vprašanju.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,0460 USD 15%
1 teden 0,0416 USD 4%
1 mesec 0,0440 USD 10%
6 mesecev 0,0840 USD 210%
1 leto 1,50 USD 3695%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 1,50 USD 3695%
2 leti 0,90 USD 2217%
3 leta 1,25 USD 3079%
4 leta 2,50 USD 8170%
5 let 5,25 USD 17157%

Golem Price Napoved 2020

Pričakujemo nekaj zanimivih gibanj cen žetona Golem GNT po dogodku prepolovitve bitcoinov. Bikova razpoloženja so visoka, saj naj bi vodilna kriptovaluta v tej panogi po znižanju stopnje inflacije naredila nekaj večjih pozitivnih gibanj cen.

Splošno znan pojav je, da so cene večine altcoinov neposredno povezane z gibanjem cen bitcoinov.

Zato kratkoročno pričakujemo, da bo cena BNT doživela večje gibanje navzgor, ki se lahko giblje od 15% -200% odvisno od uspešnosti bitcoinov.

Trenutna cena BND v času pisanja tega članka je okoli 0,04 USD, kar pomeni, da napovedujemo gibanje cen 0,046 – 0,084 USD v šestih mesecih.

Prav tako pričakujemo, da se bo ta zagon nadaljeval do naslednjega leta, kjer bodo kriptovalute v preteklosti po dogodku prepolovitve doživele pomembnejše bikovske cene.

Če se izkaže, da je pravilna, pričakujemo, da se bo cena BNT zvišala do 1,50 USD.

Golem Price Napoved 2022

Učinki tretjega razpolovljenega dogodka bitcoina bi se razblinili, ko bomo dosegli letos. V tem času bi bil dosežen nov rekord najvišjih vrednosti (ATH) in pričakujemo nekaj dobička.

To je razlog, zakaj predvidevamo odstopanje od njegove cene z novega najvišjega zneska od 1,50 do 0,90 dolarja.

Obstaja možnost, da se cena BND lahko zniža; vendar bi radi verjeli, da bi ekipa Golema dostavila številne izdelke, ki so jih obljubili 6 let od obstoja projekta.

Naša srednjeročna napoved cen BNT se giblje od 0,90 do 1,25 USD, in verjamemo, da se bodo trgovalne cene GNT gibale v tem cenovnem razponu.

GNT bo trgoval vodoravno skozi ta obseg in lahko občasno doživi dvige in padce, ki se na splošno odzivajo na gibanje cen BTC.

Leto 2022-2023 bo za GNT vznemirljivo, saj vstopa v svojo razvojno fazo 11. uro in leto pred 4. dogodkom prepolovitve bitcoinov.

Golem Price Napoved 2025

V tem času bi se zgodil še en prepolovljeni dogodek bitcoinov, kar bi pomenilo začetek novega novega bikovskega teka kriptovalut.

Še pomembneje pa je, da bi bili vsi deli Golemove infrastrukture sproščeni, če bi ekipa Golema sledila 8-letnemu časovnemu okviru razvoja.

Verjetno bo GNT dosegel nov ATH po ceni 2,50 USD vsak BND in lahko naslednje leto postane parabolična. Če bo šlo vse v redu, ne bomo presenečeni, ko bomo videli ceno BND je dosegel 5,25 USD na USD.

Cena BND bo lahko višja, če bo lahko leta 2025 zajel celo delček industrije računalništva v oblaku.

Je Golem dobra naložba?

GNT je dobro uveljavljen projekt s pripravljenim izdelkom. Ta izdelek ima zanimive in praktične primere uporabe in je poslovno smiseln, če lahko dobavi ceneje kot njihovi konkurenti. GNT navaja to trditev, vendar jo je treba pregledati za vsak primer posebej.

Pri zaključku projekta so se pojavili zapleti in zamude, trg pa je od leta 2017 izgubil zanimanje.

Negativna cena od leta 2017 je neposreden rezultat tega. To ne pomeni, da so sedanji igralci na trgu rešili katerega koli primera uporabe.

Golem se mora resno lotiti preizkušenih podjetij, da dokažejo svoje primere uporabe in ne samo preživijo, ampak tudi uspevajo. Trženje je v tem pogledu ključnega pomena.

Trženje Golems je bilo grozno, ko je tehnologijo dobilo v roke uporabnike, ki bi lahko imeli od tega izdelka veliko koristi.

Kapitalski izdatki za nov računalnik ali strežnik škodijo večini sodobnih in uveljavljenih podjetij. Podjetja nenehno skrbijo režijski stroški in denarni tok.

Logična izbira je najem, saj to zmanjšuje čas prostega teka, ko stroj ne deluje in ustvarja prihodek.

Golem se ukvarja s trženjem, vendar premalo hitro, saj je ekipa polna razvijalcev. Imajo namenski oddelek za trženje, ki ga oddajajo zunanji izvajalci.

Golemova odločitev, da ne bo tržil tako močno, bi lahko bila iz strateških razlogov. Morda čakajo na pravi čas za sodelovanje s podjetji in končnimi uporabniki.

Menimo, da Golem potrebuje veliko razvoja, preden je pripravljen tekmovati z globalnimi igralci računalništva v oblaku. Golem se aktivno uporablja za CGI upodabljanje.

Potencial za nestanovitnost cen je kmalu zelo velik. Golem ima visoko stopnjo likvidnosti in ga je mogoče zlahka trgovati z Etheriumom (ETH), Bitcoinom (BTC) in stabilnimi kovanci (USD).

Golem je preživel medvedje trge leta 2018 in leta 2019 je cena dramatično padla. Toda razvijalci trdo delajo. To je bilo zastavljeno kot 8-letni projekt.

Kvantno računalništvo bi lahko v prihodnjih 10 do 20 letih resno ogrozilo. To bi na trg skupnih virov vplivalo le minimalno, saj so stroški raziskav in razvoja astronomski.

Prvi izdelek, ki bo na trgu, bo drag, če ga boste imeli v najemu, in bi ga lahko najprej uporabljale samo vlade in mega korporacije.

Če znižanja stroškov sledijo splošni krivulji uvajanja tehnologije, bi lahko bili kvantni računalniki javno dostopni kot namizni računalniki v 40 do 60 letih.

To ne bi vplivalo na model GNT, saj bi se lahko kvantni računalniki integrirali, če se razvoj nadaljuje tako dolgo.

Kako kupiti Golem?

Zainteresirani vlagatelji lahko Golem kupijo na številnih vodilnih centraliziranih borzah (CEX) po vsem svetu. Uvrščen je bil na več kot 90 trgov in ga je mogoče zlahka kupiti z različnimi možnostmi plačila, ki so na voljo na teh mestih trgovanja.

Nekatere najvidnejše borze, na katerih lahko trgovci kupujejo in prodajajo Golem Binance, Coinbase Pro style = ”font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, in V redu.

Vse te borze imajo relativno visoko stopnjo zaupanja in priporočamo, da jih uporabite za nakup tega digitalnega sredstva.

Tisti, ki niso navdušeni nad nakupom Golema na centraliziranih borzah, lahko uporabljajo decentralizirane borze s sedežem na Ethereumu (DEX), kot je IDEX, ena vodilnih decentraliziranih borz za žetone ERC-20.

Trgovci lahko GNT kupijo tudi v Ljubljani Odstrani in Kyberswap, ki so kategorizirani kot takojšnji likvidnostni DEX.

Upoštevati je treba, da je edini način nakupa na teh mestih trgovanja z uporabo denarnic, ki niso skrbniške, z uporabo etra ali drugih žetonov ERC-20.

Drug način za nakup Golemovih žetonov je takojšnja kripto izmenjava Premik oblike, Spremeni zdaj, in Changelly.

Kupci lahko s kripto in fiatom kupijo GNT na teh borzah; vse, kar morajo storiti, je navesti, kje želijo prejemati svoj BNT.

Za razliko od decentraliziranih borz ne zahteva denarnic brez skrbništva. Denarnice menjalnic in ponudnikov denarnic so popolnoma v redu, vendar so manj varne v primerjavi z denarnicami, ki niso skrbniške.

Več informacij o Golemu

Kaj je Golem?

Golem (GNT) je projekt, ki temelji na Ethereumu in se osredotoča na delitev računalniške moči. Njihova vizija je ustvariti decentraliziran svetovni superračunalnik.

To omogoča uporabnikom, da si najamejo nedejavne računalniške, prenosne in strežniške vire. Sem spadajo različne računalniške komponente, vključno s CPU-ji, pogoni trdega diska, RAM-om in grafičnimi procesorji (grafične kartice).

Primeri uporabe vključujejo, vendar niso omejeni na upodabljanje CGI in druge procese VFX (vizualni učinki) za filmsko in oglaševalsko industrijo, strojno učenje, znanstveno računalništvo, preoblikovanje videa in še veliko več. To je dobro za napoved cene Golema.

Kako deluje Golem (GNT)?

Prosilec (oseba, ki potrebuje opravljeno delo) nalogo pošlje v mrežo Golem. Nato izberejo ponudnika ali ponudnike (računalnik, odgovoren za delo pri nalogi) na podlagi virov in njihove ravni zaupanja v ekosistemu.

Naloga se odda ponudniku ali ponudnikom, ki zaključi izračune in jih vrne v mrežo Golem. Podatkovni paketi se ponovno sestavijo in pošljejo prosilcu.

Plačilo se prek pametnih pogodb pošlje v omrežje in razdeli ponudniku ali ponudnikom.

Golemova ekipa

The ekipo je sestavljen iz 31 članov, zložen s programskimi inženirji. Piotr Janiuk je vršilec dolžnosti izvršnega direktorja, tehničnega direktorja in soustanovitelja. Aleksandra Skrzypczak je vršilka dolžnosti direktorja in soustanovitelja. Oba sta prej sodelovala pri Imappu od leta 2014.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

Časovnica projekta Golem ni šla po pričakovanjih. Ekipa je ustvarila funkcionalno Brass Golem, teče na glavni mreži. Golem je pripravljen za prenos in uporabo.

Brass Golem je 1. etapa. Prav tako so začeli na Clay Golem, 2. etapa in Golem Neomejeno, ki je skoraj pripravljen za proizvodnjo.

Pot je še dolga. Ekipa dela na Golemu od leta 2016.

Njihov Github je živ s prevzemi (zaveze prikazujejo spremembe kode, revizije in posodobitve), je ta projekt zelo aktiven in si prizadeva spremeniti način reševanja zapletenih računalniških težav.

Močna ekipa in Github se zavezujeta, da bosta trdila, da bo ta aplikacija dobro delovala v prihodnosti, kar bo prispevalo k pozitivni dolgoročni napovedi cen.

Njihovo neupoštevanje rokov je pri napovedovanju cen povsem nasprotno.

Zamude pri razvoju programa niso slaba stvar, če je končni izdelek stabilen in deluje po pričakovanjih.

Zdi se, da finančne omejitve Golemu kljub zamudam še vedno ne predstavljajo težav.

Golem Price Napoved Zaključek

GNT napreduje pri razvoju vrhunskih storitev, ki delujejo danes. Njihov razvoj še ni končan, resnična moč Golema pa bo izhajala iz njihove popolnoma razvite različice, ki je šele čez nekaj let.

Čas, ki ga bo ta ekipa morda potrebovala za dokončanje Golema, ni znan in bi lahko pretekel leta po prvotnem cilju.

Golem (GNT) je imel vsak žeton ICO za +/- 0,01 USD. Kot taka ima ekipa Golem a resno velika rezerva ETH.

Dokončanje projekta ne bi smelo predstavljati težav, če pametno upravljajo s svojimi sredstvi. Vsi udeleženci ICO imajo kljub padcu cen GNT še vedno znaten dobiček.

Če pogledamo lestvice, napoved za Golema izgleda mračna, saj cena pada in pada.

Če Golem pade pod en cent, so njihove možnosti za preživetje majhne, ​​držijo se le najbolj predani vlagatelji.

Predvidena vrednost globalnega računalništva v oblaku do leta 2025 bo 712,83 milijarde dolarjev. Če Golem zavzame 1% tega trga, bi lahko vsak žeton ocenili na 7,12 USD. Ali lahko GNT doseže ta tržni delež??

Vse dolgoročne naložbe je treba prenesti z vaše najljubše borze kriptovalut in jih podkrepiti s denarnica strojne opreme—Dodatna varnostna kopija vaše denarnice na več lokacijah.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me