Golem-prijsvoorspelling (GNT) voor 2021, 2022 en 2025

Door de snelle ontwikkeling van computertechnologie en de onverzadigbare vraag van consumenten naar krachtigere apparaten is er een situatie ontstaan ​​waarin miljoenen huishoudens over de hele wereld een aanzienlijke onbenutte rekenkracht hebben..

Dat is onaangeboorde rekenkracht die kan worden gebruikt bij veel computerwerk. Hoewel er veel initiatieven waren om deze hulpbron aan te boren, heeft het niet veel steun gekregen omdat er onvoldoende prikkels zijn voor mensen om aan dergelijke inspanningen deel te nemen.

Een van die projecten die de sleutel zou kunnen zijn om deze uitdaging aan te gaan, is Golem, een op blockchain gebaseerd project dat zich richt op het bouwen van gedecentraliseerde infrastructuur voor het stimuleren van het delen van computerkracht..

Hierdoor kunnen gebruikers verschillende computerbronnen delen en worden Golem Tokens (GNT) beloond, die op hun beurt kunnen worden verhandeld met andere cryptocurrencies of fiat. Zijn unieke use-case en de verwachte groei van de vraag in de cloud computing-industrie maken het een opwindende aanvulling op de portefeuille van elke belegger.

Maar hoe hoog kan GNT worden? In deze Golem prijsvoorspelling, we gaan alles over het project analyseren om investeerders te helpen bepalen of het een goede investering is of niet.

golen prijsvoorspelling

Golem historische prijsanalyse 

Het Golem-project was in staat om ongeveer 8 miljoen USD op te halen in een GNT-tokenverkoop die ze in november 2016 hebben uitgevoerd, slechts een paar maanden na het tweede halveringsevenement van bitcoin..

Elke GNT was geprijsd op $ 0,01, waardoor degenen die destijds deelnamen veel te vieren hadden, aangezien het token momenteel wordt verhandeld tegen $ 0,04, wat vroege investeerders een maar liefst 400% ROI oplevert als ze vanaf het allereerste begin hebben vastgehouden..

Helaas springen sommige investeerders in de Golem-kar tijdens de crypto-bullrun van eind 2017 en begin 2018, waarbij de prijs van GNT $ 1 bereikte..

Om het bot te zeggen, degenen die de Golem-markt betraden tijdens de laatste crypto-bullrun, zijn tassenhouders geworden van dit veelbelovende project.

De prijs van GNT herstelde zich enigszins toen het mainnet in april 2018 werd gelanceerd, maar was van korte duur, aangezien de prijs geleidelijk naar het huidige niveau begon te dalen en sinds 2019 zijwaarts handelde..

De langdurige, rustige prijsactie heeft de meest fervente supporters van het project de tijd gegeven om net op tijd GNT te verzamelen voor het volgende bitcoin mining-halveringsevenement. Het lijkt erop dat GNT klaar is om vroeg of laat een aantal grote stappen te zetten.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

golemGolem (GLM)

Positie: 114 0.415711 Prijs (BTC) Ƀ0.00000800 Marketcap 415,58 MVolume 8,23 M 24h Wijziging 3,31% Totaal aanbod 1000,00 M GLM

Golem (GNT) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Algemeen marktsentiment

Het algemene marktsentiment op korte termijn is optimistisch.

De huidige cryptomarkt is in opkomst, met stijgende prijzen.

We beleven een altcoin-zomer. GNT doet het goed onder deze omstandigheden.

Het marktsentiment op middellange termijn is bearish, aangezien we niet de hoogste punten ooit hebben gebroken. De prijs over een jaar zou lager kunnen zijn.

Het marktsentiment op de langere termijn is optimistisch. Regelgevers dringen aan op belastingheffing. Dit lijkt veel goeds te voorspellen voor de toekomst en legitimiteit te creëren voor de hele crypto-industrie.

Elk kwartaal passen steeds meer bedrijven blockchain-technologie toe voor hun bedrijf of implementeren deze in hun bedrijfsprocessen.

Toename van nut en vraag

Een belangrijke overweging bij deze Golem-prijsvoorspelling is nut en vraag. Een project dat geen echte toepassing heeft, heeft geen lange toekomst.

Helaas gaat de toename van het nut met Golem traag. Ter verdediging brengen ze een zeer geavanceerd product uit dat moet werken en concurreren met de grote bedrijven.

Als Amazon-webservices een bedrijf om wat voor reden dan ook in de steek laten, is de perceptie de schuld van de IT-afdeling van dat bedrijf.

Cryptoproducten en -diensten worden aan een hogere standaard gehouden en als het product er niet in slaagt één grotere instelling te leveren, kan het rimpeleffect de geloofwaardigheid van een gedecentraliseerd netwerk vernietigen.

Golem heeft dit ter harte genomen met een projecttijdlijn van 8 jaar die een wereldwijde gedecentraliseerde concurrent zou kunnen opleveren voor de cloud computing-industrie.

De belangrijkste spelers op de huidige cloud computing-markt zijn:

 • Amazon Web Services
 • Microsoft Azure
 • IBM
 • Aliyun
 • Google Cloud Platform
 • Verkoopsteam
 • Rackspace
 • SAP
 • Orakel
 • VMware
 • DELL
 • EMC

Leveren van verschillende diensten:

 • Infrastructure as a service (IaaS)
 • Platform as a Service (PaaS)
 • Software as a Service (SaaS)

Hoewel dit wel en geen directe concurrenten van Golems zijn, concurreren ze momenteel in dezelfde branche om diensten te leveren aan het beperkte aantal klanten met beperkte budgetten.

Zodra Golem volledig heeft uitgerold Brass Golem, Clay Golem, Stone Golem en Iron Golem. Het zal op de een of andere manier rechtstreeks met de meeste van deze bedrijven concurreren om marktaandeel.

Golem Price voorspelling

Verjongde publieke crypto-interesse

De halvering van bitcoins heeft de interesse van cryptovaluta op korte termijn weer aangewakkerd. Altcoins hebben er hard aan gewerkt om de dominantie van Bitcoin te stelen (de waarde van de totale markt vergeleken met de Bitcoins-waarde uitgedrukt als een percentage).

Hoe hoger het dominantiepercentage, betekent in het algemeen dat de prijzen van altcoins lager zullen zijn, aangezien het vertrouwen van investeerders is verschoven naar Bitcoin ten opzichte van andere altcoins..

Bovendien doen Dapp’s het uitzonderlijk goed. Zowel in financiële transacties als in applicaties gebouwd.

Er stromen geld naar het Ethereum-netwerk. Ontwikkelaars komen massaal om voort te bouwen op slimme contractblokketens, aangezien universiteiten zich meer richten op crypto-ontwikkeling in hun informatica en zakelijke afdelingen.

Duidelijke regelgeving

Etherium is een handelsartikel en geen zekerheid. Golem is een ERC20-token op het Ethereum-netwerk. Dit is een van de redenen waarom Dapp’s zijn uitgebreid in productie en gebruik.

Ethereum’s DeFi (gedecentraliseerde verloofde) heeft hier enorm van geprofiteerd. Dit succes heeft geleid tot overhaaste ontwikkeling en kwetsbaarheden in de edge-case.

DeFi heeft onmiddellijke oplossingen nodig, omdat hun dapp de laatste tijd en in het verleden serieuze exploits heeft gehad.

Dit kan worden toegeschreven aan de gemeenschap van gedecentraliseerde uitwisselingen en gebruikers die nieuwe producten en diensten moeten uitproberen onmiddellijk voordat beveiligingsexperts ze effectief testen.

De hoofdoorzaak heeft meer te maken met het tempo van ontwikkeling. Het is hectisch en gedecentraliseerd. Deze gedecentraliseerde niet-coördinatie maakt het bijna onmogelijk om deze slimme contractblokketens volledig te beveiligen.

In dit opzicht is GNT die de tijd neemt om een ​​volledig functionerend product uit te brengen dat ze hebben getest positiever voor de prijsvoorspelling dan negatief.

Schaalproblemen van Ethereums zijn ook een groot probleem waardoor dit project zou kunnen mislukken. Etherium werkt actief aan dit probleem.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,0460 15%
1 week $ 0,0416 4%
1 maand $ 0,0440 10%
6 maanden $ 0,0840 210%
1 jaar $ 1,50 3695%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 1,50 3695%
2 jaar $ 0,90 2217%
3 jaar $ 1,25 3079%
4 jaar $ 2,50 8170%
5 jaar $ 5,25 17157%

Golem prijsvoorspelling 2020

We verwachten een opwindende prijsbeweging voor het Golem GNT-token na het bitcoin-halveringsevenement. De bullish sentimenten zijn hoog, aangezien de leidende cryptocurrency in de branche naar verwachting enkele belangrijke positieve prijsbewegingen zal maken na het verlagen van het inflatiepercentage.

Het is een algemeen bekend fenomeen dat de prijzen van de meeste altcoins direct gecorreleerd zijn met de prijsbeweging van bitcoin.

Daarom verwachten we op korte termijn dat de prijs van GNT een grote opwaartse beweging zal ondergaan, die kan variëren van 15% -200% afhankelijk van de prestaties van bitcoin.

De huidige prijs van GNT op het moment van schrijven is ongeveer $ 0,04, wat betekent dat we een prijsbeweging voorspellen van $ 0,046 – $ 0,084 in zes maanden.

We verwachten ook dat dit momentum zal aanhouden tot volgend jaar, waar cryptocurrencies historisch gezien een significantere bullish prijsactie ervaren na een halvering..

Indien bewezen correct, verwachten we dat de prijs van GNT zal stijgen tot $ 1,50.

Golem prijsvoorspelling 2022

De effecten van de derde halvering van bitcoin zouden zijn verdwenen tegen de tijd dat we dit jaar bereiken. Tegen die tijd zou een nieuwe all-time high (ATH) zijn bereikt, en we verwachten dat er enige winst zal plaatsvinden.

Dat is de reden waarom we een terugval van de prijs voorspellen van een nieuwe high van $ 1,50 tot $ 0,90.

Er is een mogelijkheid dat de prijs van GNT lager wordt; we zouden echter graag willen geloven dat het Golem-team veel van de producten zou hebben geleverd die ze 6 jaar na het bestaan ​​van het project hebben beloofd.

Onze GNT-prijsvoorspelling op middellange termijn varieert van $ 0,90 tot $ 1,25, en we zijn van mening dat de handelsprijzen van GNT langs deze prijsklasse zullen bewegen.

GNT zal horizontaal door dit bereik worden verhandeld en kan af en toe een stijging en daling ervaren als reactie op de prijsbeweging van BTC.

Het jaar 2022-2023 wordt een spannend jaar voor GNT, aangezien het de ontwikkelingsfase 11e uur ingaat en een jaar voor het 4e bitcoin halving-evenement..

Golem prijsvoorspelling 2025

Tegen die tijd zou er weer een halveringsgebeurtenis van bitcoin hebben plaatsgevonden, wat het begin aangeeft van een nieuwe, industriebrede cryptocurrency bull run..

Wat nog belangrijker is, is dat alle onderdelen van de Golem-infrastructuur zouden zijn vrijgegeven als het Golem-team de 8-jarige ontwikkelingstijd zou volgen..

Het is waarschijnlijk dat GNT een nieuwe ATH zal bereiken voor $ 2,50 elke GNT en kan het volgende jaar parabolisch worden. Als alles goed gaat, zullen we niet verbaasd zijn over de prijs van GNT bereikt $ 5,25 per USD.

De prijs van GNT kan hoger worden als het in 2025 zelfs maar een fractie van de cloud computing-industrie kan veroveren.

Is Golem een ​​goede investering?

GNT is een bestaand project, met een gebruiksklaar product. Dit product heeft interessante en praktische gebruiksscenario’s en is zakelijk gezien zinvol als ze goedkoper kunnen leveren dan hun concurrenten. GNT maakt deze bewering, maar dit moet per use case worden beoordeeld.

Er zijn complicaties en vertragingen opgetreden bij de voltooiing van het project, en de markt heeft sinds 2017 zijn interesse verloren.

De negatieve prijs sinds 2017 is hier een direct gevolg van. Dit betekent niet dat de huidige marktspelers de use cases hebben opgelost.

Golem moet serieus beproefde bedrijven aannemen om hun use-cases te demonstreren en niet alleen te overleven, maar ook te gedijen. Marketing is daarbij essentieel.

De marketing van Golems is verschrikkelijk geweest om de technologie in handen te krijgen van gebruikers die veel baat zouden kunnen hebben bij dit product.

De kapitaaluitgaven voor een nieuwe computer of server zijn verlammend voor de meeste moderne en gevestigde bedrijven. Bedrijven maken zich continu zorgen over overheadkosten en cashflow.

Huren is de logische keuze, aangezien dit de stilstandtijd vermindert wanneer de machine niet werkt en inkomsten genereert.

Golem werkt aan marketing, maar niet snel genoeg omdat het team vol zit met ontwikkelaars. Ze hebben een uitbestede marketingafdeling.

De keuze van Golem om niet zo zwaar op de markt te brengen, kan om strategische redenen zijn. Ze wachten mogelijk op het juiste moment om met bedrijven en eindgebruikers in gesprek te gaan.

We vinden dat Golem veel ontwikkeling nodig heeft voordat het klaar is om te concurreren met wereldwijde cloud computing-spelers. Golem wordt actief gebruikt voor CGI weergave.

Het potentieel voor prijsvolatiliteit is binnenkort erg hoog. Golem heeft een hoge liquiditeit en kan gemakkelijk worden verhandeld tegen Etherium (ETH), Bitcoin (BTC) en stabiele munten (USD).

Golem overleefde de bearmarkten van 2018 en in 2019 daalde de prijs dramatisch. Maar de ontwikkelaars zijn hard aan het werk. Dit was opgezet als een 8-jarig project.

Quantum computing kan de komende 10 tot 20 jaar een ernstige bedreiging vormen. Dit zou de markt voor gedeelde middelen slechts minimaal beïnvloeden, aangezien de onderzoeks- en ontwikkelingskosten astronomisch zijn.

Het eerste product dat op de markt komt, zal duur zijn om te verhuren en zou in eerste instantie alleen door overheden en megabedrijven kunnen worden gebruikt.

Als de kostenbesparingen de algemene curve van de acceptatie van technologie volgen, zouden kwantumcomputers in 40 tot 60 jaar even openbaar toegankelijk kunnen zijn als desktopcomputers.

Dit zou geen invloed hebben op het model van GNT, aangezien kwantumcomputers kunnen worden geïntegreerd als de ontwikkeling zo lang doorgaat.

Hoe Golem te kopen?

Geïnteresseerde investeerders kunnen Golem kopen op veel van de toonaangevende gecentraliseerde beurzen (CEX) over de hele wereld. Het is genoteerd in meer dan 90 markten en kan gemakkelijk worden gekocht met behulp van de verschillende betalingsopties die op deze handelsplatforms beschikbaar zijn.

Enkele van de meest prominente beurzen waar handelaren Golem kunnen kopen en verkopen, zijn onder meer Binance, Coinbase Pro style = “font-weight: 400;”>, Bitfinex, Bittrex, Huobi, Poloniex, en OKEx.

Al deze beurzen hebben een relatief hoge vertrouwensbeoordeling en we raden aan ze te gebruiken om dit digitale item te kopen.

Als alternatief kunnen degenen die niet enthousiast zijn over het kopen van Golem in gecentraliseerde uitwisselingen, Ethereum-gebaseerde gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) gebruiken, zoals IDEX, een van de toonaangevende gedecentraliseerde uitwisselingen voor ERC-20-tokens.

Handelaren kunnen ook GNT kopen in Uniswap en Kyberswap, die worden gecategoriseerd als DEX’s voor onmiddellijke liquiditeit.

Opgemerkt moet worden dat de enige manier om op deze handelsplatforms te kopen, is door het gebruik van niet-bewaarplichtige portefeuilles met behulp van Ether of andere ERC-20-tokens..

Een andere manier om Golem-tokens te kopen, is via directe crypto-uitwisselingen zoals Shapeshift, Verander nu, en Changelly.

Kopers kunnen crypto en fiat gebruiken om GNT te kopen op deze beurzen; het enige wat ze hoeven te doen is aan te geven waar ze hun GNT willen ontvangen.

In tegenstelling tot gedecentraliseerde uitwisselingen, zijn er geen niet-bewarende portefeuilles nodig. Portefeuilles van beurzen en portefeuilleaanbieders zijn prima, maar zijn minder veilig in vergelijking met niet-bewaarplichtige portefeuilles.

Meer informatie over Golem

Wat is Golem?

Golem (GNT) is een op Ethereum gebaseerd project, gericht op het delen van computerkracht. Hun visie is om een ​​gedecentraliseerde wereldwijde supercomputer te creëren.

Hierdoor kunnen gebruikers hun inactieve computer-, laptop- en serverbronnen verhuren. Deze omvatten verschillende computercomponenten, waaronder CPU’s, harde schijven, RAM en GPU’s (grafische kaarten).

De use-cases omvatten, maar zijn niet beperkt tot, CGI-rendering en andere VFX-processen (visuele effecten) voor de film- en reclame-industrie, machine learning, wetenschappelijk computergebruik, videotranscodering en nog veel meer. Dit is een goed voorteken voor de prijsvoorspelling van Golem.

Hoe werkt Golem (GNT)?

De aanvrager (persoon die het werk gedaan moet hebben) stuurt de taak naar het Golem-netwerk. Vervolgens selecteren ze een provider of providers (computer die verantwoordelijk is voor het werken aan de taak) op basis van bronnen en hun vertrouwensniveau binnen het ecosysteem.

De taak wordt uitgezonden naar de provider of providers, die de berekeningen voltooien en ze terugsturen naar het Golem-netwerk. Datapakketten worden weer in elkaar gezet en teruggestuurd naar de aanvrager.

De betaling wordt via slimme contracten naar het netwerk verzonden en naar de provider of providers gedistribueerd.

Het Golem-team

De team bestaat uit 31 leden, gestapeld met software-engineers. Piotr Janiuk is de waarnemend CEO, CTO en medeoprichter. Aleksandra Skrzypczak is de waarnemend COO en medeoprichter. Beiden werkten sinds 2014 samen bij Imapp.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=price+prediction&atb=v184-1&ia=web

De tijdlijn van het Golem-project is niet verlopen zoals verwacht. Het team heeft een functioneel gemaakt Messing Golem, draait op het hoofdnet. Golem is klaar om te downloaden en te gebruiken.

Brass Golem is de 1e etappe. Ze zijn ook begonnen op Clay Golem, de 2e etappe en Golem onbeperkt, die bijna productieklaar is.

Er is nog een lange weg te gaan. Het team werkt sinds 2016 aan Golem.

Hun Github zit vol met commits (commits tonen wijzigingen in de code, revisies en updates), dit project is erg actief en pusht om de manier waarop complexe computerproblemen worden afgehandeld te veranderen.

Het sterke team en Github verbinden zich ertoe het idee te benadrukken dat deze app het in de toekomst goed zal doen, wat bijdraagt ​​aan een positieve prijsvoorspelling op de lange termijn.

Het feit dat ze geen deadlines halen, doet het tegenovergestelde voor de prijsvoorspelling.

Vertragingen in de ontwikkeling van programma’s zijn geen slechte zaak als het eindproduct stabiel is en presteert zoals verwacht.

Financiële beperkingen lijken nog geen probleem te zijn voor Golem om ondanks de vertragingen hun doelen te bereiken.

Golem Prijsvoorspelling Conclusie

GNT boekt vooruitgang bij het ontwikkelen van geavanceerde diensten die vandaag de dag werken. Hun ontwikkeling is niet voltooid en de echte kracht van Golem zal komen van hun volledig ontwikkelde versie, die jaren na voltooiing is.

De hoeveelheid tijd die dit team nodig heeft om Golem te voltooien is onbekend en kan jaren voorbij hun oorspronkelijke doel lopen.

Golem (GNT) had een ICO die elk token verkocht voor +/- $ 0,01. Als zodanig heeft het Golem-team een serieus grote reserve van ETH.

De voltooiing van het project zou geen probleem moeten zijn als ze hun geld verstandig beheren. Alle deelnemers aan de ICO hebben nog steeds een aanzienlijke winst ondanks de duikvlucht van de GNT-prijzen.

Als we naar de grafieken kijken, ziet de prognose er somber uit voor Golem, aangezien de prijs steeds lager wordt.

Als Golem onder de één cent komt, zijn hun overlevingskansen klein, en alleen de meest toegewijde investeerders houden vol.

De verwachte waarde van wereldwijde cloud computing tegen 2025 zal zijn $ 712,83 miljard. Als Golem 1% van deze markt verovert, kan elk token worden gewaardeerd op $ 7,12. Kan GNT dit marktaandeel behalen??

Alle langetermijninvesteringen moeten worden overgedragen van uw favoriete cryptocurrency-uitwisseling en worden ondersteund door een hardware portemonnee– aanvullende back-up van uw hardwareportefeuille op meerdere locaties.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me