Hoe Polkadot (DOT) te kopen in 2021 [Stap-voor-stap gids voor kopers]

Blockchain-technologie is ontworpen om betrouwbare, veilige en gedecentraliseerde transacties te garanderen. Ondanks de doorbraak die blockchain voor veel industrieën heeft gebracht, blijft het echter grotendeels gefragmenteerd. Het is bijvoorbeeld moeilijk om activa over te dragen tussen de Ethereum-blockchain en de Bitcoin-blockchain. Naarmate de blockchain-ruimte groeit, is er behoefte aan een systeem van communicatie en interactie van activa tussen blockchains.

Om een ​​brug van communicatie tussen blockchains te bouwen, werd het Polkadot-platform gecreëerd. Polkadot is een netwerk met meerdere ketens dat andere netwerken met elkaar verbindt en fungeert als een raamwerk voor andere blockchains om zich aan te melden. Om transacties in de Polkadot-blockchain uit te voeren, wordt DOT, het native token, gebruikt. In deze gids laten we u zien hoe u Polkadot kunt kopen, wat de beste portemonnee is om DOT aan te houden en de beste uitwisselingen om gemakkelijk te kopen. 

SNELGIDS: Hoe DOT te kopen

1. Ga naar de Binance-website

2. Registreer en laat uw account verifiëren

3. Stel uw 2FA in

4. Klik op het tabblad “Exchange”

5. Selecteer het paar dat u wilt uitwisselen “DOT / ETH” of “DOT / BTC.”

6. Klik op “Bestelling kopen” en plaats uw bestelling, wacht vervolgens tot uw bestelling is gevuld via het tabblad Bestelling

7. Je bent nu een trotse eigenaar van een of andere DOT

Ga naar Binance

Waar te koop Polkadot – Top 5 uitwisselingen

De prijs van DOT is in februari 2021 gestegen tot een ATH van $ 25,53, na het laagste punt ooit van $ 2,70 0 op 20 augustus 2020. Een van de minst gestelde vragen bij het kopen van een token is: waarom koopt u het token? De meeste mensen kopen een token omdat ze in het project geloven; voor anderen is het strikt voor winst / investeringsdoeleinden, terwijl voor sommigen het doel is om dergelijke tokens in te zetten. Ongeacht de reden waarom u een token wilt kopen, moet u echter een uitwisseling doorlopen. Crypto-uitwisselingen bieden u het gemak om toegang te krijgen tot het kopen en verkopen van een token naar keuze. Bij het kiezen van een portemonnee om een ​​token te kopen, moet u rekening houden met bepaalde factoren, zoals de valuta waarmee u wilt kopen en de cryptoparen die op de beurs worden ondersteund..

Naam Deposit Methode Kopen
Binance

binance exchange

 • Bankoverschrijving (ACH)
 • overschrijving
 • Cryptogeld
 • Debetkaart
 • Overschrijving
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

HBTC

 • Crypto
 • Kredietkaart
 • Overschrijving
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Huobi

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

OKEX

 • Crypto
 • Kredietkaart
 • Overschrijving
 • Debetkaart
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van Polkadot 

De afgelopen maanden waren opwindend voor DOT, aangezien de prijs is gestegen en ook de gemeenschap. Op weg van een neerwaartse positie in augustus 2020 en in februari 2021 een recordhoogte van $ 30 bereiken..

DOT heeft echter in de loop van de tijd aangetoond dat het groeipotentieel heeft. Zo was de prijs op 20 augustus 2020 $ 2,94 en op 3 januari 2021 was de prijs opgeschoven naar $ 9,22. De prijs van DOT kende opnieuw een aanzienlijke groei op 17 januari 2021, de prijs was verdubbeld tot $ 18,28, en op 13 februari 2021 werd er een nieuwe ATH geboren voor $ 30,04. Met de astronomische groei die DOT heeft doorgemaakt, laat deze gids je zien hoe je Polkadot kunt kopen.

Hoe Polkadot op Huobi te kopen

Stap 1: Maak een account aan op Huobi Global en verifieer uw account en voer uw KYC uit

Stap 2: Klik op “Saldi” bovenaan de Huobi-pagina en scrol vervolgens naar “Rekening wisselen” om uw USD te storten. Converteer je USD naar BTC

hoe polkadot te kopen

Stap 3: Zoek naar DOT en klik op het DOT / BTC-paar. 

Stap 4: Controleer eerst uw saldo om er zeker van te zijn dat u uw storting in USD of BTC heeft gedaan, voer vervolgens het aantal DOT in dat u wilt kopen en klik vervolgens op kopen.   

NOTITIE U kunt een marktorder of een limietorder gebruiken om uw DOT te kopen. U kunt de stop-loss-order ook gebruiken als u besluit om op korte termijn te handelen om verlies te voorkomen.    

Hoe Polkadot op OKEx te kopen

Stap 1: DOT werd op 17 juli 2020 genoteerd op OKEx. Om DOT te kopen, maakt u eerst een account op de OKEx-website en voltooit u het registratieproces.

Stap 2: Selecteer vervolgens de methode waarmee u wilt kopen of verkopen; er zijn drie methoden om uit te kiezen: Quick Trade, P2P Trade en Block Trade. Om te kopen met USD, selecteert u de Quick Trade-methode, aangezien dit de snelste methode is. 

Stap 3: Navigeer naar “Spot Trading”, dat is bovenaan in het midden van de pagina, zoek naar DOT / BTC, selecteer het juiste paar en typ het bedrag dat je wilt kopen. Zorg ervoor dat uw BTC met succes is gekocht voordat u doorgaat. 

Stap 4: U kunt DOT ook rechtstreeks op OKEx storten of uw DOT van OKEx naar de portemonnee van uw keuze overboeken. 

Beste portefeuilles voor Polkadot

Een van de factoren die de prijsstijging van DOT hebben beïnvloed, is de symbolische redenominatie die plaatsvond in augustus 2020. Polkadot moest een redenominatie ondergaan vanaf de oorspronkelijke verkoop. Polkadot herverdeelde de tokens die ze eerder naar hun investeerders hadden gestuurd, en de nieuwe DOT die werd uitgedeeld, zorgde ervoor dat investeerders meer DOT kregen. Dit betekent dat het DOT-saldo 100x hoger zal zijn en de prijs per DOT 100x lager zal zijn (10.000.000 DOT wordt 1.000.000.000).

Voor langetermijnhouders is het veiliger om uw tokens in een portemonnee te bewaren. Het percentage van de DOT dat u bezit ten opzichte van het totale aanbod blijft ongewijzigd. Aangezien de meeste mobiele en desktopportefeuilles gratis zijn en beschikbaar zijn op Windows, macOS en Linux, Android en iOS, geven de meeste crypto-gebruikers er de voorkeur aan. In deze handleiding ‘Polkadot kopen’ zullen we echter enkele van de beste harde portemonnees bekijken om uw DOT op te slaan.

NameTypeGet
Trezor Model T

 • Hardware
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Vertrouw op Wallet

 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Safepal-portemonnee

 • Hardware
Beoordeling: 4

Koop Wallet

Meer informatie over Polkadot [FAQS]

Wat is Polkadot?

Stip is een blockchain-protocol dat zich richt op het vereenvoudigen van interoperabiliteit en cross-chain communicatie tussen meerdere blockchains door ze in één netwerk te verbinden. Het Polkadot-netwerk bestaat uit essentiële onderdelen die interoperabiliteit mogelijk maken. Ze omvatten Relay Chain, Parachains, Parathreads en Bridges. Individuele netwerken op het Polkadot-netwerk worden Parachains genoemd en zijn afhankelijk van de Relay-keten, de ruggengraat van het netwerk.

Het is het communicatiecentrum tussen Parachains. Aan de andere kant stellen Parathreads netwerken in staat om slots te kopen die beschikbaar zijn voor veiling voordat ze een duur Parachain-slot kopen. Een bridge verbindt echter reeds bestaande blockchains zoals BTC of ETH met het Polkadot-netwerk, waardoor de overdracht van activa tussen het Polkadot-netwerk en andere blockchains mogelijk wordt.. 

Is Polkadot een goede investering?

Het jaar 2020 was een vrij traag jaar voor DOT met lange tijd stilstand. DOT heeft echter een ongekende groei doorgemaakt en heeft zelfs nieuwe recordhoogtes bereikt. Als het erom gaat te bepalen of een munt een goede investering is, spelen veel factoren een rol, aangezien de markt behoorlijk volatiel kan zijn. Polkadot heeft echter een geweldig team met een link naar Web3 en Ethereum, en de routekaart en partnerschappen zijn veelbelovend. Beleggers moeten echter hun eigen onderzoek doen voordat ze een munt kopen.   

Over Polkadot (DOT) Token

Op het moment van schrijven is de prijs van Polkadot is $ 29,53 met een 24-uurs handelsvolume van $ 5.134.540.893. Alleen al op Binance heeft DOT / BTC een handelsvolume van $ 791.128.313. Het staat momenteel gerangschikt als # 5 op de marktkapitalisatie van munten met een marktkapitalisatie van $ 26.874.224.732 en een circulerende voorraad van 908.579.386 DOT-munten. Het is echter max. Levering is niet beschikbaar.

Polkadot-team

Polkadot is een open-sourceproject opgericht door Gavin Wood, Robert Habermeier en Peter Czaban en ondersteund door de Web3 Foundation. De Web3 Foundation is een Zwitserse stichting die is opgericht om een ​​volledig functioneel gedecentraliseerd web mogelijk te maken. Om de volledige functionaliteit van Polkadot te garanderen, heeft Web3 Foundation vijf teams en meer dan 100 ontwikkelaars opdracht gegeven om Polkadot te bouwen. De drie oprichters zijn echter 

Gavin Wood is ook de president van de Web3 Foundation, de medeoprichter van Ethereum, de oprichter van Parity Technologies en de maker van de slimme contractcodeertaal Solidity. Zijn kennis van de crypto- en blockchain-industrie heeft geholpen bij het bouwen van Polkadot.

Robert Habermeier is een ervaren crypto- en blockchain-ontwikkelaar en onderzoeker en ook een Thiel Fellow.

Peter Czaban is de technologiedirecteur van de Web3 Foundation en hij helpt momenteel bij de ontwikkeling van een nieuwe generatie gedistribueerde technologie met PlantingSpace.

Eindoordeel 

Polkadot is een heel aantrekkelijk project met een geweldig team erachter. De focus op het oplossen van de interoperabiliteitsproblemen met blockchains heeft het bij velen in de ruimte geliefd gemaakt. Het blijft echter zijn netwerk verbeteren. Het is nog een relatief jong project, maar de prijs is gestegen en het lijkt potentieel te hebben voor meer groei. Het is een open-sourceproject en heeft een connectiviteitsplatform gecreëerd voor toekomstige huidige en eerdere blockchain-projecten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me