Hoe VeChain (VET) te kopen in 2021: [Stap-voor-stap gids voor kopers]

Voor degenen die nieuw zijn op de cryptomarkt, kan het een beetje overweldigend zijn wanneer u probeert uw eerste cryptocurrency te kopen; niet alleen is de hele interface van de uitwisseling volledig nieuw, maar tenzij je al enige ervaring hebt op de aandelenmarkt, kan het nog verwarrender zijn als het token dat je wilt kopen om de een of andere reden gepaard gaat met de prijs van een andere cryptocurrency zoals Bitcoin , of naar een stabiele munt zoals Tether. Betekent dit dat u eerst de crypto moet kopen waaraan deze is gekoppeld? Frustrerend genoeg, ja.

Gelukkig kan dit artikel een deel van die stress helpen verlichten door een stapsgewijze handleiding te schetsen voor het kopen van uw eerste cryptocurrency. Dit artikel is specifiek bedoeld voor degenen die VeChain’s VET-token willen kopen. Maar de gids kan gemakkelijk worden overgedragen voor het kopen van andere cryptocurrencies.

SNELLE GIDS: Hoe VeChain te kopen

1. Ga naar de Binance-website

2. Registreer en laat uw account verifiëren

3. Stel uw 2FA in

4. Klik op het tabblad Exchange

5. Selecteer het paar dat u met VET wilt uitwisselen

6. Klik op “Bestelling kopen” en plaats uw bestelling, wacht tot uw bestelling is gevuld via het tabblad Bestelling

7. Je bent nu de trotse eigenaar van een aantal beroepsonderwijs en -opleiding

Ga naar Binance

Waar VeChain te kopen – Top 5 uitwisselingen

Naam Deposit Methode Kopen
Binance

binance exchange

 • Bankoverschrijving (ACH)
 • overschrijving
 • Cryptogeld
 • Debetkaart
 • Overschrijving
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Crypto.com

 • Kredietkaart
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Changelly

 • Crypto
 • Kredietkaart
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

KuCoin

 • Crypto
 • Kredietkaart
 • Debetkaart
 • Paypal
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

Atomic portemonnee

 • Crypto
 • Kredietkaart
Beoordeling: 5

Ga naar Kopen

1. Binance

Binance, gevestigd in Malta, wordt beschouwd als de grootste cryptocurrency-uitwisseling in het dagelijkse handelsvolume. Niet in de laatste plaats omdat handelaren tot 540 soorten cryptocurrencies kunnen vinden, waaronder VeChain.

Hoewel het oorspronkelijk een puur crypto-naar-crypto-uitwisseling was, kan het nu een beperkt aantal fiat-valutastortingen en -opnames mogelijk maken, hetzij via bankoverschrijvingen of visa-creditcards..

Wat Binance vooral aantrekkelijk maakt, zijn de lage handelskosten (0,01%). Als u zijn eigen token, BNB, koopt en vasthoudt, hoeft u minder kosten te betalen. Bovendien is er geen KYC (Ken-uw-klant) vereist, zolang u maar crypto op uw account stort. U opent gewoon een account, stelt uw tweefactorauthenticatie in, financiert uw account door munten te storten of munten te kopen met uw Visa-creditcard of bankoverschrijving als het uitwisselingsplatform uw lokale valuta ondersteunt.

Voor gebruikers met een Amerikaans paspoort is het platform bekend gemaakt het zou dergelijke handelaren beperken. De belangrijkste reden hiervoor is dat Binance een speciale beurs heeft gelanceerd voor Amerikaanse burgers die voldoet aan alle wettelijke vereisten, genaamd Binance.US.

2. Changelly

Changelly, met hoofdkantoor in Malta, is een anonieme beurs waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen en verhandelen zonder tussenkomst van een KYC. Je hebt toegang tot de uitwisseling via hun website, mobiele app (alleen Android) of via verschillende portefeuilles van derden, zoals Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi en Edge.

U kunt VeChain kopen met een andere cryptocurrency of door uw creditcard of betaalpas te gebruiken. Het is echter belangrijk op te merken dat de kosten voor creditcards of betaalpassen aanzienlijk hoger zijn. Dit komt omdat wanneer het systeem uw kaart accepteert, het uw fiat-valuta moet omrekenen naar BTC en van BTC naar VET.

Handelskosten zijn 0,5%

Bij het kopen van crypto naar crypto zijn er geen aankooplimieten. Bij het kopen van cryptovaluta met fiat zijn hun limieten echter afhankelijk van de regio waarin u woont.

3. Atomic Wallet

De Atomic wallet staat bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Het wordt geleverd in zowel desktop- als mobiele functies. Interessant is dat deze portemonnee honderden verschillende soorten cryptocurrencies kan opslaan, zelfs die uit verschillende blockchain-ecosystemen. Bovendien wordt het geleverd met een eigen ruilbeurs. Dat betekent dat u de ene crypto voor de andere kunt inwisselen zonder dat u er ooit iets van hoeft over te dragen naar een beurs.

Bovendien kunt u uw creditcard gebruiken om opnieuw crypto te kopen, allemaal binnen de grenzen van uw portemonnee. U moet echter wel vergoedingen betalen.

Met betrekking tot VeChain, de portemonnee ondersteunt het, je kunt Vtho verdienen door het gewoon vast te houden.

4. Crypto.com

Crypto.com is een cryptocurrency-platform. Het bestaat uit een groot aantal onderling verbonden producten en diensten, en heeft in wezen een eigen ecosysteem. Het heeft zijn eigen app, uitwisseling, Defi-ruil en portemonnee, uitzetten, uitlenen en nog veel meer. Het belangrijkste is dat het VET-tokens verkoopt.

Het heeft ook zijn eigen twee native tokens, MCO en CRO, die de gebruiker kortingen en aanbiedingen bieden.

Iedereen die veel wil deelnemen, maakt gebruik van een KYC. Handelskosten zijn 0,04-0,20% voor makers en 0,10-0,20% afnemers. Bij het kopen van crypto met een bankpas of creditcard, is er een vergoeding van 3,5% + $ 10. Stortingen en opnames zijn gratis.

U hoeft alleen de app te downloaden van het crypto.com website. Ga naar de app store-link of scan de QR-code op de startpagina. Download vervolgens de app van je telefoon.

Zodra het is gedownload, start u de app en volgt u het proces om uw identiteit te laten verifiëren.

5. KuCoin

KuCoin is een in Hongkong gevestigde cryptocurrency-uitwisseling die bekend staat om zijn grote verscheidenheid aan cryptocurrencies. Gebruikers kunnen hun eigen token, KCS, vasthouden om kortingen en andere aanbiedingen te ontvangen. Maar zelfs zonder kortingen zijn de tarieven redelijk concurrerend.

In tegenstelling tot andere uitwisselingen is geen KYC of andere ID-verificatie vereist. Bovendien moet u tweefactorauthenticatie gebruiken.

Gebruikers kunnen crypto, Interac E-transfer, bankpas of creditcard, Paypal of bankoverschrijving gebruiken om hun account te financieren.

Stapsgewijze handleiding voor het kopen van VeChain op Binance

Eenvoudigheidshalve zullen we de Binance-uitwisseling gebruiken om te illustreren hoe u VET of een andere cryptocurrency kunt kopen.

Stap 1: Maak een account aan op Binance

Ga naar de startpagina van het uitwisselingsplatform. Eenmaal daar vult u de vereiste informatie in. Als u alleen crypto gaat storten om te handelen, hoeft u alleen uw e-mailadres op te geven.

Stap 2: Stel tweefactorauthenticatie in

In deze stap zal Binance je vragen om tweefactorauthenticatie of 2FA in te stellen. Dit is bedoeld om uw account beter te beveiligen. U moet een Google Authenticator op uw telefoon downloaden. Als gevolg hiervan zal er telkens wanneer u inlogt of een opnamefunctie of andere belangrijke functies uitvoert, een unieke code op uw telefoon verschijnen die u ter verificatie moet invoeren..

Stap 3: Stort munten

Dit gedeelte is alleen voor degenen die een cryptocurrency zullen storten om te beginnen met handelen of een ander token kopen.

Nadat u uw account heeft ingesteld, gaat u naar de bovenkant van het scherm en klikt u op ‘Markt’. Eenmaal daar kunt u zien aan welke munt of token VeChain is gekoppeld. Momenteel wordt VET meestal gecombineerd met onder andere BTC, USDT, ETH en BNB.

Als je eenmaal hebt gekozen welk gepaarde token je wilt gebruiken, ga je naar het portefeuillegedeelte zoals aangegeven in het onderstaande diagram. Blader door de munten die Binance ondersteunt totdat je het type munt hebt gevonden dat je wilt storten. U kunt dit adres ook gebruiken om uw geld naar andere uitwisselingsplatforms te sturen.

Kopieer het unieke adres van die specifieke munt, zodat u het geld uit uw privéportemonnee kunt overboeken.

Stap 4: ruil uw munt in voor VeChain

Zodra uw munt veilig op uw rekening is gestort, kunt u naar de bovenkant van het scherm gaan en op ‘Ruilen’ klikken. Eenmaal daar, heeft u de top om het ‘Basis’ of ‘Geavanceerd’ handelsplatform te gebruiken. Als u nieuw bent, is het raadzaam om met het eerste te beginnen.

Zodra je het gepaarde token bij VET hebt gevonden en gekocht, zul je je nieuwe munt zien verschijnen op je Binance-account.

Hoewel beurzen zoals Binance proberen het platform te beveiligen voor uw munt, wordt het ZEER AANBEVOLEN om, tenzij u van plan bent uw nieuw verworven fonds te gebruiken voor verdere handel, ze over te dragen naar een privéportemonnee, anders loopt u het risico ze te verliezen. Binance wordt ooit aangevallen, of om welke reden dan ook, de uitwisselingen beperken gebruikers bij het opnemen van uw geld. Zoals het oude gezegde luidt: “niet je sleutels, niet je crypto.”

Stap 5: Uw VeChain-tokens opnemen

Spring terug naar uw portemonnee en klik op ‘Opnemen’. Typ, zoals aangegeven in het onderstaande diagram, de afkorting of de volledige naam van VeChain.

Kopieer het openbare adres uit uw privéportemonnee en plak het in het VeChain-adres van de ontvanger. Houd er rekening mee dat u minimaal 200 VET-tokens moet opnemen. De opnamekosten bedragen 100 VET-tokens.

Voer daarna het opnamebedrag in. Het systeem berekent automatisch de administratiekosten en geeft het werkelijke aankomstbedrag: werkelijk aankomstbedrag = opnamebedrag-opnamekosten. Druk vervolgens op ‘verzenden ‘.

Beste portemonnees voor VeChain VET

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Hardware
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Ledger Nano S

 • Hardware
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Exodus portemonnee

 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Atomic portemonnee

 • Desktopclient
 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

Vertrouw op Wallet

 • Mobiel
Beoordeling: 5

Koop Wallet

1. VeChainThor mobiele portemonnee

De VeChainThor Mobile Wallet is de officiële VeChainThor non-custodial wallet – compatibel met het opslaan van VET, Vtho of andere utility-tokens (VIP-180) en NFT’s (VIP-181) die op de VeChain-blockchain draaien. Dit betekent dat u geen andere tokens kunt opslaan die geen standaardtokens zijn, d.w.z. Ethereum, Algorand, enz..

Het heeft een robuust beveiligingssysteem en is tegelijkertijd zeer gebruiksvriendelijk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de esthetische kenmerken ervoor zorgen dat het er professioneel en netjes uitziet. Het is compatibel met mobiele IOS- en Android-telefoons. Het moet echter worden benadrukt dat het een hete portemonnee is. Dit betekent dat u internet nodig heeft om uw crypto te beheren, tenzij u de functie voor het observeren van de portemonnee gebruikt.

Momenteel is het alleen beschikbaar als mobiele functie, maar een desktopfunctie is in ontwikkeling. Zoals de meeste portemonnees is het privé, wat betekent dat er geen Know-Your-Customer (KYC) vereist is. En ja, vasthouden aan VET genereert Vtho-tokens rechtstreeks in uw portemonnee. U kunt ook Vtho-beloningen uit de portemonnee zelf claimen via wedstrijden in ons node-programma.

Het is uniek omdat het een ruilservice heeft waarmee gebruikers elk oud VEN (ERC20) kunnen ruilen voor VET (VIP-180) tokens. Het heeft ook een Node-programma waarmee gebruikers een Node kunnen binden, ervan uitgaande dat ze het vereiste aantal VET’s hebben. Voordat tokens worden overgedragen, verschijnt er bovendien altijd een waarschuwingsbericht dat gebruikers informeert om nooit VIP-180-standaardtokens over te dragen naar een andere blockchain behalve de zijne. Je raakt ze kwijt! Het heeft ook een ‘Observeer portemonnee’-functie, zodat u uw VET-fondsen kunt bekijken die in een andere portemonnee zijn opgeslagen!

Een ander cool ding is dat je hiermee meerdere portemonnee-accounts kunt maken, elk met zijn eigen privésleutels. Het heeft ook een dapps-browser, waarmee u alle VeChain-dapps vanuit de portemonnee zelf kunt invoeren.

U kunt ook het ontvangeradres van een gebruiker opslaan, vergelijkbaar met een contactenlijst.

2. Atomic Wallet

De Atomic-portemonnee is een niet-bewaarplichtige portemonnee met meerdere valuta’s, waardoor deze honderden munten en tokens kan ondersteunen. Het staat erom bekend dat het zo gebruiksvriendelijk is. Het heeft ook goede beveiligingsfuncties, zoals vingerafdrukbeveiliging. Het is echter een portemonnee voor warme opslag, wat betekent dat u internet nodig heeft om uw crypto’s te beheren. Maar het is privé, dus er is geen Know-Your-Customer (KYC) vereist.

Omdat het een portemonnee met meerdere valuta’s is, kunt u een breed scala aan tokens opslaan, zowel ERC20- als niet-ERC20-tokens uit andere ecosystemen zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, VeChain, Algorand, enz. ERC-721 kan echter niet worden opgeslagen. tokens (niet-vervangbare tokens).

Wat cool is aan deze portemonnee, is dat deze een eigen swap-uitwisseling heeft, waardoor flexibele atomaire swaps tussen tokens mogelijk zijn. Het is geïntegreerd met de prijsfeeds van Changelly, waardoor het vatbaar is voor prijsverschuivingen die zich op Changelly kunnen voordoen.

Net als de VeChainThor mobiele portemonnee, kunt u Vtho in uw portemonnee genereren als u daar VET-tokens hebt opgeslagen. Maar in tegenstelling tot de officiële portemonnee van VeChain, heeft de Atomic-portemonnee zowel een mobiele als een desktopportemonnee en is deze beschikbaar voor zowel IOS- als Android-telefoons. De functie voor desktopportefeuilles is compatibel met Windows, macOS, Ubuntu, Debian en Fedora.

Een ander cool ding is dat de Atomic-portemonnee zijn eigen native token heeft, het AWC-token, waarmee je meer AWC-tokens kunt inzetten en verdienen, en ook andere beloningen / kortingen kunt ontvangen. Het heeft 24/7 klantenservice, wat een grote opluchting is, aangezien je nu de zekerheid hebt dat je bijna onmiddellijk hulp kunt krijgen. U kunt online met een vertegenwoordiger chatten of een e-mail sturen.

Een van de weinige nadelen is dat het geen functie voor meerdere portemonnees heeft.

3. Vertrouw op Wallet

De Trust-portemonnee is een niet-bewaarplichtige portemonnee met meerdere valuta’s. Het ondersteunt maximaal 15 belangrijke cryptocurrencies en 20.000 ondersteunde tokens. Dit omvat niet-vervangbare tokens (NFT’s). Net als de andere hierboven genoemde wallets, gemakkelijk te gebruiken. En net als de rest is het een portemonnee voor warme opslag, dus je hebt internet nodig om je crypto’s te beheren.

Het heeft zijn eigen ingebouwde gedecentraliseerde ruilbeurs, maar het is beperkt tot het aantal tokens dat je kunt ruilen voor een andere. Het is in ieder geval privé, dus er is geen Know-Your-Customer (KYC) vereist. Het heeft ook goede beveiligingsfuncties.

Net als de Atomic-portemonnee kun je met de Trust-portemonnee meerdere cryptocurrencies opslaan uit meerdere blockchain-ecosystemen zoals Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum en VeChain. Als u in het bezit bent van een VET-token, genereert deze automatisch Vtho voor u rechtstreeks in uw portemonnee.

Het heeft ook een eigen Dapp-browser, dus je hebt toegang tot dapps via de Trust-portemonnee zonder deze ooit te verlaten. Het ondersteunt ook meerdere portefeuilles, zodat u uw geld in meerdere portefeuilles kunt opslaan met slechts één app! Het is ook een goede functie voor het verbinden van portemonnees, waardoor je verbinding kunt maken met veel meer dapps dan met andere portefeuilles.

De code is open-source, waardoor iedereen kan controleren op fouten en constante verbetering kan aanmoedigen. Het ontbreekt echter aan live klantenservice. U moet een telegram of onenigheid gebruiken om met iemand te praten als u problemen ondervindt.

4. Exodus portemonnee

Een andere goede portemonnee is de Exodus, een andere niet-bewarende portemonnee met meerdere valuta’s. Het kan meer dan 125 cryptocurrency-activa ondersteunen. Dit omvat VET, waarmee u Vtho-tokens rechtstreeks in uw portemonnee kunt verdienen. Het is beschikbaar voor zowel desktop als mobiel. Met de mobiele functie kan het worden ondersteund op IOS of Android.

Gelukkig heeft het 24/7 klantenservice en heeft het ook een ingebouwde crypto-uitwisseling. Maar u moet een spreiding van 2% – 5% kosten betalen wanneer u het gebruikt.

Een ander voordeel is dat het gemakkelijk te gebruiken is. Maar het is een portemonnee voor warme opslag, dus je hebt internet nodig om je crypto’s te beheren.

De Exodus-portemonnee heeft alleen aangepaste transactiekosten voor Bitcoin. Voor Ethereum en anderen stelt het automatisch een prijs voor u in, die duur kan zijn als een bepaald netwerk overbelast is. Maar het is privé, dus er is geen Know-Your-Customer (KYC) vereist.

Voor extra veiligheid is Exodus geïntegreerd met de koude hardware Trezor-portemonnee. Het heeft ook een app-verkenner, zodat u naar elke dapp kunt gaan zonder uw portemonnee te verlaten.

5. Ledger Nano S en X

De Ledger Nano S en X zijn koude opslag, niet-bewaarplichtige portefeuilles met meerdere valuta’s. Tokens worden veilig opgeslagen en kunnen offline worden beheerd. In tegenstelling tot een mobiele of desktopportemonnee is de Ledger superieur op het gebied van beveiliging. Het is een zeer technologisch geavanceerd apparaat voor de veiligheid en beveiliging van munten, dat meer dan 1100 munten kan ondersteunen. De prijs voor een Ledger Nano S is $ 59, terwijl de Ledger Nano X $ 119 is, beide in Amerikaanse dollars.

Wat cool is, is dat je tokens kunt ruilen op de Ledger Life-software zelf. Bovendien kunt u met zowel Ledger Nano S als X VET- en Vtho-tokens opslaan. U kunt VET-tokens echter niet rechtstreeks in het grootboek zelf opslaan. U moet de Sync Desktop Browser downloaden, deze verbinden met uw Ledger Nano en vervolgens VET-tokens opslaan op de Sync Desktop zelf..

De Ledger is geïntegreerd met andere Web3-wallets zoals metamask, waardoor u uw grootboek veilig kunt verbinden met bepaalde defi-protocollen.

Ondanks dat je meer dan 1.000 munten kunt ondersteunen, kun je met de Ledger Nano S maar een paar tokens opslaan. Dit hangt af van de geheugenruimte voor elke munt. De benodigde geheugenruimte om de app te downloaden voor Ethereum en alle ERC-20- en 721-tokens zijn bijvoorbeeld groot.

Maar aangezien veel tokens ERC-20 zijn, kunt u zoveel ERC-20-tokens opslaan als u wilt. Het is alleen dat het slechts enkele blockchain-ecosystemen kan ondersteunen. Aan de andere kant kun je met de Ledger Nano X veel meer munten en tokens opslaan. Het heeft ook een ingebouwde Bluetooth-functie. De S is echter goedkoper dan de X.

Ondanks hun goede reputatie staan ​​beide apparaten erom bekend verwarrend en tijdrovend te zijn om het in te stellen. Bovendien, omdat het een koude portemonnee is, is het reisbeperkend. U hebt nergens toegang tot uw geld, tenzij u uw grootboek overal mee naartoe neemt, waardoor het riskant is om het te verliezen.

Bovendien komen oplichtingsmails met het eigen logo van het bedrijf veel voor, waardoor gebruikers worden overtuigd om software te downloaden of te upgraden, wat alleen malware is. Elke echte upgrade is te vinden op de Ledger Live-software, die gebruikers op de hoogte stelt wanneer ze inloggen. Gebruikers mogen nooit iets downloaden van welke e-mail ze dan ook ontvangen. Gebruikers worden aangemoedigd om eerst contact op te nemen met het bedrijf voordat ze verder gaan, alleen om te verifiëren of de e-mail legitiem van hen afkomstig is.

Meer informatie over VeChain

Wat is VeChain?

VeChain is een blockchain als een servicebedrijf dat oplossingen voor supply chain management heeft voor ondernemingen. Het maakt gebruik van het Internet of Things (IoT) en blockchain-technologie om tools te ontwikkelen voor het volgen en bewijzen van authenticatie voor goederen en producten die worden verhandeld. Het probeert de miljarden dollars die elk jaar door vervalsing verloren gaan, te elimineren.

Kortom, VeChain’s belangrijkste doel is om alle goederen en producten te taggen met hun eigen unieke code om ze op de blockchain te kunnen volgen. Vanaf het moment dat een product voor het eerst wordt vervaardigd tot het moment dat het in handen is van de consument, kan de VeChainThor-blockchain de volledige levensduur van het product volgen, met elk detail over waar, hoe en wanneer goed werd gemaakt, hoe het was. vervoerd, wie of welke onderneming was verantwoordelijk, wanneer kwam het op de plaats van bestemming aan, enz. In wezen alles op een volledig transparante manier. VeChain is echter veel meer dan alleen het helpen stroomlijnen van de supply chain.

De VeChainThor-blockchain kan ook om een ​​groot aantal andere redenen worden gebruikt. Net als Ethereum is de VeChainThor-blockchain specifiek gebouwd om ontwikkelaars en gebruikers in staat te stellen hun eigen dapps en ecosysteem erop te bouwen..

Zie ook: VeChain Review

Is VeChain een goede investering?

Ja dat is zo. VeChain heeft een enorm potentieel om op alle mogelijke manieren te slagen. Sinds de rebranding in 2018 heeft het partnerschappen verworven met vele bekende ondernemingen zoals Walmart China, Shanghai Gas, BMV Group, Mediterranean Hospital of Cyprus, H&M, om er maar een paar te noemen.

Daarnaast zijn er andere organisaties zoals Vulcanverse, een virtueel online spel dat zich afspeelt in het Romeins-Greco-tijdperk, Vimworld, een blockchain-aangedreven platform voor slimme verzamelobjecten (niet-vervangbare tokens of NFT’s), en ecosysteem en Jur, een legaal gedecentraliseerd platform dat de gemakkelijke toegang van bedrijven en transparante juridische geschillenbeslechting hebben het eVeChainThor-ecosysteem tot hun thuis gemaakt.

Er moet echter worden opgemerkt dat ondanks de vele partnerschappen die het heeft verworven, de volledige benutting van zijn ecosysteem nog niet volledig is ontwikkeld. Hoewel sommige van de producten van deze ondernemingen, zoals Walmart China, al op de blockchain worden gevolgd, moet er nog veel werk worden verzet voordat ze volledig kunnen worden geïntegreerd en gevolgd..

Hoewel BMW Group sinds 2018 een partner is, moet de service voor auto-onderdelen en koolstofemissies nog niet in de blockchain worden geïntegreerd. Het proefprogramma loopt nog. Daarom moet investeren in VeChain worden beschouwd als een langetermijninvestering.

Zie ook: VeChain-prijsvoorspelling

Grote upgrades

Als het gaat om verbetering en ontwikkeling, heeft VeChain niet stilgezeten. Het afgelopen jaar heeft VeChain hard gewerkt aan twee grote en belangrijke upgrades van zijn ecosysteem. De eerste upgrade betreft het consensusalgoritme, genaamd PoA 2.0. De tweede upgrade is de functie Fee-Delegation as a Service (DaaS).

Met PoA 2.0-Surface is het een afkorting voor Proof-of-Authority (Secure Use-case-adaptive Relively Fork-free Approach of Chain Extension). Het is een nieuw en verbeterd consensusalgoritme dat naar verwachting het hele transactieproces sneller, kostenefficiënter en veiliger zal maken. De lancering zal naar verwachting begin 2021 plaatsvinden. Klik hier voor een meer gedetailleerde uitleg PoA 2.0.

Een van de belangrijkste redenen voor PoA 2.0 moet zijn met een aanstaande grote partner die naar verwachting binnenkort zijn blockchain zal gebruiken. In een tweet op Twitter, de CEO van VeChain, Sunny Lu, sprak over een nieuwe onderneming die klaar is om aan boord te komen. Verwacht wordt dat deze onderneming alleen al miljoenen transacties per dag zal genereren!

Bij het schrijven van dit artikel worden er maar een paar honderdduizenden transacties per dag gegenereerd. Volgens de getweetde video is de huidige schaalbaarheid van VeChain niet voldoende om aan de behoeften van deze onderneming te voldoen. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom het PoA-consensusalgoritme van VeChain wordt verbeterd naar PoA 2.0.

De tweede upgrade is VeChain’s aanstaande Fee-Delegation as a Service (DaaS) -functie, die naar verwachting ook in 2021 zal worden uitgebracht. artikel gepubliceerd door het hoofd van deze nieuwe upgrade, CTO Dr.Peter Zhou, gebruikers die een gedecentraliseerde applicatie of dapp gebruiken, hoeven niet langer hun Vtho-token te kopen om een ​​slim contract of transactie te genereren.

In plaats daarvan zorgt een DaaS-provider voor al het gasverbruik, dat hij later de gasuitgaven ter betaling aan de dapp factureert. De klant die de dapp gebruikt, kan nu volledig genieten van elk platform zonder zich zorgen te hoeven maken over transactiekosten!

De strijd tegen COVID-19

Gebruikmakend van zijn grote betrokkenheid bij de supply chain-sector, nam VeChain het initiatief om de strijd tegen COVID-19 aan te pakken. In mei 2020 werkte VeChain samen met I-Dante samen om E-HCart te creëren, een blockchain-gebaseerde app voor medische dossiers die dient om alle medische dossiers en testen vast te leggen, inclusief COVID-19-testen en vaccinatie van een patiënt direct op de blockchain.

Voor het eerst getest door het mediterrane ziekenhuis van Cyprus, zouden patiënten al hun medische geschiedenis rechtstreeks op hun telefoon hebben. Dit vergemakkelijkt niet alleen de overdracht van medische informatie van het ene ziekenhuis naar het andere enorm, maar stelt alleen de patiënt in staat er directe controle over te hebben. Artsen mogen ze niet bekijken, tenzij de patiënt dit toestaat.

In januari 2021 werd de E-HCart-app uitgebreid voor gebruik door het Aretaeio-ziekenhuis op Cyprus.

Gevolgtrekking

Dus ja, VeChain heeft het de afgelopen jaren erg druk gehad en het vertoont geen tekenen van stoppen. Terwijl de pandemie een einde maakte aan de activiteiten en ontwikkeling van veel ondernemingen, ging VeChain door en nam zelfs de crisis (op een goede manier) weg door te laten zien waartoe het in staat is. En het bedrijf heeft het inderdaad gemerkt.

Nu de interesse in blockchain steeds veeleisender wordt, heeft VeChain zichzelf in een zeer goede positie gepositioneerd om eindelijk te stoppen met namaak en zelfs de medische industrie te helpen bij het gemakkelijk toegang krijgen tot medische dossiers zonder de privacy van de patiënt in gevaar te brengen..

Hoewel het project nog in de kinderschoenen staat en ontwikkelaars de blockchain nauwelijks gebruiken in vergelijking met andere blockchain-ecosystemen zoals Ethereum, ziet de toekomst er erg rooskleurig uit voor dit project om wereldwijd een enorme impact te hebben..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me