Holochain-prijsvoorspelling (HOT) voor 2021, 2022, 2025

Moet je Holochain kopen? Moet je het voor de lange termijn vasthouden? Als u nieuwsgierig bent naar de oorsprong van Holochain, de werkwijze en de toekomst op korte en lange termijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Handelaren maken al lang gebruik van technische en algoritmische analyse om de toekomstige prijs met enige nauwkeurigheid te voorspellen. In dit artikel over de prijsvoorspelling van Holochain zullen we Holochain evalueren met behulp van een combinatie van historisch overzicht en technische prijsanalyse.

holochain prijsvoorspelling

Holochain is niet strikt een standaard blockchain in de vorm van Bitcoin of Ethereum; het maakt eerder gebruik van een holistische vorm van gedistribueerde grootboektechnologie. Standaard blockchain-technologie heeft een wereldwijde reikwijdte: hier slaat elk knooppunt in het netwerk dezelfde gegevens op, en het systeem vertrouwt op bepaalde consensusalgoritmen (proof-of-work in bitcoin, proof-of-stake in andere) om de gegevens te valideren.

Holochain schuwt het globalistische standpunt en gebruikt geen van beide algoritmen om consensus te bereiken. In feite beweert het dat absolute wereldwijde consensus niet mogelijk noch noodzakelijk is. Het is eerder ‘agent-centric’: het geeft elk knooppunt een geïndividualiseerde vork, die vervolgens kan worden gevalideerd op lokaal of regionaal niveau (d.w.z. tussen verbonden partijen).

Met deze radicale herformulering heeft Holochain misschien het meest verzwarende probleem opgelost dat blockchain sinds zijn opkomst heeft geteisterd. Dit is het probleem van de schaal. In standaard blockchain worden de gegevens verdeeld over ontelbare knooppunten van het systeem, weg van een centrale centrale of zelfs een enkele eigenaar.

De gegevens worden dus beschermd tegen de kwaadwilligheid of de fout van een individueel knooppunt. Omdat de blockchain echter een verbazingwekkend aantal transacties berekent en registreert, en de hoeveelheid gegevens exponentieel toeneemt, kan de resulterende congestie van de keten de verwerkingssnelheid aanzienlijk verlagen..

holochain prijsvoorspelling

Dit resulteert in lange wachttijden en meer transactiekosten voor validators. Er zijn verschillende ingenieuze voorstellen gedaan om de doorvoer op te schalen (aantal transacties per seconde) en zo verspilling te verminderen. Een veelbelovend bedrijf (Loopring) creëert een secundaire blockchain-laag bovenop de hoofdketen, waardoor de meeste computertaken buiten de keten worden verplaatst en de hoofdketen alleen wordt gebruikt voor registratiedoeleinden (waarvoor minder gegevens nodig zijn).

Een ander bedrijf (OMG Network) biedt een iets andere oplossing: de secundaire laag gebruiken om de gegevens in batches van transacties (in plaats van afzonderlijk) te verwerken en de verzamelde gegevens door te geven aan de hoofdketen. Ethereum wordt telkens opgeschaald – de capaciteit is duizendvoudig vergroot – omdat het contact tussen de hoofdketen en de kinderketen zo zeldzaam en minimaal mogelijk wordt gemaakt.

Holochain is van mening dat de hele zoektocht om de wereldwijde verwerkingscapaciteit te vergroten een ondoordachte is. Het gaat erom het globale kader helemaal los te laten, niet te vergroten of op te schalen. Om uit te leggen waarom het zo zou moeten zijn, overweeg dan eens een provocerende analogie tussen blockchain en de Engelse taal. Waar Holochain vraagt, is de Engelse taal opgeslagen?

Er is geen universeel woordenboek dat de volledige Engelse taal opslaat, aangezien deze van moment tot moment verandert. Geen enkel individu draagt ​​de hele taal in zich. Integendeel, de taal krijgt vorm in ontelbare gemeenschappen over de hele wereld, die ze allemaal om hun eigen reden gebruiken en die elk een ander aspect koesteren. Er is gewoon geen reden om een ​​wereldwijde consensus te bereiken over de toestand van een bepaalde taal op een bepaald moment.

Zeker, er kan een grootboek zijn opgeslagen onder een groot aantal knooppunten (net zoals er zoiets bestaat als Engels gesproken door “iedereen”); tegelijkertijd kunnen er ook lokale of regionale forks zijn die hun eigen consensusmechanismen hebben (net zoals er zoiets bestaat als regionaal dialect of een vakjargon met gespecialiseerde regels die slechts enkelen kunnen begrijpen); maar de openbare keten, het moet duidelijk zijn, is geen absoluut grootboek dat elk lokaal detail registreert.

Op deze manier begrepen, is Holochain oneindig schaalbaar en veelzijdig, net zoals de Engelse taal dat in zekere zin is. Als men zich deze pluralistische notie van blockchain kan voorstellen, realiseert men zich dat het helemaal niet nodig is om zich bezig te houden met meerdere transacties per seconde, net zo min als het nodig is om te informeren naar het aantal e-mails dat per seconde via internet wordt verzonden..

Holochain is dus een opmerkelijk nieuw vertrek in blockchain-technologie. Het is een revolutionaire herformulering van wat blockchain is en mogelijk kan zijn. Als Holochain slaagt in zijn missie, als het de oneindig schaalbare technologie kan leveren die het belooft, zullen we leven om te zien dat gemeenschappelijke apps (denk aan sociale media) worden gebouwd op een gedecentraliseerd netwerk.

Het gaat niet alleen meer om het wisselen van valuta. Het internetbezit zal uiteindelijk worden losgerukt van de megacorporaties (bijv.Facebook, Twitter) die het nu beheersen. De gegevens van mensen zullen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaren, de mensen. Naarmate blockchain de komende jaren dieper in de samenleving doordringt, zullen steeds meer bedrijven de holistische, pluralistische en zelfs democratische visie van Holochain gaan omarmen..

Holochain (HEET) Historische prijsanalyse 

De geschiedenis van Holochain wordt gekenmerkt door volatiele prijsschommelingen. Holochain had in april 2018 een succesvolle ICO, met $ 0,0001 per token. De prijs schoot in mei 2018 omhoog naar bijna $ 0,10 per token, voordat hij tegen het einde van het jaar crashte tot $ 0,002. Sindsdien heeft het het bereik tussen $ 0,005 en $ 0,003 gehandhaafd.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven is Holochain met 3,03% gedaald tot $ 0,007. Het heeft een marktkapitalisatie van 124 miljoen en er bestaan ​​177,62 miljard HOT-tokens.

holotokenHolo (HEET)

Rang: 100 0.003053Prijs (BTC) Ƀ0.00000000Marktcap 542,24 MVolume 112,68 M24h Wijziging 3,09% Totaal aanbod 177,62 B HOT

Holochain (HOT) voorspellingen voor toekomstige prijsvoorspellingen

Prijsvoorspelling is, zoals al is aangegeven, een onzekere taak en vereist veel wijsheid. Het berust op een behoedzame observatie van historische gegevens en een technisch geavanceerde projectie van huidige trends op de toekomst. Met zo’n combinatie is de volgende prognose gemaakt.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 0,000731 4,13%
1 week $ 0,000759 8,11%
1 maand $ 0,00151 115%
1 jaar $ 0,00529 653%

H3: Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 0,00529 653%
2 jaar $ 0,00788 1038%
3 jaar $ 0,00685 875%
5 jaar $ 0,0105 1395%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Holochain-prijsvoorspelling 2021

Holochain heeft groeipijnen doorgemaakt en de ontwikkeling verliep langzamer dan verwacht. Toch wordt verwacht dat het het hele jaar door stabiel zal blijven.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Holochain-token (HOT) in 2021 mogelijk rond de $ 0,000731 liggen.

Holochain prijsvoorspelling 2022

De huidige ontwikkelingshindernissen zullen naar verwachting tegen deze datum zijn opgelost. Naarmate meer en meer ontwikkelaars de visie van Holochain omarmen, zal het een aanhoudende stijging ervaren.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Holochain Token (HOT) in 2022 mogelijk rond de $ 0,00529 liggen.

Holochain-prijsvoorspelling 2025

Dit zal waarschijnlijk een keerpunt zijn voor Holochain terwijl het zich schrap zet voor wereldwijde acceptatie. Terwijl blockchain de wereld overneemt, zal het innovatieve en zeer schaalbare platform talloze gebruikers en ontwikkelaars aantrekken. De verwachting is dat Holochain een aanhoudende bull run zal meemaken.

Volgens de voorspelling en algoritmische analyse kan de prijs van 1 Holochain Token (HOT) in 2025 mogelijk rond de $ 0,00855 liggen.

Is Holochain een goede investering?

Holochain kan het aanzien van internet zoals wij het kennen, veranderen.

Om een ​​voorbeeld te geven: momenteel, wanneer we internet gebruiken, verzenden we onze persoonlijke gegevens (alles variërend van onze foto’s tot onze interesse zoals weerspiegeld in onze keuze van boeken, tijdschriften en winkelgewoonten) via bedrijven zoals Facebook, die met plezier gebruikmaken van dergelijke gegevens om op onze kosten winst te maken.

Holochain zal de creatie van sociale mediasites (onder andere applicaties) mogelijk maken waarin dergelijke tussenpersonen niet langer controle hebben over onze persoonlijke informatie, die in gecodeerde vorm zal worden verspreid samen met een gedecentraliseerd netwerk. Dit zal, onnodig te zeggen, zeer populair blijken te zijn bij een groot aantal mensen die geïrriteerd zijn door wangedrag van bedrijven.

Maar zal het lukken? Is Holochain in staat deze ambitieuze visie te realiseren? Ontwikkelingsvertragingen hebben ons een reden gegeven om te pauzeren. Zoveel maanden na de ICO is er geen alfatestnet in zicht. Aan de andere kant heeft Holochain een bekwaam team (zie hieronder) en een gepassioneerde gemeenschap van ontwikkelaars. Als er enige reden is om te hopen, dan is dit het wel.

Hoe Holochain te kopen

Holochain-token is beschikbaar in Binance, Bitrue, Bilaxy en andere beurzen. U moet een account openen bij deze uitwisselingen, het account beveiligen met tweefactorauthenticatie en geld storten om een ​​gelijkwaardig bedrag van het token te kopen. Die fondsen moeten tot nu toe in andere cryptocurrencies zijn in plaats van in fiat-valuta zoals USD. Als u fiat-valuta wilt inwisselen voor crypto, moet u naar Coinbase gaan, die deze service biedt.

Meer informatie over Holochain

Het team

De Chief Architect van Holochain is David Brock, die sinds 1986 als AI-ontwikkelaar voor een breed scala aan klanten werkt. Hij heeft een breed scala aan ervaring in p2p-toepassingen, net als Eric Harris Braun, Executive Engineer. Er zijn ook een tiental ontwikkelaars bij het project betrokken.

Gevolgtrekking

Holochain belooft de beperkingen van blockchain-technologie te overstijgen en deze veelzijdiger te maken. Blockchains zoals Ethereum kampen met relatief trage en inefficiënte gegevensverwerkingstijden. Pogingen om de prestaties op te schalen werden belemmerd door de noodzaak om een ​​grootboek bij te houden over ontelbare knooppunten die elke transactie in de blockchain registreren en valideren.

Holochain, op een innovatieve manier, schaft de wereldwijde consensusvereisten af ​​en maakt validaties in regionale en lokale omgevingen mogelijk. Hoewel dit de keten schaalbaarder maakt, maakt het ook de creatie mogelijk van een reeks apps (niet alleen het wisselen van valuta, maar ook sociale media) die nu onder het bedrijfsmonopolie vallen. Dit is een geweldige ontwikkeling en heeft het potentieel om een ​​geheel nieuw soort internet te creëren. De vraag is echter of het in deze onderneming gaat lukken. De vooruitgang is traag, maar er is tot nu toe geen reden om de hoop op te geven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me