Hvordan kjøpe Decred (DRC) i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

De fleste kryptotokener er bygget rundt et samfunn, og det er dette fellesskapet som får dem til å blomstre eller mislykkes. For en mynt som Bitcoin har den fått global støtte og får fortsatt utbredt bruk. I denne guiden vil vi se på hvordan du kan kjøpe Decred. Decred er en gaffel med den opprinnelige bitcoin-koden og fokuserer på On-Chain-styring og konsensusmekanisme.

Decred-samfunnet er bygget på styringssystemer som gir samfunnet formelle rettigheter til å ta og administrere konsensus- og prosjektnivåbeslutninger. Decred ble lansert i 2016 av Company O og har hatt imponerende vekst sammenlignet med noen av tokens med lignende opprinnelse.

Decred kombinerer både Proof-of-Work og Proof-of-Stake konsensusalgoritmen for å skape et fellesskap for å ta mer rettferdige beslutninger. I denne guiden vil vi se på hvordan du kan kjøpe Decred, de beste lommebøkene for å holde token, og de beste børsene for å kjøpe DRC fra.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe Decred (DCR)

1. Gå til Binance-nettstedet

2. Registrer deg og få kontoen din bekreftet

3. Still inn 2FA

4. Klikk på Exchange-fanen

5. Velg paret du vil bytte DCR / ETH eller DCR / BTC

6. Klikk på “Kjøp ordre” og legg inn bestillingen din og vent på at bestillingen din skal fylles gjennom ordrefanen

7. Du er nå den stolte eieren av noen DCR

Gå til Binance

Hvor å kjøpe Decred DCR – Topp 5 børser

Et av de minst stilte spørsmålene når du kjøper et token er — Hvorfor kjøper du tokenet? De fleste kjøper et token fordi de tror på prosjektet; for andre er det strengt tatt for profitt / investeringsformål, mens de for noen satser på å satse slike tokens.

hvordan kjøpe Decred

Uavhengig av grunnen til at du vil kjøpe et token, må du imidlertid gjennom en børs. Crypto-utvekslinger gir deg enkel tilgang til å kjøpe og selge et token etter eget valg. Når du velger en lommebok for å kjøpe et token, må du ta hensyn til visse faktorer som valutaen du skal kjøpe med og kryptoparene som støttes på børsen..

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering:

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Huobi

 • Kredittkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

YoBit

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

OKEX

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Bankoverføring
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Steg-for-trinn-guide til kjøp dekr

En av tingene kjøpere ser på før de kjøper en mynt, er dens historiske data. Til Dekret, ICO ble avholdt i februar 2016, og prisen flyttet fra under $ 1 til $ 2,39. I løpet av oksekjøringen i 2017 og 2018 fikk det et tilbakeslag med prisen som falt ned til 70 til 80 cent, og deretter gikk den så høyt som $ 110 til $ 120. I måneder i 2020 holdt prisen seg under $ 20, og mot slutten av året steg prisen forbi $ 20-merket til den nåværende prisen. Så langt er prisbanen fra den opprinnelige økningen, prisfallet, bull run og krasj helt ned til den nåværende økningen lik vekstmønsteret for veksten til de fleste tokens lansert mot slutten av det siste tiåret. DCR har vist et jevnt vekstmønster, og her er en guide om hvordan du kan kjøpe Decred på noen børser.

Hvordan kjøpe Decred på Huobi

Trinn 1: Opprett en konto på Huobi Global, bekreft kontoen din og gjør KYC

Steg 2: Klikk på “Balanser” øverst på Huobi-siden, og bla deretter til “Exchange Account” for å sette inn USD. Konverter USD til BTC

Trinn 3: Søk etter DCR og klikk på DCR / BTC-paret.

Trinn 4: Sjekk saldoen din først for å sikre at du har gjort innskudd i USD eller BTC, og skriv deretter inn beløpet på DCR du vil kjøpe, og klikk deretter på kjøp.

MERK Du kan enten bruke markedsordre eller begrense ordre for å kjøpe DCR. Du kan også bruke stop-loss-ordren hvis du bestemmer deg for å handle på kort sikt for å forhindre tap.

Slik kjøper du Decred på YoBit

Trinn 1: Opprett en konto på YoBit, bekreft kontoen din, og gå deretter til innstillingene for å angi 2FA.

Steg 2: Klikk på “Balanser” øverst på Yobit-nettstedet, klikk på BTC og sett inn BTC. Du kan også velge å sette inn fiat ved å velge fra listen over innskuddsmetoder. Du kan bla til bunnen av siden til “Ventende innskudd” for å bekrefte om transaksjonen din har gått gjennom.

Trinn 3: Naviger til “Trade”, som er øverst til venstre på siden, søk etter DCR, velg riktig par, og skriv inn beløpet du vil kjøpe, systemet beregner handelsgebyrene automatisk. Du må oppdatere siden for å sjekke kjøpet ditt i saldo-delen.

Trinn 4: Du kan også bruke YoBit-chatteseksjonen til å kommunisere med andre tradere for bedre kjøp. Du kan nå overføre DCR til ønsket lommebok.

Beste lommebøker å holde Decred DCR

Det har tatt DCR måneder å flytte fra en posisjon under $ 20 til en posisjon over $ 100. Å ha en mynt i lange perioder på en børs kan være en dårlig idé. Hvis du tenker langsiktig, er det tryggere å ha myntene dine i en lommebok. I denne “Hvordan kjøpe Decred” -guiden vil vi se på noen av de beste lommebøkene for å lagre DCR. Decred støttes av maskinvarelommebøker og har sin egen offisielle lommebok, Decrediton, en GUI-lommebok for Windows, macOS og Linux. De fleste kryptobrukere foretrekker mobile lommebøker for Android og iOS, da det gjør det mulig for dem å få tilgang på farten. Her er noen lommebøker som lar deg lagre DCR.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor en

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano S

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Exodus Wallet

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Stol på lommeboken

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Mer informasjon om avvist [FAQS]

Hva er Decred?

Decred ble lansert i februar 2016 av Jake Yocom-Piatt under selskap 0. Decred er en gaffel med bitcoin og har mye innflytelse fra den; det er imidlertid designet for å løse noen av problemene knyttet til blockchain-styring. Decred opererer med en kombinasjon av to konsensusmekanismer Proof-of-Stake (PoS) og Proof-of-Work (PoW). Den unike kombinasjonen av PoW og PoS administreres i en offentlig plattform kalt Politeia. Siden Decred fokuserer på blockchain-styring, skaper det en demokratisk konsensus i stedet for den sentraliserte gruvedriften som plager bitcoin. Siden styringen er samfunnsbasert, blir innsending, screening, vurdering og avstemning av Decred økosystemets utvikling gjort av medlemmer av samfunnet. For å gjøre økosystemet i stand til å fokusere på desentralisert styring, brukes DCR-token til å utføre transaksjoner på systemet.

Er Decred en god investering?

Etter å ha opplevd måneder med langsom vekst i 2020, har DCR steget i pris astronomisk den siste måneden og har klart å bli der. Det er mange variabler som påvirker om en mynt vil være en god investering, og oftest må investorer utføre forskning for å finne dem. Dered har imidlertid vist seg å være en rettferdig investering med mer forbedring og flere partnerskap. Decred vil sannsynligvis treffe og overgå sin opprinnelige ATH.

Om Decred (DCR) Token

Det er et maksimalt tak på 21.000.000 DCR-tokens, og om lag 60% av disse tokens er for tiden i omløp. I skrivende stund ble den pris på Decred er $ 105,63 med et døgnåpent handelsvolum på $ 54,214,792. Bare på Binance har DCR / BTC et handelsvolum på $ 2.493.254. Siden det er 21 millioner DCR-tokens, ble omtrent 8% av tokenet utvunnet før tokenlanseringen, 4% ble distribuert som luftdråper. I motsetning til dette ble den andre halvparten fordelt for å dekke kostnader som ervervet av selskap 0 under utviklingen av protokollen.

Dømt team

Decred er et outsourcet og fellesskapsfokusert prosjekt. Dette betyr at den har stor støtte for å sikre vekst og bærekraft. Imidlertid inkluderer de som står i spissen for Decred;

Jake Yocom-Piatt, fungerer som prosjektleder for Decred. Han er også grunnlegger og administrerende direktør i Company 0 og har vært involvert i flere kryptovaluta- og blockchain-prosjekter, inkludert Lightning Network Daemons opprettelse.

Marco Peereboom fungerer som direkte veileder for flere team som jobber med Decred-prosjektet. Han er også teknisk teknisk sjef for Company 0 og var tidligere seniorarkitekt hos Dell.

Endelig dom

Decred er fokusert på å løse problemet med desentralisert styring på blockchain. Hvis prosjektet lykkes med å opprettholde sin styringsinfrastruktur og gå mainstream, vil prisen på DCR stige. Som det er, går token relativt bra på markedet og kan treffe ny ATH ettersom flere utviklinger finner sted. Siden det er åpen kildekode, er det gratis og enkelt å bidra og være en del av Decred vekstprosess. Gjennom denne retningslinjen kan du lære “Hvordan kjøpe Decred” og bli Decred community-medlem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me