Hvordan kjøpe Polkadot (DOT) i 2021 [Steg-for-trinn-kjøpeguide]

Blockchain-teknologien er designet for å sikre pålitelige, sikre og desentraliserte transaksjoner. Til tross for gjennombruddet som blockchain har brakt til mange bransjer, er det fortsatt stort sett fragmentert. For eksempel er det vanskelig å overføre eiendeler mellom Ethereum blockchain og Bitcoin blockchain. Etter hvert som blockchain-rommet vokser, er det behov for å lage et system for kommunikasjon og samhandling av eiendeler mellom blockchains.

For å bygge en bro av kommunikasjon mellom blokkjeder ble Polkadot-plattformen opprettet. Polkadot er et flerkjedenettverk som knytter andre nettverk sammen og fungerer som et rammeverk for andre blokkeringer å melde seg på. For å utføre transaksjoner i Polkadot-blockchain brukes DOT, dets opprinnelige token. I denne guiden vil vi vise deg hvordan du kjøper Polkadot, hva er den beste lommeboken å holde DOT, og de beste børsene du enkelt kan kjøpe. 

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe DOT

1. Gå til Binance-nettstedet

2. Registrer deg og få kontoen din bekreftet

3. Still inn 2FA

4. Klikk på “Exchange-fanen”

5. Velg paret du vil bytte “DOT / ETH” eller “DOT / BTC.”

6. Klikk på “Kjøp ordre” og legg inn bestillingen din, og vent til bestillingen din fylles ut gjennom ordrefanen

7. Du er nå en stolt eier av noe DOT

Gå til Binance

Hvor kan jeg kjøpe Polkadot – Topp 5-børser

Prisen på DOT har steget til en ATH på $ 25,53 innen februar 2021 etter All-time lavpunkt på $ 2,70 0 20. august 2020. Et av de minst stilte spørsmålene når du kjøper et token er — Hvorfor kjøper du tokenet? De fleste kjøper et token fordi de tror på prosjektet; for andre er det strengt tatt for profitt / investeringsformål, mens de for noen satser på å satse slike tokens. Uavhengig av grunnen til at du vil kjøpe et token, må du imidlertid gjennom en børs. Crypto-utvekslinger gir deg enkel tilgang til å kjøpe og selge et token etter eget valg. Når du velger en lommebok for å kjøpe et token, må du ta hensyn til visse faktorer som valutaen du skal kjøpe med og kryptoparene som støttes på børsen..

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

HBTC

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Huobi

 • Kredittkort
 • PayPal
 • TransferWise
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

OKEX

 • Krypto
 • Kredittkort
 • Bankoverføring
 • Debetkort
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Trinnvis guide til kjøp av Polkadot 

De siste månedene har vært en spennende for DOT ettersom prisen har vokst og samfunnet også. Vi flyttet fra en nedadgående posisjon i august 2020 og nådde en heltidshøyde på $ 30 i februar 2021. Selv om markedet i skrivende stund opplevde nedetid med hovedvaluta i rødt.

DOT har imidlertid vist over tid at det har potensial for vekst. For eksempel var prisen den 20. august 2020 $ 2,94, og deretter den 3. januar 2021 hadde prisen flyttet seg til $ 9,22. Prisen på DOT opplevde en annen betydelig vekst 17. januar 2021, prisen hadde doblet sin posisjon til $ 18,28, og deretter innen 13. februar 2021 ble en ny ATH født til $ 30,04. Med den astronomiske veksten DOT har opplevd, vil denne guiden vise deg hvordan du kjøper Polkadot.

Hvordan kjøpe Polkadot på Huobi

Trinn 1: Opprett en konto på Huobi Global, bekreft kontoen din og gjør KYC

Steg 2: Klikk på “Balanser” øverst på Huobi-siden, og bla deretter til “Exchange Account” for å sette inn USD. Konverter USD til BTC

hvordan kjøpe polkadot

Trinn 3: Søk etter DOT og klikk på DOT / BTC-paret. 

Trinn 4: Sjekk saldoen din først for å sikre at du har gjort innskudd i USD eller BTC, og skriv deretter inn mengden DOT du vil kjøpe, og klikk deretter på kjøp.   

MERK Du kan enten bruke markedsordre eller begrense ordre for å kjøpe DOT. Du kan også bruke stopp-tap-ordren hvis du bestemmer deg for å handle på kort sikt for å forhindre tap.    

Hvordan kjøpe Polkadot på OKEx

Trinn 1: DOT ble oppført på OKEx 17. juli 2020. Hvis du vil kjøpe DOT, oppretter du først en konto på OKEx-nettstedet og fullfører registreringsprosessen..

Steg 2: Velg deretter metoden du vil kjøpe eller selge med; det er tre metoder å velge mellom, Quick Trade, P2P Trade og Block Trade. For å kjøpe med USD, velg Quick Trade-metoden, da den er den raskeste metoden. 

Trinn 3: Naviger til “Spot Trading”, som er øverst i midten av siden, og søk etter DOT / BTC, velg riktig par, og skriv inn beløpet du vil kjøpe. Forsikre deg om at BTC er kjøpt med suksess før du fortsetter. 

Trinn 4: Du kan også sette inn DOT direkte til OKEx eller overføre DOT fra OKEx til lommeboken du ønsker. 

Beste lommebøker å holde Polkadot

En av faktorene som påvirket veksten i prisen på DOT, er dens redenominering som skjedde i august 2020. Polkadot måtte gjennomgå en redenominering fra det opprinnelige salget. Polkadot distribuerte tokens de tidligere hadde sendt til sine investorer, og den nye DOT som ble distribuert sørget for at investorene fikk mer DOT. Dette betyr at DOT-saldoen vil være 100 ganger høyere, og prisen per DOT vil være 100 ganger lavere (10 000 000 DOT vil bli 1 000 000 000).

For langsiktige holdere er det tryggere å holde tokens i en lommebok. Prosentandelen av DOT du eier i forhold til totalforsyningen forblir uendret. Siden de fleste mobil- og stasjonære lommebøker er gratis og tilgjengelige på Windows, macOS og Linux, Android og iOS, foretrekker de fleste kryptobrukere dem. I denne “Hvordan kjøpe Polkadot” -guiden vil vi imidlertid se på noen av de beste harde lommebøkene for å lagre DOT.

NameTypeGet
Trezor Model T

 • Maskinvare
Vurdering: 5

Få lommebok

Stol på lommeboken

 • Mobil
Vurdering: 5

Få lommebok

Safepal lommebok

 • Maskinvare
Vurdering: 4

Få lommebok

Mer informasjon om Polkadot [FAQS]

Hva er Polkadot?

Polkadot er en blockchain-protokoll som fokuserer på å forenkle interoperabilitet og kommunikasjon mellom flere kjeder ved å koble dem til ett nettverk. Polkadot-nettverket består av viktige deler som muliggjør interoperabilitet. De inkluderer stafettkjede, fallskjerm, parathreads og broer. Individuelle nettverk på Polkadot-nettverket kalles parachains, og de er avhengige av relékjeden, som er ryggraden i nettverket.

Det er kommunikasjonsnavet mellom parachains. På den annen side gjør Parathreads det mulig for nettverk å kjøpe spilleautomater som er tilgjengelige for auksjon før de kjøper et dyrt Parachain-spor. Imidlertid kobler en bro allerede eksisterende blokkjeder som BTC eller ETH til Polkadot-nettverket, noe som muliggjør overføring av eiendeler mellom Polkadot-nettverket og andre blokkeringer. 

Er Polkadot en god investering?

Året 2020 var et ganske sakte år for DOT å oppleve nedetid i lang tid. Imidlertid har DOT opplevd enestående vekst og har til og med fått nye heltidspunkter. Når det gjelder å avgjøre om en mynt er en god investering, spiller mange faktorer inn da markedet kan være ganske ustabilt. Polkadot har imidlertid et flott team med en lenke til Web3 og Ethereum, og dets veikart og partnerskap viser stort løfte. Investorer bør imidlertid gjøre sin egen undersøkelse før de kjøper en mynt.   

Om Polkadot (DOT) Token

I skrivende stund ble den prisen på Polkadot er $ 29,53 med et døgnåpent handelsvolum på $ 5,134,540,893. Bare på Binance har DOT / BTC et handelsvolum på $ 791,128,313. Det er for øyeblikket rangert som nr. 5 på myntenes markedsverdi med en markedsverdi på $ 26.874.224.732 og en sirkulerende forsyning på 908.579.386 DOT-mynter. Det er imidlertid maks. Forsyning er ikke tilgjengelig.

Polkadot-teamet

Polkadot er et open source-prosjekt grunnlagt av Gavin Wood, Robert Habermeier og Peter Czaban og støttet av Web3 Foundation. Web3 Foundation er en sveitsisk stiftelse grunnlagt for å tilrettelegge for et fullt funksjonelt desentralisert nett. For å sikre full funksjonalitet i Polkadot, har Web3 Foundation gitt fem team og over 100 utviklere i oppdrag å bygge Polkadot. Imidlertid er de tre grunnleggerne 

Gavin Wood er også president for Web3 Foundation, Ethereum medstifter, Parity Technologies grunnlegger, og skaperen av det smarte kontraktskodingsspråket Solidity. Hans kunnskap om krypto- og blockchain-industrien har hjulpet med å bygge Polkadot.

Robert Habermeier er en dyktig krypto- og blockchain-utvikler og forsker og også en Thiel Fellow.

Peter Czaban er Web3-stiftelsens teknologidirektør, og han hjelper for tiden med å utvikle en ny generasjon distribuert teknologi med PlantingSpace.

Endelig dom 

Polkadot er et veldig attraktivt prosjekt med et flott team bak seg. Fokuset på å løse interoperabilitetsproblemer med blockchains har elsket det for mange i rommet. Imidlertid fortsetter den å forbedre nettverket. Det er fortsatt et relativt ungt prosjekt, men prisen har vokst, og det ser ut til å ha potensial for mer vekst. Det er et open source-prosjekt og har skapt en plattform for tilkobling for fremtidige nåværende og tidligere blockchain-prosjekter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me