Hvordan kjøpe XRP Ripple i 2021 [Steg-for-trinn-guide]

Hvis du følger kryptovaluta-nyheter, har du utvilsomt hørt om Ripple. De har generert mye snakk de siste månedene, ikke alt bra. På den dårlige siden ble Ripple Labs (selskapet som utvikler Ripple-betalingsprotokollen) og to av dets toppledere saksøkt av US Securities and Exchange Commission i desember 2020 for å selge XRP-tokens, noe som resulterte i at mange børser avnoterte XRP. På den gode siden ser interessen for XRP ut til å fortsette å vokse til tross for søksmålet, og XRP-prisene har generelt gått opp.

XRP er for øyeblikket verdens # 4 rangert kryptokurrency når det gjelder markedsverdi, og til og med kort plassert på andreplass bare forrige måned. Hvis du er interessert, men ikke vet hvordan du kan få tak i noen tokens, har du kommet til rett sted. Les videre for en trinnvis guide om hvordan du kjøper XRP.

RASKGUIDE: Hvordan kjøpe XRP

1. Opprett eller logg på Binance-kontoen din

2. Bekreft kontoen din

3. Klikk på “Wallet” og deretter “Fiat and Spot” og deretter “Deposit”

4. Velg innskuddsmetode (krypto eller fiat)

5. Overfør krypto eller fiat til Binance Wallet

6. Klikk på “Markets” i Binances øverste bånd

7. Klikk på “ALLE markeder” -fanen og skriv “XRP” i søkefeltet

8. Klikk på handelsparet du vil bruke.

9. Skriv inn beløpet du vil bruke i boksen “Total” og sjekk hvor mye XRP du vil motta.

10. Klikk på “kjøp XRP” -knappen

Gå til Binance

Hvor kan jeg kjøpe XRP Ripple – Topp 5-børser

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana varetekt
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Bithumb

 • KRW (gjennom sperretjeneste)
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

VCC Exchange

 • Krypto
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

BtcTurk Pro

 • Bankoverføring (kun tyrkisk lira)
 • Krypto
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Trinnvis guide til kjøp av XRP

Greit. Nå som du vet hvor, er det på tide å finne ut hvordan du kjøper XRP. Siden de fleste av dere vil kjøpe med kryptotokener du allerede eier (og lagret i dine personlige lommebøker som du alltid burde), er det trinn-for-trinn-veiledningen vi viser deg. Ikke bekymre deg hvis du bruker fiat-valuta. Trinnene er veldig like, og denne guiden skal også fungere for deg. I dette eksemplet antar vi at du vil kjøpe XRP til 0,1 ETH. La oss komme i gang.

Trinn 1: Opprett en konto på Binance

Hopp over dette trinnet hvis du allerede har en Binance-konto.

De av dere som ikke har en Binance-konto, bør nå gå til www.binance.com og klikke på den gule “Registrer” -knappen i det øverste banneret.

Fyll ut e-postadressen din, opprett en sikre passord (husk at “0000”, “1234” eller “passord” er ikke sikkert!), og klikk deretter på “Opprett konto” og følg alle trinnene for å bekrefte og aktivere kontoen din. Du bør også sette opp tofaktorautentisering (2FA) for litt ekstra sikkerhet. Det er også et alternativ for å opprette kontoen din med mobilnummeret ditt i stedet for e-posten din.

Trinn 2: Sett inn pengene dine

Etter å ha opprettet og sikret Binance-kontoen din, er neste trinn å sette inn Ether du skal bruke til å kjøpe XRP. Dette betyr å overføre ETH fra din personlige lommebokadresse til Binance ETH-lommeboken. Så du må finne den adressen.

Logg deg først på Binance-kontoen din, og klikk på “Lommebok” og deretter på “Fiat og Spot” fra det øverste båndet.

Denne siden viser din generelle saldo. Med andre ord den samlede verdien av tokens i alle lommebøkene dine. Klikk på “Innskudd” -knappen øverst.

Siden vi setter inn kryptotokener, klikker du på “Crypto” -fanen.

På denne siden velger du tokenet du vil sette inn fra rullegardinmenyen. I dette tilfellet vil vi sette inn Ether. Binance ETH-lommebokadressen din vises til høyre. Her kan du kopiere adressen til utklippstavlen eller skanne QR-koden.

Gå nå til din personlige lommebok og overfør ønsket beløp til lommebokadressen du fikk over. Om noen minutter, etter at alle nettverksbekreftelsene er fullført, vil din ETH være i Binance, klar for deg å kjøpe XRP.

Trinn 3: Kjøpe XRP

Med Etheren din nå i Binance, er det på tide å kjøpe XRP. For det må du gå over til Binances kryptokurrencymarked. Klikk på “Markets” i det øverste båndet.

Siden vi kjøper med ETH, klikker du på “ALTS Markets” -fanen og skriver deretter XRP i søkefeltet til høyre. Klikk nå på handelsparet XRP / ETH. En popup vises, som gir deg valget mellom de avanserte eller klassiske handelsgrensesnittene. Classic vil være helt ok for deg akkurat nå.

Det du ser nå er markedssiden for handelsparet XRP / ETH. Jeg vet at disse sidene kan virke overveldende hvis det er første gang du ser dem, men ikke bekymre deg. Den øvre delen vil vise litt prisinformasjon og prisdiagrammet. Delen du trenger for å kjøpe, er nederst. Det er her handlingen skjer, så bla nedover.

Høyre kolonne er for å selge XRP for ETH, så vi må se på venstre kolonne. I boksen “Totalt” fyller du ut hvor mye ETH du vil bruke.

I dette eksemplet kjøper vi 0,1 ETH i verdi av XRP. Etter å ha skrevet 0,5 i “Total” -boksen, kan vi se her at vi får 381 XRP. Når alt er fylt ut, klikker du på den grønne “Kjøp XRP” -knappen for å fullføre prosessen. Om noen minutter vil XRP-tokens være i Binance-lommeboken din.

Som du kan se, er det ikke så vanskelig. Etter å ha fulgt de enkle trinnene, er du nå eieren av 381 XRP-tokens.

Beste lommebøker å holde XRP Ripple

Nå som du vet hvordan du kjøper XRP og eier de første 381 tokens, er spørsmålet hvor du skal lagre dem. Husk alltid at det ikke er en god idé å legge igjen tokens i byttebøker for lenge. Personlige lommebøker er mye tryggere for langvarig lagring.

Hare er noen av de beste XRP lommebøkene der ute:

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

Alle disse lommebøkene er gode alternativer for lagring av XRP, selv om mange brukere rapporterer at Gatehub kan være veldig buggy. Både Edge- og Atomic-lommebøker har både god sikkerhet og funksjonalitet og er bra hvis du starter i krypto. Imidlertid, hvis du vurderer å investere tungt i kryptovalutaer eller planlegge å holde på langsiktig, er det ingenting som slår en maskinvarepung.

Hva er XRP?

I 2012 opprettet det amerikanske selskapet Ripple Labs RippleNet-tjenesten. RippleNets formål er å være en global, desentralisert betalingsplattform. Med andre ord, en rask, sikker måte å sende betalinger over hele verden til en lavere kostnad enn på eksisterende plattformer.

Betalinger på RippleNet gjøres ved hjelp av XRP-token og registreres på en blockchain kalt XRP-hovedbok. Så strengt tatt er Ripple navnet på selskapet og betalingsplattformen, blockchain heter XRP Ledger og kryptovalutaen er ganske enkelt XRP. Imidlertid bruker mange brukere bare navnet “Ripple” for en av dem.

Hva er de viktigste forskjellene mellom XRP og andre kryptovalutaer som Bitcoin?

Kanskje den største forskjellen mellom XRP og de andre store kryptovalutaene er at XRP ble opprettet av et profittfirma som administrerer og selger tokens..

I motsetning til Bitcoin kan ikke XRP-tokens utvinnes. For øyeblikket den ble lansert, var alle 100 milliarder XRP eid av Ripple Labs, som deretter selger noen tokens fra tid til annen. I skrivende stund er om lag 45% av alle XRP-tokens i omløp.

Også bitcoin og de fleste andre kryptovalutaer som Ether prøver å desentralisere økonomien, ta kontrollen fra myndigheter og banker og overføre den til brukerne. Ripple ønsker hovedsakelig å brukes til transaksjoner mellom banker.

Er XRP en god investering?

For tiden er SWIFT den viktigste plattformen for globale betalinger. Men SWIFT har eksistert i nesten 50 år, og den viser alderen sin, og er ikke lenger så effektiv som den en gang var. Noen eksperter sier at Ripple til slutt kan bli neste SWIFT. Det vil ikke skje raskt, men hvis det skjer, kan XRP bli veldig verdifullt på lang sikt.

I korte og mellomliggende perioder vil verdien av XRP som en investering være sterkt avhengig av hvor mye interesse XRP kan generere blant brukere i en verden der XRP kan sees på som representerende sentralisering og regulering og andre kryptoer som representerer frihet og desentralisering (snill av som Team Iron Man og Team Captain America in Civil War).

Hvis vi vurderer den nylige oppførselen til prisene for kryptovalutaer generelt og XRP spesielt, ser det ut til at interessen er der, og XRP kan også være en god kortsiktig investering.

Konklusjon

Vi håper denne artikkelen har gitt deg et bedre bilde av hva XRP er og hvordan den er forskjellig fra andre kryptovalutaer. Det er sant at det har vært kontrovers rundt Ripple på grunn av SEC-søksmålet og blir fjernet fra mange viktige børser. Men interessen er fremdeles der, å dømme etter hvordan XRP-prisene har trent oppover.

Nå som du vet hvordan du kjøper XRP, hvis du liker det som et investeringsalternativ, kan du hoppe over til Binance eller annen børs og få hendene på noen tokens. Men hva tror du? Er du Team Steve eller Team Tony angående desentralisering innen økonomi? Gi oss beskjed i kommentarene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me