Kako kupiti decred (DRC) leta 2021 [Priročnik za kupce po korakih]

Večina kriptožetonov je zgrajena okoli skupnosti in prav ta skupnost jih spodbuja k napredku ali neuspehu. Za kovanec, kot je Bitcoin, je dobil globalno podporo in se še vedno široko uporablja. V tem priročniku bomo preučili, kako kupiti Decred. Decred je vilica originalne bitcoin kode in se osredotoča na upravljanje na verigi in mehanizem soglasja.

Skupnost Decred temelji na sistemih upravljanja, ki skupnosti dajejo formalne pravice do sprejemanja in upravljanja soglasja in odločitev na ravni projekta. Družba Decred, ki jo je leta 2016 ustanovila družba O, je zabeležila impresivno rast v primerjavi z nekaterimi žetoni s podobnim poreklom.

Decred združuje algoritem soglasja Proof-of-Work in Proof-of-Stake, da ustvari skupnost za pravičnejše odločitve. V tem priročniku bomo preučili, kako kupiti Decred, najboljše denarnice za držanje žetona in najboljše borze za nakup DRC.

HITRI VODNIK: Kako kupiti decred (DCR)

1. Pojdite na spletno mesto Binance

2. Registrirajte se in preverite svoj račun

3. Nastavite 2FA

4. Kliknite zavihek Exchange

5. Izberite par, ki ga želite zamenjati DCR / ETH ali DCR / BTC

6. Kliknite na “Kupi naročilo” in počakajte, da se vaše naročilo izpolni na zavihku Naročilo

7. Zdaj ste ponosni lastnik nekega DCR-ja

Pojdi na Binance

Kje kupiti prijavljeni DCR – 5 najboljših borz

Eno najmanj zastavljenih vprašanj pri nakupu žetona je – Zakaj kupujete žeton? Večina ljudi kupi žeton, ker verjame v projekt; za druge je to izključno profitna / naložbena namena, medtem ko si nekateri želijo vložiti take žetone.

kako kupiti Decred

Ne glede na razlog, zakaj želite kupiti žeton, morate iti skozi menjavo. Kripto borze vam omogočajo enostaven dostop do nakupa in prodaje žetona po vaši izbiri. Pri izbiri denarnice za nakup žetona morate upoštevati nekatere dejavnike, kot so valuta za nakup in kripto pari, ki jih podpira borza. 

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Kraken

 • Elektronski prenos sredstev
 • Bančno nakazilo (SEPA)
 • Bančno nakazilo
 • Skrbništvo Ethane
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Huobi

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • TransferWise
 • Kripto
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

YoBit

 • Kripto
 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

OKEX

 • Kripto
 • Kreditna kartica
 • Bančno nakazilo
 • Debetna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Vodič po korakih za nakup Decred 

Ena stvar, ki jo kupci preučijo pred nakupom kovanca, so njegovi zgodovinski podatki. Za Decred, njegov ICO je potekal februarja 2016, cena pa se je znižala od manj kot 1 USD na 2,39 USD. Med bikovskimi vožnjami v letih 2017 in 2018 je prišlo do nazadovanja, saj je cena padla od 70 do 80 centov, nato pa od 110 do 120 dolarjev. Mesece leta 2020 je cena ostala pod 20 ameriškimi dolarji, proti koncu leta pa se je dvignila čez 20 dolarjev na trenutno ceno. Zaenkrat je njegova usmeritev cen od prvotnega zvišanja, padca cene, bikovskega teka in padca do trenutnega zvišanja podobna vzorcu rasti večine žetonov, sproženih proti koncu zadnjega desetletja. DCR je pokazal enakomeren vzorec rasti in tukaj je vodnik, kako kupiti Decred na nekaterih borzah.

Kako kupiti Decred na Huobi

Korak 1: Ustvarite račun na Huobi Global, preverite svoj račun in opravite KYC

2. korak: Kliknite »Stanja« na vrhu strani Huobi in se nato pomaknite do »Račun za izmenjavo«, da položite USD. Pretvorite svoj USD v BTC

3. korak: Poiščite DCR in kliknite par DCR / BTC. 

4. korak: Najprej preverite svoje stanje in se prepričajte, da ste položili USD ali BTC nakazilo, nato vnesite znesek DCR, ki ga želite kupiti, in nato kliknite na nakup.   

OPOMBA Za nakup svojega DCR lahko uporabite tržno naročilo ali omejeno naročilo. Naročilo stop-loss lahko uporabite tudi, če se odločite za trgovanje na kratek rok, da preprečite izgubo.    

Tukaj je opisano, kako kupiti decred na YoBit

Korak 1: Ustvarite račun na YoBit, preverite svoj račun in pojdite na nastavitve, da nastavite 2FA.

2. korak: Kliknite »Stanja« na vrhu spletnega mesta Yobit, kliknite BTC in položite svoj BTC. Za polog fiat se lahko odločite tudi tako, da izberete s seznama načinov vplačila. Na dnu strani se lahko pomaknete do »Vloge na čakanju«, da preverite, ali je vaša transakcija opravljena. 

3. korak: Pomaknite se do »Trgovina«, ki v zgornjem levem kotu strani išče DCR, izberite desni par in vnesite znesek, ki ga želite kupiti, sistem bo samodejno izračunal provizije za trgovanje. Za preverjanje nakupa v razdelku stanja bi morali osvežiti stran. 

4. korak: Uporabite lahko tudi odsek za klepet YoBit, da komunicirate z drugimi trgovci za boljšo ponudbo. Zdaj lahko svoj DCR prenesete v želeno denarnico. 

Najboljše denarnice za dekorirane DCR

DCR je trajal mesece, da se je premaknil s položaja pod 20 USD na položaj nad 100 USD. Dolgotrajno držanje kovanca na borzi je lahko slaba ideja. Če razmišljate dolgoročno, je varneje držati svoje kovance v denarnici. V tem priročniku “Kako kupiti Decred” si bomo ogledali nekaj najboljših denarnic za shranjevanje vašega DCR. Decred podpirajo denarnice strojne opreme in ima svojo uradno denarnico Decrediton, GUI denarnico za Windows, macOS in Linux. Večina kripto uporabnikov ima raje mobilne denarnice za Android in iOS, saj jim omogoča dostop na poti. Tu je nekaj denarnic, s katerimi lahko shranite DCR. 

NameTypeGet
TREZOR Ena

trezor ena

 • Strojna oprema
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

 • Strojna oprema
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Denarnica Exodus

 • Mobilni
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Zaupajte denarnici

 • Mobilni
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Več informacij o prijavljenem [FAQS]

Kaj je Decred?

Decred je februarja 2016 lansiral Jake Yocom-Piatt pod podjetjem 0. Decred je vilica bitcoina in ima od njega velik vpliv; vendar je namenjen reševanju nekaterih vprašanj, povezanih z upravljanjem veriženja blokov. Decred deluje s kombinacijo dveh mehanizmov soglasja Proof-of-Stake (PoS) in Proof-of-Work (PoW). Edinstveno kombinacijo PoW in PoS upravlja javna platforma, imenovana Politeia. Ker se Decred osredotoča na upravljanje verig blokov, ustvarja demokratično soglasje namesto centraliziranega rudarjenja, ki muči bitcoin. Ker upravljanje temelji na skupnosti, oddajo predlogov, pregled, preverjanje in glasovanje za razvoj Decred ekosistema opravljajo člani skupnosti. Da se ekosistem lahko osredotoči na decentralizirano upravljanje, se žeton DCR uporablja za izvajanje transakcij v sistemu. 

Je Decred dobra naložba?

Po mesecih počasne rasti leta 2020 je DCR v zadnjem mesecu astronomsko podražil in uspel tam ostati. Obstaja veliko spremenljivk, ki vplivajo na to, ali bo kovanec dobra naložba, najpogosteje pa morajo vlagatelji za njihovo iskanje opraviti raziskave. Vendar se je Dered izkazal kot poštena naložba z več izboljšavami in več partnerskimi odnosi. Decred bo verjetno udaril in presegel prvotni ATH.   

O žetonu Decred (DCR)

Najvišja omejitev je 21.000.000 žetonov DCR in približno 60% teh žetonov je trenutno v obtoku. Glede na čas pisanja je cena Decred znaša 105,63 USD pri 24-urnem obsegu trgovanja 54 214 792 USD. Samo na Binanceu ima DCR / BTC obseg trgovanja 2.493.254 USD. Ker obstaja 21 milijonov žetonov DCR, je bilo približno 8% žetona izkopano pred zagonom žetona, 4% pa je bilo razdeljenih kot airdrops. Nasprotno pa je bila druga polovica razdeljena za kritje stroškov, ki jih je podjetje 0 pridobilo med razvojem protokola.

Decred Team

Decred je projekt, usmerjen v zunanje izvajanje in usmerjen v skupnost. To pomeni, da ima veliko podporo za zagotovitev svoje rasti in trajnosti. Med tistimi, ki so na čelu zadeve Decred, pa so tudi; 

Jake Yocom-Piatt je vodja projekta za Decred. Je tudi ustanovitelj in izvršni direktor podjetja 0 in je sodeloval pri več kriptovalutah in blockchain projektih, vključno z ustvarjanjem Lightning Network Daemon.

Marco Peereboom je neposredni nadzornik več skupin, ki delajo na projektu Decred. Je tudi glavni tehnični direktor podjetja 0 in je bil prej višji arhitekt pri Dellu. 

Končna sodba 

Decred je osredotočen na reševanje problema decentraliziranega upravljanja na verigi blokov. Če bo projekt lahko uspešno obdržal svojo upravljavsko infrastrukturo in šel v ospredje, bo cena DCR narasla. Kakor koli že, žeton se na trgu razmeroma dobro počuti in lahko z novim razvojem doseže nov ATH. Ker je odprtokodna, je brezplačna in enostavna prispevati in biti del procesa rasti Decred. Skozi to smernico se lahko naučite »Kako kupiti Decred« in postanete član skupnosti Decred.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me