Kako kupiti VeChain (VET) v letu 2021: [Priročnik za kupce po korakih]

Za tiste, ki so novi na kripto trgu, je pri nakupu prve kriptovalute lahko nekoliko presenetljivo; ne samo, da je celoten vmesnik izmenjave popolnoma nov, ampak če že imate nekaj izkušenj na borzi, je lahko še bolj zmedeno, če je žeton, ki ga želite kupiti, iz nekega razloga seznanjen s ceno druge kriptovalute, kot je Bitcoin , ali do stabilnega kovanca, kot je Tether. Ali to pomeni, da morate najprej kupiti kripto, s katero je seznanjen? Neprijetno, ja.

Na srečo vam lahko ta članek pomaga ublažiti nekaj stresa, tako da podrobno opiše navodila za nakup prve kriptovalute. Ta članek je posebej namenjen tistim, ki želijo kupiti žeton VET podjetja VeChain. Toda vodnik je lahko prenosljiv za nakup drugih kriptovalut.

HITRI VODNIK: Kako kupiti VeChain

1. Pojdite na spletno mesto Binance

2. Registrirajte se in preverite svoj račun

3. Nastavite 2FA

4. Kliknite zavihek Exchange

5. Izberite par, ki ga želite zamenjati s sistemom poklicnega izobraževanja in usposabljanja

6. Kliknite na “Kupi naročilo” in počakajte, da se vaše naročilo izpolni na zavihku Naročilo

7. Zdaj ste ponosni lastnik nekaj poklicnega izobraževanja in usposabljanja

Pojdi na Binance

Kje kupiti VeChain – 5 najboljših borz

NameDeposit MethodBuy
Binance

izmenjava binance

 • Bančno nakazilo (ACH)
 • bančno nakazilo
 • Kriptovaluta
 • Debetna kartica
 • Bančno nakazilo
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Crypto.com

 • Kreditna kartica
 • PayPal
 • TransferWise
 • Kripto
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Changelly

 • Kripto
 • Kreditna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

KuCoin

 • Kripto
 • Kreditna kartica
 • Debetna kartica
 • Paypal
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

Atomska denarnica

 • Kripto
 • Kreditna kartica
Ocena: 5.

Pojdite na Nakup

1. Binance

Binance s sedežem na Malti velja za največjo borzo kriptovalut v dnevnem obsegu trgovanja. Ne nazadnje zato, ker lahko trgovci najdejo do 540 vrst kriptovalut, vključno z VeChain.

Čeprav je bila prvotno zgolj izmenjava med kripto in kripto, lahko zdaj olajša omejeno število vlog in dvigov fiat valut bodisi z bančnimi nakazili ali kreditnimi karticami za vizume.

Binance je še posebej privlačen zaradi nizkih provizij za trgovanje (0,01%). Če kupite in držite njegov izvorni žeton, BNB, boste morali plačati manj provizij. Poleg tega ni potreben KYC (Know-your-customer), če na svoj račun deponirate kripto. Preprosto odprete račun, nastavite dvofaktorsko preverjanje pristnosti, račun položite z deponiranjem kovancev ali nakupom kovancev s kreditno kartico za vizum ali z bančnim nakazilom, če platforma za izmenjavo podpira vašo lokalno valuto.

Za uporabnike z ameriškimi potnimi listi platforma napovedal omejilo bi take trgovce. Glavni razlog za to je, da je Binance začel namensko borzo za državljane ZDA, ki izpolnjuje vse regulativne zahteve, imenovane Binance.US.

2. Changelly

Changelly je s sedežem na Malti anonimna borza, ki uporabnikom omogoča nakup in trgovanje s kriptovalutami, ne da bi šli skozi KYC. Do izmenjave lahko dostopate prek njihovega spletnega mesta, mobilne aplikacije (samo za Android) ali prek različnih denarnic drugih ponudnikov, kot so Trezor, Ledger, Exodus, Jaxx, Coinomi in Edge.

VeChain lahko kupite z drugo kriptovaluto ali s kreditno ali debetno kartico. Vendar je pomembno omeniti, da so provizije, povezane s kreditnimi ali debetnimi karticami, znatno višje. To je zato, ker ko sistem sprejme vašo kartico, mora pretvoriti vašo fiat valuto v BTC in iz BTC v VET.

Provizije za trgovanje znašajo 0,5%

Pri nakupu kripto na kripto ni omejitev nakupa. Vendar pa pri nakupu kripto s fiatom njihove meje, odvisno od regije, v kateri prebivate.

3. Atomska denarnica

Denarnica Atomic je znana po tem, da je zelo enostavna za uporabo. Na voljo je tako v namiznih kot v mobilnih funkcijah. Zanimivo je, da lahko v tej denarnici shranite na stotine različnih vrst kriptovalut, tudi tistih iz različnih ekosistemov blockchain. Poleg tega ima lastno izmenjalno borzo. To pomeni, da lahko en kripto zamenjate za drugega, ne da bi vam bilo treba katerega koli od njih prenesti na borzo.

Še več: s svojo kreditno kartico lahko znova kupujete kripto, vse v mejah vaše denarnice. Vendar boste morali plačati pristojbine.

Kar zadeva VeChain, ga denarnica podpira, lahko Vtho zaslužite samo tako, da jo držite.

4. Crypto.com

Crypto.com je platforma za kriptovalute. Sestavljen je iz številnih povezanih izdelkov in storitev, ki imajo v bistvu svoj ekosistem. Ima lastno aplikacijo, menjalnico, zamenjavo in denarnico Defi, vložke, posojanje in še veliko več. Najpomembneje pa je, da prodaja žetone VET.

Ima tudi svoja dva izvorna žetona, MCO in CRO, ki uporabniku zagotavljata popuste in ponudbe.

Kdor želi veliko sodelovati, gre skozi KYC. Provizije za trgovanje znašajo 0,04–0,20% za proizvajalce in 0,10–0,20%. Pri nakupu kripto z debetno ali kreditno kartico se plača 3,5% + 10 USD. Depoziti in dvigi so brezplačni.

Aplikacijo boste morali prenesti samo iz crypto.com Spletna stran. Pojdite na povezavo do trgovine z aplikacijami ali optično preberite kodo QR na domači strani. Nato aplikacijo prenesite iz telefona.

Ko je prenesena, zaženite aplikacijo in sledite postopku, da preverite svojo identiteto.

5. KuCoin

KuCoin je hongkonška borza kriptovalut, ki slovi po široki paleti kriptovalut. Uporabniki lahko hranijo svoj izvorni žeton KCS, da lahko prejemajo popuste in druge ponudbe. Kljub temu pa so tudi brez popustov takse dokaj konkurenčne.

Za razliko od drugih izmenjav ni potrebno preverjanje KYC ali drugih osebnih dokumentov. Poleg tega boste morali uporabiti dvostopenjsko preverjanje pristnosti.

Uporabniki lahko za financiranje svojega računa uporabljajo kripto, Interac E-transfer, debetno ali kreditno kartico, Paypal ali bančno nakazilo.

Priročnik po korakih o tem, kako kupiti VeChain na Binance

Zaradi enostavnosti bomo na borzi Binance ponazorili, kako kupiti poklicno izobraževanje ali katero koli drugo kriptovaluto.

1. korak: ustvarite račun na Binance

Pojdite na domačo stran platforme za izmenjavo. Ko ste tam, izpolnite zahtevane podatke. Če boste kripto naložili samo za trgovanje, morate navesti le svoj e-poštni naslov.

2. korak: Nastavite dvofaktorsko overjanje

V tem koraku vas bo Binance pozval, da nastavite dvofaktorsko overjanje ali 2FA. To vam bo pomagalo povečati varnost računa. V telefon boste morali prenesti Google Authenticator. Posledično se vsakič, ko se prijavite ali izvedete funkcijo umika ali katere koli druge ključne funkcije, iz telefona prikaže edinstvena koda, ki jo boste morali vnesti kot preverjanje.

3. korak: Položite kovance

Ta razdelek je namenjen samo tistim, ki bodo položili kriptovaluto, da začnejo trgovati ali kupiti drug žeton.

Ko nastavite svoj račun, se pomaknite na vrh zaslona in kliknite »Tržišče«. Ko boste tam, boste lahko videli, s katerim kovanom ali žetonom je seznanjen VeChain. Trenutno je poklicno izobraževanje in usposabljanje med drugim večinoma seznanjeno z BTC, USDT, ETH in BNB.

Ko izberete, kateri seznanjeni žeton boste uporabili, pojdite na odsek denarnice, kot prikazuje spodnji diagram. Pomaknite se navzdol po kovancih, ki jih podpira Binance, dokler ne najdete vrste kovanca, ki ga želite položiti. Ta naslov lahko uporabite tudi za pošiljanje sredstev na druge borzne platforme.

Kopirajte edinstveni naslov določenega kovanca, da lahko sredstva prenesete iz zasebne denarnice.

4. korak: Zamenjajte svoj kovanec za VeChain

Ko je vaš kovanec varno položen na vaš račun, se lahko pomaknete na vrh zaslona in kliknete na »Izmenjava«. Ko ste tam, imate vrh, da uporabite bodisi platformo za trgovanje ‘Basic’ ali ‘Advanced’. Če ste novi, je priporočljivo, da začnete s prvim.

Ko najdete seznanjeni žeton s sistemom VET in ga kupite, se bo nov kovanec pojavil na vašem računu Binance.

Čeprav izmenjave, kot je Binance, poskušajo zagotoviti, da je platforma varna za vaš kovanec, je VELIKO priporočljivo, da jih, razen če nameravate novo pridobljeni sklad uporabljati za nadaljnje trgovanje, prenesete v zasebno denarnico, da ne bi tvegali, da bi jih izgubili. Binance kdaj trpi napad, ali zaradi kakršnega koli razloga borze uporabnikom omejujejo umik vaših sredstev. Kot pravi stari rek, “ne ključi, ne kripto.”

5. korak: Dvig žetonov VeChain

Pojdite nazaj v denarnico in kliknite »Umik«. Kot je prikazano na spodnjem diagramu, vnesite okrajšavo ali polno ime VeChain.

Kopirajte javni naslov iz zasebne denarnice in ga prilepite na prejemnikov VeChain naslov. Upoštevajte, da boste morali dvigniti najmanj 200 žetonov VET. Pristojbina za dvig je 100 žetonov VET.

Po tem vnesite znesek za dvig. Sistem samodejno izračuna pristojbino za manipulacijo in navede dejanski znesek prihoda: dejanski znesek prihoda = znesek dviga-provizija za dvig. Nato preprosto pritisnite »pošlji«.

Najboljše denarnice za VeChain VET

NameTypeGet
Ledger Nano X

 • Strojna oprema
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Ledger Nano S

 • Strojna oprema
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Denarnica Exodus

 • Mobilni
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Atomska denarnica

 • Namizni odjemalec
 • Mobilni
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

Zaupajte denarnici

 • Mobilni
Ocena: 5.

Vzemi denarnico

1. VeChainThor mobilna denarnica

Mobilna denarnica VeChainThor je uradna denarna denarnica VeChainThor, ki ni skrbniška – združljiva s shranjevanjem VET, Vtho ali drugih žetonov (VIP-180) in NFT (VIP-181), ki se izvajajo na verigi blokov VeChain. To pomeni, da ne morete shraniti nobenih drugih žetonov, ki niso standardni žetoni – tj. Ethereum, Algorand itd..

Ima robusten sistem varnostne zaščite, hkrati pa je zelo enostaven za uporabo. Da ne omenjam, da so zaradi njegovih estetskih lastnosti videti profesionalni in urejeni. Združljiv je z mobilnimi telefoni IOS in Android. Vendar je treba poudariti, da gre za vročo denarnico. To pomeni, da za upravljanje kriptografije potrebujete internet, razen če uporabljate funkcijo opazovanja denarnice.

Trenutno je na voljo samo kot mobilna funkcija, vendar je funkcija namizja v razvoju. Kot večina denarnic je tudi ta zasebna, kar pomeni, da ni potreben KYC. In ja, če držite VET, generirate žetone Vtho naravnost v vašo denarnico. Nagrade Vtho lahko zahtevate tudi od same denarnice na natečajih v našem vozliščnem programu.

Edinstven je, ker ima storitev zamenjave, ki uporabnikom omogoča zamenjavo vseh starih žetonov VEN (ERC20) za žetone VET (VIP-180). Ima tudi program za vozlišče, ki uporabnikom omogoča, da ga povežejo, če imajo potrebno količino poklicnega izobraževanja in usposabljanja. Poleg tega se pred prenosom kakršnih koli žetonov vedno prikaže opozorilno obvestilo, ki uporabnike obvešča, da nobenega standardnega žetona VIP-180 ne smejo prenesti v nobeno drugo verigo blokov, razen v svojo. Izgubili jih boste! Ima tudi funkcijo „Opazuj denarnico“, ki vam omogoča ogled sredstev vašega poklicnega izobraževanja in usposabljanja, ki so shranjena v drugi denarnici!

Druga kul stvar je ta, da vam omogoča ustvarjanje več računov denarnice, vsak s svojimi zasebnimi ključi. Ima tudi brskalnik dapps, ki vam omogoča, da vnesete vse daC-je VeChain znotraj same denarnice.

Prav tako lahko shranite uporabnikov naslov prejemnika, podobno kot seznam stikov.

2. Atomska denarnica

Denarnica Atomic je denarna denarnica z več valutami, ki ni skrbniška in ji omogoča podporo na stotine kovancev in žetonov. Znan je po svoji tako enostavni uporabi. Ima tudi dobre varnostne funkcije, kot je zaščita prstnih odtisov. Vendar je to denarnica za shranjevanje, kar pomeni, da boste potrebovali internet, da boste lahko upravljali svoje kripto. Vendar je zaseben, zato ni potreben KYC.

Ker je denarnica z več valutami, vam omogoča shranjevanje najrazličnejših žetonov, tako ERC20 kot ne-ERC20 žetonov iz drugih ekosistemov, kot so Bitcoin, Litecoin, Ethereum, VeChain, Algorand itd., Vendar ne more shraniti ERC-721 žetoni (nezamenljivi žetoni).

Pri tej denarnici je kul to, da ima lastno izmenjalno izmenjavo, ki omogoča prilagodljive atomske zamenjave med žetoni. Integriran je s cenovnimi viri Changelly, zaradi česar je dovzeten za kakršna koli zdrsa cen, ki se lahko zgodi na Changelly.

Tako kot mobilna denarnica VeChainThor lahko tudi v denarnici ustvarite Vtho, če imate tam shranjene žetone VET. Toda v nasprotju z uradno denarnico VeChain ima denarnica Atomic tako mobilno kot namizno denarnico, na voljo pa je za telefone IOS in Android. Funkcija namizne denarnice je združljiva s sistemom Windows, macOS, Ubuntu, Debian in Fedora.

Druga kul stvar je, da ima denarnica Atomic svoj lasten žeton, žeton AWC, ki vam omogoča, da stavite in zaslužite več žetonov AWC, pa tudi druge nagrade / popuste. Ima 24-urno podporo strankam, kar je v veliko olajšanje, saj imate zdaj zagotovilo, da lahko prejmete skoraj takojšnjo pomoč. Lahko klepetate s predstavnikom v spletu ali pošljete e-pošto.

Ena redkih slabosti je, da nima funkcije več denarnic.

3. Zaupajte denarnici

Denarnica Trust je denarna denarnica, ki ni skrbniška, v več valutah. Podpira lahko do 15 glavnih kriptovalut in 20.000 podprtih žetonov. To vključuje nezamenljive žetone (NFT). Tako kot druge zgoraj omenjene denarnice je tudi za uporabo enostavna. Tako kot ostali gre tudi za denarnico za vročo shranjevanje, zato boste za upravljanje kriptosveznic potrebovali internet.

Ima svojo vgrajeno decentralizirano izmenjavo zamenjav, vendar je omejeno glede na število žetonov, ki jih lahko zamenjate za drugega. Je vsaj zaseben, zato ni potreben Know-Your-Customer (KYC). Ima tudi dobre varnostne funkcije.

Tako kot denarnica Atomic tudi denarnica Trust omogoča shranjevanje več kriptovalut iz več ekosistemov blockchain, kot so Bitcoin, Litecoin, Tezos, Ethereum in VeChain. Če imate žeton VET, ta samodejno ustvari Vtho za vas v vaši denarnici.

Ima tudi lasten brskalnik Dapp, tako da lahko do datotek dostopate prek Trust denarnice, ne da bi jo kdaj zapustili. Podpira tudi več denarnic, kar omogoča shranjevanje sredstev v več denarnicah v samo eni aplikaciji! Prav tako je dobra povezava z denarnico, ki vam omogoča povezavo z veliko več dapps kot druge denarnice.

Njegova koda je odprtokodna in omogoča vsem, da preverijo napake in spodbujajo nenehno izboljševanje. Vendar pa nima podpore za podporo strankam v živo. Če imate težave, boste morali za pogovor z nekom uporabiti telegram ali neskladje.

4.. Denarnica Exodus

Druga dobra denarnica je Exodus, še ena denarna denarnica, ki ni skrbniška, v več valutah. Podpira lahko več kot 125 sredstev kriptovalut. Sem spada tudi poklicno izobraževanje in usposabljanje, ki si ga lahko prislužite v denarnici. Na voljo je tako za namizje kot za mobilne naprave. Z mobilno funkcijo jo lahko podpira bodisi IOS bodisi Android.

Na srečo ima 24-urno podporo strankam, hkrati pa ima vgrajeno kripto izmenjavo. Toda pri uporabi morate plačati razmik od 2% do 5%.

Druga prednost je, da je enostaven za uporabo. Ampak to je denarnica za vročo shranjevanje, zato boste za upravljanje kriptosrebov potrebovali internet.

Denarnica Exodus ima samo stroške transakcij po meri za Bitcoin. Za Ethereum in druge vam samodejno določi ceno, ki je lahko draga, če je določeno omrežje preobremenjeno. Vendar je zaseben, zato ni potreben Know-Your-Customer (KYC).

Za dodatno varnost je Exodus integriran s hladno strojno denarnico Trezor. Ima tudi raziskovalec aplikacij, ki vam omogoča, da obiščete katero koli aplikacijo, ne da bi zapustili denarnico.

5. Ledger Nano S in X

Ledger Nano S in X sta hladilnici, denarni denarnici z več valutami, ki ni skrbniška. Žetoni so varno shranjeni in jih je mogoče upravljati brez povezave. V nasprotju z mobilno ali namizno denarnico je Ledger v smislu varnosti boljši. Je visoko tehnološko napredna naprava za zaščito in zaščito kovancev, ki lahko podpira več kot 1100 kovancev. Cena Ledger Nano S je 59 USD, Ledger Nano X pa 119 USD, oba v ameriških dolarjih.

V redu je, da lahko žetone zamenjate v sami programski opremi Ledger Life. Poleg tega Ledger Nano S in X omogočata shranjevanje žetonov VET in Vtho. Vendar žetonov VET ne morete neposredno shraniti na samo knjigo. Naložiti boste morali brskalnik Sync Desktop, ga povezati s svojim Ledger Nano in nato shraniti žetone VET na samem Sync Desktop.

Ledger je integriran z drugimi denarnicami Web3, kot je metamaska, kar vam omogoča varno povezavo vaše knjige z določenimi protokoli defi.

Kljub temu, da lahko podpira več kot 1.000 kovancev, vam Ledger Nano S omogoča shranjevanje le nekaj žetonov. To je odvisno od pomnilniškega prostora za vsak kovanec. Na primer, potreben pomnilniški prostor za prenos aplikacije za shranjevanje Ethereuma in vseh žetonov ERC-20 in 721 je velik.

Toda glede na to, da je veliko žetonov ERC-20, lahko shranite toliko žetonov ERC-20, kot želite. Gre le za to, da lahko podpira le nekaj ekosistemov blockchain. Po drugi strani pa vam Ledger Nano X omogoča shranjevanje veliko več kovancev in žetonov. Ima tudi vgrajeno funkcijo Bluetooth. Vendar je S cenejši od X-ja.

Kljub velikemu ugledu je znano, da sta obe napravi zmedeni in dolgotrajni za njeno nastavitev. Poleg tega, ker gre za hladno denarnico, omejuje potovanje. Do svojih sredstev ne bi mogli dostopati od nikoder, razen če knjige vzamete kamorkoli greste, zaradi česar jo lahko izgubite.

Poleg tega so pogosta prevara z lastnim logotipom podjetja, ki prepriča uporabnike, da prenesejo ali nadgradijo programsko opremo, ki je le zlonamerna programska oprema. Vsako resnično nadgradnjo je mogoče najti v programski opremi Ledger Live, ki uporabnike obvesti, ko se prijavijo. Uporabniki ne smejo nikoli prenašati ničesar iz katerega koli prejetega e-poštnega sporočila. Uporabnike spodbujamo, da se pred nadaljevanjem obrnejo na podjetje, samo da preverijo, ali je e-poštno sporočilo zakonito prišlo od njih.

Več informacij o podjetju VeChain

Kaj je VeChain?

VeChain je blockchain kot storitveno podjetje, ki ima rešitve za upravljanje dobavne verige za podjetja. Uporablja internet stvari (IoT) in tehnologijo veriženja blokov za razvijanje orodij za sledenje in dokazovanje pristnosti blaga in izdelkov, s katerimi se trguje. Prizadeva si za odpravo milijard dolarjev, izgubljenih vsako leto zaradi ponarejanja.

Na kratko, glavni cilj VeChaina je označiti vse blago in izdelke z lastno edinstveno kodo, da jim lahko sledimo na verigi blokov. Od trenutka, ko je izdelek prvič izdelan, do takrat, ko je v rokah potrošnikov, bo veriga VeChainThor lahko spremljala celotno življenjsko dobo izdelka z vsemi podrobnostmi o tem, kje, kako in kdaj je bilo narejeno dobro, kako je bilo kdo ali katero podjetje je bilo odgovorno, kdaj je prispelo na cilj itd. V bistvu vse na popolnoma pregleden način. Vendar VeChain veliko več kot le pomaga racionalizirati dobavno verigo.

Blockchain VeChainThor se lahko uporablja tudi iz številnih drugih razlogov. Podobno kot Ethereum je tudi veriga VeChainThor posebej zgrajena tako, da razvijalcem in uporabnikom omogoča, da na njej zgradijo svoje lastne aplikacije in ekosisteme..

Glej tudi: VeChain Review

Je VeChain dobra naložba?

Ja, je. VeChain ima ogromen potencial za uspeh v vseh pogledih. Od svoje blagovne znamke leta 2018 je pridobila partnerstva s številnimi znanimi podjetji, kot so Walmart China, Shanghai Gas, BMV Group, Mediterranean Hospital of Cyprus, H&M, samo da naštejem samo nekatere.

Poleg tega druge organizacije, kot so Vulcanverse, navidezna spletna igra, postavljena v rimsko-grekovsko dobo, Vimworld, pametna zbirateljska zbirka (nezamenljivi žetoni ali NFT-ji), ki jo poganja blockchain, ter ekosistem in Jur, pravna decentralizirana platforma, ki ponuja enostaven dostop in pregledno reševanje pravnih sporov, so ekosistem eVeChainThor postavili za svoj dom.

Vendar je treba opozoriti, da kljub številnim partnerstvom, ki jih je pridobila, popolna izraba njegovega ekosistema še ni popolnoma dozorela. Čeprav se nekaterim izdelkom teh podjetij, kot je Walmart China, že sledi na blockchainu, je treba še veliko dela, preden jih je mogoče popolnoma integrirati in slediti.

Na primer, čeprav je BMW Group partner od leta 2018, BMW Group še ni vključil svojih avtomobilskih delov in storitve emisij ogljika v verigo blokov. Njegov pilotni program še vedno poteka. Zaradi tega je treba vlaganje v VeChain šteti za dolgoročno naložbo.

Glej tudi: VeChain Price Napoved

Večje nadgradnje

Kar zadeva izboljšave in razvoj, VeChain ni miroval. V preteklem letu ali približno tako je VeChain trdo delal na dveh večjih in pomembnih nadgradnjah svojega ekosistema. Prva nadgradnja je na njenem soglasnem algoritmu z naslovom PoA 2.0. Druga nadgradnja je funkcija za prenos pristojbin kot storitev (DaaS).

Pri PoA 2.0-Surface je okrajšava za Proof-of-Authority (Secure Use-case-adaptive Relatively Fork-free Approach of Chain Extension). Gre za nov in izboljšan soglasni algoritem, s katerim naj bi celoten proces transakcij postal hitrejši, stroškovno učinkovitejši in varnejši. Začela naj bi se nekje v začetku leta 2021. Za podrobnejšo razlago kliknite tukaj PoA 2.0.

Eden glavnih razlogov za PoA 2.0 mora biti prihajajoči glavni partner, ki naj bi kmalu uporabil svojo verigo blokov. V tvitu naprej Twitter, izvršni direktor podjetja VeChain, Sunny Lu, je spregovoril o novem podjetju, ki je pripravljeno nanj. Pričakuje se, da naj bi samo to podjetje dnevno ustvarjalo milijone transakcij!

Pri pisanju tega članka se ustvari le nekaj sto tisoč transakcij na dan. Glede na objavljeni videoposnetek trenutno razširljivost podjetja VeChain ne zadošča za potrebe tega podjetja. To je verjetno glavni razlog, zakaj se VeChainov algoritem za soglasje PoA izboljšuje na PoA 2.0.

Druga nadgradnja je VeChainova prihajajoča funkcija Delegacija kot storitev (DaaS), ki naj bi izšla tudi leta 2021. V Članek objavil vodja te nove nadgradnje, tehnični direktor dr. Peter Zhou, uporabnikom, ki uporabljajo decentralizirano aplikacijo ali dapp, ne bo treba več kupovati žetona Vtho, da bi ustvarili pametno pogodbo ali transakcijo.

Namesto tega bo ponudnik DaaS poskrbel za vso izkoriščanje plina, nato pa bo porabo plina fakturiral samemu dapp-u za plačilo. Stranka, ki uporablja dapp, bo zdaj lahko v celoti uživala v uporabi katere koli platforme, ne da bi skrbela za provizije za transakcije!

Boj proti COVID-19

VeChain je izkoristil svojo močno udeležbo v sektorju dobavne verige in prevzel pobudo za začetek boja proti COVID-19. Maja 2020 se je VeChain skupaj z I-Dante združil, da bi ustvaril E-HCart, aplikacijo medicinskih kartotek na osnovi verige blokov, ki služi za beleženje vseh zdravstvenih kartotek in testiranj, vključno s testiranjem COVID-19 in cepljenjem bolnika takoj blockchain.

Prvo testiranje je izvedla sredozemska bolnišnica na Cipru, bolniki pa bi vse podatke o svoji zgodovini imeli neposredno na telefonu. To ne samo, da močno olajša prenos medicinskih informacij iz ene bolnišnice v drugo, ampak omogoča le bolniku neposreden nadzor nad njimi. Zdravniki si jih ne bodo mogli ogledati, razen če jih pacient dovoli.

Januarja 2021 je bila aplikacija E-HCart razširjena, tako da jo je lahko uporabljala bolnišnica Aretaeio na Cipru.

Zaključek

Tako da, VeChain je bil v zadnjih nekaj letih zelo zaposlen in ne kaže nobenih znakov, da bi se ustavil. Medtem ko je pandemija ustavila poslovanje in razvoj številnih podjetij, je VeChain nadaljeval in celo krizo (na dober način) odnesel s prikazom, kaj je sposobno narediti. In posel je to res opazil.

Z zanimanjem, da blockchain postaja vse bolj zahteven, se je VeChain postavil v zelo dober položaj, da končno preneha ponarejati in celo pomaga medicinski industriji pri enostavnem dostopu do zdravstvenih kartotek, ne da bi ogrožal zasebnost pacienta.

Čeprav je projekt šele v povojih in razvijalci skorajda ne uporabljajo njegove verige blokov v primerjavi z drugimi ekosistemi blockchain, kot je Ethereum, je prihodnost videti zelo svetla, če bo ta projekt izredno vplival na svet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me