Kyber Network Price Prediction (KNC) for 2021, 2022 og 2025

Er du interessert i krypto? I så fall har du sannsynligvis allerede hørt om Kyber Network Crystal-token og Kyber Network-protokollen.

I denne Kyber Network prisforutsigelsesartikkelen vil vi analysere Kyber Network Crystal (KNC) prishistorikk og lære mer om tokens tekniske aspekter og brukssaker. Vi tar også en titt på andre grunnleggende elementer i prosjektet, for eksempel veikart, team og brukssaker som vil hjelpe oss med å beregne Kyber Network-pris. Høres interessant ut? Fortsett å lese for å finne ut om Kyber Network fortjener en plass i porteføljen din!

kybernettprisprisforutsigelse

Kyber Network historisk prisanalyse 

Kyber Network ga ut tokens i 2017. Utgivelsen ble gjort i flere trinn. For det første ble litt mer enn 33% av tokenforsyningen (72.352.094,23 KNC) frigitt for såkalt privat salg i august 2017 med en pris på 0,375 dollar. En måned senere ble flere poletter tilgjengelig for bredere publikum via offentlig salg, hvor 57 568 314 KNC flere poletter ble omsettelige takket være Binance. Tokenprisen ble litt høyere og var omtrent $ 0,44.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er KNC-prisen $ 1,36 med et handelsvolum på $ 103,703,601,67. For øyeblikket er KNC-token 85. i rang av kryptovalutaer med høyest bruk av store bokstaver. Kyber Networks Crystal token kapitalisering er $ 274,500,016.10 for øyeblikket, som ser ganske imponerende ut, ikke sant?

KNC-token nådde heltidshøyden på $ 6,00 i 2018. Hele tidenes laveste nivå ble nådd i 2019 og var omtrent $ 0,1135.  

kyber-nettverkKyber Network (KNC)

Rangering: 115$ 2.01Pris (BTC) Ƀ0.00004000 Markedskap$ 411,88 MVolum$ 78,53 M24h Endring2,32% Totalforsyning210,26 M KNC

Kyber Network (KNC) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Selv om det kan være ganske komplisert å lage en prisforutsigelse fra Kyber Network fordi det er vanskelig å forutsi priser for kryptovalutaer generelt, er dette faktisk relatert til den store volatiliteten i markedet og den store innflytelsen handelsmennene har på eiendelsprisen. Det er imidlertid fortsatt mulig å komme med prisforutsigelser.

For å gjøre dette kan spesialister bruke forskjellige matematiske formler og algoritmer kombinert med informasjon om tekniske forbedringer eller bare tekniske nyheter / informasjon om nye kampanjer.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 1,336 -1,76%
1 uke $ 1,495 -1,76%
1 måned $ 1,732 9,93%
6 måneder $ 1.737 27,38%
1 år $ 1,699 27,79%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 1,699 24,95%
2 år $ 2,89 112,50%
3 år $ 3,78 177,94%
5 år $ 4,74 248,53%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke tas som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prediksjon for Kyber-nettverk 2021

I følge prisanalysen og beregningene kunne prisen på 1 KNC (Kyber Network Crystal) nå nesten $ 1,7 innen utgangen av 2021. 

Kyber Network Price Prediction 2022

Ved utgangen av 2022 kan KNC-prisen øke med omtrent 112% og nå rundt $ 3.

Prediksjon fra Kyber Network 2025

Om fire år fra nå vil KNC-prisen bli nesten $ 5, i henhold til prisforutsigelsene og KNC-prisutviklingen.

Er Kyber Network en god investering?

Når du foretar investeringer, bør du alltid huske at det er noen risikoer involvert. Prisene på kryptokurver er ganske ustabile, noe som er bra hvis du vil tjene penger raskt. Imidlertid er det alltid bedre å kjøpe eller selge eiendeler du kjenner godt, og du kan forutsi prisen. Kyber Network Crystal er et verktøy token, som brukes på protokoll for spesifikke behov, og er ikke en av de mest populære myntene for å få fortjeneste.

I følge noen tidligere prissvingninger som fant sted i 2018, da aktivakursen gikk fra $ 1,07 til $ 5,34 på omtrent en måned (desember 2018 – januar 2018), har den likevel vist en vekst på nesten 400%, KNC-token-prisen kan faktisk vokse raskt.

Hvordan kjøpe Kyber Network (KNC)?

Kyber Network Crystal er ganske populært token, så du kan finne det i populære børser som Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap og andre. Du kan enkelt se listen over børser som støtter KNC coingecko.

I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan du kjøper forskjellige kryptovalutaer.

Du kan også kjøpe KNC ved å bruke dette Utvekslingsprogram widget! Det gjør kjøp av KNC superenkelt og oppstyrfritt

Mer informasjon om KNC

Hva er Kyber Network?

Kyber Network er en protokoll som lar brukerne utføre kryptobytt på en desentralisert måte. Protokollen er bygget på Ethereum, og det er en fin måte å bytte ETH- og ERC20-tokens umiddelbart og uten problemer. Kyber Network ble opprinnelig bygget for Ethereum, men enhver smart kontraktbasert blockchain kan bruke den.

Hva er så bra med en desentralisert utveksling? Vel, først og fremst har brukerne kontroll over kryptoen sin. Det er heller ikke noe som heter en delvis fylt ordre, noe som er ganske vanlig for sentraliserte børser.

Kyber-protokollen har sin egen likviditetsbasseng som inneholder forskjellige kryptovalutaer samlet fra forskjellige kilder for å gi likviditet. Kyber likviditetsprotokoll kan integreres i ethvert program for å aktivere token swaps uten behov for mellommenn.

Foreløpig er det en av de mest populære og brukte desentraliserte likviditetsprotokollene i verden. Kybers likviditetssystem lever i sin helhet på blockchain, slik at forskjellige blockchain-apper enkelt kan integrere protokollen som en del av tokenutvekslingen, betalinger, kapitalforvaltning osv..

Kyber-protokollen sørger også for å foreslå de beste prisene ved å samle inn likviditet fra mer enn 40 likviditetskilder. Alle operasjoner er i kjeden, noe som betyr fullstendig gjennomsiktig og verifiserbar på blockchain.

Nå når du vet litt mer om Kyber-protokollen, er det på tide å få en ide om hva KNC (Kyber Network Crystal) er. Kybers opprinnelige token, Kyber Network Crystals (KNC), er oppkalt etter Star Wars ‘krystaller som ble brukt til å drive lysabber. Kyber Network Crystal er et verktøy token bygget på Ethereum. KNC-token er en viktig del av Kyber Network-økosystemet, da det kan tenkes som en kobling mellom ulike interessenter i nettverket..

Backup-ledere bruker KNC-tokens for å administrere reserven på nettverket. For hver handel krever nettverket en liten provisjon i KNC. Provisjonen brukes delvis til å dekke transaksjonskostnader og til å belønne tredjeparter som gir nettverket handelsvolum. Etter at proporsjonalt antall KNC er brukt på disse to artiklene, blir de gjenværende tokens brent.

Innehaverne av KNC kan også delta i økosystemet ved å stemme, noe som vil gi dem store belønninger i Ethereum. Videre kan tokens brukes til betaling på Monolith- og Crypto.com-appene, for betaling på Kyber Swag Store, for handel på forskjellige DeFi-plattformer og enda mer.

Kyber Network Crystal (KNC) er et ERC20-token, som kan lagres i mange lommebøker, for eksempel Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent og mange andre lommebøker som støtter ERC20-tokens.

Kyber Network-utviklerne har lansert et rammeverk som tar sikte på å forenkle etableringen av en on-chain markedsplass med profesjonelle likviditetsleverandører, som kalles KyberPRO.

I følge uttalelsen deres gir KyberPRO et likviditetssystem, verktøy, dokumentasjon og teknisk støtte for å lette inngangen til DeFi for profesjonelle markedsprodusenter. Ifølge teamet kan dette også gi verdi og større likviditet i bransjen.

For å gjøre det må det være en spesifikk struktur fordi ordreboken som tradisjonelt brukes av CEX (sentraliserte børser) på blockchain, er ineffektiv, og automatiserte markedsprodusenter (AMM) ikke er egnet, er utviklerne sikre på.

De sier at KyberPRO er “en omfattende plattform for profesjonelle som lar deg enkelt koble til nettverket og gjennomføre lønnsomme markedsaktiviteter med minimal kunnskap om smarte kontrakter.”

I juni utførte Kyber Network-utviklerne en oppdatering til Katalyst, så nå har brukere av KNC-token muligheten til å satse.

Teamet

Kyber Network begynte sin utvikling i 2017 og er bygget på toppen av Ethereum blockchain. 

Kyber Network-teamet er ganske imponerende: det inkluderer Loy Luu, Yaron Welner og Victor Tran. Loy Luu opprettet Oyente, den første åpen kildekode Ethereum-baserte kontraktssikkerhetsanalysatoren, og var med å grunnlegge SmartPool, et desentralisert gruvebasseng. Yaron Welner har vært aktiv i Ethereum bug search-programmet, og Tran er også hovedutvikler for SmartPool. 

I følge det offisielle prosjektets nettsted har selskapet for tiden over 50 ansatte. De fleste av dem er i Vietnam eller Singapore, og en av Kyber-nettverkets rådgivere er Vitalik Buterin.

Konklusjon

Med tanke på all den ovennevnte informasjonen, er Kyber Network Crystal og Kyber Network-protokollen absolutt verdt å se på, spesielt hvis du leter etter en trygg og rask måte å utveksle krypto på, er du interessert i Dapps, og hvis du er et Ethereum-tilhenger . Kyber Network-utviklere leter også alltid etter måter å forbedre protokollen, gjøre den bedre når det gjelder brukervennlighet, og tilgjengelig for et bredere publikum.

Etter min mening er visjonen bak nettverket en avgjørende ting når det gjelder godkjenning og adopsjon av økosystemet. Å gjøre protokollen enklere å bruke, redusere avgiftene osv. Hjelper mye, og det er mange tilhengere av Kyber Network og KNC-token.

På denne måten, hvis du vet noen ting om børsene og hvordan de fungerer, vil du definitivt finne Kyber Network-protokollen verdig oppmerksomhet på grunn av fordelene. Men hvis du ikke bruker protokollen eller for eksempel ikke vil bruke KNC-token til å stemme, bytte eller kjøpe, er du kanskje ikke så interessert i den. Hvis du bare leter etter rask fortjeneste, vil du kanskje se etter mer spekulative og ustabile eiendeler å handle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me