Kyber Network Price Prediction (KNC) voor 2021, 2022 en 2025

Houd je van crypto? Als dat zo is, dan heb je waarschijnlijk al gehoord over het Kyber Network Crystal-token en het Kyber Network-protocol.

In dit artikel over de prijsvoorspelling van Kyber Network analyseren we de prijsgeschiedenis van Kyber Network Crystal (KNC) en leren we meer over de technische aspecten van het token en de gebruiksscenario’s ervan. We zullen ook kijken naar andere fundamentele elementen van het project, zoals de roadmap, het team en gebruiksscenario’s die ons zullen helpen bij het maken van een Kyber Network-prijsvoorspelling. Klinkt interessant? Lees dan verder om erachter te komen of Kyber Network een plekje in uw portfolio verdient!

kyber-netwerkprijsvoorspelling

Historische prijsanalyse van Kyber Network 

Kyber-netwerk bracht de tokens uit in 2017. De release gebeurde in verschillende stappen. Ten eerste werd iets meer dan 33% van de tokenvoorraad (72.352.094,23 KNC) vrijgegeven voor zogenaamde privéverkopen in augustus 2017 met de prijs van $ 0,375. Een maand later kwamen er meer tokens beschikbaar voor het grote publiek via openbare verkopen, waar 57.568.314 KNC meer tokens verhandelbaar werden dankzij Binance. De tokenprijs werd iets hoger en bedroeg ongeveer $ 0,44.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven is de KNC-prijs $ 1,36 met een handelsvolume van $ 103.703.601,67. Momenteel staat het KNC-token 85ste in de rangschikking van cryptocurrencies met de hoogste kapitalisatie. Kyber Networks Crystal-tokenkapitalisatie is op dit moment $ 274.500.016,10, wat er behoorlijk indrukwekkend uitziet, nietwaar?

Het KNC-token bereikte het hoogste punt ooit van $ 6,00 in 2018. Het laagste punt ooit werd bereikt in 2019 en was ongeveer $ 0,1135.  

kyber-netwerkKyber-netwerk (KNC)

Positie: 115 2.01Prijs (BTC) Ƀ0.00004000 Marketcap 411,88 MVolume 78,53 M 24h Wijziging 2,32% Totaal aanbod 210,26 M KNC

Kyber Network (KNC) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Hoewel het misschien vrij ingewikkeld is om een ​​Kyber Network-prijsvoorspelling te doen, omdat het moeilijk is om prijzen voor cryptocurrencies in het algemeen te voorspellen, heeft dit eigenlijk te maken met de grote marktvolatiliteit en de grote invloed die handelaren hebben op de activaprijs. Het is echter nog steeds mogelijk om prijsvoorspellingen te doen.

Hiervoor kunnen specialisten verschillende wiskundige formules en algoritmen gebruiken in combinatie met de informatie over technische verbeteringen of gewoon technisch nieuws / informatie over nieuwe campagnes.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag $ 1,336 -1,76%
1 week $ 1,495 -1,76%
1 maand $ 1,732 9,93%
6 maanden $ 1,737 27,38%
1 jaar $ 1.699 27,79%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar $ 1.699 24,95%
2 jaar $ 2,89 112,50%
3 jaar $ 3,78 177,94%
5 jaar $ 4,74 248,53%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Kyber-netwerkprijsvoorspelling 2021

Volgens de prijsanalyse en de berekeningen zou de prijs van 1 KNC (Kyber Network Crystal) tegen eind 2021 bijna $ 1,7 kunnen bereiken. 

Kyber-netwerkprijsvoorspelling 2022

Tegen het einde van 2022 zou de KNC-prijs met ongeveer 112% kunnen stijgen tot ongeveer $ 3.

Kyber-netwerkprijsvoorspelling 2025

Over 4 jaar wordt de KNC-prijs bijna $ 5, volgens de prijsvoorspellingen en KNC-prijsontwikkelingen.

Is Kyber Network een goede investering?

Houd er bij het doen van investeringen altijd rekening mee dat er enkele risico’s aan verbonden zijn. De prijzen op cryptocurrencies zijn behoorlijk volatiel, wat goed is als je snel wat geld wilt verdienen. Het is echter altijd beter om activa te kopen of verkopen die u goed kent, en u kunt de prijs voorspellen. Kyber Network Crystal is een utility-token, dat wordt gebruikt in een protocol voor specifieke behoeften en niet een van de meest populaire munten is om winst te maken.

Niettemin, volgens enkele eerdere prijsschommelingen die plaatsvonden in 2018, toen de activaprijs in ongeveer een maand (december 2018 – januari 2018) steeg van $ 1,07 naar $ 5,34, heeft de prijs een groei van bijna 400% laten zien. KNC-tokenprijs kan inderdaad snel groeien.

Kyber Network (KNC) kopen?

Kyber Network Crystal is een vrij populair token, dus je kunt het vinden in populaire uitwisselingen zoals Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap en anderen. U kunt de lijst met beurzen die KNC ondersteunen gemakkelijk bekijken coingecko.

In dit artikel leest u meer over het kopen van verschillende cryptocurrencies.

U kunt hier ook KNC kopen door dit te gebruiken Changelly-uitwisselingswidget! Het maakt het kopen van KNC supergemakkelijk en probleemloos

Meer informatie over KNC

Wat is Kyber Network?

Kyber Network is een protocol waarmee gebruikers op een gedecentraliseerde manier crypto-swaps kunnen uitvoeren. Het protocol is gebouwd op Ethereum en het is een geweldige manier om ETH- en ERC20-tokens direct en zonder gedoe uit te wisselen. Kyber Network is in eerste instantie gebouwd voor Ethereum, maar elke slimme contractgebaseerde blockchain kan het gebruiken.

Wat is er zo geweldig aan een gedecentraliseerde uitwisseling? Ten eerste hebben gebruikers de controle over hun crypto. Er bestaat ook niet zoiets als een gedeeltelijk gevulde bestelling, wat vrij gebruikelijk is voor gecentraliseerde uitwisselingen.

Kyber Protocol heeft zijn eigen liquiditeitspool die verschillende cryptocurrencies bevat die zijn verzameld uit verschillende bronnen om liquiditeit te bieden. Het Kyber-liquiditeitsprotocol kan in elke applicatie worden geïntegreerd om token-swaps mogelijk te maken zonder tussenpersonen.

Momenteel is het een van de meest populaire en gebruikte gedecentraliseerde liquiditeitsprotocollen ter wereld. Het liquiditeitssysteem van Kyber leeft volledig op de blockchain, waardoor verschillende blockchain-apps het protocol eenvoudig kunnen integreren als onderdeel van de token-uitwisseling, betalingen, activabeheer, enz..

Het Kyber-protocol zorgt er ook voor dat de beste tarieven worden voorgesteld door liquiditeit te verzamelen uit meer dan 40 liquiditeitsbronnen. Alle bewerkingen zijn on-chain, wat betekent dat ze volledig transparant en verifieerbaar zijn op de blockchain.

Als u nu wat meer weet over het Kyber-protocol, is het tijd om een ​​idee te krijgen van wat de KNC (Kyber Network Crystal) is. Kyber’s eigen token, Kyber Network Crystals (KNC), is vernoemd naar de kristallen van Star Wars die worden gebruikt om lichtzwaarden van stroom te voorzien. Kyber Network Crystal is een utility-token gebouwd op Ethereum. Het KNC-token is een essentieel onderdeel van het Kyber Network-ecosysteem, omdat het kan worden gezien als een link tussen verschillende belanghebbenden in het netwerk.

Back-upbeheerders gebruiken KNC-tokens om de reserve op het netwerk te beheren. Voor elke transactie brengt het netwerk een kleine commissie in KNC in rekening. De provisies worden deels gebruikt om transactiekosten te dekken en om derden die het netwerk voorzien van handelsvolumes te belonen. Nadat het evenredige aantal KNC aan deze twee artikelen is besteed, worden de resterende tokens verbrand.

De houders van KNC kunnen ook deelnemen aan het ecosysteem door te stemmen, wat hen beloningen oplevert in Ethereum. Bovendien kunnen de tokens worden gebruikt voor betalingen op de Monolith- en Crypto.com-apps, voor betalingen in de Kyber Swag Store, om te handelen op verschillende DeFi-platforms en zelfs meer..

Kyber Network Crystal (KNC) is een ERC20-token dat in veel wallets kan worden opgeslagen, bijvoorbeeld Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent en vele andere wallets die ERC20-tokens ondersteunen.

De Kyber Network-ontwikkelaars hebben een raamwerk gelanceerd dat tot doel heeft het creëren van een on-chain marktplaats met professionele liquiditeitsverschaffers, KyberPRO genaamd, te vereenvoudigen..

Volgens hun verklaring biedt KyberPRO een liquiditeitssysteem, tools, documentatie en technische ondersteuning om de toegang tot DeFi voor professionele marktmakers te vergemakkelijken. Volgens het team kan dit ook waarde en grotere liquiditeit voor de sector opleveren.

Om dat te doen, moet er een specifieke structuur zijn, omdat het orderboek dat traditioneel door CEX (gecentraliseerde beurzen) op de blockchain wordt gebruikt, niet effectief is en geautomatiseerde marktmakers (AMM) niet geschikt zijn, zijn de ontwikkelaars zeker.

Ze zeggen dat de KyberPRO “een uitgebreid platform voor professionals is waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met het netwerk en winstgevende marktactiviteiten kunt uitvoeren met minimale kennis van slimme contracten.”

In juni hebben de Kyber Network-ontwikkelaars een update van Katalyst uitgevoerd, dus nu hebben gebruikers van het KNC-token de mogelijkheid om in te zetten.

Het team

Kyber Network begon zijn ontwikkeling in 2017 en is gebouwd bovenop de Ethereum-blockchain. 

Het Kyber Network-team is behoorlijk indrukwekkend: het omvat Loy Luu, Yaron Welner en Victor Tran. Loy Luu creëerde Oyente, de eerste open-source Ethereum-gebaseerde contractbeveiligingsanalysator, en was mede-oprichter van SmartPool, een gedecentraliseerde mijnbouwpool. Yaron Welner is actief geweest in het Ethereum-bugzoekprogramma en Tran is ook de hoofdontwikkelaar voor SmartPool. 

Volgens de officiële website van het project heeft het bedrijf momenteel meer dan 50 werknemers. De meesten van hen bevinden zich in Vietnam of Singapore, en een van de adviseurs van het Kyber-netwerk is Vitalik Buterin.

Gevolgtrekking

Rekening houdend met alle bovengenoemde informatie, zijn de Kyber Network Crystal en het Kyber Network-protocol zeker de moeite waard om naar te kijken, vooral als je op zoek bent naar een veilige en snelle manier om crypto uit te wisselen, je houdt van Dapps en als je een Ethereum-supporter bent . Kyber Network-ontwikkelaars zijn ook altijd op zoek naar manieren om het protocol te verbeteren, het beter te maken in termen van bruikbaarheid en toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Naar mijn mening is de visie achter het netwerk cruciaal als het gaat om goedkeuring en adoptie van ecosystemen. Het protocol gebruiksvriendelijker maken, de kosten verlagen, enz. Helpt veel, en er zijn veel supporters van Kyber Network en KNC-token.

Op deze manier, als u een aantal dingen weet over de uitwisselingen en hoe ze werken, zult u zeker merken dat het Kyber Network-protocol uw aandacht verdient vanwege zijn voordelen. Als u het protocol echter niet gebruikt of bijvoorbeeld het KNC-token niet wilt gebruiken voor stemmen, ruilen of kopen, bent u er misschien niet zo in geïnteresseerd. Als u alleen op zoek bent naar snelle winst, wilt u misschien op zoek naar meer speculatieve en volatiele activa om te verhandelen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me