LEND muntprijsvoorspelling en peer-to-peer leningsanalyse

Als je de laatste ontwikkelingen in de cryptocurrency-wereld bijhoudt, heb je misschien wel eens gehoord van het ETHLend-platform; een gedecentraliseerd leningplatform dat cryptocurrencies als onderpand gebruikt. Als dat het geval is, kent u waarschijnlijk het LEND-token van het platform en vraagt ​​u zich af of dit een goede langetermijninvestering is. Lees verder voor een voorspelling van de LEND-muntprijs die u zou kunnen helpen beslissen.

Wat is gedecentraliseerde financiering?

Toen Bitcoin in 2009 verscheen, slaagde het erin de weg vrij te maken voor veel andere cryptocurrencies, en er werden er bijna elke dag meer gecreëerd. Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk van Bitcoin hebben gehoord, hebben velen slechts een vaag begrip van wat cryptocurrencies zijn. Het blijkt dat cryptocurrencies slechts deel uitmaken van het grotere concept van Decentralized Finance (ook bekend als Defi); een geldwisselsysteem dat tussenpersonen uitsluit ten gunste van directe transacties tussen peers.

Directe, peer-to-peer-transacties betekenen veel meer dan alleen geld verzenden of betalen voor goederen of diensten. Een van de meest veelbelovende Defi-toepassingen is geld lenen.

Als je ooit hebt geprobeerd, of zelfs maar hebt overwogen om een ​​lening bij een bank te krijgen, weet je al dat het een lang, moeilijk proces is met tonnen papierwerk en schijnbaar eeuwig wachten. Je moet de bank ook laten zien wat een krankzinnige hoeveelheid onderpand lijkt. Wijlen Bob Hope heeft het briljant verwoord: “Een bank is een plek waar je geld kunt lenen als je kunt bewijzen dat je het niet nodig hebt”.

Defi snijdt de banken uit de vergelijking. Gedecentraliseerde platforms voor het uitlenen van geld verbinden mensen die geld moeten lenen met mensen die het willen lenen. Leningvoorwaarden worden overeengekomen en opgeslagen in slimme contracten met crypto-tokens als onderpand.

Dit is hoe ETHlend is ontstaan.

Wat is ETHLend?

LEND muntprijsvoorspelling

In een notendop, ETHlend is een gedecentraliseerd uitleenplatform dat draait op de Ethereum-blockchain, waar gebruikers geld kunnen lenen met cryptocurrencies als onderpand.

Stel dat u een idee heeft voor een startende onderneming en het geld nodig heeft om uw visie waar te maken. Je hebt een aantal crypto-tokens op je naam staan, maar je wilt ze niet verkopen omdat je denkt dat hun waarde in de nabije toekomst veel hoger zal zijn. Dus in plaats van ze te verkopen, ga je naar ETHlend en leen je het geld van een andere gebruiker, waarbij je je tokens als onderpand gebruikt. Als u uw lening aflost, heeft u nog steeds uw tokens.

Wat is de LEND-munt?

LENEN munt

Het LEND-token is een integraal onderdeel van het ETHlend-platform. Het is een ERC20-compatibele crypto-token, wat betekent dat u Ether wallet-software zoals metamask of Trust wallet kunt gebruiken. Het gebruik van LEND binnen het ETHlend-platform biedt u enkele voordelen, zoals lagere kosten, airdrops en toegang tot speciale platformopties en -functies.

De ETHlend ICO vond plaats tussen 25 en 30 november 2017 met een prijs van 1 ETH tot 25.000 LEND. Met andere woorden, 1 LEND was ongeveer 0,01727 USD waard. Sindsdien komt er regelmatig nieuws over ETHlend. Op het moment van schrijven van dit artikel heeft het platform meer dan 1.200 leningen gegenereerd met een totaal volume van bijna 186.000 USD. De toekomst van ETHlend ziet er zeker veelbelovend uit.

Nu u bekend bent met wat het ETHlend-platform is en met enkele functies van het LEND-token, is het tijd om verder te gaan met waarvoor u waarschijnlijk hier bent … de voorspelling van de LEND-muntprijs.

LEND muntprijsvoorspelling

Natuurlijk kan niemand een absoluut zekere ETHlend-prijsvoorspelling doen, tenzij je toevallig een bepaalde tweehartige persoon uit Gallifrey kent die in een blauwe doos rondrent. Niemand weet zeker wat de prijs van Bitcoin, Ether, EOS of welke andere cryptocurrency morgen dan ook zal zijn, laat staan ​​over één of vijf jaar. We zouden hetzelfde kunnen zeggen voor de prijs van olie, goud of andere activa.

Op het moment van schrijven van dit artikel is de prijs voor 1 LEND-munt 0,012 USD en is de afgelopen week met ongeveer 38% gestegen, met een marktkapitalisatie van iets meer dan 13,5 miljoen USD. Dat is allemaal goed om te weten … maar wat er in de toekomst gaat gebeuren?

Zoals ik al eerder zei, weet niemand het zeker. Maar van sommige experts en cryptoanalysediensten is bekend dat ze een voorspelling van de LEND-muntprijs of twee doen. En we kunnen kijken naar wat ze zeggen. Hier zijn de zes belangrijkste sites die de toekomst van LEND-munten proberen te voorspellen:

Coinswitch’s LEND-muntprijsvoorspelling:

Coinswitch is een website die op veel verschillende plaatsen informatie over cryptocurrencies verzamelt. Ze voorspellen een prijs van 0,14 USD voor 2021 en 0,37 USD voor 2023. Dit zou een stijging van 1,167% in twee jaar en een vierjarige stijging van meer dan 3.000% betekenen. Volgens hen is het kopen van LEND-tokens een goede langetermijninvestering.

Voorspelling van de LEND-muntprijs van Wallet Investor:

Wallet Investor gebruikt technische analysesoftware om prijzen voor cryptovaluta te voorspellen. Ze voorspellen dat, hoewel de LEND-prijs op korte termijn een beetje kan stijgen, deze uiteindelijk zal dalen … ver naar beneden! Ze voorspellen een prijs van 0,00193 in één jaar, en dat de munt meer dan 84% van zijn waarde zou verliezen. Ze achten het ook zeer waarschijnlijk dat LEND uiteindelijk zal crashen. Hierdoor lijkt het er zeker op dat LEND een slechte langetermijninvestering is. Maar eerlijk gezegd zijn de voorspellingen van Wallet Investor net zo nijpend voor bijna alle cryptocurrencies, inclusief Ether, Litecoin en Ripple..

De voorspelling van de LEND-muntprijs van Cryptoground:

Cryptoground gebruikte ook software om technische analyses te maken van crypto-prijsgeschiedenissen om te voorspellen wat er in de toekomst zal gebeuren. Hun neurale netwerk voorspelt dat 1 LEND binnen één jaar 0,015 USD waard zal zijn (een stijging van ongeveer 24%) en 0,263 USD in vijf jaar, wat een stijging betekent van meer dan 2.000%. Ze zeggen ook dat LEND een goede langetermijninvestering is.

De voorspelling van de LEND-muntprijs van Digitalcoin:

De voorspellingen van Digitalcoin worden niet in realtime bijgewerkt, zoals sommige andere voorspellingen op deze lijst. Vooral de voorspelling voor LEND is meer dan een jaar oud. Maar het levert wel interessante informatie op. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, was de LEND-prijs 0,0049 USD. Hun voorspelling was een prijs van 0,006 voor oktober 2019, maar de werkelijke prijs is nu 0,012 en die prijs zou volgens hun voorspelling pas in 2024 gebeuren. De prijs van LEND gaat dus eigenlijk veel sneller omhoog dan Digitalcoin had verwacht..

Coinpredictor’s LEND-muntprijsvoorspelling:

De voorspellingen van Coinpredictor gaan niet te ver in de toekomst, dus we krijgen alleen een voorspelling van drie maanden van hen, en die is niet goed. Ze schatten dat de prijs voor LEND over drie maanden 0,0017 USD zal zijn, wat een daling van 86% betekent.

Tradingbeast’s LEND-muntprijsvoorspelling:

Tradingbeast voorspelt ook een goede toekomst voor het investeren in LEND-munten. Ze zeggen dat de prijs eind 2020 ongeveer 0,0024 USD zou moeten zijn en tegen december 2022 0,0033 USD. Dat betekent een prijsstijging van 163% binnen twee jaar..

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende meningen over wat de toekomst van het LEND-token zal zijn. Sommige experts zijn van mening dat het een slechte langetermijninvestering is en uiteindelijk volledig zal crashen. De meeste analisten voorspellen echter dat de prijs van de LEND-munten aanzienlijk zal stijgen met een vijfjaarlijkse winst tussen 300 en 3.000%.

Natuurlijk is het LEND-token niet zomaar een cryptocurrency. Het staat centraal in het ETHlend-platform. Als zodanig is het uiteindelijke succes van de munt gekoppeld aan de acceptatie van het platform door gebruikers. En hoewel het concept van gedecentraliseerde, peer-to-peer-leningen ondersteund door crypto-tokens en opgeslagen in slimme contracten aantrekkelijk is, is ETHlend niet het enige gedecentraliseerde uitleenplatform dat er is.

Dus het LEND-token heeft veel mogelijkheden, maar als het omhoog gaat, moet het ETHlend-platform echt aanslaan. Maar massale acceptatie van ETHlend is waarschijnlijk niet alleen om de hoek. Eerlijke toegang tot leningen voor iedereen, zonder het gedoe van een aanvraag bij een bank, is zeker een goede zaak. Maar het is misschien net een beetje zijn tijd vooruit. De waarheid is dat de meeste mensen niet echt begrijpen waar de hele cryptocurrency-buzz over gaat. Zelfs sommige mensen die cryptocurrencies begrijpen, geloven niet volledig in hun toekomst of vertrouwen ze niet. Dit is niet het beste scenario voor een nieuw geldleningsplatform dat alleen crypto-tokens als onderpand gebruikt.

Aan de andere kant zijn veel experts het erover eens dat cryptocurrencies er voor de lange termijn zijn en een grote invloed zullen hebben op de manier waarop we zaken doen. Ze voorspellen ook dat cryptocurrencies binnenkort de macht zullen gaan wegnemen van grote banken. Voor mij klinkt dat als een goede zaak.

Ten slotte…

LEND-munt is een interessant token met veel mogelijkheden. De toekomstige waarde is gekoppeld aan het succes van het ETHlend-platform. Ondanks alle obstakels denk ik dat de tijd rijp is voor een gedecentraliseerd geldleningssysteem om de macht weg te nemen van hebzuchtige banken. Ik geloof dat ETHlend zal aanslaan. Misschien zelfs sneller dan sommige analisten hebben voorspeld. LEND-munt zal in de komende twee of drie jaar waarschijnlijk met 300-500% in prijs stijgen en dat klinkt zeker als een goed rendement op uw investering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me