Litecoin Price Prediction (LTC) for 2021, 2022 og 2025

Litecoin (LTC) er en av de største kryptovalutaene i markedet i dag. Det har alltid rangert blant de 10 beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi.

På grunn av markedssvingninger og nylige makroøkonomiske hendelser har prisen på LTC imidlertid drastisk redusert.

I denne artikkelen vil vi prøve å utforske Prediksjon for Litecoin grafene vist nedenfor for å avgjøre om det er verdt for deg eller ikke.

LTC har alltid blitt referert til som den lille broren til Bitcoin. Dette er ingen overraskelse da det ble opprettet fra samme kodebase av Bitcoin (BTC). Det var ment å være en lettere versjon av BTC med noen protokollforbedringer.

Mange av BTCs nyere funksjoner ble først implementert på LTC før de ble lagt til. Det som får LTC til å skille seg ut mot BTC er dens mye raskere bekreftelsestider og med betydelig færre transaksjonsgebyrer.

Disse fordelene gjorde Litecoin til et bedre betalingssystem enn BTC for daglige transaksjoner. Bitcoin skulle være svaret på overdrevne gebyrer og prosesser når det gjelder det tradisjonelle økonomiske systemet.

På grunn av populariteten, det begrensede tilbudet og den ganske langsomme utviklingen for å løse skalerbarhetsproblemer, har den imidlertid ikke fått den masseadopsjonen den håpet på. Dette er hvor LTC kommer inn, noe som gir et mer levedyktig alternativ til tradisjonelle betalingsalternativer.

Litecoin historisk prisanalyse 

Som mange kryptovalutaer har prisbevegelsen til Litecoin historisk sett vært korrelert med prisbevegelsen på bitcoin. Som vi kan se fra grafen nedenfor, følger heltidshøyder og plutselige prisstigninger på Litecoin nesten alltid bitcoin.

Denne typen prisbevegelse er ikke unik for LTC, siden alle altcoins har den samme typiske korrelasjonen til Bitcoin (BTC). 

Bortsett fra å følge prisbevegelsen til BTC, ser LTC også ut til å følge en 4-årig oksesyklus der prisen på LTC stiger etter LTC-gruvedrift belønner halveringshendelsen. LTC-gruvebelønninger er insentiver gitt til de som deltar i å sikre LTC-nettverket.

Hver gang en halveringshendelse inntreffer, deles gruvebelønningen (inflasjon) ut i to. Dette var tydelig tydelig under den første LTC-halveringshendelsen, men mindre tydelig under den andre, kanskje på grunn av den generelle økonomiske nedgangen forårsaket av den nåværende pandemien og andre makroøkonomiske hendelser. 

Litecoin nådde sin høye pris under den siste store kryptotyren 19. desember 2017, hvor den nådde 375,29 USD. Hele tidenes laveste var 14. januar 2015, hvor den handlet for $ 1,11 per LTC.

Den nåværende prisen på LTC i skrivende stund er rundt 40-45 USD, mer enn +10 USD fra kryptomarkedets flash-krasj i mars 2020. For tiden har prisen på LTC generelt handlet sidelengs etter den generelle prisbevegelsen på BTC.

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

litecoinLitecoin (LTC)

Rangering: 9$ 186,78 Pris (BTC) .000,00370100 Markedskap$ 12.45 BVolume$ 5,14 B24t Endring2,69% Totalforsyning84,00 M LTC

Den nåværende markedsprisen på LTC er rundt 42,46 USD. Prisen på LTC har svevet litt over 40 USD de siste månedene etter blodbadet i mars, der mange digitale eiendeler mistet halvparten av markedsverdien.

Siden da har mye av LTC-prisen vært begivenhetsløs, noe som ikke overraskende etterligner prisbevegelsen til BTC.

Den sirkulerende forsyningen av Litecoin er rundt 65.056.542 LTC, med en maksimal mengde på 84.000.000 LTC. Maksimal tilførsel av Litecoin er 4 ganger større enn Bitcoin (21 000 000), som ser ut til å belyse at førstnevnte ikke er 4 ganger raskere enn sistnevnte.

Dette kan bekreftes av det faktum at LTC har en blokkeringstid på 2,5 minutter, i motsetning til bitcoin, som trenger 10 minutter. 

Videre betyr det også at bare rundt 19 millioner mynter er igjen for LTC-gruvearbeidere å gruve. Det er estimert med økende gruveproblemer og LTC-gruvedrift halveringshendelsen, og all Litecoin vil bli utvunnet i år 2142 eller 122 år fra nå.. 

Litecoin (LTC) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Mange eksperter tror at hele kryptovalutamarkedet er grunnlagt for å få en ny episk okseløp. Dette er basert på historiske data samlet fra mer enn et tiår av kryptovalutaens eksistens.

Disse periodiske okseløpene faller vanligvis sammen med bitcoin, som ser ut til å diktere retningen for hele kryptovalutamarkedet. Videre har den vedvarende pandemien brutt verdensøkonomiene med mange som leter etter trygge havner for å beskytte verdien av eiendelene deres..

Denne alvorlige situasjonen kan være inngangspunktet for masseadopsjon av kryptovaluta, som vil drive mange av de ledende kryptovalutaene til nye heltidspunkter i nær fremtid..

Dette inkluderer Litecoin, som har handlet sidelengs, begrenset til dets umiddelbare motstand og støtte. Denne relative inaktiviteten kan være et tegn på et forestående breakout som er mer sannsynlig å gå oppover med en forventet korreksjon underveis.

Når det er sagt, er det noen LTC-prisvarsler 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 42,92 0,60%
1 uke $ 45,74 7,20%
1 måned $ 38,4 -10%
6 måneder $ 72,54 70%
1 år $ 81,07 90%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 81,07 90%
2 år $ 136,16 320%
3 år $ 93,61 220%
4 år $ 638,25 1500%
5 år $ 531,875 1250%

Prediksjon for Litecoin 2020

Året 2020 er et kritisk år, ikke bare for LTC, men også for hele kryptovalutaene. I løpet av de kommende månedene vil vi gå inn i det første jubileet etter LTCs andre halveringshendelse av gruvebelønningen. 

Basert på historiske data, bør dette markere starten på en bullish trend for LTC med verdien eksplodert innen årets slutt.

For tiden handler LTC horisontalt og venter tilsynelatende på å ta sin advarsel fra prisbevegelsen til BTC, som har vært relativt sovende. 

 Etter en periode med konsolidering forventer vi å se avkastningen på prisvolatiliteten til Litecoin. Dagene fremover forventer vi at LTC vil vinne så mye som 7,2% fra den nåværende prisen på 42,56 USD og nå så mye som 45,74 USD.

Vi tror imidlertid at denne økningen ikke vil vare med at prisen på Litecoin styrter ned til 38,4 USD neste måned med et fall på rundt -10% fra den nåværende prisen. 

Dette vil gi en perfekt mulighet for handelsmenn til å ta stillinger i LTC, som vi forventer vil oppleve en betydelig prisstigning mot slutten av året..

Om seks måneder forventer vi at prisen på Litecoin vil nå 72,54 USD, noe som er en økning på rundt 70% i den nåværende prisen. Denne trenden vil trolig fortsette mot første halvdel av 2021, der vi forventer at prisen på LTC vil nå 81 USD eller 90% av den nåværende prisen. 

Prediksjon for Litecoin 2022

Den bullish trenden for LTC som startet i slutten av 2020 og gjennom hele 2021 vil fortsette fremover i 2022.

Et sted mellom 2021 og 2022 kan vi se at prisen på Litecoin beveger seg mot sin forrige heltid på 360,66 USD, men vil oppleve en skarp korreksjon nesten umiddelbart etterpå.

Vi tror at prisen på LTC i 2022 vil konsolidere seg i 136 USD prisklasse. 

Prediksjon for Litecoin 2025

Året 2025 er ett år etter den tredje LTC-halveringsbegivenheten og BTCs fjerde.

Hvis det periodiske 4-årige oksemarkedet vedvarer på dette tidspunktet, kan vi forvente at de vanlige prisbevegelsene i det generelle kryptovalutamarkedet vil følge med nye heltidspunkter og nye høyere nedturer.. 

Imidlertid kan det på dette tidspunktet ha skjedd betydelige endringer i bransjen, slik som reguleringsklarhet, masseadopsjon og endringer i tilstanden til global økonomi.

Selv om de ikke avviser muligheten for at den nåværende situasjonen i bransjen vender seg til det verste, har kryptokurver generelt vist seg som en veldig elastisk aktivaklasse.. 

Dette fikk oss til å tro at det er høyst sannsynlig at markedsforholdene kan være gunstigere for kryptokurver på dette tidspunktet.

Denne kombinasjonen av et mer vennlig reguleringsmiljø, masseadopsjon på gang og kanskje bedre global økonomi vil bane vei for et nytt krypto-bull-run aldri sett før i kryptobransjen.

Vi ser prisen på LTC bevege seg forbi sin forrige heltid på 360 USD til rundt 638 USD, noe som tilsvarer omtrent 1500% økning til sin nåværende verdi i skrivende stund..

Med denne nye heltidshøyden forventer vi noen korreksjon, med prisen som konsolideres på rundt 532 USD i 2025. 

Er Litecoin (LTC) en god investering?

Litecoin blir ofte beskrevet som digitalt sølv av BTC, og blir referert til som digitalt gull.

Mens sammenligningen av disse kryptoene med edelstener har blitt avkreftet for lenge siden, representerer det historiske forholdet mellom gull og sølv noe forholdet mellom LTC og BTC når det gjelder deres økonomiske verdi og popularitet. 

litecoin pris prediksjon

Bitcoin har dukket opp som den ledende og mest populære digitale butikken med verdi i bransjen. Dette skyldes først og fremst den høye verdien, i likhet med gull.

Det har blitt stadig dyrere å flytte BTC rundt, noe som gjør det mindre sannsynlig å bli brukt som et byttemiddel igjen som gull. Det er her LTC skinner da det er et mer levedyktig alternativ å bruke som valuta for daglige transaksjoner.

Dette gir oss forestillingen om at LTC har mye mer brukssaker enn BTC, som har blitt bransjens viktigste butikk med verdi. Dette setter LTC i en bedre posisjon for å oppnå masseadopsjon. Med utviklere som er mer åpne for teknologiske fremskritt innen blockchain-teknologi, kan vi se LTC-teknologi utvikle seg raskere enn Bitcoin.

Litecoin er like god av en investering som hvilken som helst annen mynt som er oppført i topp 10 kryptovalutaer etter markedsverdi. Dette demonstrerer nivået på tillit investorer har til prosjektet, og med integrasjonen av mer avanserte funksjoner som ikke en gang finnes i BTC like utenfor horisonten, kan det bli “hodlers” (innehavere) grunn til å investere i LTC.

Hvordan kjøpe Litecoin?

Litecoin er en av de viktigste og mest likvide digitale eiendelene i bransjen. Foreløpig er den oppført i mer enn 800 kryptomarkeder, de fleste, om ikke alle, av de mer betydningsfulle sentraliserte børsene (CEX) støtter LTC. Binance, OKEx, Coinbase Pro, Kraken, Gemini, Bittrex og andre veletablerte børser støtter Litecoin, noe som gjør det veldig enkelt for alle som ønsker å få tak i LTC raskt.

Mange av disse børsene, spesielt de regulerte, har fiat-ramper som tillater kundene å kjøpe LTC direkte med fiat.

Det er også andre måter å kjøpe LTC på. En enklere måte å kjøpe Litecoin på er å bruke øyeblikkelige børser.

De kjøper og selger arenaer der du kan kjøpe kryptovaluta uten den kompliserte prosessen med å måtte håndtere ordrebøker, noe som kan vise seg å være litt komplisert for nybegynnere..

Det er mange øyeblikkelige børser i markedet i dag, tre av de mest berømte er Shapeshift, Changelly og ChangeNow. De tilbyr de samme tjenestene, og det er opp til deg å bestemme hvilken av dem som passer dine behov.

En viktig ting å huske når du kjøper Litecoin er å bestemme hvor du skal lagre din LTC. Brukere med høyere sikkerhetskrav lagrer sin LTC i ikke-frihetsberøvende lommebøker eller maskinvareblokker.

Førstnevnte er sikret med et sett med private nøkler bare kjent av eieren selv. Men hvis eieren mister disse nøklene, vil han eller hun ikke kunne gjenopprette kontoene.

Dette ligner på hardware-lommebøker med ekstra fysiske sikkerhetsfunksjoner, for eksempel ved å trykke på en knapp på hardware-lommeboken for å bekrefte eller starte transaksjoner. 

Ome-lommebokleverandører lar brukerne kjøpe kryptovalutaer direkte fra appene sine. Crypto-lommebøker som TrustWallet, Atomic Wallet, Coinbase wallet App, Coinomi og blant andre er noen av lommebøkene som lar brukerne kjøpe Litecoin i applikasjonen sin.

Noen få av disse lommebokleverandørene har også integrert fiat-gateways som gjør det mulig for brukere å kjøpe krypto ved hjelp av kontanter via bankene, kreditt- og debetkortene sine..

Alternativ måte å kjøpe Litecoin på

Mer informasjon om Litecoin

Hva er Litecoin?

Litecoin-nettverket ble satt i drift 13. oktober 2011. Det var tankegangen til Charlie Lee, en tidligere ansatt hos Google, som så behovet for å utvikle en lettere versjon av Bitcoin, som han mener er bedre egnet for de daglige transaksjonene til de daglige menneskene..

Det er ingen hemmelighet at Litecoin egentlig er en kopi av Bitcoin-kodebase med noen modifikasjoner som gjør det mulig å behandle transaksjoner raskere og billigere..

Litecoin og Bitcoin deler samme type konsensusmekanisme som kalles Proof-of-Work (PoW). I et nøtteskall fungerer PoW ved å la gruvearbeidere (enheter med kraftige databehandlingsfunksjoner) for å løse kryptografiske problemer få sjansen til å bli valgt til å skrive neste blokk på en blockchain..

Med andre ord, alle som deltar i konsensusaktiviteten har en sjanse til å skrive neste blokkering eller post på nettverket. 

Mens Bitcoin og Litecoin bruker den samme konsensusprotokollen, bruker de forskjellige algoritmer. Bitcoin bruker SHA-256 mens Litecoin bruker Scrypt, som tidligere trodde å være ASIC-resistent.

ASICS er kraftige og dyre enheter designet for gruvedrift av kryptovalutaer. Vi vil ikke gå i detalj hva som er forskjellen mellom de to. Det som er viktig her er å vite at de har forskjellige algoritmer, og det var et forsøk fra Litecoin på å demokratisere gruvedrift..

En annen viktig forskjell mellom Litecoin og Bitcoin er Block Time, som ganske enkelt betyr tiden hvert nettverk produserer en ny blokk eller post.

For BTC tar det 10 minutter mens LTC bare tar 2,5 minutter, noe som ¼ er påkrevd av førstnevnte. Dette gjør LTC-transaksjonen fire ganger raskere enn BTC. I tillegg er den totale tilgangen på LTC fast til 84 millioner, som også er fire ganger mer enn Bitcoins 21 millioner. 

Hvis Bitcoin har utviklet seg til å bli bransjens fremste butikkverdi, skiller Litecoin seg fra sin eldre bror ved å posisjonere seg som et mer levedyktig byttemiddel..

Litecoin-stiftelsen beskriver LTC som “kryptovaluta for betalinger”, som presiserer hva den vil være. Ifølge dem er “Litecoin en peer-to-peer-internettvaluta som muliggjør øyeblikkelige, nesten null-betalinger til alle i verden.

Teamet

Den ledende organisasjonen bak Litecoin er Litecoin Foundation. Det er en ideell organisasjon registrert i Singapore, hvis medlemmer kom fra forskjellige deler av verden.

Deres oppdrag er å fremme Litecoin til beste for samfunnet gjennom utvikling og markedsføring av banebrytende blockchain-teknologi. 

Inkludert i styret er Charlie Lee, skaperen av Litecoin. Han fungerer som administrerende direktør i stiftelsen og dens primære velgjører (Charlie solgte alle sine Litecoin-beholdninger i høyden av 2017-18 crypto bull run).

Stiftelsesteamet består av multinasjonale fagpersoner, frivillige, bidragsytere, ambassadører og utviklere ledet av Charlie, som også fungerer som hovedutvikler.

Han beskriver seg selv som den velvillige diktatoren Litecoin når han dikterer utviklingsretningen til Litecoin.

Dette er i sterk kontrast til bitcoin, der alle protokollendringer må gå gjennom konsensus før implementeringen. “Det tar evig tid å få implementert noe på Bitcoin,” ifølge Charlie, i motsetning til bitcoin, kan de gå raskere fremover. 

Partnerskap 

Kryptovaluta er en begynnende industri. Den ble introdusert for over et tiår siden, men har ennå ikke oppnådd masseadopsjon. Det er forskjellige grunner til at det ennå ikke har nådd denne typen markedsmodenhet.

Det er mange inngangshindringer, spesielt for nye brukere som ennå ikke er kjent med hvordan de skal håndtere denne nye aktivaklassen.

Dette er grunnen til at partnerskap er avgjørende. De kan bidra til å spre bevissthet om Litecoin og samtidig utvide bruken av Litecoins ved å gi innehaverne nye måter å bruke LTC på..

Ta for eksempel Travala, en av partnerne til Litecoin-stiftelsen. Det gjør det mulig for LTC-holdere å bestille på over 500 000 hoteller i 210 land, som dekker over 82 000 steder.

Litecoin foundation er også samarbeidet med fiat-crypto betalingsbehandlere som Aliant Payments og Coingate, begge disse betalingsbehandlerne tillater selgere å akseptere Litecoin.

Den fungerer som en betalingsformidler der den automatisk konverterer Litecoin til fiat automatisk og setter fiat inn på selgerens konto.  

Det er en hel liste over partnere som Litecoin har over seg nettsted. Det som er viktig å merke seg er at disse partnerskapene bidrar til å øke bevisstheten og populariteten til Litecoin, så vel som brukssaken.

Gjennom disse partnerskapene håper Litecoin-stiftelsen å nå masseadopsjon.

Utvikling

Hovedfokus nå for Litecoin-utviklere er å forbedre funksjonene til soppbarhet og personvern til Litecoin.

De planlegger å gjøre dette ved å legge til Mimblewimble. Denne blockchain-designen benytter en ny måte å lagre og strukturere transaksjoner med hovedmål å øke personvernet og bedre nettverksskalerbarhet.

Ifølge Charlie Lee valgte de Mimblewimble fordi den skalerer mye bedre enn andre personvernfokuserte protokoller, som Monero eller Z-cash. 

Andre kommende teknologier er i røret for Litecoin. Imidlertid er hovedinnsatsen til Litecoin-utviklerne akkurat nå det vi har diskutert ovenfor.

Andre teknologier inkluderer andre lag skalerbarhetsløsning Lightning Network (LN), Atomic Swaps og Colored Coins.

Lightning Network (LN) er bare et annet nettverk som tillater øyeblikkelige transaksjoner og reduserte avgifter; den er for tiden under utvikling og har ikke nådd den påliteligheten som kreves for å gjøre dem til et levedyktig alternativ.

Atomic Swaps tillater brukere å handle på mynten for en annen mynt uten å gå gjennom en børs, og det kalles også cross-chain swaps. Dette er bygget på toppen av LN-nettverket, og er fortsatt under utvikling.

En annen spennende funksjon som utvikles er fargede mynter. Dessverre har ikke Litecoin-utviklere denne funksjonen høyt på listen. Det gjør at LTC kan brukes på nytt og knyttes til en eiendel som ligner på en utstedelsesplattform for tokens.

Imidlertid, som de andre, har disse fremtidige funksjonene blitt presset tilbake for å vike for implementeringen av MimbleWimble.

Konklusjon

Gjennom årene har Litecoin konsekvent holdt seg på topp 10-kryptovalutaene etter markedsverdi og med god grunn. I likhet med Bitcoin har Litecoin jobbet kontinuerlig uten større nedetid, og sikkerheten har aldri blitt kompromittert.

Mens noen kanskje anser det som en kjedelig ressurs, kompenserer dens stabilitet og omdømme gjennom årene mer enn det.

Bare nylig har Grayscale Investments, verdens største digitalvalutasystem, fått godkjenning fra FINRA til å lansere en Litecoin Trust. Dette gjør det mulig for investorer og institusjonelle kontoer med høy verdi å få eksponering for Litecoin.

Enda viktigere, dette demonstrerer den enorme tilliten til ikke bare detaljistinvestorer, men institusjonelle investorer til Litecoin. 

Hvis du er en investor som leter etter en stabil digital eiendel å investere i med en langsiktig horisont, kan Litecoin kanskje være den rette kryptovalutaen du bør vurdere. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me