Loopring napoved cen (LRC) za leta 2021, 2022 in 2025

Loopring je protokol decentralizirane izmenjave (DEX), v katerem lahko trgovci trgujejo s kripto-sredstvi prek različnih verig blokov, ne da bi morali svoje zasebne ključe predati skrbnikom centraliziranih borz (CEX). Z drugimi besedami, Loopring je kriptografski protokol brez skrbništva, ki uporablja algoritme pametnih pogodb za trgovanje s kripto sredstvi brez človekovega sodelovanja..

Tako poskuša izpolniti najbolj revolucionarno obljubo blockchain revolucije: z decentraliziranimi financami (DeFi). DeFi, ki prenaša transakcije iz osrednjih institucij v brezosebna omrežja, trgovcem omogoča, da se zaščitijo pred zlonamernimi akterji (hekerji, tatovi itd.) In ljudmi, ki so nagnjeni k napakam.

Ovira je, da je tehnologija veriženja blokov počasna. Običajne banke obdelajo transakcije dvestokrat hitreje kot Ethereum, na katerem temelji Loopring. V zvezi s tem se zdi, da je vizija hiperhitrega protokola DEX, vendar popolnoma prečiščenega od človeškega elementa, utopična iluzija..

Kljub temu je Loopring potoval daleč, da bi uresničil prav to vizijo. V tem članku o napovedovanju cen Loopring bomo preučili zgodovino tega zastrašujočega projekta in ocenili prihodnje možnosti.

napovedovanje cen zanke

Kako deluje Loopring?

Za stokratno povečati transakcije, hkrati pa ohraniti varno naravo platforme, ki ni skrbniška, Loopring uporablja tako imenovani protokol zkRollup. Tako kot plazemski protokol lahko tudi zkRollup vizualiziramo kot sekundarni blok verige, ki je na vrhu glavne verige Ethereum.

Sekundarno ali »podrejeno« verigo lahko nato uporabimo za izvajanje izračuna, ki zahteva zahtevne naloge obdelave, medtem ko lahko glavno verigo uporabimo zgolj za shranjevanje tako pridobljenih podatkov. Z drugimi besedami, zkRollup namesto da bi vsako transakcijo v glavni verigi obdelal posebej, obdela sklope transakcije, zunaj verige, in sporoči rezultat glavni verigi. Medtem ko ohranja varnost na ravni Ethereum, lahko Loopring združi na stotine transakcij v več verigah blokov.

Loopring trgovcem omogoča, da ohranijo popoln nadzor nad svojimi sredstvi. Umikajo sredstva, ne da bi jim bilo treba preizkusiti obdobja dokazov o goljufijah. V nobenem trenutku se od njih ne zahteva, da se predajo skrbništvu svojih kripto sredstev ali zaupajo dobri volji omrežnih operaterjev ali tretjih oseb.

Loopring lahko obdela do 2025 poslov (pretokov) na sekundo z razpoložljivostjo podatkov na verigi (OCDA) ali do 16400 poslov brez. Loopring je tudi poceni, saj zaračuna le majhen del centa na trgovino (v primerjavi z več dolarji na običajnih platformah), kar ga sčasoma lahko spremeni v standardno vozilo za uporabo visokofrekvenčnih algoritmov trgovanja.

Loopringu je tako mogoče pripisati dolgo pot pri reševanju najzahtevnejšega problema decentraliziranih financ: izboljšanje uspešnosti brez ogrožanja varnosti. V času, ko je bilo več kripto borz žrtev zunanjega vdora, medtem ko so druge zlonamerni notranji izropali, svet potrebuje varno, pregledno in učinkovito alternativo. Loopring, če lahko doseže svoje cilje, lahko popolnoma odpre novo dobo v financah.

Loopring (LRC) Zgodovinska analiza cen

Po začetni ponudbi kovancev (ICO) septembra 2017 je žeton Loopring januarja 2018 prebil 2 USD, preden je skoraj takoj padel na 50 centov. Potem ko je žeton znova narasel na 1 dolar, je žeton nato za 2019 in večji del leta 2020 omahnil na 5-10 centov, preden se je trenutno povzpel na 40-50 centov.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V času pisanja žetona Loopring se prodaja po 39 centih, v zadnjih 24 urah je narastel za 0,83 odstotka. Na kovancu je a tržna kapitalizacija 484,25 milijona, s skupno ponudbo 1,37 milijarde LRC.

zankeLoopring (LRC)

Uvrstitev: 87$ 0,568983Cena (BTC) Ƀ0,00001100Tržna kap$ 709,15 M volumen$ 55,85 M24h Sprememba1,99% Skupna dobava 1,37 B LRC

Loopring (LRC) Napovedi napovedi prihodnjih cen

Napovedovanje prihodnje cene je že sama po sebi negotova naloga, čeprav se z ustreznimi analitičnimi orodji in zgodovinskim sklepanjem lahko upate. Upoštevati je treba nestanovitnost danega kripto sredstva, prav tako pa tudi okoljski kontekst celotnega kripto ekosistema.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,380 USD -2,06%
1 teden 0,465 USD 19,8%
1 mesec 0,565 USD 45,6%
1 leto 0,664 USD 71,1%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,664 USD 71,1%
2 leti 0,681 USD 75,5%
3 leta 0,945 USD 143%
5 let 1,17 USD 201%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Loopring napoved cene 2021

Pod vodstvom izkušene in izkušene ekipe na njenem čelu naj bi Loopring stal vse leto, tudi ko kriptovaluta začne zanimati vse več vlagateljev. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona zanke (LPR) leta 2021 znašala okoli 0,581 USD.

Loopring napoved cene 2022

Vse več trgovcev, tako posameznikov kot institucij, bo verjetno sprejelo verigo blokov za izvajanje algoritmičnih in visokofrekvenčnih poslov. Analitiki napovedujejo, da bo Loopring kot ena redkih platform, ki ponuja v ta namen potrebna orodja, v bližnji prihodnosti v široki uporabi. Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Loopring v letu 2022 znašala približno 0,664 USD..

Loopring Napovedovanje cen 2025

V nekaj letih bo tehnologija veriženja blokov v večino družbe prodrla na enak način kot internet v devetdesetih ali pametni telefoni v poznih 2000-ih. Decentralizirane finance bodo svet zajele; mnogi navadni ljudje bodo za običajne nakupe uporabljali altcoin ali stablecoin. Težko bo ostala banka ali investicijsko podjetje, ki v svoji zbirki orodij ne bo imelo protokola DEX.

Srednjeročno je prihodnost Loopringa svetla. Verjetno bo prevzel svoje konkurente, da bo trgovcem in navadnim potrošnikom po ugodnih cenah ponudil zahtevane funkcije. Analitiki predvidevajo, da bo, če bo ohranil trenutni zagon, trajal več let do leta 2025 in pozneje..

Ana napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Loopring v letu 2025 znašala približno 1,10 USD.

Je Loopring dobra naložba?

Loopring ima v lasti zdrave konceptualne temelje, vrhunsko tehnologijo in izjemno dobro ekipo (glej spodaj). Z blockchain revolucijo, ki bo v bližnji prihodnosti prevzela finančni svet, bo Loopring verjetno zasedel svoj pravi položaj v avantgardi DeFi.

Za razliko od drugih platform Loopring omogoča “ujemanje obročev”, pri katerem se več naročil več trgovcev združi v obliki navideznih obročev. To omogoča ločevanje naročil, tako da če naročila ni mogoče izpolniti z eno samo transakcijo, ga je mogoče obdelati s poznejšim zvonjenjem, dokler naročilo na koncu ni izpolnjeno.

Konkurenca pa je močna, tekmecev ne gre zanemarjati. Bo Loopring tekmoval z drugimi protokoli DEX, ki temeljijo na Ethereumu, kot so Kyber, Bancor ali 0x protokol?

Vse te platforme obljubljajo takojšnjo izmenjavo žetonov po pičlih stroških, čeprav se nobena razen Loopringa ne more pohvaliti z inovativno tehnologijo »ujemanja obročev«. Vlagatelji bodo pametno sledili primerjalni poti vsake od teh platform v prihodnjih mesecih in letih.

Kako kupiti zanko?

Loopring je na voljo na borzah, kot so Bithumb, DragonEX in Binance. Najprej morate odpreti račun na teh borzah in jih zavarovati z dvofaktorsko avtentikacijo. Loopring je na teh borzah mogoče zamenjati samo za druge kriptovalute, kot je bitcoin. Če torej še nimate kripto, se morate najprej odpraviti na Coinbase, da kupite prvo serijo kripto s fiat-valuto, kot je USD.

Več informacij o zanki

Od začetka junija 2017 je Loopring predstavil štiri glavne različice platforme, imenovane različice 1.0, 1.5, 2.0 in 3.0, od katerih je vsaka bolj inovativna od prejšnje.

Prva različica je ponujala zgoraj obravnavano funkcijo “ujemanja obročev”; druga različica (1.5) je pripravila dodatno funkcijo, s katero je mogoče med trgovanjem odpraviti predvajanje; tretja različica je trgovcem omogočala uporabo katerega koli žetona ERC20, ne le LRC, kot provizijo za releje (čeprav je uporaba LRC še vedno najcenejša možnost); najnovejša različica pa vključuje zgoraj omenjeni protokol zkRollup, ki povečuje hitrost brez žrtvovanja varnosti.

Ekipa

Ustanovitelj in izvršni direktor Loopringa je Daniel Wang, programski inženir iz Kitajske. Pred ustanovitvijo centralne borze kriptovalut Coinport je bil na vodstvenih položajih v Boston Scientific in Googlu. V tej izmenjavi je poskušal ponuditi “izjemno preglednost”, preden se je preselil v Loopring DEX, končno transparentno omrežje.

Jay Zhou je delal v podjetjih Ernst and Young in Paypal, preden se je obrnil na kriptovalute. Sodeloval je v originalni beli knjigi za Loopring. Zdaj je mentor na Stanfordu, kjer študentom svetuje o kriptovalutah in decentraliziranih aplikacijah.

Zaključek

Loopring je ambiciozen prihod na sceno DeFi in eden najboljših strokovnjakov. S svojo hitro pretočno zmogljivostjo in varno arhitekturo si prizadeva opravljati poceni posle brez trenja v več verigah blokov brez zlonamernega ali napačnega človeškega posredovanja.

V primerjavi s svojimi konkurenti ponuja tri edinstvene funkcije: »ujemanje obročev« (pri katerem so naročila v omrežjih verig blokov razvrščena v obroče, tako da se vsako naročilo, ki ga ni mogoče izpolniti v eni transakciji, razdeli in izvede več); “Dvojno avtoring (ki preprečuje, da bi voditelji tekmovalcev tekali pred naročilom in ukradli trgovino, preden je poravnana; in na koncu še” Any Token as Fee “(ki trgovcem omogoča, da v platformi uporabljajo ne samo LRC, temveč kateri koli žeton ETH20).

To omogoča nemoteno delovanje v verigah blokov, saj lahko trgovci na določeni platformi uporabljajo svoj prednostni žeton. Z dobrimi osnovami, robustno arhitekturo in edinstvenimi osnovami je Loopring v prihodnjih letih pripravljen prevzeti finančni svet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me