Najboljša kriptovaluta pod ceno – 8 poceni alcoinov, ki jih je vredno kupiti

Včasih je bil Bitcoin praktično brez vrednosti. Leta 2010 je nekdo plačal 10.000 bitcoinov za dve pici, vredni 25 ameriških dolarjev. Nekaj ​​več kot sedem let pozneje je bilo teh 10.000 bitcoinov skoraj ovrednotenih 200 milijonov dolarjev. Zdaj obstaja veliko poceni kriptovalut in mnogi se sprašujejo, katera je najboljša kriptovaluta za manj kot en cent.

Navsezadnje vsi žetoni verjetno ne bodo vrnili velikih dobičkov.

Ali res obstaja kakšna kriptovaluta pod 1 dolarjem?

Vsekakor. Obstaja na stotine žetonov, ki se prodajo za manj kot 1 ameriški dolar. Te poceni kriptovalute so splošno znane kot peni kriptovalut. Najdete nekatere, ki stanejo manj kot 0,01 USD.

Katera je najboljša peni kriptovaluta?

Leta 2007 nihče ni mogel predvideti, da bo en bitcoin sčasoma vreden 20.000 USD. Prav tako nihče ne more zagotovo vedeti, katera od poceni kriptovalut bo v naslednjih nekaj mesecih ali letih doživela svoj hiter dvig. Kripto trgovanje, podobno kot trgovanje z delnicami ali celo igre na srečo, pomeni tveganje.

Toda tveganje ne pomeni, da bi morali slepo preskočiti vero v določen žeton. Pri nekaterih kriptovalutah se cene povišajo bolj kot pri drugih. Obstaja pa indikator, ki vam lahko pomaga pri odločitvi, v katere žetone boste vlagali. Ta indikator so žetoni Tržna kapitalizacija ali „tržna kapitalizacija“.

Zdaj vam bom dal seznam nekaterih poceni kriptovalut z nizko tržno kapitalizacijo, ki jih boste morda želeli preveriti, da se odločite, katera je najboljša kriptovaluta pod ceno. Večina teh niso samo kriptovalute, ampak tudi projekti, ki želijo spremeniti način delovanja samega interneta.

1.. TRON (TRX)

tron kovanec

TRON je operacijski sistem, ki temelji na verigi blokov in si prizadeva ustvariti neodvisen, decentraliziran, demokratičen in visoko zmogljiv splet, primeren za hitre aplikacije, kot so igre. Trenutno je cena TRX 0,018 USD s tržno kapitalizacijo 1,166,114,042 USD.

2.. Electroneum (ETN)

kovanec electroneum

Electroneum želi ustvariti nov ekosistem za hitra digitalna plačila, ki ga ne morejo uporabljati niti ljudje brez bančnega računa. Ta ekosistem je osredotočen na uporabo mobilnih telefonov in aplikacij. Trenutna cena je 0,0038 USD, tržna kapitalizacija pa 37,459,353 USD. Nakup Electroneuma ni nič težav.

3.. Motnost (OPQ)

Cilj Opacity je ustvariti poceni, decentralizirano in anonimno storitev shranjevanja v oblaku za skupno rabo datotek. Uporabnikom ni treba posredovati nobenih osebnih podatkov za uporabo storitve. Plačilo prostora za shranjevanje poteka prek žetona neprosojnosti.

4.. Zvezdni lumeni (XLM)

zvezdni lumni XLM

Stellar je ustvaril protokol, ki omogoča hitre, poceni mednarodne prenose med kripto žetoni in fiat valutami. Njegov cilj je omogočiti svojim uporabnikom enostavno pošiljanje denarja prek meja. Trenutna cena je 0,067 USD, tržna kapitalizacija pa 1.310.680.883.

Preberite tudi: Najboljša denarnica Stellar Lumens

5.. Ravencoin (RVN)

kupi ravencoin

Ravencoin je eden izmed kovancev, za katere mnogi analitiki menijo, da imajo velik potencial. Zgrajen je na verigi blokov, ki se razcepi iz bitcoinov, in želi učinkovito ustvarjati in prenašati žetone med strankami. Trenutna cena je 0,034 USD, tržna omejitev pa 143,054,768 USD.

6.. Cardano (ADA)

poceni kriptovalute

Cardano želi ustvariti odprtokodno platformo z bolj naprednimi funkcijami kot katera koli druga platforma. Razvoj temelji na znanstveno usmerjeni, strokovno pregledani raziskovalni filozofiji dela. Trenutno ima tržno ceno 0,049 USD in tržno omejitev 1,530,101,948 USD.

7.. Žeton osnovne pozornosti (BAT)

najboljši peni kriptovalut

Ljudje, ki stojijo za osnovnim žariščem pozornosti, ustvarjajo sistem, ki zapolnjuje vrzel med uporabniki, oglaševalci in založniki ter omogoča pošiljanje sredstev brez posrednikov, z nižjimi stroški in z večjo učinkovitostjo. Uporabniki jih lahko poleg nakupa žetonov BAT zaslužijo tudi z vsebino, ki jo ustvarijo, kot so osebni blogi, računi za twitter, kanali na YouTube itd. To dosežejo prek spletnega brskalnika Brave. Obstaja tudi sistem napotitev, s katerim lahko zaslužite več BAT. Če želite preveriti brskalnik, kliknite tukaj prenesti.

Trenutna cena BAT je 0,20 USD s tržno kapitalizacijo 252.797.375 USD

8.. Kovanec KARMA (KARMA)

kovanec za karmo

To je še en žeton s predlogom, s katerim boste lahko zaslužili kovance. KARMA ni samo ime kriptovalute, ampak tudi dAPP in socialnega omrežja, zgrajenega na verigi EOS. Podobno je Instagramu, vendar so objave bolj usmerjene k spodbujanju dobrih dejanj in prizadevanju za družbene spremembe. Ustvarjalci objav lahko tudi zaslužijo žetone KARMA s prejetimi všečki. KARMA je s ceno 0,00016 USD in tržno kapitalizacijo 15,603,817 USD odličen primer nizkocenovne kriptovalute z nizko tržno kapitalizacijo z veliko potenciala. Glede na nizke stroške na žeton jih lahko zberete veliko, kar je še en razlog, da je na mojem seznamu najboljših kriptovalut pod en cent..

Kaj je tržna omejitev in kako jo lahko izračunam??

Preprosto povedano, tržna kapitalizacija je vrednost kovanca na trgu v določenem trenutku. Če ga želite izračunati, število kovancev v obtoku pomnožite s ceno vsakega kovanca.

Recimo, da ste lastnik nasada jabolk in ste nabrali 100 jabolk, ki se prodajo za en dolar na kos. Ker jabolka še vedno na drevesih ne krožijo, jih ne bomo upoštevali. Tržna omejitev za vaša jabolka bi bila 100 dolarjev.

Naredimo zdaj primer iz resničnega sveta. Nadaljujte do Coinmarketcap in poglejmo EOS:

Najboljša kriptovaluta pod peni (3)

Tu lahko vidite, da se trenutno en žeton EOS prodaja za 3,66 USD in da je v obtoku skupaj 1.018.578.881 žetonov EOS. Če pomnožite te številke, ugotovite, da je tržna kapitalizacija EOS trenutno nekaj več kot 3,7 milijarde USD. Coinmarketcap ponuja tudi še eno zanimivo statistiko: svetovna tržna kapitalizacija. To pomeni skupno vrednost vse kripto žetoni v obtoku. V času pisanja tega poročila je svetovna tržna kapitalizacija 268.656.490.134 USD. To pomeni, da EOS predstavlja 1,39% svetovne tržne omejitve. To je tisto, kar je znano kot EOS prevlado.

Zakaj je pomembna tržna meja?

Če poznate tržno mejo kovanca, lahko dobite idejo o tem, kako verjetno je, da se cena kovanca dvigne. V zgornjem primeru predpostavimo, da bi radi kupili nekaj EOS-a in počakali, da njegova cena prinese 100-krat dobiček. Z drugimi besedami, da bi cena žetona dosegla 366 USD. Če bi se, in če računate, bi pomenilo, da bi tržna kapitalizacija EOS znašala nekaj več kot 370 milijard dolarjev. Ampak počakaj! Ta številka je veliko višja od trenutne globalno tržna kapitalizacija. Torej cena EOS-a, čeprav se lahko zviša, trenutno še ni blizu 100-kratnega dobička.

EOS morda ni vaš 100-kratni žeton. Ampak tam so nekaj kovancev, ki bi lahko obstajali. Ključno je, da ne najdete le žetona z nizko ceno, ampak tudi žetona z nizko naklado. Z drugimi besedami, želite najti kriptovaluto z nizko tržno kapitalizacijo.

V zaključku…

Za trgovanje je na voljo veliko drobižnic, analitiki pa se strinjajo, da imajo nekateri med njimi visoko donosni potencial. Vendar se ne strinjajo vsi ki tisti so na robu nebo. Navsezadnje nihče ne more napovedati prihodnosti. Vprašanje, katera je najboljša kriptovaluta pod ceno, je tudi vprašanje, katera je najbolj podcenjena kriptovaluta. Tukaj naveden seznam je začetek. Zdaj pa veste, kako lahko s tržnimi kapicami izberete, v katere kriptos naložbe. Naredite raziskavo, izberite nekaj kovancev in začnite trgovati. Lahko bi bili naslednji kripto milijonar.

Ste že kupili katerega od teh kovancev? Sporočite nam v komentarjih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me