Najboljše izmenjave ethereuma 2021 – najboljše mesto za nakup ethereuma

1. Coinbase 2. Coinmama 3. BitPanda
coinbase coinmama bitpanda
ZAČETI! ZAČETI! ZAČETI!

Vse se je začelo januarja leta 2009, ko so Bitcoin prvič predstavili svetu. Po nekaj razmeroma mirujočih letih so se Bitcoini vrnili, ko so dobesedno podrli vse prejšnje rekorde, da bi dosegli tako velik vrhunec vseh časov, da so investitorji po vsem svetu začeli to opazovati. Kmalu je kriptovaluta povsod širila svoje korenine. Glavni mediji, skupaj z neverjetnim dosegom interneta, so poskrbeli, da so Bitcoini kmalu postali gospodinjsko ime. Toda ali kriptovalute niso le bitkeji? Pravzaprav obstaja.

Razumevanje Blockchaina

Da pa se poglobimo v zapleten svet kriptovalut, moramo najprej razumeti, kaj je veriga blokov. Poenostavljeno povedano, tehnologija veriženja blokov je digitalna baza podatkov ali knjiga, ki beleži ali spremlja vse transakcije na svetu, ki vključujejo kriptovalute. Na ta način se odpravi potreba po centralni organizaciji, vladni ali drugačni, ki lahko aktivno spremlja in ureja vse transakcije s kriptovalutami. Blockchain je tisto, kar daje Bitcoinom eno izmed njegovih bistvenih značilnosti decentralizacije, ki ni osredotočena v rokah določene agencije, vlade ali organizacije. Zdaj je Bitcoin verjetno ena najpomembnejših aplikacij verige blokov, vendar to ne pomeni, da je edina.

Ethereum: uvod

Ethereum je še ena fantastična in prihajajoča aplikacija tehnologije veriženja blokov, ki v zadnjem času dobiva veliko oprijem. V svojem jedru Ethereum deluje tako kot katera koli druga kriptovaluta z žetoni, imenovanimi Ether, ki jih je mogoče kupiti ali prodati podobno kot Bitcoin. Vsaka transakcija, pri kateri se ti žetoni Ether uporabljajo kot valuta, se takoj naloži in zabeleži v verigi blokov, kar odpravi potrebo po bančni organizaciji, ki potrdi takšne transakcije. Na površinskem nivoju, medtem ko si Bitcoini in Ethereum delita očitne podobnosti, zagotovo obstajajo tudi nekatere zelo poudarjene razlike. Medtem ko Bitcoin deluje skoraj izključno kot digitalna valuta, je Ethereum predvsem digitalna platforma za zagon aplikacij z uporabo žetonov Ether, kar pomeni, da je večje število žetonov, ki jih imate, večji bo obseg aplikacij, ki jih lahko izkoristite iz njega . Kako pa se lotite nabave teh žetonov? Ali obstajajo menjalne službe, ki se posebej ukvarjajo z njimi? Ta članek želi odgovoriti na vsa taka vprašanja in še več.

Rudarstvo za eter?

Ko govorimo o zaslužku novih kriptokovancev, veliko ljudi gleda na rudarstvo. Za nepoznavalce je rudarstvo postopek digitalnega izkopavanja novih kovancev z reševanjem zapletenih računskih algoritmov in matematičnih problemov. To se naredi s pomočjo zapletenih strojev, priklopljenih na vaše računalnike, in tisti, ki imajo srečo, da pridejo do rešitve prvi, prejmejo želeno nagrado nekaj kovancev. Zdaj, čeprav ta metoda odlično deluje za Bitcoin, ne drži povsem za žetone Ether, preprosto zaradi dejstva, da je pridobivanje Ethereuma premalo izvedljivo zaradi pretirano visokih stroškov, povezanih z njim..

Toda vprašanje še vedno ostaja; če ne z rudarjenjem, kako in kje lahko potem opravite nakupe v Ethereumu? Tu je seznam najbolj produktivnih, najvarnejših in najučinkovitejših načinov nakupa etra in kako to tudi plačati.

Kupite Ethereum s kreditnimi ali debetnimi karticami

Kreditne ali debetne kartice lahko močno olajšajo in pripravijo naše vsakodnevne transakcije. Odpravljajo potrebo po dejanskem gotovini in s tem zmanjšujejo vso odvečno prtljago, ki jo moramo imeti za varovanje gotovine. Prav tako jih je veliko varneje prenašati kot gotovino, saj tudi če slučajno izgubite kartico, obstaja precej majhna verjetnost, da vam bo nekdo lahko oropal denar, razen če slučajno pozna vaš varnostni PIN ali če krši kateri koli varnostni protokol. . Z minimalno provizijo v višini približno 3,5% je nakup etra s kreditno ali debetno kartico ena najustreznejših in najvarnejših možnosti. Med številnimi možnostmi naštejemo tri najboljše borze Ethereum, ki uporabniku omogočajo nakup z izbiro načina plačila s kreditno kartico.

1. Coinbase

Coinbase-pregledCoinbase je varna spletna platforma, ki uporabniku omogoča, da trguje s kriptovalutami, torej kupuje ali prodaja digitalne kovance in jih celo shranjuje v varne digitalne trezorje. Aktivno deluje v državah, kot so ZDA, Kanada, Evropa, Singapur in Velika Britanija, Coinbase vam omogoča takojšen nakup kovancev Ethereum in zaračuna nominalno provizijo v višini 3,75%. Upoštevati je treba, da Coinbase posluje samo z eterjem in ne z Ethereum Classic. Za dostop do Ethereum Classis morate le kupiti Bitcoin na Coinbase, ki ga nato lahko zamenjate za Ethereum Classic na Binance.

ZAČNITE Z COINBASE

2. CoinMama

coinmamaCoinMama je glavna metoda nakupa in prodaje Ethereuma brez težav, predvsem zato, ker odpravlja potrebo po preverjanju, če je vaša transakcija pod zgornjo mejo 125 USD. Vse, kar morate storiti, je ustvariti račun in se prijaviti, kar vam komaj vzame veliko časa. Ko ste prijavljeni, morate opraviti nakup, ki se bo nato pojavil v vaši denarnici Ethereum v manj kot dvajsetih minutah. Če je s storitvijo nekaj narobe, je to, da zaračunajo previsoko pristojbino. V primerjavi s 3,75% Coinbase vam CoinMama pri vseh transakcijah zaračuna neverjetnih 7% provizije. Navzgor CoinMama podpira debetne kartice iz vseh držav in sprejema plačila od koder koli na svetu. Tudi CoinMama, podobno kot Coinbase, se ukvarja samo z eterjem in ne z Ethereum Classic. Postopek nabave Ethereum Classic dejansko ostaja enak, saj Bitcoin, kupljen na CoinMama, zamenja za Ethereum Classic na Binance.

ZAČNITE Z MAMO NA KOVANCI

3. BitPanda

bitpandaBitPanda se je začela kot storitev, ki se je ukvarjala izključno z bitcoini in njihovimi nakupi. Ko pa je podjetje raslo, so razvijalci iskali nove načine privabljanja kupcev. Eden od teh načinov je bil uvesti nakupe z eterjem. Ta posredniška storitev za digitalne valute ima sedež zunaj Avstrije in omogoča transakcije s kreditnimi karticami za Ether. Provizija je nizka, kot bi morala biti, in transakcije se zgodijo takoj, brez večjega odlašanja. Podobno kot Coinbase in CoinMama, BitPanda ne prodaja Ethereum Classic in ga je treba dobiti pri Binanceu v zameno za Bitcoine, kupljene na BitPandi.

ZAČNITE Z BITPANDO

Kupite Ethereum z uporabo bančnih računov ali nakazil

Drugi način, s katerim se morate seznaniti, je neposredni prenos računov in plačila po računu. Varni in priročni prenosi na račune so odlični, če se odločite, da ne boste imeli nobene denarne kartice ali kartice na sebi. Imajo minimalno provizijo za transakcije in se ponašajo s skorajda univerzalnim dosegom. Skoraj vse večje korporacije ali spletne storitve izmenjave na svetu podpirajo plačila z bančnimi nakazili, zato so odlična alternativa plačilom s karticami.

1. Coinbase

Coinbase-pregledCoinbase lahko uporabimo kot kanal za nakup Ethereuma. S popolno nakupovalno izkušnjo in transakcijsko provizijo že od 1,49% je to še en odličen način za polnjenje rezerv Ethereuma. Edina omejitev, s katero se morate soočiti, je ta, da je trenutno do te funkcije mogoče dostopati le v omejenem številu držav. Samo če prebivate v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji, Singapurju in Evropi, lahko v celoti izkoristite ugodnosti te izmenjave. Razen tega bi morali ameriški uporabniki zaradi zakasnjenega sistemskega odziva bančnega sistema ACH naleteti na malo več težav. Zaradi tega lahko obdelava transakcije traja celo 7 dni. Kanadčani pa uživajo v precej hitrih transakcijah, ki jih je treba dokončati od 1 do 2 dni. Prebivalci Združenega kraljestva in tudi Evrope lahko koristijo enake ugodnosti, če se odločijo, da bodo SEPA uporabili za vloge na računih.

ZAČNITE Z COINBASE

2. Kraken

logotip krakenKraken je storitev kriptovalut s sedežem zunaj Evrope in deluje kot eden vodilnih trgov za Ethereum in Ether. Če ste prebivalec Evrope in ste pripravljeni kupiti žetone Ether, je Kraken vaša najboljša stava v smislu odlične storitve in zaupanja. Poleg tega vam Kraken, za razliko od mnogih drugih portalov, omogoča tudi neposreden nakup Ethereum Classic.

ZAČNITE Z KRAKENOM

3. Dvojčka

logotip dvojčkaGemini je podoben Krakenu v tem smislu, da je lokaliziran tudi v posamezni regiji. Če ste rezident ZDA, zlasti New Yorka, potem lahko uporabljate ugodnosti te storitve kripto izmenjave. Za nakup uporabite depozit ACH. Poleg tega Gemini zdaj služi tudi regijam, kot so Kanada, Japonska, Hongkong, Koreja in nekaj evropskih držav.

ZAČNITE Z DVOJČKI

4. CEX.IO

cex io pregledCEX.io s sedežem iz Združenega kraljestva je menjalna storitev, ki je v celoti osredotočena na digitalne valute in kriptovalute. Zgodi se, da je ena najbolj izkušenih in najstarejših spletnih storitev za izmenjavo kriptovalut in svojim strankam omogoča nakup žetonov Ether prek ACH, če ste v Ameriki, ali prek SEPA, če ste v Evropi..

ZAČNITE S CEX.IO

Uporaba denarnic Ethereum

V idealnem primeru nikoli ni varno shraniti svojih žetonov Ethereum ali Ether na spletni borzi. So nevarno nagnjeni k kibernetskim napadom in vedno obstaja velika verjetnost, da vam hekerji ukradejo kovance. Prav zato vam predlagamo, da e-denarnicam daste priložnost. Te digitalne denarnice, izdelane izključno za Ethereum, so hitre, varne in varne. V njih so nameščeni vsi potrebni požarni zidovi in ​​varnostni protokoli, ki lahko vaše kovance zaščitijo pred morebitnimi kršitvami varnosti.

Nakup Ethereum z Bitcoin

O ogromni priljubljenosti in svetovnem dosegu Bitcoinov je bilo že povedanega dovolj. Skoraj vse borze kriptovalut ali transakcijski portali vam bodo zaradi vedno večje tržne vrednosti in razširjenega norenja med prebivalstvom omogočili nakup Bitcoinov. Največji razlog za to je, da večina danes izmenjanih digitalnih valut uporablja par ETH / BTC, kar pomeni, da lahko kupci kupijo bitkoine na borzi in nato še kupijo kupljene bitkoine za Ethereum Classic. Portala, kot sta Binance in Changelly, strankam posebej omogočata nakup Ethereuma ali Ethereuma Classic z Bitcoini ali celo drugimi kriptovalutami.

1. Binance

binance logotipBinance, ki velja za najbolj priljubljeno in največjo borzo bitcoinov na svetu, dnevno služi milijonom strank. Največji dejavnik, ki deluje za Binance, je enostavnost deponiranja bitcoinov in nato nadaljnja uporaba teh kovancev za nakup Ethereum ali Ethereum Classic.

ZAČNITE Z BINANCE

2. GDAX

gdax-platformaGDAX je zelo priljubljen v ZDA in se ponaša z eno največjih potrošniških baz od vseh spletnih storitev za izmenjavo kriptovalut. Za enostavno pretvorbo Bitcoinov v Ethereum ali Ethereum Classic deluje GDAX kot čar. Za tiste uporabnike, ki so svoje Bitcoin kupili bodisi pri Coinbase bodisi pri samem GDAX, je postopek še enostavnejši, saj jim niti ne bo treba ustvariti novega računa ali se sami registrirati, temveč lahko preprosto začnejo trgovati s svojimi Bitcoini.

ZAČNITE Z GDAX

Kupite Ethereum s Paypalom

Paypal zagotovo ponuja način, kako lahko uporabniki po vsem svetu kupijo Ethereum ali Ethereum Classic. Na žalost metoda ni zelo enostavna. Najprej boste morali nakup Bitcoinov od VirWoX prek Paypala. Ko to storite, lahko uporabite katero koli zgoraj omenjeno menjalniško storitev, kot sta Binance ali Changelly, da zamenjate BTC za Ethereum ali Ether.

Kupite Ethereum z gotovino

Obstaja več aplikacij za Bitcoin, zato je danes verjetno najbolj priljubljena kriptovaluta, ki je na voljo na digitalnem trgu. Ena izmed mnogih aplikacij, ki jih ima, je pošiljanje denarja na mednarodni ravni, ne da bi pri tem nastala večina stroškov prenosa ali dodatnih stroškov. Po drugi strani pa je znano, da kupci Ethereuma na splošno kupujejo samo v špekulativne namene. Tako kot zgoraj opisane metode, morate najprej opraviti nakup Bitcoina z gotovino. Ko je nakup končan, uporabite menjalniško storitev, kot je Binance ali Changelly, če želite zamenjati svoj BTC za Ethereum.

Pogosta vprašanja o nakupu Ethereuma

Povedano in narejeno je, da so transakcije Ethereum postale izjemno priročne in brez težav. Njihova široka razpoložljivost na številnih platformah, kot je opisano zgoraj, skupaj z njihovo raznoliko, a edinstveno blagovno znamko aplikacij, zaradi česar so potencialni kandidat za naslednjo veliko stvar, na katero bi morali biti pozorni po Bitcoinih v areni kriptovalut. Ta članek vas je poskušal usmeriti na najučinkovitejša in najboljša mesta za nakup Ethereuma in kakšne načine plačila uporabiti. Za zaključek skušamo odpraviti nekatere priljubljene napačne predstave, zagotoviti nekaj zelo iskanih odgovorov in uporabne informacije o splošni uporabi, nabavi in ​​shranjevanju žetonov Ethereum in Ether.

Pravi čas za nakup

Podobno kot na drugih trgih je tudi trg Ethereum večinoma nepredvidljiv. Skoraj nemogoče je predvideti optimalen čas za nakup, zato je vsaka transakcija z žetoni Ethereum ali Ether tveganje zase. Na koncu lahko z dvigom cene zaslužite precej denarja takoj po nakupu ali pa izgubite še več denarja, če se cene nenadoma zrušijo. Obstajajo pa nekatere strategije, s katerimi lahko tveganje zmanjšate na najmanjšo možno mero. Ena zelo priljubljena in učinkovita tehnika je povprečevanje stroškov v dolarjih, ki vključuje delitev celotnega nakupa na določen čas in več transakcij, tako da tudi če cena do neke mere niha, izgube, ki jih utrpite, minimizirajo.

Tveganja Pridruženi

Ker je Ethereum razmeroma nova oblika kriptovalut, še posebej, če jo primerjate z bitcoini, je tudi veliko bolj nestanovitna in nepredvidljiva. Za tiste, ki jih zanima nakup Ethereuma, je zelo priporočljivo, da nekoliko preverijo preteklost valute, si ogledajo najnovejše trende in v največji možni meri raziskujejo sposobnost preživetja valute. Če se po vseh teh obsežnih raziskavah še vedno počutite naklonjeni nakupu, si šele potem kupite nekaj žetonov Ether.

Prekomerni nakupovalni časi

Ker so skoraj vse te borze Ethereum še v razvoju in še niso v celoti izkoristile svojega potenciala, so pri obdelavi svojih transakcij še vedno odvisne od tradicionalnih bančnih sistemov. Ta odvisnost pogosto povzroči težave, ker so bančni sistemi običajno precej počasni in zahtevajo daljša obdobja za obdelavo preprostih transakcij. Plačila neposredno z bančnih računov ali s kreditnimi karticami pogosto trajajo celo en teden. Ker se menjalnica ne more ločiti od etra, razen če in dokler niso vsa plačila obračunana in obračunana, se pri transakcijah z Ethereumom pogosto zadrži.

Rudarstvo ali nakup?

Kot je navedeno na začetku članka, je pridobivanje Ethereuma precej zapleten in dolgotrajen postopek. Za pridobitev žetonov Ethereum ali Ether je bolje, da jih preprosto kupite, saj so za povprečnega potrošnika veliko preprostejši in priročnejši. Tudi količina virov, ki se porabi v rudarstvu Ether, daleč presega dejanski izhod, ki ga želite pridobiti.

Najboljši način plačila

Pri nakupu Ethereuma ni enotnega in univerzalnega najboljšega načina plačila. Dejansko je v veliki meri odvisno od vaših želja in vrste ciljev, ki jih imate. Če na primer iščete nizkocenovne transakcije, se boste odločili za plačila z bančnimi računi. Podobno, če je vaša zasebnost najpomembnejša skrb, potem bi morda morali za nakup uporabiti Bitcoin. Nazadnje, za tiste, ki se jim mudi in iščejo hitre transakcije, je pot do plačil s kreditnimi karticami.

Dejanja po nakupu

To je spet odločitev, ki jo lahko najbolje sprejme uporabnik sam glede na to, kaj namerava narediti s svojimi kovanci. Če jih nameravate shraniti, je najboljša možnost, da kovance takoj prestavite v varno strojno denarnico, tako da ostanejo varni in zaklenjeni v trezorju, kjer jih je razmeroma težje ukrasti ali dostopati do njih. tretje osebe. Za majhno število kovancev pa spletna denarnica zagotavlja dovolj varnosti in se bo dobro znašla.

Ethereum ali Ethereum Classic?

Ne da bi se preveč spuščali v podrobnosti vsega, je dovolj, če rečemo, da je blokovna veriga Ethereum pred kratkim doživela nekaj sprememb in se razdelila na dve ločeni veji. Medtem ko je Ethereum večji od obeh, je Ethereum Classic manjši z zgornjo mejo približno 200 milijonov dolarjev..

Podpora za Bitcoin ATM

Pogosto vprašanje, ki se pogosto pojavlja v glavah vlagateljev in kupcev, je, ali bankomati Bitcoin podpirajo dvige in transakcije Ethereuma. Odgovor je ne. Bitcoin bankomati trenutno ne podpirajo transakcij Ethereum. Možni razlog za to je dejstvo, da se žetoni Ether na splošno ne uporabljajo tako široko kot bitkoini in dejansko povpraševanje po eteru ni pri mednarodnih plačilih. Etra ni mogoče uporabiti niti za spletno nakupovanje niti porabo na spletnih mestih za e-poslovanje, zato očitno ni potrebe po nastavitvi podpore Ethereum v Bitcoin bankomatih..

Nakupi gotovine in njihove prednosti

Glavna korist, ki jo boste pridobili pri gotovinskih transakcijah z Ethereumom, je zasebnost. Kadar plačate za kriptovalute, kot sta Ether ali Bitcoin, z gotovino, dobite s tem povezano prednost, da ostanejo anonimni za nakup. V nasprotnem primeru, če vas zasebnost ne skrbi tako zelo, je dejansko priporočljivo, da se odločite za plačila s kreditno kartico ali nakazila na bančni račun. To vam bo omogočilo dostop do hitrejših plačil, nakup v večjih zneskih in celo manjše transakcijske provizije v primerjavi s tem, ko jih boste po nakupu na bankomatih zamenjali za Bitcoin..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me