Napoved cen Electroneum (ETN) za leta 2021, 2022 in 2025

Od svoje ustanovitve je kripto prostor pritegnil pozornost veliko ljudi. Glavni vidik kripto je cena, pri čemer mnogi vlagatelji želijo natančno napovedati cene kriptovalut. Glede na to bo v tem članku pregledan napoved cen Electroneuma tako dolgoročno kot kratkoročno.

Preden preidemo na napoved cen Electroneum, poiščimo nekaj pomembnih podrobnosti o tej hitro rastoči kriptovaluti. Electroneum je priljubljena mobilna kriptovaluta, posebej zasnovana za doseganje manj privilegiranih in nebančnih držav sveta.

Napovedovanje cen Electroneum

Bitcoin in druge večje kriptovalute so v razvitih državah precej znane in lahko dostopne; tega ne moremo trditi pri nerazvitih državah sveta.

Glede na to se Electroneum ukvarja predvsem s tem, da bi to inovativno tehnologijo (blockchain in kriptovalute) prinesel na množico. Državljani najbolj nerazvitih držav sveta imajo malo ali nič dostopa do finančnih storitev.

Electroneum od svojega začetka skuša to spremeniti. Kripto je zelo priljubljen v več afriških in azijskih državah, ki prinašajo finančno svobodo in pomoč manj privilegiranim.

Poleg tega, da se obrne na manj privilegirane, Electroneum načrtuje tudi množično sprejemanje lastnega žetona ETN ter olajša splošno ozaveščenost o celotnem prostoru kriptovalut in blokov.

S tem v mislih je mobilni kripto varno poenostavil procesor z uporabo in pridobivanjem ETN. Uporabnikom pametnih telefonov omogoča hiter in varen sprejem Electroneum (ETN).

Zgodovinska analiza cen

Septembra 2017 ga je začel izvršni direktor Richard Ells, priljubljeni kripto navdušenec z večletnimi izkušnjami v kripto in blockchain prostoru. Pred razvojem Electroneuma je Richard aktivno sodeloval pri izdelavi rudarskih strojev za GPU.

Septembra 2017 je Richard po približno dveh letih načrtovanja lansiral Electroneum’s Initial Coin Offering (ICO). ICO je bil končan prej kot je bilo načrtovano in se je izkazal za izredno uspešnega.

Electroneum’s še vedno drži rekord največje ICO, ki je bila kdaj izvedena v kripto prostoru. Med ICO je več kot 115.000 ljudi kupilo ETN v vrednosti 40 milijonov dolarjev.

Electroneum je pred kratkim predstavil tudi pametni telefon, posebej zasnovan za izvajanje transakcij, povezanih z ETN. Pametni telefon M1 pomaga tudi pri hitrejših mikrotransakcijah, kot je plačevanje aplikacij, prenos denarja, nakup časa, mobilno rudarstvo itd..

Čeprav vlagatelji še niso prejeli donosa od svoje naložbe, številne šole mišljenja še vedno verjamejo v potencial Electroneuma, da v bližnji prihodnosti doživi bikovski tek.

Drug način, kako Electroneum ustvarja valove, je partnerstvo z WONDER Foundation. Fundacija je nevladna organizacija s kripto podporo in se osredotoča na zagotavljanje boljših priložnosti manj privilegiranim ženskam in dekletom.

NVO se osredotoča na zagotavljanje dostopa deklet do izobraževanja, ženske pa prejemajo sredstva za pomoč pri ustanavljanju podjetja in jim tako zagotavljajo sredstva za preživetje.

Electroneum je lansiral tudi platformo Anytask. Samostojna platforma, kjer lahko ljudje brez bank v svetu ponujajo samostojne storitve in dobijo plačilo v ETN. To je precej pomembno, saj večina samostojnih platform zahteva, da imajo svobodnjaki dostop do neke oblike tradicionalne bančne strukture. Na elektronski platformi AnyTask prodajalci ne potrebujejo bančnega računa in jim ni treba plačati nobene prodajne provizije.

ETN Trenutna cena, tržna omejitev in ponudba

Po navedbah CoinMarketCap je ETN v času pisanja tečaja padel za 2,61% in se trgoval pri 0,004887 USD. Tudi kriptovaluta ima trenutno v obtoku 49.787.257 ameriških dolarjev in 10.188.082.768 ETN v obtoku.

elektroneumElectroneum (ETN)

Uvrstitev: 160$ 0,011493Cena (BTC) .000,00000000Marketcap$ 205,01 M Volumen$ 761,64 K24h Sprememba5,41% Skupna oskrba 21,00 B ETN

Prihodnje napovedi cen Electroneuma

Napovedovanje cen v kripto prostoru je ključnega pomena za izbiro prave naložbene možnosti. Vlagateljem pomaga pri sprejemanju premišljenih odločitev v zvezi z nakupom, prodajo ali “holiranjem” določene kriptografije.

Skoraj natančne napovedi cen je mogoče izdelati šele po ustrezni analizi, napovedi cen Electroneum pa se ne razlikujejo. Analizo napovedovanja cen v kripto prostoru lahko razdelimo na tri, in sicer: Tehnična analiza, Temeljna analiza in Sentimentalna analiza.

Kratkoročna napoved cene Electroneum

AfterPriceChange
1 dan 0,004 USD -3,03%
1 teden 0,005 USD -1,20%
1 mesec 0,005 USD -1,20%
1 leto 0,05 USD 4,2%

Dolgoročna napoved Electroneum

AfterPriceChange
1 leto 0,05 USD 4,2%
2 leti 0,1 USD 9,6%
3 leta 1,2 USD 119,6%
5 let 2,4 USD 239,6%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno izobraževalnim namenom, in jih ne bi smeli jemati kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali raziskati, preden vlagajo.

Napoved cene Electroneum za leto 2020.

Zaradi nestanovitnosti kripto prostora natančno napovedovanje cene katere koli kriptovalute ni enostaven podvig. Sem spada tudi Electroneum, ki trenutno sodi med 100 najboljših kriptoslov, ki so danes na voljo na svetu.

Glede na zgornjo tabelo napovedi med drugimi analizami bi morala biti cena 1 ETN ob koncu leta 2020 okoli 0,05 USD..

Napoved cene Electroneum za leto 2022

Z močno bazo uporabnikov in ustvarjenim več primerov uporabe, zlasti za nebančne vlagatelje, vlagatelji upajo, da ETN sega po zvezdicah.

Čeprav doseganje 1 USD od leta 2022 morda ne bo izvedljivo, analitiki pričakujejo, da bo 1 ETN od leta 2022 po ceni 0,1 USD.

Napoved cene Electroneum za leto 2025

Številne šole mislijo, da je Electroneum bolj trajnosten in bo sčasoma zagotovo stalno rasel. To pa zato, ker ustvarja vrednost in želi zagotoviti več primerov uporabe za svoj žeton ETN.

Glede na analizo naj bi bila cena 1 ETN v letu 2025 približno 2,4 USD.

Ali lahko Electroneum doseže ceno 1 USD?

Od revolucionarne ICO leta 2017 Electroneum še ni izpolnil obljub vlagateljem. Že zdaj se postavlja vprašanje, ali je Electroneum dobra naložba?

Čeprav vlagatelji še niso imeli koristi od ICO, vendar verjamejo, da se kovanec pripravlja na enakomeren vzpon. Čeprav se zdi, da je 1 dolar namišljen, saj je cena kripto trenutno 0,004887 dolarja.

Vendar več dejavnikov kaže na možnost, da cena 1 ETN doseže 1 USD.

  • Electroneum se bolj zanima za ustvarjanje vrednosti. To je dolgoročno koristno, saj bo zagotovilo vzdržnost in počasno, a stalno rast cen.
  • Electroneum je zainteresiran za doseganje nebankov (približno 1,7 milijarde po vsem svetu). To je zanesljiv način za olajšanje posvojitve in ustvarjanje močne in velike uporabniške baze.

Torej, če sprašujete, naj vlagam v ETN? Verjamem, da bi morali, zlasti dolgoročno.

Je Electroneum varen?

Varnosti v kripto prostoru ni mogoče preveč poudarjati. Po uspešnem ICO leta 2017 je bilo vdrtih veliko denarnic Electroneum in ukradeni ETN. To je nato privedlo do padca cen ETN in splošnega nezadovoljstva vlagateljev.

Da bi preprečil takšno ponovitev, je kripto uvedel več varnostnih ukrepov. V nedavno objavljeni beli knjigi je Electroneum osvetlil svoj edinstveni algoritem, znan kot PoR (Dokaz o odgovornosti).

Algoritem je prejel priznanja vrhunskih analitikov v industriji, predvsem zaradi svoje vrhunske varnosti. Izvedba algoritma PoR naredi Electroneum enega najvarnejših blokov, ki so danes na voljo.

Kako kupiti Electroneum?

Electroneum (ETN) je dokaj enostavno kupiti. Lahko ga kupite na kateri koli borzi, ki navaja kripto. Več kripto borz trenutno podpira ETN. Vključujejo; KuCoin, HitBTC, Huobi global, TradeOgre, CoinDCX, Liquid, Finexbox, CoinBene, Coindeal, Artis Turba, Sistemkoin, Bitbns, Digitalexchange.id in Cryptomate.

KuCoin je ena najboljših in najlažjih platform za nakup Electroneuma. Najprej bo moral uporabnik nastaviti račun KuCoin. Naslednje je nakazilo sredstev.

To lahko storite z nakupom Bitcoin ali Ethereum na borzah, kot so Coinbase, LocalBitcoins itd..

Ko so sredstva položena, lahko uporabnik nato varno kupi Electroneum na KuCoin. Spodaj je posnetek zaslona postopka nakupa ETN na KuCoin.

Napovedovanje cen Electroneum

Ekipa

Z namenskim izvršnim direktorjem Richardom Ellsom, z dobro zgodovino v kripto in blockchain prostoru, se Electroneum lahko pohvali z eno najboljših ekip v kripto prostoru. Drugi člani ekipe vključujejo; Nick Cook, Barry Last, Chris Norris, Nigel Pooley. Več svetovalcev, med njimi David Bull CBE, nekdanji izvršni direktor Unicefa (Velika Britanija).

Zaključek

Ta članek zajema poglobljene podrobnosti priljubljene kriptovalute Electroneum, vključno z napovedmi cen. Več vrhunskih kripto analitikov, kot je McAfee, verjame, da bo kripto v nekaj letih zagotovo naredil velik odmor.

Če se to zgodi, bo kripto na vrhu uporabniške baze, ki znaša kar 2 milijardi uporabnikov. Vas zanima Electroneum? Če je odgovor pritrdilen, je priporočljivo natančno spremljati pomembne dogodke in razvojne posodobitve na platformi.

Če načrtujemo naložbe v Electroneum, napovedi cen kažejo, da bi morali gledati na dolgoročne naložbe z ETN. Pošljite svoje mnenje o napovedih cen Electroneum. Rad bi slišal od vas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me