Napoved cen EOS za leta 2021, 2022 in 2025

EOS je nedvomno eden najbolj vznemirljivih projektov v zgodovini kripto. Ko so v njihovem celoletnem ICO zbrali več kot 4 milijarde dolarjev (ja, prav ste prebrali … milijarde z „B“), so eden največjih projektov v kripto prostoru. V tem Napovedovanje cen EOS, poglobili se bomo v ekosistem EOS, da se bomo lažje odločili, ali je vreden vašega časa ali ne.

EOS Zgodovinska analiza cen

Bistveni del te napovedi cen kovancev EOS je analiza grafikona cen. Grafikon cen EOS je videti, kot da se vidijo boljši dnevi, vendar mu gre v takšnih okoliščinah tako slabo ali tako dobro kot na preostalem trgu.

Iščemo nižje najnižje vrednosti, preden razmislimo o ponovnem vstopu v EOS. Menimo, da so dolžine preveč razširjene in trg na splošno kaznuje večino ljudi. To pomeni, da bi lahko prišlo do ostrega skoka navzdol in ponovnega okrevanja, ali pa bi lahko videli počasnejši, bolj nadzorovan zlom in mentaliteta medveda se bo uveljavila.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

eosEOS (EOS)

Uvrstitev: 27$ 3,79Cena (BTC) 0,0007500 tržna cena$ 3,61 B Volumen$ 2,79 B24h Sprememba 2,33% Skupna ponudba0,00 EOS

Napovedi napovedi prihodnjih cen EOS Coin (EOS)

Če pogledamo spodnji grafikon EOS, smo opazili, da trgujemo v razponu med 4 in 5. Če trg kaže omejeno šibkost, lahko vse padce do 5 kupimo s postanki pri 6. Če EOS pade pod 6, začnemo panika. Če se cena spusti pod 7, se lahko šteje za mrtvo in morali bi, da jo kiti z palico, da bi videli znake življenja.

Trendi napovedovanja cen EOS

Zdaj, če dobimo nakupe med 5 in 6 in brez panike pri prodaji navzgor, bi načrtovali raztovarjanje nekaterih pozicij na 3. Če ne uspemo kupiti med 5 in 6, bi nato kupite po 4, odvisno od tega, kako se cena zlomi in ponovno testira 3, lahko dodamo svojemu položaju. Načrtujemo ustvarjanje dobička pri 2 in 1.

Na nakupe vedno gledamo na preizkusih verjetne podpore, pri čemer pa ustavimo lov kot območje nakupa. Menimo, da ne bi bilo težko videti scenarija, ko bi cena EOS dosegla najvišjo raven. Ali se bo to zgodilo ali ne, je drugo vprašanje, na katerega ne moremo odgovoriti.

Če razvijete ustrezen načrt trgovanja z več vnosi in izstopnimi položaji, odvisno od tega, kje in kako se giblje trg, se nam zdi EOS lahko zelo donosen, če se izogne ​​6 in 7.

Kratkoročne napovedi

EOS kratkoročna napoved

Dolgoročna napoved

EOS dolgoročno predvidevanje cen

Napoved cen EOS 2020

Pričakujemo, da bo EOS leta 2020 v primerjavi z letom 2019 deloval veliko bolje. To ne bi smelo biti šok, saj mnogi strokovnjaki napovedujejo, da bo celoten trg kriptovalut leta 2020 zaradi prihajajočega dogodka za prepolovitev nagrad za bitkoin, ki se bo zgodil, leta 2020 deloval veliko bolje. nekje maja istega leta.

Nedavni makroekonomski dogodki, kot je Pandemija covida-19 in neomejeno tiskanje denarja Zvezne rezerve Zdi se, da je obudil zanimanje širše javnosti za kriptovalute.

To bi lahko bila le dobra novica za ceno EOS-a in tudi za druge vodilne kriptovalute. Z ekstrapolacijo podatkov iz preteklih let ugotovimo, da bi EOS lahko trgoval med njimi 6–12 USD do konca leta.

Napovedujemo, da se bodo splošna bikova mnenja o kriptovalutah nadaljevala proti koncu leta in zvišala cene številnih digitalnih sredstev, vključno z EOS.

Če bodo slučajno gibanja cen bitcoinov postala parabolična, bo gibanje cen EOS verjetno sledilo isti poti; torej 12–24 USD je povsem mogoče. V obeh primerih vidimo, da je cena EOS višja od ocene iz leta 2019.

Napoved cen EOS 2022

Verjamemo, da se bo splošna usmeritev cen kriptovalut nadaljevala na bikovski poti z občasnimi vzponi in padci..

Tako kot mnoge druge kriptovalute bo tudi EOS še naprej sledil gibanju cen bitcoinov. Predvidevamo, da bi se cena EOS v tem času dotaknila nove najvišje vrednosti, ki je prej znašala Aprila 2008 je znašalo 22,71 USD.

Nova najvišja vrednost vseh časov bi znašala 30-50 USD in se bo nato vrnil na približno 20–25 USD obseg. Pričakujemo, da se bodo cene leta 2022 trgovale postrani s povprečno ceno približno 22 USD.

Naše napovedovanje cen EOS 2022 s temelji na predpostavki, da bo bikovski zagon, ki se je začel po dogodku prepolovitve leta 2020, v polni meri učinkoval med letoma 2021 in 2022. Poleg tega bi EOS dApps izjemno zrasel in bi lahko dosegel ali dosegel množično posvojitev. Platforma socialnih medijev, ki temelji na EOS Glas bo imel vodilno vlogo pri doseganju tega.

Vendar obstaja velika verjetnost, da bi Ethereum izdal svoj nadgrajeni protokol, kar bi posledično zmanjšalo prednost EOS-a glede razširljivosti. To bi lahko negativno vplivalo na gibanje cen in konkurenčnost sistema EOS.

Napoved cen EOS 2025

Do leta 2025 bi bitcoin prejel še eno nagrado za prepolovitev bitcoina. Tako kot prejšnji prepolovljeni dogodki bi moral signalizirati pozitivnejša gibanja cen za celotno kriptovalutno industrijo. Verjamemo, da bo to prineslo nov cikel bolj bikovskih gibanj cen v celotni kripto industriji.

Če je dosegla prejšnja najvišja vrednost (ATH) EOS 50 USD, bomo morda videli novega ATH na 250–500 USD. Medtem ko bi igralci razširljivih blokchain platform že takrat dosegli točko nasičenosti, lahko prednost EOS-a v razširljivih verigah blokov zagotovi njegovo nadaljnje vodstvo na tem področju..

ETH bi v tem času dosegel tudi bolj razširljivo verigo blokov. Izboljšanje razširljivosti pa bi lahko negativno vplivalo na njegovo decentralizacijo zaradi migracije z območja Dokaz o delu soglasni protokol za Proof-of-Stake.

S tem je odstranil svojo glavno prednost in izenačil pogoje med EOS in ETH.

To bi lahko bila priložnost, da EOS postane vodilna blockchain platforma, kar pa lahko povzroči ugodnejše cenovno delovanje sredstva.

Je EOS dobra naložba?

V tej napovedi cen kovancev EOS bi morali govoriti o EOS v primerjavi z Ethereumom, ki postavlja vprašanje: Ali je EOS revni Ethereum? Ali pa je EOS močno podcenjen? EOS in Ethereum opravljata enako nalogo pri izvajanju pametnih pogodb; kako to počnejo, je povsem drugačno, kot smo že pojasnili.

Če primerjamo oba projekta drug ob drugem, vidimo, da se EOS, EOSBTC, v odstotkih pokaže izjemno bolje kot Ethereum, ETHBTC. Bitcoin je bil uporabljen, saj je vrednost dolarja preprosto izpeljana vrednost bitcoina in ima večjo težo in pomen. Medtem ko lahko dolarski grafikon pokaže drugačno sliko, je naša analiza najprej osredotočena na ekosistem kriptovalut.

je EOS dobra naložba?

Odstotne vrednosti kažejo, kako trgi medsebojno delujejo in katera kriptovaluta je pridobila ali izgubila v primerjavi z drugo. EOS je bil večji del svojega življenja boljša naložba.

Če pogledamo spodnji grafikon, je EOS v vijolični barvi in ​​nad Etheriumom. To pomeni, da je sčasoma pridobil večjo vrednost in izgubil manj vrednosti. Zdi se, da se ti trgi ne premikajo skupaj in imajo svojo smer.

Obstaja argument, da bi moral dober, uravnotežen portfelj vsebovati EOS. Dodeljeni odstotek je treba natančno raziskati in posamično potrditi.

Pogled na letno poročilo o trgu aplikacij za dapp.com 2019, vidimo, da je EOS druga vodilna platforma Dapp. Dappov trg raste in bi moral še naprej rasti, ko se Dappov ekosistem razvija. Hkrati ne moremo videti, da bi EOS s tržno kapitalizacijo prehitel Etherium, lahko pa bi videli scenarij, ko bi lahko naložba EOS presegla naložbo Ethereuma.

Napoved cene kovancev EOS

Kako kupiti EOS?

EOS lahko vlagatelji kupijo na veliko načinov. Imamo Centralizirane izmenjave (CEX), decentralizirane borze (DEX), Takojšnje kripto izmenjave, in Izmenjave Peer-2-Peer (P2P).

Mnogi od njih uporabnikom omogočajo nakup kriptovalut, kot je EOS, z uporabo fiat-a prek bančnih kartic in bančnih nakazil. Stroški se razlikujejo; zato kupcem toplo priporočamo, da pred nakupom najprej raziščejo različna mesta trgovanja. Upoštevajte tudi tehnične zahteve posameznih trgov, nekateri morda zahtevajo več tehničnega znanja pri ravnanju z digitalnimi sredstvi.

Iz varnostnih razlogov kupcem svetujemo, da kupujejo na uveljavljenih in zaupanja vrednih trgih. Coinbase in Binance so nekateri največji in najuspešnejši CEX v industriji, ki podpira EOS.

Nasprotno, Newdex in WhaleEx sta dve največji DEX za EOS in kupci ne bi smeli imeti težav pri nakupu na teh dveh vodilnih decentraliziranih borzah. Za takojšnje izmenjave kripto priporočamo Premik oblike in Changelly. Nazadnje, za izmenjavo med enakovrednimi priporočamo KriptoLokalno.

Alternativni način nakupa kovancev EOS

Več informacij o EOS

Kaj je EOS?

The EOS blockchain lahko razumemo kot decentraliziran operacijski sistem in superračunalnik, vse združeno v eno. Pametne pogodbe EOS delujejo po lastniškem modelu, podobno kot operacijski sistem. Če želite voditi pametno pogodbo EOS, morate biti lastnik EOS-a, če imate EOS, ste lastnik dela omrežja in vam ni treba plačati provizije za uporabo dela omrežja, ki je v vašem lasti, tako EOS odpravlja provizije za transakcije.

EOS poskuša rešiti problem skaliranja, s katerim se soočajo vse verige blokov. Njihova platforma lahko podpira decentralizirane aplikacije v industrijskem obsegu.

Ta težava ni značilna samo za blockchain, vsi sistemi za spletno plačevanje, kot je PayPal, in vsa podjetja s kreditnimi karticami, kot je Visa, se soočajo z enakimi izzivi. EOS trdi, da bodo lahko opravili milijone transakcij na sekundo, hkrati pa ne bodo imeli provizij za transakcije.

Načrt EOS-a za to se vrti okoli delegirano dokazilo o vložku DPOS, ki porabi manj električne energije kot rudarstvo, je veliko hitrejši in manj centraliziran.

DPOS vključuje glasovanje, to je lahko čudovito za odstranjevanje slabih akterjev, vendar katastrofalno, saj so netehnični uporabniki za veliko večji od tehničnih uporabnikov in lahko privedejo do kratkoročne pristranskosti namesto dolgoročne vizije.

Ekipa

Podjetje BlockOne, ki stoji za razvojem EOS, ima sedež na Kajmanskih otokih. Brendon Blumer je njen izvršni direktor, Dan Larimer pa glavni tehnološki direktor. Brendon je v blockchainu vključen od leta 2014. Pred tem je sodeloval pri menjavi valut MMORPG in nepremičninah.

Dan pa je ustvarjalec delegiranih dokazil o vlogi in glavni arhitekt Bitshares in Steem.

Čeprav sta dva najbolj prepoznavna obraza organizacije, BlockOne sestavlja ekipa strokovnjakov z dokazanimi izkušnjami na različnih področjih.

EOS ekipa

Vrednostni predlog EOS

Obstaja veliko dobrih stvari, ki jih EOS prinese na mizo, ena izmed njih je razširljivost. To je bila ena največjih težav bolečih točk vodilne verige blokov v industriji kriptovalut.

Bitcoin je sposoben obdelati samo do 7 transakcij na sekundo, medtem Ethereum je nekoliko boljši, saj mnogi viri trdijo, da zmore 25 transakcij na sekundo (TPS). V nasprotju, EOS lahko trenutno obdela približno 4.000 TPS zaradi edinstvenega konsenznega protokola, ki lahko teoretično doseže milijone TPS.

Druga novost podjetja EOS je transakcije brez plačila. To je bila pomembna boleča točka za Bitcoin in Ethereum. Provizije za transakcije na teh dveh vodilnih verigah blokov se eksponentno povečajo, zlasti kadar je njihovo omrežje preobremenjeno.

Bitcoin in Ethereum še nista dosegla množičnega sprejetja, vendar se že trudita prilagoditi uporabnike v svojem omrežju, kar vodi do napihnjenih provizij model razporeda najvišjih provizij.

To je bilo mogoče z edinstvenim modelom dodeljevanja virov, ki dodeljuje vire EOS, uporabljene za transakcije.

Zaradi teh dveh kritičnih lastnosti je blok EOS postal druga največja in prednostna platforma pametnih pogodb v prostoru dApps.

Pomaga tudi, da je mogoče EOS dApps razviti s pomočjo programskih jezikov za splošno uporabo, ki se prevedejo v WebAssembly (WASM), za razliko od Ethereuma, ki mora uporabljati lastniški programski jezik Solidity, prilagodljivost, brezplačne transakcije in vse večje število dApps je EOS postalo najbolj aktivno blockchain v celotnem kripto prostoru glede na spletno mesto za spremljanje blockchain operacij Blokatornost.

Napoved cen EOS: Končna razsodba

Za zaključek toplo priporočamo, da počakate in vidite. Čeprav so trgi trenutno preveč razširjeni na negativno stran, to še ne pomeni, da se trgi ne morejo znižati. Pri trgovanju na promptnih borzah gre za nakup nizkega in prodajo visokega.

To ne pomeni tvegati vsega po enem naročilu, temveč časovno razporediti trg in iskati moč in začetek naraščajočega trenda.

Eden glavnih dejavnikov pri razmisleku o je dejanska uporaba verige blokov in kripto. Dejstvo, da se poskuša zgraditi močan razvojni ekosistem okoli EOS, je zelo spodbudno.

Časovne najnižje vrednosti bodo najverjetneje povzročile hude izgube ali še huje, lažni občutek prevlade na trgu, kar bi lahko povzročilo razstrelitev vašega računa ali nepopravljivo škodo.

Če lahko kratko, poiščite obratno. Z obračanjem grafikona se čudite za novo perspektivo, da vidite, kaj bi počeli v novih pogojih. Na primer, ali je bila vaša bikova ali medvedja pristranskost spremenjena? Potem bi lahko sklenili trgovino ali pa odšli in živeli, da bi trgovali še en dan. Upamo, da je bila napoved cene EOS koristna, pustite komentarje ali vprašanja spodaj!

Vedno uporabljajte strojno denarnico za dolgoročno hrambo in splošno shranjevanje.

Poglej tudi:

  • Napoved cene napajalne knjige
  • FunFair Napovedovanje cen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me