Napoved cen Kyber omrežja (KNC) za leta 2021, 2022 in 2025

Se ukvarjate s kripto? V tem primeru ste verjetno že slišali za žeton Kyber Network Crystal in protokol Kyber Network.

V tem članku o napovedovanju cen Kyber Network bomo analizirali zgodovino cen Kyber Network Crystal (KNC) in izvedeli več o tehničnih vidikih žetona in njegovih primerih uporabe. Ogledali si bomo tudi druge temeljne elemente projekta, kot so načrt, ekipa in primeri uporabe, ki nam bodo pomagali pri napovedovanju cen Kyber Network. Sliši se zanimivo? Nato nadaljujte z branjem, če želite izvedeti, ali si Kyber Network zasluži mesto v vašem portfelju!

napoved cen omrežja kyber

Analiza zgodovinskih cen Kyber Network 

Kyber Network je žetone izdal leta 2017. Izdaja je bila narejena v več korakih. Prvič, nekaj več kot 33% ponudbe žetonov (72.352.094,23 KNC) je bilo avgusta 2017 sproščenih za tako imenovano zasebno prodajo s ceno 0,375 USD. Mesec dni kasneje je bilo širši javnosti na voljo več žetonov z javno prodajo, kjer je po zaslugi Binance 57.568.314 KNC več žetonov postalo mogoče trgovati. Cena žetona je postala nekoliko višja in je znašala približno 0,44 USD.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V trenutku pisanja je cena KNC 1,36 USD pri obsegu trgovanja 103 703 601,67 USD. Trenutno je žeton KNC na 85. mestu po rangu kriptovalut z najvišjo kapitalizacijo. Kapitalizacija žetona Kyber Networks je trenutno 274 500 016,10 USD, kar je videti precej impresivno, kajne?

Žeton KNC je leta 2018 dosegel najvišjo vrednost v višini 6,00 USD leta 2018. Najnižjo vrednost je dosegel leta 2019 in je znašal približno 0,1135 USD..  

kyber-networkKyber Network (KNC)

Uvrstitev: 115$ 2,01Cena (BTC) 0,0004000 Tržna kap$ 411,88 M Volumen$ 78,53 M24h Sprememba 2,32% Skupna dobava 210,26 M KNC

Napovedi napovedi prihodnjih cen Kyber Network (KNC)

Čeprav bi bilo napovedovanje cen Kyber Network lahko precej zapleteno, ker je na splošno težko predvideti cene kriptovalut, je to dejansko povezano z veliko volatilnostjo trga in velikim vplivom trgovcev na ceno sredstev. Vendar je še vedno mogoče napovedovati cene.

Za to lahko strokovnjaki uporabljajo različne matematične formule in algoritme v kombinaciji z informacijami o tehničnih izboljšavah ali samo tehničnimi novicami / informacijami o novih kampanjah.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 1,366 USD -1,76%
1 teden 1,495 USD -1,76%
1 mesec 1,732 USD 9,93%
6 mesecev 1,737 USD 27,38%
1 leto 1,699 USD 27,79%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 1,699 USD 24,95%
2 leti 2,89 USD 112,50%
3 leta 3,78 USD 177,94%
5 let 4,74 USD 248,53%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napovedovanje cen omrežja Kyber 2021


Glede na analizo cen in izračune bi lahko cena 1 KNC (Kyber Network Crystal) do konca leta 2021 dosegla skoraj 1,7 USD. 

Kyber Network Price Napoved 2022

Do konca leta 2022 bi se lahko cena KNC zvišala za približno 112% in dosegla približno 3 USD.

Kyber Network Price Napoved 2025

Čez 4 leta bo cena KNC glede na napovedi cen in gibanje cen KNC postala skoraj 5 USD.

Je Kyber Network dobra naložba?

Pri naložbah vedno upoštevajte, da obstaja nekaj tveganj. Cene kriptovalut so precej spremenljive, kar je dobro, če želite hitro zaslužiti. Vedno pa je bolje, da kupite ali prodate sredstva, ki jih dobro poznate, in lahko predvidete ceno. Kyber Network Crystal je uporabni žeton, ki se uporablja za protokol za posebne potrebe in ni eden najbolj priljubljenih kovancev za pridobivanje dobička.

Kljub temu pa je glede na nekatera prejšnja nihanja cen, ki so se zgodila leta 2018, ko se je cena sredstva v približno enem mesecu (od decembra 2018 do januarja 2018) z 1,07 na 5,34 dolarjev povečala, skoraj Cena žetona KNC lahko res hitro naraste.

Kako kupiti omrežje Kyber (KNC)?

Kyber Network Crystal je precej priljubljen žeton, zato ga lahko najdete na priljubljenih borzah Binance, Coinbase, OKEx, Kraken, Uniswap in drugi. Na seznamu izmenjav, ki podpirajo KNC, lahko preprosto vidite coingecko.

V tem članku lahko izveste več o tem, kako kupiti različne kriptovalute.

Z uporabo tega lahko kupite tudi KNC Pripomoček za izmenjavo Changelly! Omogoča nakup KNC-ja zelo enostavno in brez težav

Več informacij o KNC

Kaj je Kyber Network?

Kyber Network je protokol, ki uporabnikom omogoča decentralizirano izvajanje kripto zamenjav. Protokol je zasnovan na Ethereumu in je odličen način za takojšnjo izmenjavo žetonov ETH in ERC20 brez težav. Kyber Network je bil prvotno zgrajen za Ethereum, vendar ga lahko uporablja kateri koli blockchain, ki temelji na pametnih pogodbah.

Kaj je tako odličnega pri decentralizirani menjavi? No, najprej imajo uporabniki nadzor nad svojo kripto. Prav tako ne obstaja delno izpolnjeno naročilo, kar je povsem običajno pri centraliziranih borzah.

Kyber Protocol ima lasten likvidnostni sklad, ki vsebuje različne kriptovalute, zbrane iz različnih virov, za zagotavljanje likvidnosti. Kyberjev protokol likvidnosti je mogoče vgraditi v katero koli aplikacijo, da omogoči zamenjavo žetonov brez posrednikov.

Trenutno je eden najbolj priljubljenih in najpogosteje uporabljanih decentraliziranih likvidnostnih protokolov na svetu. Kyberjev sistem likvidnosti v celoti živi na verigi blokov, kar različnim aplikacijam blockchain omogoča enostavno integracijo protokola kot del izmenjave žetonov, plačil, upravljanja premoženja itd..

Kyber protokol tudi zagotavlja, da predlaga najboljše stopnje z zbiranjem likvidnosti iz več kot 40 virov likvidnosti. Vse operacije so v verigi, kar pomeni popolnoma pregledno in preverljivo na verigi blokov.

Zdaj, ko veste malo več o protokolu Kyber, je čas, da si predstavite, kaj je KNC (Kyber Network Crystal). Kyberjev izvorni žeton, Kyber Network Crystals (KNC), je poimenovan po kristalih Vojne zvezd, ki se uporabljajo za napajanje luči. Kyber Network Crystal je uporabni žeton, zgrajen na Ethereumu. Žeton KNC je bistveni del ekosistema Kyber Network, saj bi ga lahko razumeli kot povezavo med različnimi deležniki v omrežju..

Upravitelji varnostnih kopij uporabljajo KNC žetone za upravljanje rezerve v omrežju. Za vsako trgovanje omrežje zaračuna majhno provizijo v KNC. Provizije se delno uporabljajo za kritje transakcijskih stroškov in nagrajevanje tretjih oseb, ki omrežju zagotavljajo obseg trgovanja. Po porabi sorazmernega števila KNC za ta dva članka se preostali žetoni spali.

Imetniki KNC lahko v ekosistemu sodelujejo tudi z glasovanjem, kar jim bo prineslo pomembne nagrade v Ethereumu. Poleg tega se žetoni lahko uporabljajo za plačila v aplikacijah Monolith in Crypto.com, za plačila v trgovini Kyber Swag, za trgovanje na različnih platformah DeFi in še več.

Kyber Network Crystal (KNC) je žeton ERC20, ki ga lahko shranite v veliko denarnic, na primer Ledger, Metamask, Trezor, Trust Wallet, Argent in številne druge denarnice, ki podpirajo žetone ERC20.

Razvijalci Kyber Network so uvedli okvir, katerega cilj je poenostaviti oblikovanje tržnice na verigi s poklicnimi ponudniki likvidnosti, ki se imenuje KyberPRO.

Po njihovi izjavi KyberPRO zagotavlja likvidnostni sistem, orodja, dokumentacijo in tehnično podporo za lažji vstop v DeFi za poklicne tržnike. Po mnenju ekipe bi to lahko industriji prineslo tudi vrednost in večjo likvidnost.

Da bi to lahko storili, mora obstajati posebna struktura, ker je knjiga naročil, ki jo tradicionalno uporablja CEX (centralizirane borze) na verigi blokov, neučinkovita in avtomatizirani tržniki (AMM) niso primerni, so prepričani razvijalci.

Pravijo, da je KyberPRO “celovita platforma za strokovnjake, ki vam omogoča enostavno povezavo z omrežjem in izvajanje donosnih tržnih dejavnosti z minimalnim poznavanjem pametnih pogodb.”

Junija so razvijalci Kyber Network izvedli posodobitev za Katalyst, tako da imajo zdaj uporabniki žetona KNC priložnost.

Ekipa

Kyber Network se je začel razvijati leta 2017 in je zgrajen na vrhu verige Ethereum. 

Ekipa Kyber Network je precej impresivna: v njej so Loy Luu, Yaron Welner in Victor Tran. Loy Luu je ustvaril Oyente, prvi odprtokodni analizator varnostnih pogodb s sedežem v Ethereumu, in soustanovil SmartPool, decentraliziran rudarski bazen. Yaron Welner je bil aktiven v programu za iskanje napak Ethereum, Tran pa je tudi vodilni razvijalec za SmartPool. 

Glede na uradno spletno stran projekta ima podjetje trenutno več kot 50 zaposlenih. Večina jih je v Vietnamu ali Singapurju, eden od svetovalcev mreže Kyber pa je Vitalik Buterin.

Zaključek

Ob upoštevanju vseh zgoraj omenjenih informacij si je vsekakor vredno ogledati Kyber Network Crystal in protokol Kyber Network, še posebej, če iščete varen in hiter način za izmenjavo kripto, ste v Dappsu in če ste podpornik Ethereuma . Razvijalci Kyber Network tudi vedno iščejo načine za izboljšanje protokola, izboljšanje uporabnosti in dostopnost širši publiki.

Po mojem mnenju je vizija omrežja ključna pri odobritvi in ​​sprejemanju ekosistemov. Poenostavitev uporabe protokola, znižanje pristojbin itd. Zelo pomaga, veliko je zagovornikov Kyber Network in KNC token.

Če veste nekaj o borzah in kako delujejo, boste zagotovo našli protokol Kyber Network vreden vaše pozornosti zaradi njegovih prednosti. Če pa protokola ne uporabljate ali na primer ne želite uporabiti žetona KNC za glasovanje, zamenjave ali nakup, vas to morda ne zanima toliko. Če iščete samo hiter dobiček, boste morda želeli poiskati bolj špekulativna in nestanovitna sredstva za trgovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector