Napoved cen Polymath (POLY) za leta 2021, 2022 in 2025

Z naraščajočo rastjo ozaveščenosti o šifriranju v kripto industrijo prihaja vse več novincev in veliko jih nima izkušenj, da bi vedeli, katere prave kovance je treba kupiti in zakaj bi jih morali v prvi vrsti kupovati. Napovedovanje cen pomaga novincem, da imajo futurističen pogled na kovanec, v katerega vlagajo, še posebej, če so dolgoročni imetniki.

Za določitev prihodnje cene kovanca so bile uporabljene različne metode, od tehnične / temeljne analize do metod poglobljenega učenja in napovedovanja umetne inteligence. Za novince pa je eden izmed preprostih načinov napovedovanja prihodnje cene kovanca pogled na njegovo zgodovino. Če je kaj kripto trga znano, je znano, da se ponavlja. V tem pregledu napovedi cen Polymath bomo preučili, kako lahko pretekla uspešnost POLY-a pomaga vplivati ​​na njeno prihodnjo ceno. 

napoved cen polimatov

Ena prvih stvari, ki bi jo v tem raziskali Polymath napovednik cen je projekt sam. Kaj je Polymath, za kaj gre projekt in kako njegov primer uporabe vpliva na njegovo ceno? 

Za razliko od drugih kriptovalut je Polymath pri gradnji svojega projekta ubral drugačno pot. Žeton Polymath je zgrajen na verigi Ethereum. Je platforma varnostnih žetonov s strukturiranim regulativnim okvirom. Polymath uporablja standard žetona ST-20 in se osredotoča na AML / KYC in druge regulativne politike, da bi zagotovil skladnost z državo pri izdaji digitalnih vrednostnih papirjev. Medtem ko se verige verig, kot je Ethereum, osredotočajo na izdajo žetonov ICO, je Polymath vse v skladu s skladnostjo.

Ker je bilo leto 2017/2018 leto ICO, se je začelo veliko prevarantskih projektov in ICO je bil ogrožen. Da bi ustvarili ugodnejšo platformo, so predstavili ponudbe varnostnih žetonov (STO) in Polymath se je hitro povzpel na vrh, ker je STO. V tem priročniku za napovedovanje cen Polymath bomo videli, kako lahko struktura žetona Ply v ​​bližnji prihodnosti določi svojo ceno. 

Zgodovinska analiza cen Polymath 

Polymath je svoj žeton predal 24. januarja 2018. Začel je trgovati z vrednostjo 0,789 ameriških dolarjev. Hitro je dosegel najvišjo vrednost 20. februarja 2018, in sicer 1,59 USD, trenutno pa je izgubil -94,2%. Polymath je leta 2017 prodal uporabne in varnostne žetone in zbral več kot 1,2 milijarde dolarjev financiranja. Med uvedbo ICO v začetku leta 2018 je Polymath uspešno zbral 207.330.000 dolarjev, pri čemer je POLY prodal za 0,40 dolarja na žeton. Žeton je bil nekaj dni po prodaji žetonov uvrščen na več borz, zaradi česar je cena žetona skočila v nebo. Od 1. junija 2018 se je cena POLY strmoglavila z 0,746 USD in ostala nizka, do 18. januarja 2021 je dosegla 0,095 USD..

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Glede na čas pisanja je cena POLY je 0,093391 USD s 24-urnim obsegom trgovanja 1 409 039 USD. POLY se trenutno uvršča na 186. mesto na trgu zgornje meje kovancev in v zadnjih 24 urah beleži trend upadanja za 1,40%. POLY ima tržno kapitalizacijo 51.894.753 USD in krožno zalogo 555.670.901 POLY.

Vendar njegova največja ponudba ni znana. Za aktivno trgovanje s POLY jo boste našli na borzah, kot so Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene in VCC Exchange. POLY je imel zadnji najvišji rekord 18. februarja 2018 pri 1,59 USD in je trenutno za -94,2%, medtem ko je bil najnižji rekord 13. marca 2020 pri 0,01100606 USD. 

polymath-networkPolymath Network (POLY)

Uvrstitev: 125$ 0,423035Cena (BTC) .000,00000800Tržna kap$ 341,06 M Volumen$ 20,59 M24h Sprememba 2,35% Skupna ponudba 1.000,00 M POLY

Napovedi napovedi prihodnjih cen Polymath (POLY)

Imeti odlične partnerje lahko pomaga vplivati ​​na ceno žetona. Ko žeton dobi več partnerjev, se njegovi primeri uporabe povečujejo, s tem pa tudi povpraševanje in ponudba ter sčasoma tudi cena. Polymath ima partnerje, kot so t-Zero, BlockEstate in MintHealth. Čeprav napovedi običajno niso varne, je več strokovnjakov napovedalo prihodnjo ceno POLY-a. Ta vodnik za napovedovanje Polymath bo pregledal nekatere napovedi za POLY.  

Strokovnjaki za napovedovanje kriptovalut Walletinvestor napovedujejo, da bo kovanec v naslednjih 5 letih vreden 0,346 USD. Vendar ima Digitalcoinprice drugačen pogled in vidi, da je kovanec leta 2025 dosegel 0,1407 USD. Po drugi strani pa Crypto-rating deli podobna stališča z Walletinvestorjem, ko cena POLY v petih letih doseže 0,3435 USD.. 

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,0943 0,97%
1 teden 0,0964 2,25%
1 mesec 0,1008 0,85%
1 leto 0,1504 31,3%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,1504 31,3%
2 leti 0,2849 47,1%
3 leta 0,1424 -100%
5 let 0,7205 80,2%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno izobraževalnim namenom, in jih ne bi smeli jemati kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napoved cen Polymath 2021

Do konca leta 2021 z uporabo napovedi, algoritmične analize in cenovnega delovanja predvidevamo, da bo en Polymath (POLY) dosegel 0,150542 USD, kar bo izjemnih 31,3-odstotna rast v letu. 

Napoved cen Polymath 2022

Napovedujemo 47,1-odstotno zvišanje cene POLY do konca leta 2022, en Polymath (POLY) pa bi lahko bil vreden približno 0,284954 USD. To bo skoraj 50-odstotna rast cen in upamo, da bo rast višja.

Napoved cen Polymath 2025

Medtem ko pričakujemo trend upadanja POLY-ja v letu 2023, ki bo privedel do -100% izgube cene, bi leto lahko doživelo premik. V prihodnjih letih bo verjetno izpuščenih več varnostnih žetonov, Polymath pa bo morda spet v središču stvari, kar bo privedlo do povišanja cene do leta 2025. En POLY bo verjetno vreden 1,146349 USD. Upajmo, da bo do konca leta potisnil mejo 2 USD. 

Ali je Polymath dobra naložba?

Ker je kripto trg nestanoviten, mnogi vlagatelji skrbijo za žetone, ki ponujajo malo varnosti. Ker je POLY skladen s predpisi SEC, je to varna stava. Ponuja tudi vzvod za zavarovanje varnostnih žetonov. Ker je PolyMath pionir pri ustvarjanju ponudb varnostnih žetonov, odpravlja potrebo po posrednikih pri ustvarjanju varnostnih žetonov. Vendar dolgoročno uspeh žetona določa veliko dejavnikov.

Podjetje se bo v prihodnosti lahko pravilno odločilo, da bo obrnilo ceno žetona ali neumno in vrednost žetona vrglo skozi okno. Če pa vemo, kaj projekt pomeni, lahko vključena ekipa in partnerji ter načrt žetona pomagajo vplivati ​​na naložbeni potencial kovanca. V primeru POLY-a je pošteno reči, da ima vse možnosti dobre naložbe.

Kako kupiti Polymath?

Za dolgoročne imetnike je nujno najti primerno denarnico za shranjevanje svojih kovancev. Na kovancih ni varno dolgoročno hraniti kovanca. Čeprav lahko kratkoročni imetniki ali trgovci za lažji prenos sredstev uporabljajo borze, je vseeno pomembno, da imate denarnico. MyEtherWallet lahko uporabite za shranjevanje POLY, ker gre za žeton ERC20. Žetone POLY si lahko ogledate tudi na MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken in Exodus. Obstajajo tudi možnosti za trde denarnice, kot je Ledger Nano S. 

POLY lahko kupite na naslednjih borzah Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene in VCC Exchange. POLY na Binance lahko kupite po naslednjih korakih. 

KORAK 1: Nastavite račun Binance in dokončajte postopek namestitve, vključno s postopkom preverjanja 2FA zaradi varnosti.

2. KORAK: Denarnico financirajte z nakazilom USD na denarnico z bančnim nakazilom ali s kreditno kartico.

3. KORAK: Pretvorite svoj USD v BTC ali ETH in nato z njim kupite POLY. 

Zgornje korake lahko ponovite tudi za druge borze in kupite, zadržite ali trgujete POLY. Če ste dolgoročni imetnik, lahko svoj POLY prenesete v katero koli denarnico po svoji izbiri. Kratkoročni imetniki lahko trgujejo s POLY na borzah z uporabo cenovnih ukrepov za določanje gibanja cen. 

Če se to zdi preveč dela, lahko vedno hitro zamenjate mesta, kot sta Changelly ali ChangeNOW!

Več informacij o Polymath

Kaj je Polymath?

Polymath je nastal kot posledica ICO krize 2017/2018, ki je povzročila veliko prevarantskih projektov, ki naseljujejo kripto prostor. Polymath meni, da je veriga blokov bolj primerna za vrednostne papirje in zato poenostavlja pravni postopek ustvarjanja in prodaje varnostnih žetonov.

Prav tako je bil ustvarjen nov žetonski standard STO2, ki s svojim pionirjem Polymathom uveljavlja skladnost vlade. Poleg STO2, Polymath vključuje med drugim tudi druge podstandarde za varnostne žetone, kot so ERC1594, ERC1643, ERC1644. Polymath zagotavlja prepotrebne potrebe na finančnem trgu z zagotavljanjem skladnosti s predpisi in identiteto na verigi blokov. 

Polymath Inc. je registriran v državi Barbados in registriran pri ameriški komisiji za varnost in izmenjavo (SEC). Ustanovil jo je Trevor Koverko, ki je tudi direktor Polymath Inc. in soustanovitelj Chris Housser. Polymath je 25. januarja 2018 na SEC vložil obvestilo, s katerim se izvzema iz ponudbe vrednostnih papirjev prek ICO, njegova platforma je edinstveno zasnovana tako, da v svoji verigi blokov shrani štiri sloje in vključuje protokol, aplikacijo, pravno in izmenjavo.

Protokolarna plast predstavlja pametno pogodbo, ki vsebuje vse pogoje, vgrajene v verigo blokov. Varnostni žetoni se ustvarijo na aplikacijski plasti, medtem ko je v pravni plast plast upravljanja omrežja, izmenjevalnik pa deluje kot knjiga bitcoinov. Mreža je torej tesno povezana mreža, ki se osredotoča na varnost vlagateljev, kjer predloge ustvarjajo in uporabljajo pooblaščeni pravniki. Menjalni sloj deluje kot Bitcoinova digitalna knjiga. Poly je platforma ST s polnim skladom in je zasnovana tako, da lahko vsakdo z njo izda varnost. 

Ekipa

Na projektu Polymath deluje skupina predanih strokovnjakov. Med njegovimi soustanovitelji sta Trevor Koverko in Chris Housser, Thomas Borrel ima funkcijo direktorja, Pablo Ruiz je podpredsednik, INŽENIRING, Michael Buchanan (podpredsednik, FINANCE), Adam Dossa (direktor blockchaina), Rachel Kuper (podpredsednik trženja), in Jesse Lancaster (vodja raziskav)

Končna sodba 

Polymath se veseli ustvarjanja trga za programabilne žetone. Ustvariti svet, v katerem bodo podjetja lahko dobivala kapital, vlagatelji pa lahko vlagajo na varen in razumen način. Polymath ima v svojem omrežju, ki temelji na Ethereumu, že nameščenih več kot 200 žetonov in bo kmalu predstavil svoj izdelek Polymesh, ki bo namenjen izključno za regulirana sredstva.

Polymath se osredotoča na ustvarjanje infrastrukture, ki vlagateljem omogoča, da imajo žetone v prepoznavnem, skladnem in varnem ekosistemu blockchain. V tem priročniku za napovedovanje cen Polymath vidimo, da je POLY do konca leta 2025 morda samo pritisnil 2 $. Vendar ima njena ekipa veliko vlog, ki so izpolnili obljubo načrt je zaskrbljen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me