Napoved cene holochain (HOT) za leta 2021, 2022, 2025

Ali bi morali kupiti Holochain? Bi ga morali držati dolgoročno? Če vas zanima izvor Holochaina, način njegovega delovanja in njegova dolgoročna in kratkoročna prihodnost, ste prišli na pravo mesto. Trgovci že dolgo uporabljajo tehnično in algoritemsko analizo za napoved prihodnje cene z določeno mero natančnosti. V tem članku o napovedovanju cen Holochain bomo Holochain ovrednotili s kombinacijo zgodovinskega pregleda in tehnične analize cen.

napoved cene holochain

Holochain ni strogo standardni blockchain v kalupu Bitcoin ali Ethereum; namesto tega uporablja celostno obliko tehnologije porazdeljene knjige. Standardna tehnologija veriženja blokov je globalnega obsega: tukaj vsako vozlišče v omrežju shrani enake podatke, sistem pa se za potrditev podatkov opira na določene soglasne algoritme (dokaz o delu v bitcoinih, dokaz o deležu pri drugih)..

Holochain se izogiba globalističnemu stališču in ne uporablja nobenega algoritma za doseganje konsenza. Pravzaprav trdi, da absolutni globalni konsenz ni niti mogoč niti potreben. Namesto tega je “osredotočen na agenta:” vsakemu vozlišču daje individualizirano vilico, ki jo je nato mogoče potrditi na lokalni ali regionalni ravni (tj. Med povezanimi strankami).

S to radikalno preoblikovanjem bi lahko Holochain rešil najbolj otežujoč problem, ki muči blockchain vse od njegovega nastanka. To je problem obsega. V standardni verigi blokov se podatki razdelijo med nešteto vozlišč sistema, stran od centralne centrale ali celo enega lastnika.

Podatki so tako zaščiteni pred zlonamernostjo ali napako katerega koli posameznega vozlišča. Ker pa veriga blokov izračuna in zabeleži osupljivo število transakcij, ko se količina podatkov eksponentno povečuje, lahko posledična prezasedenost verige znatno zmanjša hitrost obdelave.

napoved cene holochain

Posledica tega so dolge čakalne dobe in več provizij za transakcije za potrjevalce. Predloženih je bilo nekaj iznajdljivih predlogov za povečanje pretovora (število transakcij na sekundo) in s tem zmanjšanje odpadkov. Eno perspektivno podjetje (Loopring) ustvari sekundarno plast verige blokov na vrhu glavne verige, s čimer večino računalniških nalog premakne izven verige in uporablja glavno verigo samo za namene snemanja (kar zahteva manj podatkov).

Drugo podjetje (OMG Network) ponuja nekoliko drugačno rešitev: uporaba sekundarne plasti za obdelavo podatkov v svežnjih transakcij (in ne posamično) ter posredovanje zbranih podatkov glavni verigi. Ethereum se v vsakem primeru poveča – njegova zmogljivost se je povečala za tisočkrat – saj je stik med glavno verigo in otroško verigo čim bolj redek in minimalen.

Holochain meni, da je celotno prizadevanje za povečanje globalne pretočnosti napačno. Bistvo je v tem, da se globalni okvir popolnoma opusti, ne da bi ga povečali ali povečali. Če želite razložiti, zakaj bi moralo biti tako, razmislite o provokativni analogiji med blockchainom in angleškim jezikom. Ali holochain vpraša, ali je shranjen angleški jezik??

Ni univerzalnega slovarja, ki bi shranil celoto angleškega jezika, ko se spreminja od trenutka do trenutka. Noben posameznik ne nosi celotnega jezika v sebi. Namesto tega se jezik oblikuje v neštetih skupnostih po vsem svetu, ki ga uporablja vsak za svoj razlog, pri čemer vsaka spodbuja drugačen vidik. Prav nobenega razloga ni, da bi dosegli splošno soglasje o stanju določenega jezika v določenem trenutku.

Zagotovo je lahko med velikim številom vozlišč shranjena javna knjiga (tako kot obstaja angleščina, ki jo govorijo “vsi”); hkrati pa lahko obstajajo tudi lokalne ali regionalne vilice, ki imajo svoje mehanizme soglasja (tako kot obstaja regionalno narečje ali profesionalni žargon s specializiranimi pravili, ki jih lahko razume le redko); vendar mora biti jasno, da javna veriga ni absolutna knjiga, ki beleži vse lokalne podrobnosti.

Tako razumljen Holochain je neskončno razširljiv in vsestranski, na enak način kot je angleški jezik v nekem smislu. Če si lahko zamislimo ta pluralistični koncept verige blokov, spoznamo, da se sploh ni treba mučiti z več transakcijami na sekundo, prav tako kot se je treba pozanimati o številu e-poštnih sporočil, poslanih prek interneta na sekundo.

Holochain je tako izjemen nov odhod v tehnologiji veriženja blokov. Gre za revolucionarno preoblikovanje tega, kaj blockchain je in bi lahko bilo. Če bo Holochain uspel v svojem poslanstvu, če bo lahko ponudil neskončno razširljivo tehnologijo, ki jo obljublja, bomo dočakali, da bodo običajne aplikacije (pomislimo na družbena omrežja) zgrajene na decentraliziranem omrežju..

Ne gre več samo za menjavo valut. Lastništvo interneta bo sčasoma odvzeto od megakorporacij (npr. Facebook, Twitter), ki ga zdaj nadzorujejo. Podatki o ljudeh bodo obnovljeni njihovim zakonitim lastnikom, ljudem. Ko bo blockchain v prihodnjih letih prodrl globlje v družbo, bo vedno več podjetij sprejelo celostno, pluralistično in celo demokratično vizijo Holochaina.

Holochain (HOT) Zgodovinska analiza cen 

Zgodovino Holochaina so zaznamovala nihajna nihanja cen. Holochain je imel uspešno ICO aprila 2018 z 0,0001 USD na žeton. Cena je maja 2018 skočila na skoraj 0,10 USD na žeton, preden je do konca leta strmoglavila na 0,002 USD. Od takrat ohranja razpon med 0,005 in 0,003 USD.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V času pisanja tega dokumenta je Holochain padel za 3,03% na 0,007 USD. Tržna kapitalizacija je 124 milijonov, obstoji pa 177,62 milijarde HOT žetonov.

holotokenHolo (vroče)

Uvrstitev: 100$ 0,003053Cena (BTC) 0,0000000 Marketcap$ 542,24 M Volumen$ 112,68 M24h Sprememba 3,09% Skupna ponudba177,62 B VROČE

Holochain (HOT) Napovedi napovedi prihodnjih cen

Napovedovanje cen je, kot smo že povedali, negotova naloga in zahteva veliko modrosti. Zanaša se na natančno opazovanje zgodovinskih podatkov in tehnično dovršene projekcije trenutnih trendov na prihodnost. Naslednja napoved je bila narejena prav s takšno kombinacijo.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 0,000731 USD 4,13%
1 teden 0,00075 $ 8,11%
1 mesec 0,00151 USD 115%
1 leto 0,00529 USD 653%

H3: Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,00529 USD 653%
2 leti 0,00788 USD 1038%
3 leta 0,00685 USD 875%
5 let 0,0105 USD 1395%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Holochain Price Napoved 2021

Holochain je vse bolj trpel in njegov razvoj je potekal počasneje, kot je bilo pričakovano. Kljub temu naj bi se skozi vse leto ohranil.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Holochain (HOT) v letu 2021 znašala okoli 0,000731 USD..

Holochain Price Napoved 2022

Trenutne razvojne ovire naj bi se odpravile do tega datuma. Ko vedno več razvijalcev sprejema Holochainovo vizijo, bo doživel trajen vzpon.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Holochain (HOT) leta 2022 znašala približno 0,00529 USD..

Holochain Price Napoved 2025

To bo verjetno prelomna točka za Holochain, saj se pripravlja na globalno posvojitev. Ko bo veriga verig prevzela svet, bo inovativna in zelo razširljiva platforma privabila številne uporabnike in razvijalce. Pričakuje se, da bo Holochain doživel dolgotrajen tek z biki.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Holochain (HOT) v letu 2025 znašala približno 0,00855 USD..

Je Holochain dobra naložba?

Holochain lahko spremeni obraz interneta, kot ga poznamo.

Kot primer: trenutno, ko uporabljamo internet, svoje osebne podatke (vse od naših fotografij do našega zanimanja, kar se odraža v naši izbiri knjig, revij in nakupovalnih navad) posredujemo prek korporacij, kot je Facebook, ki z veseljem izkoriščajo takšni podatki ustvarjajo dobiček na naše stroške.

Holochain bo omogočil ustvarjanje spletnih mest v družabnih omrežjih (med drugimi aplikacijami), v katerih taki posredniki ne nadzorujejo več naših osebnih podatkov, ki se bodo širili v šifrirani obliki skupaj z decentralizirano mrežo. Seveda se bo to izkazalo za zelo priljubljeno med velikim številom ljudi, ki so ogorčeni zaradi neprimernega vedenja podjetij.

Toda ali bo uspelo? Ali je Holochain sposoben uresničiti to ambiciozno vizijo? Zamude pri razvoju so nam razlog za premor. Toliko mesecev po ICO ni videti alfa testne mreže. Na dobri strani se Holochain ponaša z sposobno ekipo (glej spodaj) in strastno skupnostjo razvijalcev. Če obstaja razlog za upanje, je to to.

Kako kupiti holochain

Žeton Holochain je na voljo na borzah Binance, Bitrue, Bilaxy in drugih. Na teh borzah morate odpreti račun, račun zaščititi z dvofaktorsko overitvijo in položiti sredstva, da lahko kupite enakovreden znesek žetona. Ta sredstva morajo biti v drugih kriptovalutah in ne v fiat valuti, kot je USD. Če želite zamenjati fiat valuto za kripto, morate iti na Coinbase, ki ponuja to storitev.

Več informacij o Holochainu

Ekipa

Glavni arhitekt Holochaina je David Brock, ki kot razvijalec umetne inteligence deluje za širok krog strank od leta 1986. Ima veliko izkušenj s p2p aplikacijami, prav tako Eric Harris Braun, izvršni inženir. S projektom je povezanih tudi ducat razvijalcev.

Zaključek

Holochain obljublja, da bo presegel omejitve blockchain tehnologije in jo naredil bolj vsestransko uporabno. Blockchains, kot je Ethereum, se spopadajo s sorazmerno počasnimi in neučinkovitimi časi obdelave podatkov. Prizadevanja za povečanje učinkovitosti je ovirala potreba po vodenju globalne knjige v neštetih vozliščih, ki beležijo in potrjujejo vsako transakcijo v verigi blokov.

Holochain z inovativno potezo odpravlja zahteve globalnega soglasja in omogoča validacije v regionalnih in lokalnih okoljih. Čeprav je veriga bolj prilagodljiva, omogoča tudi ustvarjanje vrste aplikacij (ne le menjalnice valut, temveč tudi družabnih medijev), ki so bile zdaj pod korporacijskim monopolom. To je izjemen razvoj in lahko ustvari povsem novo vrsto interneta. Vprašanje pa je, ali bo uspelo v tej podvigi. Napredek je bil počasen, vendar še ni nobenega razloga, da bi opustili upanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me