Napoved cene PolkaDot (DOT) za leta 2021, 2022 in 2025

Ukrep tržne cene je osnova za tehnično analizo kovanca. Večina kratkoročnih trgovcev s cenovnimi akcijami določa, kdaj vstopiti in izstopiti iz trgovine s pomočjo podpore in upora. Namesto da bi se osredotočili na temeljne dejavnike, ki vplivajo na gibanje cen na trgu, se cenovno delovanje osredotoča na zgodovino cen na trgu.

Ta metoda je tisto, kar večina trgovcev uporablja v signalnih skupinah za napovedovanje cene kovanca. V tem priročniku za napovedovanje cen Polkadota bomo videli, kako bi lahko s pomočjo cenovnih ukrepov določili dolgoročno vrednost DOT. 

Napoved cene Polkadot

Preden se potopimo v napoved cen Polkadota, naredimo otroške korake in najprej preučimo projekt. Ena prvih stvari, s katerimi bi se morali ukvarjati kot dolgoročni imetnik kovanca, je celovitost projekta, saj bi to vplivalo na ceno v prihodnjih letih. 

Polkadot je edinstven blockchain protokol, zgrajen za podporo več verig v enem omrežju. Protokol je izdelan posebej za reševanje trileme blockchain in zagotavlja, da so transakcije decentralizirane in varne, hkrati pa še vedno razširljive in interoperabilne. Polkadot podpira fundacija Web3, razvila pa jo je družba Parity Technologies.

Polkadot sta ustanovila Gavin Wood in Jutta Steiner, nekdanja direktorja Ethereuma. Za izboljšanje razširljivosti Polkadot upravlja dve vrsti verig blokov, relejsko verigo, ki je glavna, in parakain, iz katerega se bodo uporabniki napajali v glavno omrežje. Ta zasnova bo zagotovila varnost omrežja in zagotovila prilagodljivost transakcij. V tem priročniku za napovedovanje cen Polkadot bomo videli, kako nam lahko tržne cene pomagajo določiti ceno DOT v bližnji prihodnosti. 

Zgodovinska analiza cen PolkaDot 

Fundacija Polkadot je oktobra 2017 začel svoj prvi krog ICO in zbral približno 140 milijonov dolarjev. Po prodaji 10.000.000 DOT, polovice svojih delnic, pa je podjetje naletelo na izgubo in moralo izvesti še dva prodajna kroga v letih 2019 in 2020. Ob zagonu je Dot začel svojo cenovno pot pri 6 USD in nato strmoglavil na 2,81 USD. Čeprav je septembra 2020 cena enega DOT-a dosegla 6,11 USD, bi do decembra 2020 padla na samo 4,95 USD..

Do 16. januarja 2021 pa je Dot dosegel nov rekord v vseh časih in dosegel 19,05 USD. Vendar je bil ta novi ATH rezultat redominacije žetonov DOT. Med ICO je bilo uporabnikom, ki so kupili kovanec za 30 dolarjev, ponujenih 100 dolarjev za 6 dolarjev, kar je povprečno ceno za en kovanec 600 dolarjev. Tržna kapitalizacija DOT se je v enem dnevu z ničle povzpela na več kot 5 milijard dolarjev in dosegla celo 10 najboljših kripto lestvic. 

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V času pisanja tečaja je cena DOT-a 17,51 USD, pri 24-urnem obsegu trgovanja pa 3 387 502 065 USD. DOT je trenutno na četrtem mestu tržne kapitalizacije kovancev in v zadnjih 24 urah beleži trend upadanja 3,95%. DOT ima tržno kapitalizacijo 14.499.126.403 USD in krožno ponudbo 902.337.018 DOT.

Vendar njegova največja ponudba ni znana. Če želite aktivno trgovati z XLM, ga boste našli na borzah, kot so Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx in BitZ. DOT je imel zadnji rekord najvišjih vrednosti 16. januarja 2021 pri 19,05 USD in je trenutno za -15,6%, najnižji rekord pa je bil 20. avgusta pri 2,70 496 USD. 

polkadotPolkadot (DOT)

Uvrstitev: 6$ 34,00Cena (BTC) Ƀ0,00067400Marketcap$ 33.10 BVolumen$ 1,11 B24h Sprememba 1,67% Skupna ponudba 1,05 B DOT

Napoved napovedi prihodnjih cen PolkaDot (DOT)

Eden od dejavnikov, ki poleg velikega povpraševanja po njem lahko vplivajo na bivanje kovanca, so lahko tudi dejavnosti ekipe. Ekipa Polkadot je izvedla prerazporeditev kovancev svojim prejšnjim vlagateljem in to je sprožilo konico na trgu. Kaj pa prinaša prihodnost tega žetona? Nekateri strokovnjaki temeljijo na svojih napovedih na različnih dejavnikih, od tehnične analize do napovedi na podlagi umetne inteligence.

Coinpedia verjame, da se bo DOT do polovice leta 2021 še povečal za 25% in nato zaključil leto na 10 USD. Vendar pa leta 2025 Coinpedia napoveduje, da bo DOT dosegel 42 USD, kar je več kot 200% glede na trenutno ceno v času pisanja. Po drugi strani pa analitiki Digitalcoinprice pričakujejo zvišanje za 20 dolarjev v začetku leta 2021, do leta 2022 pa bo cena DOT dosegla 26 dolarjev..

Walletinvestor ima povsem drugačno napoved in v naslednjih letih opaža padec cen DOT za več kot 90%. CoinArbitrageBot je pozitiven pri napovedih, saj vidi, da je DOT leta 2024 dosegel 40 dolarjev. 

Kratkoročna napoved

AfterPriceChange
1 dan 18,57 USD 5,7%
1 teden 16,98 USD -9,36%
1 mesec 17,05 USD 0,41%
6 mesecev 10,17 USD 67,64%
1 leto 19,76 USD 48,53%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
2022 19,76 USD 48,53%
2023 23,25 USD 15%
2024 27,87 USD 16,57%
2025 35,77 USD 22%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno izobraževalnim namenom in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napoved cene PolkaDot 2021

Do konca leta 2021 z uporabo napovedi, algoritmične analize in cenovnega delovanja predvidevamo, da bo en Polkadot (DOT) dosegel 19,76 USD, kar bo v letu doseglo impresivnih 48,53% rasti. 

Napoved cene PolkaDot 2022

Napovedujemo 15-odstotno zvišanje cene DOT do konca leta 2022, en Polkadot (DOT) pa bi lahko bil vreden približno 23,25 USD. To bo 15-odstotno zvišanje cene z več pričakovanji rasti navzgor. 

Napoved cene PolkaDot 2025

Cilj Polkadota je ustvariti omrežje, v katerem bi lahko sodelovalo več blokovnih verig in še vedno ostalo prilagodljivo in varno, do konca leta 2025 pa predvidevamo, da bi lahko cena DOT dosegla 45,62 USD. Morda je leto počasno, vendar bi se končalo s počitkom DOT z 21,59% povečanjem.

Ali je PolkaDot dobra naložba?

Številni dejavniki določajo uspeh kovanca in ti dejavniki segajo od skupine, primerov uporabe do trenutnega stanja na trgu. Vendar pa ni mogoče določiti, kateri kovanec bo dobra naložba. Kljub temu se zdi, da je Polkadot poštena naložba. Od lansiranja je uspel doseči stalno rast in ima veliko potenciala na področju razširljivosti.

Vendar pa morajo dolgoročni imetniki upoštevati tudi, da na vrednost kovanca lahko vpliva tako FUD kot FOMO, zato to upoštevajte pri vložku na kovanec za dolgoročne naložbene namene.. 

Kako kupiti PolkaDot?

Preden razmišlja o nakupu kovanca, mora vlagatelj razvrstiti denarnico, s katero bo kovanec shranjen. Čeprav kratkoročni imetniki ali trgovci običajno držijo svoj kovanec na borzi, da olajšajo prenos, ko pride čas za prodajo. DOT pa lahko shranite v denarnicah, kot so denarnica Cobo, denarnica Guarda, TokenPocket, denarnica Swipe, denarnica Trust, denarnica Lunie, denarnica PolkaWallet in paritetni podpisnik.

Ne pozabite si zapisati zasebnih ključev in varovati gesla. Naslednji korak je pridobitev menjave za nakup DOT. DOT lahko dobite na Binance, BiKi, Huobi Global, OKEx in BitZ.

KORAK 1: Nastavite račun Binance in dokončajte postopek namestitve, vključno s postopkom preverjanja 2FA zaradi varnosti.

2. KORAK: Denarnico financirajte z nakazilom USD na denarnico z bančnim nakazilom ali s kreditno kartico.

3. KORAK: Pretvorite svoj USD v BTC ali ETH in nato z njim kupite DOT. 

Zdaj lahko držite svoj DOT ali ga zamenjate. Za dolgoročne imetnike lahko svoj DOT prenesete v katero koli denarnico po svoji izbiri. Kratkoročni imetniki lahko trgujejo z DOT na borzah z uporabo cenovne akcije za določanje gibanja cene. 

Več informacij o Polkadotu

Kaj je PolkaDot?

Polkadot je večverižni blockchain protokol, ki stranskim verigam omogoča povezavo z javnimi blockchains s poenostavitvijo komunikacije in interoperabilnosti. Polkadot omogoča več stranskim verigam, imenovanim Parachains, da se povežejo z glavnim omrežjem, imenovanim Relay veriga, s čimer zagotavlja, da so transakcije razširljive in varne.

Polkadot so leta 2016 ustanovili Gavin Wood (soustanovitelj Ethereuma), Peter Czaban in Robert Habermeier. Polkadot je razvila družba Parity Technologies, ki sta jo leta 2015 ustanovila Gavin Wood in Jutta Steiner. Prva koda za Polkadot je bila objavljena leta 2017 na GitHubu, leta 2018 pa dva dokaza o zasnovi, medtem ko je bil prvi parakadin Polkadot uporabljen julija 2018 Vendar se je aktivno trgovanje z DOT začelo avgusta 2020.

Da bi zagotovili razširljivost, se transakcije dokončajo v relejski verigi, glavni Polkadotovi verigi blokov. Glede na testiranje leta 2020 lahko Polkadot obdela svojo več kot 1000 transakcij na sekundo z uporabo svoje verige relejev, da loči dodajanje novih transakcij od dejanskega dejanja potrditve teh transakcij..

Po drugi strani Parachains uporabljajo računalniške vire verige relejev, da potrdijo, da so transakcije točne. Za povezavo z drugimi verigami blokov Mostovi omogočajo Polkadotu, da komunicira in izmenjuje žetone z drugimi verigami blokov, kot so Ethereum, EOS, Cosmos in Bitcoin. Iz te napovedi cen Polkadota smo videli, da so dejavnosti podjetja 

Ekipa

Polkadot ima ekipo izkušenih soustanoviteljev in je vodilni projekt švicarske fundacije Web3 Foundation, ki se osredotoča na spodbujanje decentraliziranega in funkcionalnega spleta. Polkadot ima tudi raziskovalce iz Inria Paris in ETH Zürich, partnerje iz Polychain Capital, pa tudi razvijalce iz Parity Technologies, ki v svojem bistvu sodelujejo pri Web3 Foundation.

Polkadot ima tri soustanovitelje, kolega Thiela in dolgoletnega člana skupnosti Rust, Roberta Habermeierja, dr. Gavina Wooda, ki je tudi soustanovitelj in tehnični direktor Ethereuma, ter Petra Czabana, tehnološkega direktorja fundacije Web3. Iz te napovedi cen Polkadota lahko vidimo, kako lahko dejavnosti ekipe vplivajo na ceno žetona.

Končna sodba 

Polkadot je dobro začel s kovancem, ki se je začel trgovati proti koncu leta 2020. Ima velik potencial in čeprav ni žeton ERC-20, se je na tržni kapitalizaciji uvrstil na 4. mesto. Polkadot si trenutno prizadeva za izpolnitev svojih načrtov na svojem načrtu.

Upajmo, da bo dokončanje načrta lahko vplivalo na njegovo ceno v smeri navzgor. PolkaDot že prejema odlične kritike in je bil predstavljen kot eden izmed 10 raznolikih projektov v “Skeniranje evropskega ekosistema tehnologij porazdeljene knjige v družbeno in javno dobro”. Vendar pa v naslednjih letih ta vodnik za napovedovanje cen Polkadot napoveduje rast cene DOT, ki bi verjetno dosegel rekordno vrednost skoraj 45 USD. Upajmo, da Polkadot izboljša izpolnitev obljube o razširljivosti, saj bo to povzročilo nizke provizije in hitrejše transakcije med verigami blokov. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me