Napovedovanje cen Celzija (CEL) za leta 2021, 2023 in 2025

Ste vedeli, da lahko v samo nekaj kliki na spletu posodite denar ali celo zaslužite obresti, najamete kripto posojilo in plačate ali plačate v kripto? Ni vam treba porabiti veliko časa za izposojo denarja v tradicionalni banki, saj platforma za kriptoposojanje zdaj obstaja!

Posojanje kriptovalut je zelo obetavno pri prevzemu posojilnega sektorja, čeprav je razmeroma novo na posojilnem trgu. Prinaša velike valove in vzpenja se po priljubljenosti, saj lahko spremeni finančno industrijo. Kot ena izmed vidnejših centraliziranih platform za posojanje kriptoposnetkov mreža Celsius omogoča uporabnikom, da si izposojajo sredstva blockchain. Hrbtenica sistema je žeton CEL, ki se uporablja za ustvarjanje obresti, najem posojil, pošiljanje medsebojnih plačil in še veliko več.

V tej nalogi vas bomo popeljali skozi napoved napovedi cen Celzija, da ugotovimo, ali se bo v prihodnjih mesecih in letih v to platformo za posojanje kripto posojil še več denarja. Zatorej se držite, saj razkrivamo številne možnosti tega posojanja kriptovalut in zakaj bi morali to kripto razmisliti, ko naslednjič potrebujete posojilo.

napoved cen v Celziju

Zgodovinska analiza cen Celzija (CEL)

Omrežje Celzija že trguje za dve leti (20 mesecev) zdaj. Žeton CEL je bil predstavljen leta 2018 in je z začetno ponudbo kovancev zbral 50 milijonov dolarjev. Vrednost ICO žetona znaša le 0,30 USD, cena ICO pa se je zrušila na skoraj 0,03 USD, tako da je zgodnjim vlagateljem ostalo malo možnosti za donosnost. Vendar pa je bilo pred letom dni po ceni 0,14 USD, tako da je od takrat sestavljena mesečna stopnja rasti 34,44% in sestavljena letna stopnja rasti 33,85%.

Med pandemijo so bile stvari videti boljše, saj je cena v zadnjih šestih mesecih skočila in se giblje med 0,37 USD in 4,97 USD, s 53,57-odstotno mesečno stopnjo rasti spojine in 171,06-odstotno ekstrapolirano letno stopnjo rasti spojine. Kot lahko vidimo, je potrpljenje včasih vrlina!

Cene omrežja Celsius so se gibale med 1,30 USD in 4,97 USD v zadnjih treh mesecih, kar pomeni imela je sestavljeno mesečno stopnjo rasti 56,23% in 210,49% ekstrapolirane letne stopnje rasti spojine. Fascinantno je omeniti, da na podlagi velike rasti vrednosti žetonov CEL v celotnem letu 2020 mehanika sistema deluje.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

Trenutno je cena Celzija 4,54 dolarja, obseg 24-urnega trgovanja pa 14,557,451 dolarja. Njegova cena se je v zadnjih 24 urah znižala za 7,29%. Uvrsti se na 36. mesto v CoinMarketCap s tržno kapitalizacijo v višini 1.084.245.601 USD. Poleg tega ima v obtoku 238.863.520 kovancev CEL in največ 696 milijonov kovancev. Najboljše borze za trgovanje v Celziju so FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin in Uniswap (V2).

žeton stopinje CelzijaCelzijeva mreža (CEL)

Uvrstitev: 51$ 4,80Cena (BTC) 0,00009500 tržna cena$ 1,84 BVolumen$ 6,02 M24h Sprememba 2,88% Skupna dobava 695,66 M CEL

Napovedi napovedi prihodnjih cen v Celzijah (CEL)

Če v tem času iščete virtualne valute z donosnimi donosi, je CEL lahko donosna naložbena možnost za prihodnje mesece in leta! Celzija (CEL) in njegovo potencialno tržno okolje razkrivata, da je ugodno cikel v zadnjih dvanajstih mesecih. To pomeni, da bo obstajal pozitiven trend v prihodnosti in CEL mogoče je pravica za vlaganje denarja.

Kot je navedeno v Wallet Investor, če danes kupite Celzija za 100 dolarjev, boste skupaj dobili 21.958 CEL. Napoved cen za leto 2026 znaša 31,727 USD. Tako se pričakuje dolgoročno povečanje s petletno naložbo, ki prinaša prihodke približno + 596,69%. Vaša trenutna naložba v višini 100 USD bo leta 2026 znašala do 696,69 USD.

Tabela kratkoročnih napovedi Celcija (CEL) 

AfterPriceChange
1 dan 4,87 USD 7,27%
1 teden 5,05 USD 11,23%
1 mesec 6,09 USD 34,14%
6 mesecev 6,93 USD 52,64%
1 leto 9,39 USD 106,83%

Celcija (CEL) Tabela dolgoročnih napovedi 

AfterPriceChange
2022 9,39 USD 106,83%
2023 10,93 USD 140,75%
2024 12,92 USD 184,58%
2025 15,21 USD 235,02%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, namenjenih izključno za izobraževalne namene in ne kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali raziskati, preden vlagajo.

Napoved cene Celzija 2021

Letošnje leto bo za Celzija (CEL) pomembno. Mnogi verjamejo, da se bo po prepolovitvi v naslednjih letih cena Celzija zvišala. Ob trenutnih trendih splošne usmeritve trga kriptovalut ima Celsius Network (CEL) dobre možnosti, da konec leta 2021 doseže ceno do 7,87 USD. Algoritem napoveduje, da je to dvakrat skoraj od trenutne cene Celzija danes.

Cene omrežja Celzija so trenutno medvedje, saj so v zadnjih dneh padle z najnižjih 6,87 USD 4. januarja 2021. V zvezi s tem se morajo trgovci pripraviti na znatna nihanja, ki jih je treba ustrezno obravnavati. Na trgu Celzija je lahko viden strah, ki bo posledično privedel do znatnega padca cen.

Vendar pa se bo na podlagi navdušenja skupnosti CEL nad prihajajočimi posodobitvami to povečalo in dalo ostro konkurenco drugim platformam za kriptoposojanje. Kolikor ekipa še naprej dela na svojih izdelkih in partnerstvih, je za CEL prihodnost videti lepa.

Napoved cene Celzija 2023

CEL med navdušenci nad kriptovalutami vedno bolj pridobiva iz enega izmed tehtnih razlogov: to je obetavna platforma za posojanje kripto valut. Poleg tega je od izvajanja strategije ekipe odvisno nenehno zviševanje cene žetonov, da bi v to kriptovaluto pritegnili številne vlagatelje.

Logično je, da bo napoved cene CEL 2023 odvisna od stopnje sprejetja te valute do takrat. Predloženo soglasje kaže na ravni cene 10,00 USD. Vendar to ne pomeni, da bo to dosledna rast, ker naj bi volatilnost ostala visoka in bi lahko ustvarila več medvedjih ciklov, dokler CEL ne doseže zgoraj omenjene ravni.

Napovedovanje cen Celzija 2025

Do leta 2025 ima Celsius Network z naraščajočo digitalizacijo in ozaveščenostjo o sredstvih kriptovalut veliko potencialov. Napovedovalno modeliranje in razpoloženje vlagateljev, strganih iz različnih virov na spletu, pričakuje približno 20 do 30 ameriških dolarjev, kolikor ekipa še naprej razvija in pridobiva od ciljne publike.

Glede na analizo algoritmov in napovedno modeliranje, čeprav se cene vedno spreminjajo, trenutni dolgoročni trend spodbuja CEL, da se nadaljuje navzgor. Vendar pa boste morali spremljati glasila, družabna omrežja, prihajajoče dogodke in razpoloženje vlagateljev, saj se cel žeton sčasoma spreminja, da določite, kdaj kupiti ali prodati ob pravem času.

 Ali je mreža Celzija dobra naložba?

Decentralizirano financiranje je danes postalo precej priljubljeno in smiselno je pogledati samo omrežje Celzija (CEL), ki izkorišča gibanje za ustvarjanje dohodka iz posojanja kripto. Če se tradicionalnemu bančnemu modelu obrnete na glavo in kupcu usmerite pozornost, ki deluje v vašem najboljšem interesu, je upoštevanje tveganja in koristi ključnega pomena pri odločanju, ali je Celzij dobra naložba ali ne..

Celzij se decentralizira in posameznikom dovoli, da si izposojajo denar od uporabnikov in izterjajo 80% dobička od obrestnih mer. Medtem ko plačujejo zelo spodobne obrestne mere, lahko tudi posojajo fiat in svoje kriptovalute dajo v zavarovanje. Čeprav ima veliko privlačnih robov, ima nekaj svojih slabosti. Ne more biti vse dobro, kajne? Večina sredstev CEL ni shranjenih v hladnih denarnicah. Storitve Celsius Network so skrbniške, kar pomeni, da jim predajate ključe.

Odpira tudi možnost kibernetskega napada na vaše nakupe in lahko pride do izgub. Na žalost ne ponuja neposredno zavarovanja vaših posojil. Vendar se v tem primeru Celsius poskuša izkazati za zaupanja vrednega kot katera koli druga finančna institucija in obljublja, da bo svojo bilanco stanja pokrival izgube strank, čeprav pogoji uporabe ne zagotavljajo izterjave sredstva v primeru vdora.

Trg kriptovalut je izredno nestanoviten in dolgoročno napovedljiv, zato je raziskovanje osnov in napredka Celsiusove mreže bistvena naloga, preden se odločimo, da bomo vložili kakršen koli znesek sredstev, ki ga bomo dolgo imeli mesecev ali let. Žetoni CEL ostajajo poljubni kot bolj uveljavljeni kovanci, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Kljub temu pa bi lahko postali dragocen del katerega koli kripto imetja, še posebej, če vas zanima uporaba platforme Celsius za ustvarjanje zanimanja za vaša kripto imetja. Omeniti je treba, da morajo uporabniki imeti žetone CEL in vložiti v njih, da dobijo najvišje posojilne in obrestne mere.

Po vsem tem vas opozorimo, da sredstva položite v digitalno denarnico tretje osebe. Dokler sistem deluje, imate dostop do svojih kovancev in morate upoštevati tveganje, ki ga to vključuje. In ne pozabite temeljito raziskati, preden se naložite.

Previdno pretehtajte prednosti in slabosti in nikoli ne vložite več denarja, kot si ga lahko privoščite. Na koncu je odvisno od vas in samo od vas odločitev in odgovornost, kako uporabiti Celzija pravilno platformo.

 Kako kupiti žeton Celzija (CEL)?

Celsius Network je vse na enem mestu za vse vaše finančne potrebe, ki temeljijo na blockchainu, kot lahko zdaj člani kupiti kripto neposredno prek aplikacije Celzija. V aplikaciji Celsius lahko kupite naslednje vodilne kriptovalute, vključno z ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM in SGA. Za popoln seznam borz, ki vsebujejo CEL, lahko obiščete tudi CoinMarketCap ali CoinGecko.

Lahko kupite poljubne kovance in jih položite neposredno na svoj račun Celzija, in to celo takoj zaslužiti obresti ali jih uporabite kot zavarovanje, da dobite a posojilo v kriptobanki. Medtem ko CEL dela na dodajanju možnosti bančnega nakazila za nakup kovancev, imajo uporabniki možnost kupiti kripto s kreditno kartico po najnižjih cenah v industriji.

Več informacij o Celziju (CEL)

Celsius Network (CEL) je leta 2017 ustanovil Alex Mashinsky (izvršni direktor) in Daniel Leon (ustanovni predsednik in generalni direktor). Je družba za medsebojno posojanje, ki olajša izposojo in posojanje kriptovalut. Kar pomeni, da posojilojemalcem omogočajo hiter dostop do fiat-sredstev tako, da dajo svoje kripto v zavarovanje in plačujejo minimalne obresti. Po drugi strani pa posojilodajalci ponujajo dobiček od obrestnih mer za kriptovalute, položene na njihovi digitalni denarnici Celsius Network.

Glavna prednost mreže Celsius (CEL) je v tem, da ni minimalnih vlog, kar pomeni, da lahko samodejno začnete zaslužiti obresti z nakazilom, kar želite. Obravnavajo tudi vse svoje stranke; prav tako ne glede na garancije, naj gre za 5 ali 5 000 000 USD. Prav tako ni minimalnih depozitov in provizij za dvig. Ta platforma vam omogoča, da izberete, kako boste prejemali ali plačevali svoje obresti (kripto, ki ste jo položili) ali v žetonih CEL.

Verjetno ste se pogosto srečevali z “ne ključi, ne kovanci” in na tej platformi vaši zasebni ključi denarnice niso vaši. Tako ni nobenega zagotovila, da je vaše premoženje varno pred hekerji in v tem primeru lahko izgubite vsa sredstva. Na srečo imate popoln nadzor nad svojimi sredstvi in ​​kadar koli želite, lahko svoj kripto vedno dvignete, saj Celzij ne zaklene sredstev. Predvsem vaša bančna zgodovina ni povsem ustrezna, saj za to ni treba preveriti kreditne sposobnosti.

Poleg tega mreža Celsius vsebuje več kot 730 milijonov USD premoženja in več kot podporo 101.000 uporabnikov po vsem svetu. Poleg tega je družba plačala 12 milijonov dolarjev obresti. Omogoča tudi skoraj 5,5 milijarde dolarjev posojil (približno 8,2 milijarde dolarjev v današnjih cenah BTC).

Ekipa Celzija (CEL)

Celsius Network ima močno ekipo, ki jo sestavljajo ljudje z edinstvenim ozadjem, ki si močno prizadevajo dati finančno svobodo in razbiti bančni sistem s pomočjo tehnologije veriženja blokov. Cilj platforme CEL je še hitrejše širjenje množičnih posvojitev.

Prvič, Alex Mashinsky (izvršni direktor) je eden od izumiteljev VOIP (Voice over Internet Protocol). Ustanovni član več uspešnih podjetij in preostali del ekipe so bili serijski podjetniki, veterani, ljudje, bančni strokovnjaki, razvijalci podjetij in uspešni pionirji v blockchainu. Torej s temi izkušnjami in znanjem ekipa CEL posveti svoj čas izboljšanju finančnega stanja stotisoč uporabnikov Celzija.

Zaključek

Celsius (CEL) je prva platforma za posojanje, ki je dosegla milijardo dolarjev sredstev v upravljanju, zaradi česar je dosegla velik uspeh na kripto trgu. Dala je svobodo pri posojanju in posojanju z večjo hitrostjo, brez provizij in kreditnih preverjanj. Ne glede na to so se mnogi obotavljali, saj se pojavljajo številni pomisleki glede tega, ali je Celzij skrbniška platforma in njegova nepreglednost. Med vsemi spori mnogi še vedno verjamejo v Celzijevo moč (CEL), ki vlagateljem in trgovcem pomaga pri tej kripto revoluciji, tako da jim omogoča posojanje in izposojo kriptovalut.

Glede na dejstvo, da ima kripto trg veliko volatilnost, lahko cene žetona CEL v prihodnosti nihajo ali se premikajo; vendar pa gibanje za decentralizirano financiranje (DEFI) še vedno v polnem zagonu ekipe Celzija, ki še naprej zagotavlja ustrezne storitve, zaradi katerih bi se CEL kmalu uvrstil med 50 najbolj obsežnih imetnikov tržne omejitve. Zato Celsius ostaja zanesljiva posojilna platforma in dokler se zavedate tveganj, ki jih prinaša uporaba CEL, ne vidimo razloga, da svoje kripto ne uporabimo v največjo možno korist.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me