Napovedovanje cen IOST (IOST) za leta 2021, 2023 in 2025.

Če ste nedavno spoznali to malenkost, imenovano “decentralizacija”, ste morda že slišali za ime “IOST”, ki ji je pritrjeno. IOST je med najbolj vročimi verigami blokov s kriptovaluto, ki pomaga pri oskrbi decentraliziranega ekosistema internetnih storitev, zgrajenega na resnično decentraliziranem upravljanju, visoki hitrosti prenosa in veliki razširljivosti..

Glede na to, koliko potenciala za rast in množično sprejemanje storitev, kot je DeFi, in širše uporabe dApps za oskrbo vaših dnevnih potreb, naša napoved cen IOST napoveduje obetavno prihodnost.

Decentralizacija vseh stvari se je začela in že hitro raste v vse vidike našega življenja; s finančnimi storitvami, socialnimi mediji, blogiranjem, igranjem iger, tržnicami in celo igrami na srečo.

Ko pa začnemo opazovati, da se te vedno bolj povečujejo, skupaj z vse večjo uporabniško bazo, smo se usmerili proti starodavnemu sovražniku verig blokov; hitrost transakcij, visoke pristojbine za plin in razširljivost. IOST-jeva veriga blokov rešuje vse to in še več, zato preberite našo napoved cen IOST, da ugotovite, zakaj smo v ta mladi projekt vložili tako dobra upanja.

Napovedovanje cen IOST

Zgodovinska analiza cen IOST.

IOST-jevi domača kriptovaluta je žeton IOST, okrajšava od “Internet-of-Services Token”. IOST je 3. januarja 2018 organiziral zasebno prodajo, v kateri so sodelovali le veliki institucionalni vlagatelji. Tistim vlagateljem je prodal 40% celotne ponudbe, zbral je eter (ETH) v vrednosti 35 milijonov dolarjev, da bi še naprej financiral razvoj bloka IOST.

Po zgodovinskih podatkih o trgovanju Messari in CoinMarketCap je začelo javno trgovanje okoli sredine januarja 2018. Skoraj takoj je doseglo najvišjo vrednost 0,136500 ameriških dolarjev 24. januarja 2018. Kasneje se je marca 2018 ponovno popravil, preden se je dvignil navzgor maja 2018. Od tega drugega vrhunca maja pa IOST večinoma trguje z omejenim dosegom, preden se je 13. marca 2020 spustil na najnižjo raven 0,001562 USD.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi.

Po navedbah Messarijev indeks volatilnosti merjenje kriptovalut je IOST glede na svojo velikost in tržno kapitalizacijo razmeroma bolj nestanoviten kot drugi žetoni. Kot tak bi morali biti previdni pri vstopu na ta trg. V času pisanja (19. januarja 2021) je IOST ocenjen na 0,019434 USD, kar je 6-odstotna izguba pri 24-urnem trgovanju. Za primerjavo bi to pomenilo, da bi IOST padel za 85,76% z najvišjih vrednosti v vseh časovnih obdobjih in 1.144,17% z najnižjih najnižjih časov..

Podatki CoinMarketCap kažejo, da bi pri ROI izgubili 17,36% izgube, če bi sodelovali pri zasebni prodaji žetonov podjetja IOST. IOST ima omejeno skupno ponudbo 22.306.434.689 IOST, krožna dobava pa 16.374.175.762 IOST. S tržno kapitalizacijo 318.222.387 USD je IOST 76. največja kriptovaluta na trgu. Zanimivo je, da Messarijeve metrike kažejo, da se 31.30% njegovih žetonov v obtoku (3.760.798.379,00 IOST) založeni, s povprečnim letnim donosom vložkov 12,65%.

iostokenIOST (IOST)

Uvrstitev: 80$ 0,044843Cena (BTC) 0,00,00100 Marketcap$ 830,09 M Volumen$ 243,75 M24h Sprememba 0,66% Skupna oskrba 22,40 B IOST

IOST (IOST) Napovedi napovedi prihodnjih cen.

Ponudbe IOST-a vsestranske in razvijalcem prijazne blockchain kot storitev (BaaS) platforma neverjetno enostavno graditi prihodnost decentraliziranega in močnega ekosistema internetnih storitev. Ogledate si lahko spletna mesta, kot so DappRadar ali DappReview najti celoten ekosistem IOST.

Njegova veriga blokov lahko ustvarja novodobne decentralizirane aplikacije in platforme, skupaj z zmogljivimi pametnimi pogodbami, z visoko prepustnostjo in zelo prilagodljivo arhitekturo, ki bi lahko podpirala množično sprejemanje in visoko rast brez obremenjujočih provizij. Kot takšna je naša napoved cen IOST precej perspektivna glede svojih možnosti.

Kratkoročne napovedi.

AfterPriceChange
1 dan 0,020 USD 5,9%
1 teden 0,028 USD 44,59%
1 mesec 0,019 USD -1,72%
6 mesecev 0,022 USD 16,81%
1 leto 0,026 USD 37,9%

Dolgoročna napoved.

AfterPriceChange
2022 0,026 USD 37,9%
2023 0,031 USD 63,63%
2024 0,036 USD 87,82%
2025 0,041 USD 115,09%

Napovedovanje cen IOST 2021.

IOST že v začetku leta 2021 trdno trguje, kljub nazadovanju pri 24-urnem trgovanju. Kot taki algoritemski modeli, ki smo jih združili, napovedujejo, da bo v letu 2021 več dobičkov, skupaj z nekaj zdravega umika na tej poti.

Zadnja novica, ki je izšla iz IOST-a v času pisanja te objave, je njena napoved, da je med prvimi serijami javnih verig blokov, ki bodo podpirali stabilni kovanec, vezan na dolar HUSD. Če bi še naprej opazili porast stabilnih kovancev, kot smo jih imeli pri Tetherju, bi to lahko IOST katapultiralo še bolj.

Napovedovanje cen IOST 2023.

Ena glavnih neznank pri določanju prihodnosti IOST je DeFi. V letih 2020 in 2021 je prišlo do eksplozivnega dotoka novega denarja in uporabnikov v decentralizirane finančne platforme in storitve, pričakujemo pa, da se bo v naslednjih nekaj letih to hitro povečalo. Glavno vprašanje, ki muči množične potrošniške platforme, je ozko grlo počasnega, nestanovitnega in omejevalnega omrežja.

Obljuba IOST-a, da bo rešil vse to, bi bila skušnjava za platforme DeFi. Nadaljni zagon v tem sektorju bo ključnega pomena za utrjevanje temeljev IOST v prihodnosti finančnega sistema in demokratiziranega gospodarstva.

Napovedovanje cen IOST 2025.

Decentralizacija bi bila do leta 2025 širše sprejeta in IOST ima potencial, da je med glavnimi verigami blokov, ki poganja to preobrazbo za vse naše civilizirane potrebe, kot je dostop do bančništva ali celo napajanje naših virov v družabnih medijih.

Med dokončanjem drugih prihodnjih posodobitev časovnega načrta, kot je združljivost več verig z omrežji, ki niso IOST, in nadaljnjo podporo raznoliki skupini decentraliziranih aplikacij, kot so igre, se bo domača kriptovaluta IOST do leta 2025 verjetno presegla svoje najvišje vrednosti.

Je IOST dobra naložba?

Naše napovedovanje cen IOST je pokazalo, da je to odlična priložnost za naložbe, ne glede na to, ali nameravate uporabljati njeno izvorno kriptovaluto za transakcije in izmenjavo na številnih decentraliziranih platformah, ki jih poganja IOST in njegova platforma blockchain-as-a-a-service (BaaS) ali ohranjanje to za dolgoročni HODL.

Kljub temu boste previdni, če boste previdni pri vstopu na dokaj mlad trg, kot je IOST, saj smo pozno videli prefinjeno trgovanje. IOST že ima dolg seznam dosežkov in ciljev za pripravo tehnologije veriženja blokov za široko splošno uveljavitev, ne da bi njene sočasne pomanjkljivosti izničile to izkušnjo.

V primerjavi s konkurenčnimi verigami blokov, kot so Ethereum, NEO, EOS ali Cardano, je IOST predstavil svojo prvotno glavno mrežo z možnostjo obdelave 7.000–8.000 transakcij na sekundo (TPS). Teoretično je IOST-jevo omrežje brez dovoljenj enostavno prilagoditi tako, da obdela do 100.000 TPS, z blokovnim časom le 0,5 sekunde, ki bi ga lahko še izboljšali po cesti in ne da bi pri udeležencih v omrežju nastale nestanovitnosti visokih pristojbin za plin..

Ker omrežje ponuja gradnik prihodnosti, kjer se množično ustvarjajo decentralizirani ekosistemi, IOST zagotovo dobro obljublja.

Želijo si tudi bolj proaktivnega pristopa pri gradnji te prihodnosti. IOST je razvijalcem prijazen, saj nudi hiter in zmogljiv virtualni stroj za pomoč v razvojnem procesu. Imajo tudi pripravljene komplete SDK za enostavno ustvarjanje aplikacij dApps, ki jih poganja IOST, s priročnostjo uporabe običajnih kodnih jezikov.

IOST je sprožil dve pobudi za boljše pospeševanje te rasti. Theseus je posebna interna raziskovalna in razvojna skupina za dApp, Bluehill pa je pospeševalnik, vreden 50 milijonov dolarjev, ki razvijalcem pomaga ustvariti več na platformi.

Kako kupiti IOST?

Ker je Binance največja globalna borza kriptovalut po vsem svetu, je Binance seveda dober kraj za nakup vseh vrst žetonov. Kot tak lahko tukaj zlahka najdemo IOST, pa tudi druge tržnice, kot so OKEx, Upbit, Huobi, Bithumb, MXC, KuCoin, Bittrex in še veliko več. Vedno lahko uporabite spletna mesta, kot so CoinMarketCap, ali CoinGecko najti bolj izčrpen seznam vseh borz, ki ponujajo seznanjanja za IOST.

Več informacij o IOST.

IOST je izvorna kriptovaluta istoimenske verige blokov IOST. Uporablja se lahko na različne načine znotraj decentraliziranega ekosistema, na primer za plačila blaga in storitev, ki se izmenjujejo na trgu, ki ga poganja IOST, plačevanje pristojbin ali zaslužek provizij za izvajanje pametnih pogodb, obdelavo transakcij ali uporabo skupnih virov kot so prostor za shranjevanje, plačila kot nagrada za prispevanje računskih virov za zaščito omrežja IOST ali zamenjava za druge žetone, ki jih poganja IOST.

IOST-ova blokovna veriga je medtem hitra decentralizirana mreža s cilji, da postane temelj novega digitalnega gospodarstva, zgrajenega na decentraliziranih platformah in storitvah. V času pisanja v glavnem omrežju gosti 401747 računov, ki imajo več kot 552 milijonov transakcij z več kot 930 pametnimi pogodbami in 474 vozlišči..

Deluje na inovativnem, prodornem bizantinskem soglasnem algoritmu Proof-of-Believability (PoB) za upravljanje verige blokov IOST. Temelji na postopku decentraliziranega glasovanja in oblikovanju odborov s pomočjo posebej zasnovanega točkovnega sistema, imenovanega „Servi“, za odločanje in rotacijo članov upravnega odbora..

Število blokov, ki jih izdela vsak član, je sorazmerno s številom prejetih glasov, kar zagotavlja, da proizvodnja blokov ostane resnično decentralizirana, vendar s prednostmi omrežij dPoS, ki omogočajo veliko razširljivost in hitrost pretoka..

Druge novosti vključujejo mehanizem “Micro State Block”, ki zmanjšuje stroške shranjevanja za validacije vozlišč, mehanizem “Učinkovito porazdeljeno ostrenje” (EDS), ki omogoča, da so drobci dovolj veliki za izvajanje več transakcij s hitrostjo, hkrati pa je močno odporen proti pristranskosti, “TransEpoch” ki zagotavlja validacijske naloge za delce med prehodom epohe, hkrati pa ohranja operativnost omrežja in ‘Atomix’ kot dvostopenjski protokol med delci, ki zagotavlja atomskost transakcije.

Zaključek.

Kot je razvidno iz naše napovedi cen IOST, je IOST dober projekt, ki ga je treba preučiti, če ga želite dodati na svoj naložbeni kup, z dobro organsko rastjo navzgor. IOST-ovo omrežje blockchain brez dovoljenj prinaša ne le visoke hitrosti transakcij, visoko razširljivost in nizke provizije, temveč zagotavlja nespremenljivost podatkov, zgrajeno na robustnem decentraliziranem omrežju.

Prav tako si prizadeva za nadaljnjo širitev svoje uporabe s proaktivnimi ukrepi, ki bodo razvijalcem pomagali ustvariti širši ekosistem platform, ki bodo delovale na IOST-u, in napredovati v zrelo, a še neraziskano ozemlje Internet-of-Services, potencialno naslednja velika stvar po IoT.

Njegova glavna grožnja je povečana konkurenca drugih, bolj uveljavljenih in priljubljenih verig blokov, kot so Ethereum, EOS, NEO ali Cardano. Z vsakim blockchainom, ki se loteva istega vprašanja prepustnosti, razširljivosti in stabilnosti omrežja, bi to lahko povečalo pritisk na IOST.

Vendar je algoritem PoB edinstven USP znotraj prostora verige blokov, s strukturo upravljanja, ki je popolnoma pregledna in decentralizirana. Že to zadostuje, da IOST ločimo od množice, kar bo zagotovo povzročilo platforme DeFi in razvijalci dAPP dvakrat premislijo, preden izberejo, na kateri platformi bodo gradili svojo prihodnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me