Napovedovanje cen QTUM za leta 2021, 2022 in 2025

Vsak kripto trgovec, ne glede na to, ali je novinec ali veteran, vedno išče naslednji žeton, v katerega lahko vlaga. Izbira enega ali peščice žetonov izmed sto tisoč jih je lahko zastrašujoča. Nekatere kriptovalute verjetno ne bodo nikoli vzletele.

Toda ljudje so nekoč rekli, da o Bitcoin. Prav tako je zelo verjetno, da bo eden od mnogih peni kriptosov sčasoma videl, da se njihova vrednost dvigne do rekordnih vrednosti.

QTUM (izgovarja se »kvant«) je eden tistih žetonov, ki mu zadnje čase namenjajo veliko pozornosti, in morda se sprašujete, ali je to dobra naložbena možnost.

Preberite o napovedi cen QTUM za leto 2020, 2022 & 2025. Morda vam bo morda pomagalo pri odločitvi, ali se splača kupiti.

QTUM Napovedovanje cen

Zgodovinska analiza cen QTUM

QTUM je kriptovaluta, ki poganja verigo blokov Qtum. Qtum je vznemirljiv koncept, saj gre za blockchain, ki podpira pametne pogodbe, kot sta Ethereum ali EOS, ustvarjen z idejo, da združi najboljše lastnosti dveh največjih imen v kripto svetu: Bitcoin in Ethereum.

Začetna ponudba kovancev (ICO) QTUM-a je bila izvedena marca 2017 in je zbrala nekaj več kot 15,6 milijona SD. Po podatkih cmc.io je bila cena QTUM-a med ICO 0,31 USD, najvišja vrednost je bila 6. januarja 2018 (najvišja vrednost 100,22 USD), najnižja vrednost pa je bila približno 0,77 USD, približno 13. marca , 2020. Približno dva meseca pred pisanjem tega članka.

Trenutna cena, tržna omejitev in podrobnosti o dobavi

Na dan pisanja tega članka je v obtoku 96.686.828 žetonov QTUM (89,7% od največ 107.822.406 žetonov). Cena 1 QTUM danes, 11. maja 2020, je 1,41 USD, s 24-urnim obsegom trgovanja nekaj manj kot 425,5 milijona USD in tržno kapitalizacijo nekaj več kot 136,5 milijona USD.

qtumQtum (QTUM)

Uvrstitev: 93$ 6,14Cena (BTC) Ƀ0,00012200Tržišče$ 633,94 M Volumen$ 552,53 M24h Sprememba3,3% Skupna ponudba 107,82 M QTUM

QTUM Napovedovanje cen

Nihče ne more natančno napovedati prihodnosti in ker je treba moji kristalni krogli zamenjati matično ploščo, ne morem niti napovedati, koliko bo QTUM vreden jutri, kaj šele čez pet let.

Toda strokovnjaki za trgovanje in matematiko so razvili algoritme za napovedovanje cen in jih uporabili pri skoraj vseh žetonih.

Ti algoritmi so bili uporabljeni tudi na trgu kriptovalut kot celote. Oglejmo si nekaj napovedi cen QTUM, tako kratkoročne kot dolgoročne.

Kratkoročne napovedi

AfterPriceChange
1 dan 1,25 USD -11,35%
1 teden 1,48 USD +4,96%
1 mesec 1,74 USD +23,4%
6 mesecev 1,28 USD -9,31%
1 leto 1,07 USD -24,25%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 1,07 USD -24,25%
2 leti 1,17 USD -16,68%
3 leta 2,13 USD +51,15%
4 leta 3,35 USD +137,86%
5 let 3,69 USD +161,65%

Napovedovanje cen QTUM za leto 2020

Trg kriptovalut je imel leta 2019 težko leto, vendar kaže znake izboljšanja v začetku leta 2020 kljub globalni pandemiji COVID-19.

Zlasti QTUM je pritegnil pozornost številnih trgovcev, ker ga lanski trend upadanja ni preveč prizadel.

Kljub temu zanimanju algoritmi za napovedovanje cen kažejo trend upadanja QTUM v letu 2020 in pričakujejo, da bo konec leta znašal 1,07 USD.

To bi pomenilo približno 24-odstotno zmanjšanje. Tako QTUM kratkoročno ni videti dobra možnost.

Napovedovanje cen QTUM za leto 2022

Algoritmi ocenjujejo, da se bo QTUM do konca leta 2022 rahlo okreval na približno 1,17 USD. To bi bilo še vedno približno 17% nižje od trenutne cene. Vendar napovedi cen začnejo izgledati bolje po letu 2022.

Napovedovanje cen QTUM za leto 2025

Glede na algoritem za napovedovanje cen se bo QTUM povišal od leta 2023 do konca leta 2025 pri 3,69 USD / QTUM, kar je 161% več kot trenutna cena.

Je QTUM dobra naložba?

Uspeh QTUM-a je zelo odvisen od tega, kako uspešen je veriga blokov Qtum. Združevanje najboljših lastnosti Bitcoinov in Ethereuma se sliši kot odličen koncept, vendar mnogi uporabniki to vidijo le kot drugo platformo pametnih pogodb, na kateri je mogoče graditi dApps, in nič več.

Blockchain je že v spletu in na njem deluje peščica aplikacij dApps, vendar se sooča z močno konkurenco drugih verig blokov, kot so Ethereum, EOS, NEO in drugi, ki gostijo tudi nekaj odličnih, bolj znanih dApps.

Kratkoročno to ni enostaven scenarij, zato se pričakuje, da bo cena QTUM-a v naslednjih nekaj letih trpela, zato ni videti kot dobra kratkoročna naložba. Vendar je dolgoročna slika QTUM-a videti veliko boljša.

Kako kupiti QTUM?

Če vas zanima nekaj žetonov QTUM, morate najprej ugotoviti, kje jih lahko kupite. Strani, kot sta cmc.io in coincodex.com, vam lahko povedo, katere borze navajajo QTUM in kateri trgovalni pari so na voljo.

Hitro skeniranje nam pove dve ključni stvari: najprej večina borz ponuja samo trgovalne pare Crypto / QTUM. Trgovanje s QTUM / USD je na voljo samo na Binance.us, Kraken in, B Liquid. Drugič, največja borza v obsegu trgovanja QTUM je Binance (ne gre zamenjati z Binance.us), kjer lahko QTUM kupite z USD Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance USD (BUSD) ali Binance žetoni (BNB).

QTUM Napovedovanje cen

Recimo, da želite na Binanceu kupiti QTUM z BTC. Najprej se prijavite v svoj račun Binance in če je vaš BTC v osebni denarnici (kot bi moralo biti), potem morate Bitcoin prenesti iz osebne denarnice v denarnico Binance..

Ko so vaši žetoni tam, na zgornjem traku kliknite »Markets«.

Na tej strani kliknite zavihek BTC Markets in v iskalno polje na desni vnesite QTUM. Videti bi morali trgovalni par QTUM / BTC. Kliknite nanjo.

To vas bo pripeljalo do ustrezne tržne strani, kjer lahko vnesete, koliko BTC želite porabiti, in na koncu kliknite gumb KUPI QTUM na dnu. To je to! Žetoni QTUM bi morali biti v vaši denarnici čez nekaj minut.

Več informacij o QTUM

Kot smo že omenili, želi Qtum združiti najboljše lastnosti Bitcoina in Ethereuma v en sam blokchain, ki podpira pametne pogodbe.

Za bolj tehnično usmerjene Qtum temelji na Bitcoin-ovem protokolu UTXO in je sprejel mehanizem soglasja Proof-of-Stake. Ekipa Qtum si je zastavila ambiciozen cilj, da se nanjo gleda kot na nadgradnjo Bitcoina.

Qtum vodi ekipa, ki ne prihaja samo iz skupnosti Bitcoin in Ethereum, temveč tudi iz znanih podjetij, kot so NASDAQ, Alibaba, Baidu, Tencent in druga.

Ekipa

Ekipo Power Ledger sestavljajo:

 • Patrick Dal: nekdanji uslužbenec Alibabe, je opustil doktorat. program na Kitajski akademiji znanosti in se z bogatim znanjem in izkušnjami zdaj zavzema za razvoj verige blokov.
 • Neil Mahl: poslovni diplomant z 20-letnimi izkušnjami na področju razvoja programske opreme.
 • Jordan Earls: Razvijanje programske opreme je začel pri 13 letih in je zdaj znano in spoštovano ime v kripto svetu.
 • Miguel Palencia: sistemski inženir s petletnimi izkušnjami na področju veriženja blokov. Razvil je več raziskovalcev blokov in rudarskih bazenov.
 • Yi Lv: Pooblaščeni kvalificirani pravni strokovnjak z več kot petletnimi izkušnjami na področju prava in financ.
 • Yunqi “Caspal” Ouyang: Izkušen spletni razvijalec z izkušnjami pri delu v Baidu.
 • Baiqiang Dong: Študiral je teoretično mehaniko in delal za Cheetah mobile in več drugih podjetij s programsko opremo.
 • Weiyu Qi: diplomirani inženir pošte in komunikacij, že imel izkušnje kot višji programski inženir, preden se je pridružil Qtumu.
 • Jun “Codeface” Chen: Študent na univerzi Anhui je razvijalec in vodja izdelkov za iOS.
 • Huaming He: Razvil je algoritme in protokole za več brezžičnih omrežij, vključno s 4G LTE in MANET, in skoraj pet let preučuje verige blokov.
 • Wenbin Zhong: magister informacijskih in komunikacijskih sistemov s štiriletnimi izkušnjami na področju obsežnega razvoja programske opreme.
 • Howard Yeh: avtor knjige »Deep Dive Into Ethereum Virtual Machine«, zdaj vodilni inženir platforme dApp za Qtum.
 • David Jaenson: nekdanji praktikant NASDAQ, ki je pred kratkim zaključil magistrski študij iz razdeljenih sistemov.
 • Stella Kung: nekdanja direktorica trženja za ChainB, je ena izmed prvih strokovnjakov za trženje in odnose z javnostmi v blockchainu.
 • John Scianna: Član kripto skupnosti od leta 2013, že nekaj let je rudar, novinar in delavec.
 • Brett Fincaryk: Sistemski skrbnik Linuxa od 1999 do 2004 in v podporo namiznemu podjetju Linux od 2005 do 2014.
 • Mark Cen: Izkušen oblikovalec izdelkov blockchain, ki se osredotoča na delo uporabniškega vmesnika / uporabnika.
 • Zhen Li: magister kvantitativne analize s štiriletnimi izkušnjami programiranja v Javi in ​​poznavanjem analize podatkov v jezikih, kot sta Python in MATLAB.
 • Alan Yu: Diplomant mednarodnega poslovanja in ekonomije z bogatim znanjem na področju financ in ekonomskih modelov. Prej je bil produktni vodja pri Alibabi, zdaj pa je odgovoren za izdelke in inovativno poslovno raziskovanje podjetja Qtum.
 • Rouzi Li: Z osemletnimi izkušnjami na področju tehnološkega in internetnega poslovanja je zdaj odgovorna za poslovni razvoj Qtuma.
 • Qi Li: Diplomirana univerza Xidian z bogatim predznanjem na področju razvoja verig blokov.
 • Isaac Lee: magister mednarodnih odnosov z univerze Renmin z izkušnjami na področju digitalnega trženja za zimske olimpijske in paraolimpijske igre 2018.
 • John Beyler: prej je delal na področju ocene tveganja, informacijske varnosti, aplikacij za pretakanje videa in novih tehnologij za WarnerMedia, Starz in CBS.
 • Alex Dulub: Zmagovalec več tekmovanj v matematiki / programiranju se že 15 let ukvarja z razvojem programske opreme. Tri leta dela v okvirih verig blokov, kripto knjižnicah in kriptografskih protokolih.
 • Anzhy: magister razvoja programske opreme s šestletnimi izkušnjami pri razvoju verige blokov.

V zaključku

Qtum je zagotovo ambiciozen projekt. Poskus združitve najboljših dveh najboljših svetovnih blokov v eno platformo ni lahka naloga. In ekipa je nedvomno izpolnila.

Blok veriga Qtum deluje v živo in na njej že deluje nekaj aplikacij dApps. Toda konkurenca, s katero se Qtum sooča Ethereum (veriga blokov, ki je v kripto svet uvedla pametne pogodbe), in druge platforme pametnih pogodb, kot so NEO, EOS in TRON, je zelo močna.

Pot do uspeha QTUM-a ni lahka, a tudi obsojena na neuspeh. QTUM algoritmi za napovedovanje cen poudarjajo, da kratkoročno verjetno ni dobra naložba.

Toda žeton ima eno stvar: od zdaj je bilo izdanih že skoraj 90% vseh žetonov QTUM. Torej, če se veriga Qtum začne vzletati, bodo žetoni precej redki in to lahko dvigne ceno navzgor.

Dobra novica o kovancih QTUM je, da je videti kot odlična dolgoročna naložba, vendar boste morda morali biti potrpežljivi.

Preberite tudi: Napovedovanje cen Golema (GNT)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me