Napovedovanje cen Syscoin (SYS) za leta 2021, 2022, 2025

Kriptovalute bodo imele izjemen vpliv na običajno trgovino. Nič bolj kot Syscoin, ki si prizadeva za nič manj kot za decentralizirano platformo za spletno prodajo. Z drugimi besedami, Syscoin bi lahko bil naslednji Amazon ali Walmart.

Ta prodajna mesta so bila deležna vse glasnejših kritik zaradi svoje monopolne taktike in hladnokrvne delovne prakse. Toda hkrati se zdi, da centraliziranemu modelu e-poslovanja, ki ga predstavljajo, ni alternative, ničesar, kar bi omogočilo enako kombinacijo visoke hitrosti, nizke cene in izjemnega udobja.

Če pa Syscoin uspe uresničiti svoj cilj, da v celoti odpravi posrednike in ljudem omogoči, da z virtualno valuto trgujejo neposredno med seboj prek omrežja blockchain, se lahko pojavi nova oblika vključujočega, pravičnega trga..

To bi lahko resnično spremenilo igro in zato smo se odločili, da vam predstavimo ta članek o napovedovanju cen Syscoin!

Napovedovanje cen Syscoin

Kako izvedljiv je ta scenarij? Je Syscoin res kos tej nalogi? Kakšen je izvor in zgodovina te platforme in kakšne so njene prihodnje možnosti? Bi morali vi, investitor, razmisliti o tem obetavnem podvigu? Če povem odkrito, koliko se bodo njene zaloge v naslednjih nekaj letih povečale?

Analiza zgodovinskih cen Syscoin

Začetek leta 2014, Syscoin je ena prvih kriptovalut, ki je skočila v blok-verigo. Vendar pa je skoraj tri leta, do leta 2017, ostal altcoin z nizko tržno kapitalizacijo s ceno enega centa na žeton. Tako kot drugi altcoins je tudi v letu 2017 do 2018 doživel neprekinjen bik, skoraj januarja 2018 pa se je skoraj dotaknil dolarske znamke. V tem času je Syscoin predstavil številne zgoraj omenjene novosti in čeprav je cena sčasoma padla, je ostala v razpon 4-10 centov.

Trenutna cena, tržna kapitalizacija, & Podrobnosti o dobavi

V času pisanja Syscoin trguje po 11,5 centa na žeton, pri čemer je v zadnjih 24 urah prišlo do spremembe 5,82%. Altcoin ima tržno kapitalizacijo 69,26 milijona. Skupna ponudba Syscoina je 888 milijonov.

syscoinSyscoin (SYS)

Uvrstitev: 235$ 0,198318Cena (BTC) .000,00000400Tržna kap$ 121,80 MVolumen$ 17,90 M24h Sprememba 3,85% Skupna ponudba888,00 M SYS

Napovedi napovedi prihodnjih cen Syscoin

Napovedovanje cen zahteva natančno zgodovinsko analizo in smiselno napovedovanje te analize v prihodnosti. Res je, da pretekla uspešnost ni zagotovilo za uspeh v prihodnosti.

Če se obljube izpolnjujejo, cilji izpolnjujejo v skladu s pričakovanji in se nenehno postavljajo novi in ​​inovativni cilji, lahko razumno napovemo svetlo in rožnato prihodnost. Vse to velja za Syscoin, katerega možnosti so približne spodaj:

Kratkoročne napovedi

AfterPrice Change
1 dan 0,118 USD 1,72%
1 teden 0,210 USD 81,0%
1 mesec 0,123 USD 6,03%
1 leto 0,135 USD 16,4%

Dolgoročna napoved

AfterPriceChange
1 leto 0,135 USD 16,4%
2 leti 0,119 USD 2,59%
3 leta 0,122 USD 5,17%
5 let 0,145 USD 25%

* Ta napoved cen temelji na podatkih, zbranih iz različnih virov, ki so namenjeni izključno izobraževalnim namenom in se ne upoštevajo kot investicijski nasvet. Uporabniki bi morali pred vlaganjem opraviti lastne raziskave.

Napovedovanje cen Syscoin 2021

Syscoin bo v tem letu še naprej rasel in uvajal novosti.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Syscoin (SYS) v letu 2021 znašala približno 0,131.

Napoved cene Syscoin 2022

Z novim in izboljšanim vmesnikom in razširjenim prodiranjem verige blokov v družbo naj bi Syscoin nadaljeval sedanji potek.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Syscoin (SYS) v letu 2022 znašala okoli 0,135 USD..

Napovedovanje cen Syscoin 2025

Syscoin bo letos verjetno dosegel prelomno točko, saj ga bo vse več ljudi uporabljalo za vsakdanje poslovanje.

Glede na napoved in algoritemsko analizo bi lahko cena 1 žetona Syscoin (SYS) v letu 2025 znašala približno 0,210 USD..

Je Syscoin dobra naložba?

Medtem ko je veliko kovancev stagniralo in celo prešlo v mirovanje, Syscoin mirno postavlja cilje, izpolnjuje pričakovanja in izpolnjuje svoje obljube. Podpira ga briljantna ekipa (glej spodaj) z resničnimi novostmi. S funkcijami, kot je protokol ZDAG, je morda celo na presenetljivi razdalji, da bi dosegli blockchain sveti gral visoke hitrosti in močne varnosti.

Medtem ko so konkurenti (kot so Neo, Origin ali BitBay) na terenu, si ni težko predstavljati, da bo Syscoin s svojim vsestranskim mostom Ethereum prvi, ki bo v bližnji prihodnosti ponudil resnično decentralizirano različico Amazonovega trga. . Kar se tiče, ima svetlo perspektivo.

Vendar pa tudi na decentraliziranih trgih obstajajo slabosti. Najbolj očitna je pomanjkanje predpisov. Ni jasno, kako lahko platforma Syscoin prepreči prodajo nezakonitih predmetov, kot so mamila in orožje. Nekateri predmeti, na primer pištole, so v eni jurisdikciji zakoniti, v drugi pa nezakoniti. Kako se bo decentralizirani trg ukvarjal s takšnimi vprašanji?

Skladnost bo glavni glavobol. Vendar ni nemogoče, da bi prišli do izvedljive rešitve. Syscoin odločno vztraja, da je skladen z vsemi ustreznimi zakoni in predpisi.

Navsezadnje je spletna trgovina na drobno, ko se je prvič pojavila, zapletla neprimerljivo zmedo glede pristojnosti in predpisov. Takšna zmeda se je sčasoma razjasnila in Amazon, eBay in drugi velikani so postali največja podjetja na planetu.

Kako kupiti Syscoin

Syscoin je na voljo v več borzah, kot so Binance, Bittrex, Coinswitch in druge. Če že imate bitcoin, lahko s svojo denarnico za bitcoin zamenjate Syscoin. Ustvarite račun na borzi, preverite svojo identiteto in zaščitite svoj račun z dvostopenjskim preverjanjem pristnosti. Zdaj položite sredstva na račun in ko se sredstva pojavijo, jih zamenjajte za želeni znesek Syscoin.

Več informacij o Syscoin

Syscoin, ki je bil predstavljen leta 2014 kot bitcoin vilice, je mogoče združiti skupaj z Bitcoinom, kar mu daje varne temelje. Hkrati je Syscoin hitrejši in veliko bolj prilagodljiv, saj doseže več kot 60000 transakcij na sekundo (TPS) v primerjavi z manj kot 20 za Bitcoin.

Zdi se, da je Syscoin resnično rešil tisto, kar je Vitalik Buterin poimenoval “triklemma verige blokov”: očitno dejstvo, da lahko med vrlinami decentralizacije, varnosti in razširljivosti izberemo le dve, tretji pa se odpovemo.

Običajne kreditne kartice zagotovo izberejo zadnji dve na račun prve (nadzirata jih korporacije, kot je VISA), medtem ko altcoini, decentralizirani po definiciji, izberejo eno ali drugo od slednjih dveh.

Syscoin prereže gordijski vozel s pretisno hitrim protokolom Z-DAG, mehanizmom soglasja za dokazovanje dela, zgrajenim nad glavno plastjo Syscoin.

Poleg robustne platforme za e-poslovanje je Syscoin 4.0 z Ethereumom zgradil hiter in varen dvosmerni most, zaradi česar je interoperabilen z žetoni ERC-20. Na ta način lahko razvijalci Ethereuma izkoristijo funkcije Syscoin in obratno.

Transakcije Ethereuma, tako kot transakcije z Bitcoinom, so razmeroma počasne, vendar lahko uporabniki mobilizirajo visoko pretočnost Syscoina za hitro transakcijo količin žetonov po omrežju; prav tako lahko uporabniki Syscoin uporabljajo funkcije Ethereuma, kot so pametne pogodbe. Sčasoma bodo razvijalci po potrebi lahko zgradili mostove v drugih omrežjih, s čimer bo platforma postala veliko zmogljivejša.

Syscoin ponuja tudi storitev digitalne avtentikacije, ki uporabnikom omogoča uporabo kriptografije za izdajo in overitev šifriranih digitalnih potrdil (naslovi, garancije, licence itd.).

Syscoin ni brez tekmecev. Tudi druge platforme, kot sta Origin in Bitbay, želijo ponuditi decentralizirane protokole e-trgovine. Vlagatelji bodo pametno te konkurente upoštevali pri ocenjevanju dolgoročnih možnosti Syscoina.

Ekipa

Syscoin vodi Jag Sidhu, soustanovitelj in vodilni razvijalec jedra platforme. Je strokovnjak za strojno učenje in umetno inteligenco z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju razvoja programske opreme. Marketinško skupino sestavljajo Andres Cortes, razvijalec dApps, skupaj z ekipo drugih razvijalcev.

Zaključek

Skratka, Syscoin je obetavna platforma z neizmernim potencialom za prihodnjo rast. Po precej počasnem zagonu je povečeval zmogljivosti in na tej poti uvedel številne inovativne funkcije. Trdi celo, da je dosegel visoko stopnjo varnosti v kombinaciji z visoko hitrostjo.

Če bo nadaljeval po tej poti, je smiselno predvideti prihodnost, kjer bo lahko ponudil resnično vključujoč in decentraliziran trg – blockchain Amazon -, v katerem lahko sodeluje vsakdo. Vendar ovire ostajajo. Najbolj očitno je seveda vprašanje regulacije, kateri psi sploh uporabljajo blockchain tehnologijo. Ali bo resnično decentralizirano tržišče prišlo v stik regulatorjev?

Amazon je na primer družba, ki deluje v dobro opredeljenem pravnem okviru. Morda ne bo odgovoren za vse nezakonitosti, ki se zgodijo na njegovi lokaciji, hkrati pa jih mora z določenimi dejanji po svojih najboljših močeh preprečiti..

Ali bo obstajal podoben pravni okvir za Syscoin, ko (ali če) pride v zrelo stanje? Ali pa bo Syscoin prisiljen delovati v senci, zatočišče kriminalcev in trgovcev s senčnim blagom?

Šele čas bo pokazal, vendar ni razloga, da bi bili glede tega predčasno pesimistični. Blockchain vsak dan dobiva splošno veljavo, tudi s strani vlad, zato lahko upamo, da bomo imeli razsvetljen in progresiven pogled, namesto da bi projekt zaprli v prvih dneh.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me