OmiseGO-prijsvoorspelling (OMG) voor 2021, 2022 en 2025

Als je de wereld van cryptocurrency volgt, heb je misschien wel eens van OmiseGO gehoord. Ik heb je zelfs een tijdje geleden geleerd hoe je OmiseGO kunt kopen.

Voor degenen onder u die er gewoon in springen: OmiseGo is een op blockchain gebaseerd betalingsplatform dat is ontworpen om mensen zonder bankrekening online betalingen te laten doen. Met andere woorden, OmiseGO wil zijn zoals PayPal, maar dan met cryptocurrency.

Er zijn een paar maanden verstreken sinds we het voor het laatst over het OmiseGO (OMG) -token hebben gehad, en velen van jullie vragen zich waarschijnlijk af: “is OmiseGO een goede investering?” Lees verder voor een diepgaande OmiseGO-prijsvoorspelling voor 2020, 2022 en 2025.

omisego prijsvoorspelling

OmiseGO historische prijsanalyse

De OmiseGO-blockchain werd gelanceerd op 6 juli 2017. De ICO voor het OMG-token liep op 23 juni 2017 met een prijs van 0,24 USD / OMG. Zoals bij alle cryptocurrencies, zijn er enkele aanzienlijke schommelingen in de prijs van OMG. De onderstaande grafiek toont de volledige geschiedenis van OMG:

De prijs van OMG bij de lancering was 0,39 USD en bereikte zijn hoogste punt ooit op 13 januari 2018, toen het 25,62 USD waard was..

Het laagste punt ooit was iets meer dan vijf maanden geleden, op 13 maart 2020; dit was een behoorlijk slechte dag voor cryptocurrencies in het algemeen en staat bekend als ‘de dag dat de cryptomarkt brak’. Die dag was één OMG 0,35 USD waard

Huidige prijs, marktkapitalisatie & Leveringsdetails

De prijs van OmiseGO is momenteel 1,60 USD, met een marktkapitalisatie van meer dan 223 miljoen USD en een 24-uurs handelsvolume van bijna 51 miljoen USD.

Een opmerkelijk aspect van OMG is dat 100% van de 140.245.398 tokens al in omloop zijn. Dit betekent dat er geen tokens meer zijn om te minen.

Als het OmiseGO-project van start gaat, zullen alle tokens die u bezit drastisch in waarde stijgen.

omisegoOMG-netwerk (OMG)

Rang: 88 4.98 Prijs (BTC) Ƀ 0.00009900 Marketcap 698,29 MVolume 566,29 M 24h Wijziging 2,55% Totaal aanbod 140,25 M OMG

OmiseGO-prijsvoorspelling (toekomst)

Natuurlijk kan niemand de toekomst met absolute zekerheid kennen. Maar cryptocurrency-handelaren hebben unieke algoritmen ontwikkeld die prijzen, trends en andere informatie uit het verleden analyseren om de korte- en langetermijnprijzen van cryptocurrencies te voorspellen..

We kunnen deze algoritmen gebruiken om ons te helpen beslissen of een specifiek token een goede investering lijkt of niet.

Laten we eens kijken hoe de prijsvoorspelling van OmiseGO eruitziet:

Voorspelling op korte termijn

AfterPriceChange
1 dag $ 1,62 1,25%
1 week $ 1,83 14,38%
1 maand $ 1,79 11,88%
6 maanden $ 2,83 76,88%
1 jaar $ 3,60 125%

Voorspelling op lange termijn

AfterPriceChange
1 jaar $ 3,60 125%
2 jaar $ 5,64 252,5%
3 jaar $ 8,94 458,75%
4 jaar $ 16,60 937,5%
5 jaar $ 28,90 1706%

OmiseGO prijsvoorspelling 2020

Volgens algoritmen voor prijsvoorspelling zou de prijs van OMG eind 2020 of begin 2021 rond de 2,8 USD moeten liggen. Dit zou een waardestijging van 75% betekenen.

OmiseGO-prijsvoorspelling 2022

Medio 2022 zal OMG naar verwachting ongeveer 3,6 USD waard zijn, een stijging van 125% in de huidige prijs.

OmiseGO-prijsvoorspelling 2025

Naar verwachting zal OMG in 2025 een vlucht hebben genomen. De prijs wordt voorspeld op ongeveer 28,90 USD. Zelfs hoger dan het huidige hoogste punt ooit en een stijging van meer dan 1.700% ten opzichte van de huidige prijs.

Is OmiseGO een goede investering?

Zoals bij elk blockchain-project, is massale acceptatie de sleutel tot het succes en de waarde van het token. Het idee om financiële diensten aan te bieden aan mensen zonder bankrekening lijkt solide.

Als dit zich kan vertalen in real-world toepassingen zoals peer-to-peer-betalingen, internationale geldovermakingen, debetkaarten of service-top-ups, samen met integratie in bestaande betalingsmethoden, zou dat OmiseGO kunnen stimuleren.

En we kunnen zien dat er stappen in die richting worden gezet. De potentiële bruikbaarheid van het OmiseGO-platform, samen met de prijsvoorspellingen van het algoritme, zorgen ervoor dat OMG er op de lange termijn uitziet als een goede investering.

Hoe OmiseGO te kopen?

Als je hebt besloten om enkele OMG-tokens te bemachtigen, zul je merken dat het kopen ervan niet anders is dan het kopen van andere cryptocurrencies. Het is gewoon een kwestie van de juiste beurs vinden, geld op uw account storten en de aankoop doen.

U kunt een volledig artikel lezen met gedetailleerde stappen voor het kopen van OMG door hier te klikken.

Meer informatie over OmiseGO

Wat is OmiseGO?

OmiseGO is zowel de naam van een blockchain-gebaseerd platform als van het crypto-token dat dat specifieke platform aandrijft. De OmiseGO-blockchain heeft tot doel een betalingsplatform te creëren (vergelijkbaar met PayPal) voor de miljoenen mensen over de hele wereld die geen bankrekeningen hebben.

Het team

OmiseGO is opgericht in Thailand en heeft momenteel operationele hubs in Thailand, Japan, Indonesië, Singapore en Maleisië. Hun team bestaat uit:

  • Ezra Don Harinsut: CEO / mede-oprichter
  • Jun Hasegawa: CEO / medeoprichter van de groep
  • Anuchit Chitpirom: Chief Operating Officer
  • Frederico Araujo: Chief Information Officer
  • Robin Clart: Chief Technology Officer
  • June Seah: Chief Business Development Officer
  • Kazuhiro Koiso: Chief Financial Officer

Waar kan ik terecht voor OmiseGO-nieuws??

In de wetenschap dat het succes van OmiseGO sterk afhankelijk is van hoe ze kunnen worden geïntegreerd in bestaande services en andere partnerschappen, kan het team middelen vaststellen waarmee u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws..

Een bron van informatie is hun officiële Twitter-feed, @Omise.

U kunt ook de OMG Network News Feed lezen door te klikken op hier.

De mensen bij CoinTelegraph hebben ook een pagina voor OmiseGO-nieuws, dat u kunt lezen hier.

Gevolgtrekking

OmiseGO is een spannend project. Miljoenen mensen over de hele wereld, vooral in Azië, Afrika of Latijns-Amerika, hebben geen bank. Als u geen bankrekening heeft, heeft u geen toegang tot creditcards / betaalpassen en kunt u geen elektronische overboekingen doen.

OmiseGO wil betaaldiensten aanbieden aan deze mensen zonder dat ze bankrekeningen hoeven te openen. Maar ze willen ook superieure diensten verlenen aan degenen die wel rekeningen hebben om “de bankbedragen te ontheffen”, zoals ze zeggen.

In een wereld waar gedecentraliseerde financiering steeds populairder wordt, is dit inderdaad een aantrekkelijk voorstel. De langetermijnvoorspellingen voor OMG zien er goed uit.

Op dit moment is OMG een goedkoop crypto-token om te bemachtigen. Als je een paar extra dollars rondslingert, is OMG ongetwijfeld de moeite van het bekijken waard.

En als u toevallig een klein bedrijf heeft, kunt u overwegen om betalingen in OMG te accepteren. Onthoud dat de hele voorraad van de munt al in omloop is, wat betekent dat, als het project aanslaat, alle tokens die je bezit uiteindelijk behoorlijk veel waard zullen zijn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me