Polymath-prijsvoorspelling (POLY) voor 2021, 2022 en 2025

Met de toenemende groei van het cryptobewustzijn, stromen er meer nieuwsberichten de crypto-industrie binnen, en veel van hen missen de ervaring om de juiste munten te kennen om te kopen en waarom ze de munt überhaupt zouden moeten kopen. Prijsvoorspelling helpt nieuwkomers een futuristisch beeld te krijgen van de munt waarin ze investeren, vooral als ze langdurig houders zijn.

Er zijn verschillende methoden gebruikt om de toekomstige prijs van een munt te bepalen, van technische / fundamentele analyse tot deep learning en AI-voorspellingsmethoden. Voor nieuwkomers is een van de eenvoudige manieren om de toekomstige prijs van een munt te voorspellen, door naar de geschiedenis te kijken. Als er iets is waar de cryptomarkt om bekend staat, staat het bekend om zichzelf te herhalen. In deze beoordeling van de prijsvoorspelling van Polymath zullen we dus bekijken hoe de in het verleden behaalde resultaten van POLY de toekomstige prijs kunnen helpen beïnvloeden.. 

polymath prijsvoorspelling

Een van de eerste dingen die we hierin zouden onderzoeken Polymath prijsvoorspellingsgids is het project zelf. Wat is Polymath, waar gaat het project over en hoe beïnvloedt de use case de prijs? 

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies, nam Polymath een andere weg bij het bouwen van zijn project. Het Polymath-token is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het is een beveiligingstokenplatform met een gestructureerd regelgevingskader. Polymath maakt gebruik van de ST-20-tokenstandaard en richt zich op AML / KYC en ander regelgevend beleid om ervoor te zorgen dat het aan de overheid voldoet bij het uitgeven van digitale effecten. Terwijl blockchains zoals Ethereum zich richten op het uitgeven van ICO-tokens, draait het bij Polymath helemaal om compliance.

Sinds het jaar 2017/2018 het jaar van ICO was, werden er veel zwendelprojecten gelanceerd en kwamen ICO’s onder vuur te liggen. Om een ​​gunstiger platform te creëren, werd Security Token Offerings (STO) geïntroduceerd en Polymath steeg snel naar de top als STO. In deze prijsvoorspellingsgids van Polymath zullen we zien hoe de Ply-tokenstructuur zijn prijs in de nabije toekomst kan bepalen. 

Polymath historische prijsanalyse 

Polymath heeft zijn token uitgezonden op 24 januari 2018. Het begon te handelen met een waarde van US $ 0,789. Het bereikte snel zijn hoogste punt ooit op 20 februari 2018, op $ 1,59, en heeft momenteel een verlies geleden van -94,2%. Polymath heeft in 2017 nuts- en beveiligingstokens verkocht en meer dan $ 1,2 miljard aan financiering opgehaald. Tijdens de ICO-lancering begin 2018 haalde Polymath met succes $ 207.330.000 dollar op, waarbij POLY voor $ 0,40 per token verkocht. Het token werd een paar dagen na de tokenverkoop op verschillende beurzen genoteerd, waardoor de tokenprijs omhoogschoot. Vanaf 1 juni 2018 kelderde de prijs van POLY van $ 0,746 en bleef laag, tot $ 0,095 op 18 januari 2021.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven is de prijs van POLY is $ 0,093391 met een 24-uurs handelsvolume van $ 1.409.039 USD. POLY staat momenteel op nummer # 186 op de marktkapitalisatie van munten en heeft de afgelopen 24 uur een neerwaartse trend van 1,40% gekend. POLY heeft een marktkapitalisatie van $ 51.894.753 en een circulerend aanbod van 555.670.901 POLY.

Het maximale aanbod is echter niet bekend. Om actief in POLY te handelen, vindt u het op beurzen zoals Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene en VCC Exchange. POLY had zijn laatste hoogste punt ooit op 18 februari 2018, op $ 1,59 en is momenteel met -94,2% gedaald, terwijl het laagste punt ooit was op 13 maart 2020, op $ 0,01100606. 

polymath-netwerkPolymath-netwerk (POLY)

Rang: 125 0.423035 Prijs (BTC) Ƀ0.00000800 Marketcap 341.06 MVolume 20,59 M 24h Wijziging 2,35% Totaal aanbod 1000,00 M POLY

Polymath (POLY) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Het hebben van geweldige partners kan de prijs van een token helpen beïnvloeden. Naarmate het token meer partners krijgt, groeit het gebruik ervan, evenals de vraag en het aanbod en uiteindelijk ook de prijs. Polymath heeft partners zoals t-Zero, BlockEstate en MintHealth. Hoewel voorspellingen meestal niet onfeilbaar zijn, hebben verschillende experts de toekomstige prijs van POLY voorspeld. Deze Polymath-voorspellingsgids zal enkele van de voorspellingen voor POLY bekijken.  

Cryptocurrency-voorspellingsexperts Walletinvestor voorspellen dat de munt de komende 5 jaar $ 0,346 waard zal zijn. Digitalcoinprice heeft echter een andere mening en ziet dat de munt $ 0,1407 bereikt in 2025. Aan de andere kant deelt Crypto-rating vergelijkbare meningen met Walletinvestor, aangezien de prijs van POLY in vijf jaar tijd $ 0,3435 bereikt.. 

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 dag 0,0943 0,97%
1 week 0,0964 2,25%
1 maand 0.1008 0,85%
1 jaar 0,1504 31,3%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 jaar 0,1504 31,3%
2 jaar 0.2849 47,1%
3 jaar 0.1424 -100%
5 jaar 0,7205 80,2%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen die uitsluitend bedoeld zijn voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Polymath-prijsvoorspelling 2021

Tegen het einde van het jaar 2021 voorspellen we met behulp van prognoses, algoritmische analyse en prijsactie dat één Polymath (POLY) $ 0,150542 zal bereiken, een indrukwekkende groei van 31,3% binnen het jaar. 

Polymath-prijsvoorspelling 2022

We voorspellen een stijging van 47,1% van de POLY-prijs tegen het einde van 2022, en één Polymath (POLY) zou ongeveer $ 0,284954 waard kunnen zijn. Dit zal een prijsstijging van bijna 50% zijn en hopelijk meer opwaartse groei.

Polymath-prijsvoorspelling 2025

Hoewel we een neerwaartse trend verwachten voor POLY in 2023, wat leidt tot een prijsverlies van -100%, kan het jaar een verschuiving ondergaan. In de komende jaren zullen waarschijnlijk meer beveiligingstokens worden uitgegeven, en Polymath staat misschien weer centraal, wat leidt tot een prijsstijging tegen 2025. Een POLY is waarschijnlijk $ 1,146349 waard. Hopelijk duwt het tegen het einde van het jaar de $ 2-markering. 

Is Polymath een goede investering?

Omdat de cryptomarkt volatiel is, zoeken veel beleggers naar tokens die een beetje zekerheid bieden. Omdat POLY voldoet aan de SEC-voorschriften, is het een veilige gok. Het biedt ook een hefboomwerking voor het verzekeren van beveiligingstokens. Aangezien PolyMath een pionier is in het creëren van Security Token Offerings, elimineert het de noodzaak voor tussenpersonen bij het maken van beveiligingstokens. Er zijn echter veel factoren die het succes van een token op de lange termijn bepalen.

Het bedrijf kan in de toekomst de juiste beslissing nemen die de prijs van het token zal omdraaien of een domme beslissing nemen en de waarde van het token uit het raam gooien. Als u echter weet waar een project voor staat, het team en de betrokken partners, evenals de routekaart van het token, kan dit het investeringspotentieel van de medaille helpen beïnvloeden. In het geval van POLY is het redelijk om te zeggen dat het alle potentie heeft om een ​​goede investering te zijn.

Hoe Polymath te kopen?

Voor langdurige houders is het vinden van een geschikte portemonnee om uw munten in op te slaan absoluut noodzakelijk. Het is niet veilig om een ​​munt voor de lange termijn vast te houden op een beurs. Hoewel houders of handelaren op korte termijn gebruik kunnen maken van beurzen om activa gemakkelijk over te dragen, is het toch belangrijk om een ​​portemonnee te hebben. U kunt MyEtherWallet gebruiken bij het opslaan van POLY, aangezien het een ERC20-token is. U kunt uw POLY-tokens ook bekijken op MetaMask, Parity, Ethereum Wallet / Mist, imToken en Exodus. Er is ook een voorziening voor hard wallets zoals Ledger Nano S. 

U kunt POLY kopen bij de volgende beurzen Binance, HitBTCi, Huobi Global, CoinBene en VCC Exchange. Je kunt POLY op Binance kopen door de volgende stappen te volgen. 

STAP 1: Stel een Binance-account in en voltooi het installatieproces, inclusief uw 2FA-verificatieproces voor beveiliging.

STAP 2: Financier uw portemonnee door USD in uw portemonnee te storten via een bankoverschrijving of uw creditcard.

STAP 3: Converteer uw USD naar BTC of ETH en koop er vervolgens POLY mee. 

U kunt de bovenstaande stappen ook repliceren voor andere beurzen en POLY kopen, vasthouden of verhandelen. U kunt uw POLY ook overzetten naar een portemonnee naar keuze als u een houder voor de lange termijn bent. Houders op korte termijn kunnen POLY op beurzen verhandelen door prijsactie te gebruiken om de beweging van de prijs te bepalen. 

Als dit teveel werk lijkt, kun je altijd een snelle uitwisseling doen op plaatsen als Changelly of ChangeNOW!

Meer informatie over Polymath

Wat is Polymath?

Polymath is ontstaan ​​als gevolg van de ICO-crisis van 2017/2018 die resulteerde in veel zwendelprojecten die de crypto-ruimte bevolken. Polymath is van mening dat de blockchain beter geschikt is voor effecten en daarom het juridische proces van het maken en verkopen van beveiligingstokens vereenvoudigt.

Er is ook een nieuwe tokenstandaard, de STO2, gemaakt, die de naleving van de overheid afdwingt dankzij zijn pionier, Polymath. Naast STO2 bevat Polymath ook andere substandaarden voor beveiligingstokens, zoals onder andere ERC1594, ERC1643, ERC1644. Polymath voorziet in een broodnodige behoefte op de financiële markt door naleving van de regelgeving en identiteit op de blockchain te bieden. 

Polymath Inc. is opgericht in de staat Barbados en is geregistreerd bij de Amerikaanse Security and Exchange Commission (SEC). Het werd opgericht door Trevor Koverko, die ook de directeur is van Polymath Inc. en mede-oprichter, Chris Housser. Polymath heeft op 25 januari 2018 een kennisgeving ingediend waarin ze zichzelf vrijstelt van het aanbieden van effecten via ICO bij de SEC. Het platform is uniek ontworpen om vier lagen in de blockchain te huisvesten, en ze omvatten Protocol, Application, Legal en Exchange.

De protocollaag vertegenwoordigt het slimme contract dat alle termen bevat die in de blockchain zijn ingebouwd. De beveiligingstokens worden gemaakt op de applicatielaag, terwijl de legale laag de netwerkbeheerlaag herbergt en de exchange edger werkt als het bitcoin-grootboek. Het netwerk is dus een hecht netwerk gericht op de veiligheid van investeerders, waarbij sjablonen worden gemaakt en gebruikt door geaccrediteerde advocaten. De uitwisselingslaag werkt als het digitale grootboek van Bitcoin. Poly is een full-stack ST-platform en is zo ontworpen dat iedereen ermee kan beveiligen. 

Het team

Polymath heeft een team van toegewijde experts die aan het project werken. De mede-oprichters zijn onder meer Trevor Koverko en Chris Housser, Thomas Borrel bekleedt de functie van CPO, Pablo Ruiz is de VP, ENGINEERING, Michael Buchanan (VP, FINANCE), Adam Dossa (Directeur blockchain), Rachel Kuper (VP marketing), en Jesse Lancaster (hoofd onderzoek)

Eindoordeel 

Polymath verheugt zich op het creëren van een markt voor programmeerbare tokens. Om een ​​wereld te creëren waarin bedrijven kapitaal kunnen krijgen en investeerders op een veilige en redelijke manier kunnen investeren. Polymath heeft al meer dan 200 tokens geïmplementeerd op zijn op Ethereum gebaseerde netwerk en staat op het punt zijn product Polymesh te lanceren dat uitsluitend voor gereguleerde activa zal zijn.

Polymath richt zich op het creëren van een infrastructuur waarmee investeerders tokens kunnen houden in een identificeerbaar, compliant en veilig blockchain-ecosysteem. In deze Polymath-prijsvoorspellingsgids zien we dat POLY tegen het einde van 2025 misschien net de $ 2 pusht. Het team heeft echter veel rollen te spelen die de belofte op hun waarmaakten routekaart maakt zich zorgen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me