Power Ledger Price Prediction (POWR) voor 2021, 2022 en 2025

Of u nu gewoon uw eerste stappen in de handel in cryptocurrency zet of een doorgewinterde expert bent, u bent zeker op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Als dat het geval is, weet u al dat er duizenden verschillende cryptocurrencies zijn, en dat veel ervan slechts centen waard zijn. Er zijn zelfs tokens die ver onder de 0,01 USD kosten. Als u naar goedkope cryptocurrencies kijkt, bent u waarschijnlijk het Power Ledger-token (POWR) tegengekomen en vraagt ​​u zich af of dit een goede investeringsoptie is. Lees verder voor een Power Ledger-prijsvoorspelling voor 2021, 2022 & 2025. Het kan u misschien helpen beslissen of het de moeite waard is om in te investeren.

Power Ledger Historische prijsanalyse

machtsgrootboek historische prijs

Power Ledger is een Australisch op blockchain gebaseerd bedrijf dat de toegang tot energie voor iedereen democratischer, betaalbaarder en efficiënter wil maken. De Initial Coin Offering (ICO) van het Power Ledger-token vond eind 2017 plaats en werd het grootste crowdfundingproject in de Australische geschiedenis. Volgens gegevens van cmc.io was de prijs van POWR tijdens de ICO 0,09 USD en bereikte de munt zijn hoogste punt ooit op 7 januari 2018, met een piek van 1,89 USD. Het laagste niveau ooit was 0,0318 USD op 13 maart 2020.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er 432.229.654 Power Ledger-tokens in omloop (43% van de in totaal 1 miljard tokens). 1 POWR kost 0,3225 USD met een 24-uurs handelsvolume van ongeveer 68 miljoen USD en een Marktkapitalisatie van iets minder dan 139 miljoen USD.

Power Ledger (POWR) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Natuurlijk kan niemand de toekomst echt voorspellen en, tenzij je toevallig door ruimte en tijd in een blauwe doos rent, kun je niet echt weten hoeveel een token morgen waard zal zijn, laat staan ​​over vijf jaar. Maar er zijn voorspellingsalgoritmen. Handelsexperts hebben zeer gespecialiseerde software gemaakt die markttrends analyseert voor zowel elk specifiek token als voor de hele cryptocurrency-markt om toekomstige prijzen te voorspellen. En we kunnen hun Power Ledger-prijsvoorspellingen bekijken, zowel op korte als op lange termijn.

Voorspelling op korte termijn

Na

Prijs

Verandering

1 dag

0,364468 USD

+11,2%

1 week

0,390583 USD

+20,2%

1 maand

0,248614 USD

-27,5%

6 maanden

0,525840 USD

+57,9%

1 jaar

0,557745 USD

+69,73%

Voorspelling op lange termijn

Na

Prijs

Verandering

1 jaar

0.383745

+69,73%

2 jaar

0,739989

+123,81%

3 jaar

1.080057

+228,36%

4 jaar

1.782721

+411,39%

5 jaar

2.898050

+777,46%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en mogen niet worden opgevat als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun eigen onderzoek doen voordat ze investeren.

Power Ledger-prijsvoorspelling 2021

De cryptovalutamarkt als geheel had een moeilijk jaar in 2019, maar vertoont begin 2021 tekenen van verbetering ondanks de wereldwijde COVID-19-pandemie. Maar prijsvoorspellingsalgoritmen laten zien dat 1 POWR aan het einde van het jaar ongeveer 0,3986 USD waard zou kunnen zijn. Dat zou een stijging van ongeveer 60% betekenen.

Power Ledger-prijsvoorspelling 2022

De algoritmen schatten dat Power Ledger tegen eind 2022 bijna 125% in prijs zal stijgen tot ongeveer 0,73 USD / POWR..

Power Ledger-prijsvoorspelling 2025

Volgens het prijsvoorspellingsalgoritme zal 1 POWR tegen eind 2025 ongeveer 2,89 USD waard zijn; een bijna achtvoudige stijging ten opzichte van de huidige prijs.

Is Power Ledger een goede investering??

Het succes van de Power Ledger hangt af van hoe succesvol het democratische, betaalbare en efficiënte energieprogramma van het bedrijf is. En tot nu toe lijken ze het goed te doen, met 23 verschillende projecten in acht landen. Dat, plus de prijsvoorspellingsalgoritmen, lijken erop te wijzen dat Power Ledger op de lange termijn een goede investering is.

Hoe Power Ledger te kopen?

Als je interesse hebt om Power Ledger-tokens te bemachtigen, is de eerste vraag die je jezelf moet stellen, waar je ze kunt kopen. Sites zoals cmc.io en coincodex.com kunnen u vertellen welke beurzen het POWR-token vermelden en welke handelsparen beschikbaar zijn. Een snelle scan vertelt ons twee belangrijke dingen: ten eerste is er nergens een fiat / POWR-handelspaar, dus je zult crypto moeten gebruiken om je tokens te kopen. Ten tweede is Binance de grootste beurs in POWR-handelsvolume, waar je Power Ledger kunt kopen met Bitcoin-, Ether- of Binance-tokens..

Laten we aannemen dat u Binance gaat gebruiken om POWR met ETH te kopen. Log eerst in op uw Binance-account en als uw ETH zich in een persoonlijke portemonnee bevindt (zoals het hoort), moet u Ether overzetten van uw persoonlijke portemonnee naar uw Binance-portemonnee. Zodra uw tokens er zijn, klikt u op “Markten” in het bovenste lint.

power ledger prijsvoorspelling - Binance

Klik op deze pagina op het tabblad ALTS Markets en typ POWR in het zoekvak aan de rechterkant. U zou het POWR / ETH-handelspaar moeten zien. Klik erop.

Dit brengt je naar de juiste marktpagina waar je kunt typen hoeveel ETH je wilt uitgeven en ten slotte onderaan op de KOOP POWR-knop kunt klikken. Dat is het! Uw Power Ledger-tokens zouden binnen een paar minuten in uw portemonnee moeten zitten.

Meer informatie over Power Ledger

Zoals we al eerder zeiden, is Power Ledger de cryptocurrency achter het Power Ledger-energieproject. Sommigen van jullie weten misschien niet dat Australië een van de landen is waar energie duurder is, dus het was de natuurlijke geboorteplaats van een project als dit. Met het Power Ledger-project kunt u zonnepanelen in uw huis of kantoor installeren en vervolgens uw overtollige energie aan andere gebruikers verkopen, energie opslaan in batterijen om later te verkopen, of zelfs energie terug verkopen aan uw energieleverancier..

Dit kan natuurlijk veel vergunningen en voorschriften met zich meebrengen die van staat tot staat of van land tot land kunnen verschillen, maar de belangstelling voor dit project neemt zeker toe. Voor meer informatie over wat ze bereiken, kunt u hun website bezoeken op powerledger.io.

Het team

power ledger prijsvoorspelling

Het team van Power Ledger bestaat uit:

 • Dr. Jemma Green (uitvoerend voorzitter en mede-oprichter), die voor JP Morgan in Londen werkte voordat hij promoveerde. in de verstoring van de elektriciteitsmarkt en was plaatsvervangend burgemeester van Perth. Ze was medeoprichter van Power Ledger in 2016 en ontving de EY Fintech Entrepreneur of the Year Award 2018.
 • John Bulick (technisch directeur en medeoprichter), een pionier in de ontwikkeling van Australische blockchain, die al op blockchain gebaseerde technologieën heeft ontwikkeld voor het beheren van foto’s, video’s, documenten en medische dossiers.

  Vinod Tiwari (Head of Business Development and Sales), Bachelor of Electrical and Electronics Engineering en voormalig technisch verkoopmanager voor General Electric India.

 • Caren McLaren (Sales & Business Development Executive), met 17 jaar ervaring in de energiesector in West-Australië.

  Anya Nova (crypto-econoom & Business Development Manager), een enthousiaste crypto-econoom, directeur van Blockchain Australia, en ontvanger van de Australian Blockchain Leader of the Year Award 2019.

 • Dr. Bill Tai (Global Ambassador & Advisor), een venture capitalist sinds het begin van de jaren negentig, zat hij in de raad van bestuur van zeven beursgenoteerde bedrijven die hij vanaf startups hielp groeien. Hij is een professor in innovatie aan de Curtin University.
 • Prof. Peter Droege (Ambassadeur van Europa), directeur van het Liechtenstein Instituut voor Strategische Ontwikkeling, is een wereldberoemde expert op het gebied van stedelijke duurzaamheid en geavanceerd stedelijk beleid en ontwerp.

Het Power Ledger-team won de internationale Extreme Tech Challenge van Richard Branson in 2018.

Power Ledger-prijsvoorspelling: conclusie

Power Ledger is een van die cryptocurrencies die zijn gekoppeld aan een groot project dat de wereld echt kan veranderen. Als er één ding is dat iedereen nodig heeft om een ​​moderne levensstijl te leiden, dan zou dat energie zijn. Zonder dit artikel had ik dit artikel nooit kunnen schrijven, en jij zou het ook niet kunnen lezen. Veel mensen, vooral in ontwikkelde landen, zijn zich er niet helemaal van bewust hoe waardevol energie is (behalve misschien wanneer het tijd is om de maandelijkse elektriciteitsrekening te betalen).

Toch kunnen energieprijzen enorm variëren van plaats tot plaats, zelfs binnen hetzelfde land. Bij de distributie van elektriciteit is een complex netwerk van energieproducenten betrokken (gebruikmakend van fossiele brandstoffen, waterkracht, geothermische kernenergie, enz.), Energieleveranciers (uw lokale energiebedrijf) en eindgebruikers. Power Ledger zou een gelijkmatiger, efficiënter en betaalbaar systeem mogelijk maken dat iedereen ten goede zou komen. Dit hangt natuurlijk af van lokale voorschriften en vergunningen, vooral als het Power Ledger-net op het hoofdnet moet worden aangesloten. Maar veel regeringen luisteren en stellen hun geest open voor deze technologie.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor het project, en dat maakt dat de waarde van het token als langetermijninvestering er erg goed uitziet. Natuurlijk zeggen sommigen dat POWR absoluut waardeloos zal zijn in minder dan een jaar, en anderen voorspellen een prijs van bijna 2 USD tegen eind 2025. We hebben meer conservatieve algoritmen gebruikt en geven een Power Ledger-prijsvoorspelling van 0,396 USD tegen eind 2021, 0,73 USD. in 2022 en 2.899 in 2025. De projecties zien er goed uit, dus misschien wil je gewoon aan boord springen en vandaag nog POWR-tokens krijgen. Veel plezier met handelen!

Zie ook:

 • FunFair-prijsvoorspelling
 • EOS-prijsvoorspelling

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me