Prediksjon for QTUM for 2021, 2022 og 2025

Hver kryptohandler, enten nybegynner eller veteran, er alltid på utkikk etter neste kommende symbol som de skal investere i. Å velge en eller en håndfull tokens fra hundretusener der ute kan være skremmende. Noen kryptovalutaer vil sannsynligvis aldri ta av.

Men folk sa en gang det om Bitcoin. Og det er også veldig mulig at en av de mange øre-kryptoene til slutt vil se verdien stige til rekordhøyder.

QTUM (uttalt “quantum”) er en av de tokens som har fått mye oppmerksomhet i det siste, og kanskje du lurer på om det er et godt investeringsalternativ.

Les videre for en QTUM-prisforutsigelse for 2020, 2022 & 2025. Det kan bare hjelpe deg med å bestemme om det er verdt å kjøpe.

QTUM-prisforutsigelse

QTUM historisk prisanalyse

QTUM er kryptovalutaen som driver Qtum-blockchain. Qtum er et spennende konsept ved at det er en smart-kontrakt-kompatibel blockchain, som Ethereum eller EOS, laget med ideen om å kombinere de beste funksjonene til de to største navnene i kryptoverdenen: Bitcoin og Ethereum.

QTUMs Initial Coin Offering (ICO) fant sted i mars 2017 og samlet inn litt over 15,6 millioner SD. Ifølge data fra cmc.io var QTUMs pris under ICO 0,31 USD, all-time high var 6. januar 2018 (toppet til 100,22 USD), og all-time-low var 0,77 USD, omtrent 13. mars , 2020. Omtrent to måneder før du skriver denne artikkelen.

Gjeldende pris, markedsverdi og forsyningsdetaljer

I skrivende stund er det 96 686 828 QTUM-tokens i omløp (89,7% av de maksimale 107 822 406 tokens). Kursen på 1 QTUM i dag, 11. mai 2020, er 1,41 USD, med et døgnåpent handelsvolum på i underkant av 425,5 millioner USD og en markedsverdi på litt over 136,5 millioner USD.

qtumQtum (QTUM)

Rangering: 93$ 6.14Pris (BTC) Ƀ0.00012200 Markedskap$ 633,94 Mvolum$ 552,53 M24h Endring3,3% Totalforsyning107,82 M KVARTAL

QTUM-prisforutsigelse

Ingen kan forutsi fremtiden nøyaktig, og siden krystallkulen min må byttes ut hovedkortet, kan jeg ikke engang prøve å forutsi hvor mye QTUM vil være verdt i morgen, enn si om fem år fra nå.

Men eksperter både innen handel og matematikk har utviklet prisforutsigelsesalgoritmer og brukt dem på omtrent alle token der ute.

Disse algoritmene har også blitt brukt på kryptovalutamarkedet som helhet. La oss ta en titt på noen QTUM-prisforutsigelser, både på kort og lang sikt.

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 1,25 -11,35%
1 uke 1,48 dollar +4,96%
1 måned 1,74 dollar +23,4%
6 måneder $ 1,28 -9,31%
1 år $ 1,07 -24,25%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 1,07 -24,25%
2 år $ 1,17 -16,68%
3 år $ 2,13 +51,15%
4 år $ 3,35 +137,86%
5 år $ 3,69 +161,65%

QTUM-prisforutsigelse for 2020

Kryptovalutamarkedet som helhet hadde et tøft år i 2019, men viser tegn til forbedring tidlig i 2020 til tross for den globale COVID-19-pandemien.

Spesielt QTUM fanget oppmerksomheten til mange handelsmenn fordi den ikke ble rammet for hardt av fjorårets nedadgående trend.

Til tross for denne interessen viser prisforutsigelsesalgoritmer en nedadgående trend for QTUM i 2020, og forventer at den vil være verdt 1,07 USD på slutten av året.

Det vil bety en reduksjon på rundt 24%. Så QTUM ser ikke ut som et godt alternativ på kort sikt.

QTUM-prisforutsigelse for 2022

Algoritmene anslår at QTUM vil se en liten prisgjenoppretting til rundt 1,17 USD innen utgangen av 2022. Det vil fortsatt være omtrent 17% lavere enn den nåværende prisen. Prisforutsigelser begynner imidlertid å se bedre ut etter 2022.

Prediksjon for QTUM for 2025

I følge prisvarslingsalgoritmen vil QTUM se sin prisøkning fra 2023 og fullføre 2025 til 3,69 USD / QTUM, en økning på 161% i forhold til dagens pris.

Er QTUM en god investering?

QTUMs suksess avhenger mye av hvor vellykket Qtum-blockchain er. Å kombinere de beste funksjonene i Bitcoin og Ethereum høres ut som et utmerket konsept, men mange brukere ser på det som bare en ny plattform for smart kontrakt som dApps kan bygges på, og ingenting mer.

Blockchain er allerede online, og det er en håndfull dApps som kjører på den, men møter hard konkurranse fra andre blockchains som Ethereum, EOS, NEO og andre, som også er vert for noen flotte, bedre kjente dApps.

Dette er ikke et enkelt scenario på kort sikt, så QTUMs pris forventes å lide under de neste par årene, så det ser ikke ut som en god kortsiktig investering. Imidlertid ser det langsiktige bildet for QTUM mye bedre ut.

Hvordan kjøpe QTUM?

Hvis du er interessert i å få tak i noen QTUM-tokens, må du først finne ut hvor du kan kjøpe dem. Nettsteder som cmc.io og coincodex.com kan fortelle deg hvilken børsliste QTUM, og hvilke handelspar som er tilgjengelige.

En rask skanning forteller oss to viktige ting: for det første tilbyr de fleste børser bare Crypto / QTUM-handelspar. QTUM / USD-handel er bare tilgjengelig på Binance.us, Kraken og, B Liquid. For det andre er Binance (ikke å forveksle med Binance.us) den største børsen i QTUM-handelsvolum, hvor du kan kjøpe QTUM med USD Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance USD (BUSD) eller Binance tokens (BNB).

QTUM-prisforutsigelse

Anta at du vil kjøpe QTUM med BTC på Binance. Logg deg først på Binance-kontoen din, og hvis BTC-en din er i en personlig lommebok (som den burde være), må du overføre Bitcoin fra din personlige lommebok til din Binance-lommebok..

Når symbolene dine er der, klikker du på “Markets” i det øverste båndet.

På denne siden klikker du på kategorien BTC-markeder og skriver QTUM i søkeboksen til høyre. Du bør se handelsparet QTUM / BTC. Klikk på den.

Dette tar deg til riktig markedsside der du kan skrive inn hvor mye BTC du vil bruke, og til slutt klikke på KJØP QTUM-knappen nederst. Det er det! QTUM-tokens skal være i lommeboken om noen få minutter.

Mer informasjon om QTUM

Som vi sa tidligere, søker Qtum å kombinere de beste funksjonene i Bitcoin og Ethereum i en enkelt, smart-kontrakt-kompatibel blockchain.

For de mer teknisk orienterte er Qtum basert på Bitcoins UTXO-protokoll og har vedtatt en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme. Qtum-teamet har satt seg det ambisiøse målet om å bli sett på som en oppgradering til Bitcoin.

Qtum ledes av et team som ikke bare kommer fra Bitcoin- og Ethereum-samfunn, men også fra kjente selskaper som NASDAQ, Alibaba, Baidu, Tencent og andre.

Teamet

Power Ledgers team består av:

 • Patrick Dal: en tidligere ansatt i Alibaba, han droppet sin doktorgrad. programmet ved det kinesiske vitenskapsakademiet, og med god kunnskap og erfaring, er nå forpliktet til blockchain-utvikling.
 • Neil Mahl: En bedriftsutdannet med 20 års erfaring innen programvareutvikling.
 • Jordan Earls: Begynte å utvikle programvare i en alder av 13 år og er nå et kjent og respektert navn i kryptoverdenen.
 • Miguel Palencia: En systemingeniør med fem års erfaring innen blokkjeder. Han har utviklet flere blokkutforskere og gruvebassenger.
 • Yi Lv: En sertifisert kvalifisert juridisk profesjonell med over fem års erfaring innen både lov og finans.
 • Yunqi “Caspal” Ouyang: En dyktig nettutvikler med erfaring fra Baidu.
 • Baiqiang Dong: Studerte teoretisk mekanikk og har jobbet for Cheetah mobile og flere andre programvareselskaper.
 • Weiyu Qi: utdannet innen innlegg og kommunikasjon, han hadde allerede erfaring som senior programvareingeniør før han begynte i Qtum.
 • Jun “Codeface” Chen: En student ved Anhui University, han er en iOS-utvikler og produktsjef.
 • Huaming He: Har utviklet algoritmer og protokoller for flere trådløse nettverk, inkludert 4G LTE og MANET, og har studert blokkjeder i nesten fem år.
 • Wenbin Zhong: En mastergrad i informasjons- og kommunikasjonssystemer med fire års erfaring i storskala programvareutvikling.
 • Howard Yeh: Forfatter av “Deep Dive Intoum Ethereum Virtual Machine”, han er nå den ledende dApp-plattformingeniøren for Qtum.
 • David Jaenson: En tidligere NASDAQ-praktikant som nylig avsluttet sin mastergrad i distribuerte systemer.
 • Stella Kung: Tidligere markedsdirektør for ChainB, hun er en av blockchains første markedsførings- og PR-utøvere.
 • John Scianna: Medlem av kryptosamfunnet siden 2013, han har vært gruvearbeider, journalist og arbeider for flere oppstart.
 • Brett Fincaryk: En Linux-systemadministrator fra 1999 til 2004 og til støtte for et Linux-skrivebordsselskap fra 2005 til 2014.
 • Mark Cen: En erfaren blockchain-produktdesigner, med fokus på UI / UX-arbeid.
 • Zhen Li: En mastergrad i kvantitativ analyse med fire års erfaring med programmering i Java og kjent med dataanalyse på språk som Python og MATLAB.
 • Alan Yu: En utdannet siviløkonom med god kunnskap innen økonomi og økonomiske modeller. Han var tidligere produktsjef i Alibaba og har nå ansvaret for produkter og innovativ forretningsutforskning for Qtum.
 • Rouzi Li: Med åtte års erfaring innen teknologi- og internettforretningsutvikling har hun nå ansvaret for forretningsutvikling for Qtum.
 • Qi Li: En Xidian University-kandidat med rik bakgrunn i blockchain-utvikling.
 • Isaac Lee: En mastergrad i internasjonale relasjoner fra Renmin University med erfaring innen digital markedsføring for de olympiske og paralympiske vinterlekene 2018.
 • John Beyler: Tidligere arbeidet med risikovurdering, informasjonssikkerhet, apper for videostreaming og nye teknologier for WarnerMedia, Starz og CBS.
 • Alex Dulub: En vinner av flere matte / programmeringskonkurranser, han har vært involvert i programvareutvikling i 15 år. Han har jobbet i blockchain-rammer, kryptobiblioteker og kryptografiske protokoller i tre år.
 • Anzhy: En mastergrad i programvareutvikling med seks års erfaring innen blockchain-utvikling.

For å konkludere

Qtum er helt sikkert et ambisiøst prosjekt. Å prøve å bringe det beste av verdens to beste blokkjeder til en plattform er ingen enkel oppgave. Og teamet har utvilsomt levert.

Qtum blockchain er live, og det er noen dApps som allerede kjører på den. Men konkurransen Qtum møter fra Ethereum (blockchain som introduserte smarte kontrakter i kryptoverdenen), og andre smarte kontraktsplattformer som NEO, EOS og TRON er veldig stive.

QTUMs vei til suksess er ikke lett, men det er heller ikke dømt til å mislykkes. QTUM-prediksjonsalgoritmer peker på at det sannsynligvis ikke er en god investering på kort sikt.

Men token har en ting å gjøre: per nå er nesten 90% av alle QTUM-tokens allerede utstedt. Så hvis Qtum blockchain begynner å ta av, vil tokens være ganske knappe, og det kan føre til at prisen går opp.

Den gode QTUM-myntnyheten er at den ser ut som en utmerket langsiktig investering, men du må kanskje være tålmodig.

Les også: Golem (GNT) Price Prediction

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me