Prijsvoorspelling in Celsius (CEL) voor 2021, 2023 en 2025

Wist u dat u met slechts een paar klikken online geld kunt lenen of zelfs rente kunt verdienen, een cryptolening kunt afsluiten en kunt betalen of betaald kunt worden in cryptovaluta? U hoeft niet veel tijd te besteden aan het lenen van geld bij de traditionele bank, aangezien het cryptoleningplatform nu bestaat!

Lenen met cryptocurrency is veelbelovend bij het overnemen van de leensector, ondanks dat het relatief nieuw is op de leenmarkt. Het maakt grote golven en stijgt in populariteit, omdat het de financiële sector kan veranderen. Als een van de prominente gecentraliseerde crypto-uitleenplatforms, stelt Celsius Network gebruikers in staat om blockchain-activa te lenen. De ruggengraat van het systeem is het CEL-token dat wordt gebruikt om rente te genereren, leningen af ​​te sluiten, peer-to-peer-betalingen te verzenden en nog veel meer.

In deze zoektocht zullen we je door de voorspelling van de Celsius-prijsvoorspelling leiden om te zien of er de komende maanden en jaren meer geld naar dit cryptoleningplatform zal stromen. Dus blijf rond, want we onthullen veel mogelijkheden van deze cryptocurrency-leningen en waarom u deze crypto zou moeten overwegen de volgende keer dat u een lening nodig heeft.

celsius prijsvoorspelling

Celsius (CEL) Historische prijsanalyse

Celsius-netwerk heeft geruild voor twee jaar (20 maanden) nu. Het CEL-token werd in 2018 gelanceerd en haalde $ 50 miljoen op in zijn eerste muntenaanbod. Het ICO-token heeft slechts een waarde van $ 0,30 per stuk, maar de ICO-prijs stortte neer tot bijna $ 0,03, waardoor er een kleine kans op winstgevendheid overblijft voor vroege investeerders. Een jaar geleden was het echter geprijsd op $ 0,14, resulterend in een samengesteld maandelijks groeipercentage van 34,44% en een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 33,85% sindsdien.

Temidden van de pandemie zag het er beter uit, aangezien de prijs de afgelopen zes maanden sterk steeg en daartussen lag $ 0,37 en $ 4,97, wat resulteert in een samengesteld maandelijks groeipercentage van 53,57% en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van 171,06%. Zoals we kunnen zien, is geduld soms een deugd!

De prijs van Celsius Network varieerde tussen $ 1,30 en $ 4,97 in de afgelopen drie maanden, wat betekent het had een samengesteld maandelijks groeipercentage van 56,23% en een geëxtrapoleerd samengesteld jaarlijks groeipercentage van 210,49%. Het is fascinerend om op te merken dat de mechanica van het systeem werkt op basis van de enorme groei van de waarde van CEL-tokens gedurende 2020..

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Momenteel is de Celsius-prijs $ 4,54, met een 24-uurs handelsvolume van $ 14.557.451. De prijs is de afgelopen 24 uur met 7,29% gedaald. Het staat op nummer 36 in de CoinMarketCap met een marktkapitalisatie van $ 1.084.245.601. Bovendien heeft het een circulerende voorraad van 238.863.520 CEL-munten en een maximale voorraad van 696 miljoen. De belangrijkste beurzen voor handel in Celsius zijn FTX, HitBTC, BitMart, Sistemkoin en Uniswap (V2).

celsius-graden-tokenCelsius-netwerk (CEL)

Positie: 51 4,80 Prijs (BTC) Ƀ 0,00009500 Marketcap 1,84 BVolume 6,02 M24h Wijziging 2,88% Totaal aanbod 695,66 M CEL

Celsius (CEL) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Als u op zoek bent naar virtuele valuta met een goed rendement gedurende deze tijd, kan CEL een winstgevende investeringsoptie zijn voor de komende maanden en jaren! Celsius (CEL) en zijn potentiële marktomgeving laten zien dat het in een gunstig fietsen in de afgelopen twaalf maanden. Het impliceert dat er een positieve trend in de toekomst, en de CEL kan zijn recht om te investeren geld.

Zoals vermeld in Wallet Investor, als u vandaag Celsius voor 100 dollar koopt, krijgt u in totaal 21.958 CEL. De prijsprognose voor 2026 is $ 31,727. Er wordt dus een stijging op lange termijn verwacht met een investering van 5 jaar die een omzet oplevert van ongeveer + 596,69%. Uw huidige investering van $ 100 kan in 2026 oplopen tot $ 696,69.

Celcius (CEL) kortetermijnvoorspellingstabel 

AfterPriceChange
1 dag $ 4,87 7,27%
1 week $ 5,05 11,23%
1 maand $ 6,09 34,14%
6 maanden $ 6,93 52,64%
1 jaar $ 9,39 106,83%

Celcius (CEL) Tabel voor langetermijnvoorspellingen 

AfterPriceChange
2022 $ 9,39 106,83%
2023 $ 10,93 140,75%
2024 $ 12,92 184,58%
2025 $ 15,21 235,02%

* Deze prijsvoorspelling is gebaseerd op de gegevens die zijn verzameld uit verschillende bronnen, uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en niet als beleggingsadvies. Gebruikers moeten hun onderzoek doen voordat ze investeren.

Prijsvoorspelling Celsius 2021

Dit jaar wordt een belangrijk jaar voor Celsius (CEL). Velen denken dat na de halvering de prijs in Celsius de komende jaren zal stijgen. Met de huidige trends in de algemene richting van de cryptocurrency-markt, heeft Celsius Network (CEL) een goede kans om aan het einde van 2021 tot $ 7,87 te stijgen. Het algoritme voorspelt dat dit bijna 2 keer lager is dan de huidige Celsius-prijs van vandaag.

De prijzen van het Celsius-netwerk zijn momenteel bearish, aangezien het de afgelopen dagen is gedaald vanaf het hoogste punt ooit van $ 6,87 op 4 januari 2021. In deze kwestie moeten de handelaren zich schrap zetten voor aanzienlijke fluctuaties die dienovereenkomstig moeten worden aangepakt. De angst kan zichtbaar zijn in de Celsius-markt die vervolgens zal leiden tot een forse prijsdaling.

Op basis van het enthousiasme van de CEL-gemeenschap met aankomende updates, zal dit echter toenemen en een zware concurrentie vormen voor andere cryptoleningplatforms. Hoezeer het team ook blijft werken aan zijn producten en partnerschappen, de toekomst ziet er rooskleurig uit voor CEL.

Prijsvoorspelling Celsius 2023

CEL wint gestaag meer grip onder liefhebbers van cryptocurrency om één goede reden: het is een veelbelovend crypto-uitleenplatform. Bovendien hangt het af van de strategie-uitvoering van het team om de tokenprijs continu te verhogen om veel investeerders naar deze cryptocurrency te trekken..

Logischerwijs zal de CEL-prijsvoorspelling 2023 afhangen van het acceptatieniveau dat deze valuta tegen die tijd heeft bereikt. De geleverde consensuspunten op een prijsniveau van $ 10,00. Dit betekent echter niet dat het een consistente groei zal zijn, omdat de volatiliteit naar verwachting hoog zal blijven, waardoor mogelijk meerdere bearish cycli ontstaan ​​totdat CEL het bovengenoemde niveau bereikt..

Prijsvoorspelling Celsius 2025

Tegen 2025, met de toenemende digitalisering en bewustwording van cryptocurrency-activa, heeft Celsius Network veel mogelijkheden voor de boeg. Voorspellende modellen en beleggerssentiment geschraapt uit verschillende bronnen online, een prijs van ongeveer $ 20- $ 30 US wordt verwacht, voor zover het team zich blijft ontwikkelen en verwerven van de doelgroep.

Volgens algoritme-analyse en voorspellende modellen, hoewel prijzen altijd aan verandering onderhevig zijn, drijft de huidige langetermijntrend de CEL-prijs omhoog. U moet echter de nieuwsbrieven, sociale media, aankomende evenementen en het sentiment van investeerders bijhouden, aangezien het celtoken in de loop van de tijd verandert om te bepalen wanneer u op het juiste moment moet kopen of verkopen..

 Is Celsius Network een goede investering?

Decentraliseren van financiën werd tegenwoordig behoorlijk populair en het is alleen maar logisch om naar Celsius Network (CEL) te kijken, dat profiteert van de beweging om inkomsten te genereren uit cryptolening. Door het traditionele bankmodel op zijn kop te zetten en een klantgerichtheid te maken die in uw beste belang handelt, is het van cruciaal belang om rekening te houden met risico en beloning om te beslissen of Celsius een goede investering is of niet.

Celsius decentraliseert en stelt individuen in staat geld te lenen van gebruikers en 80% van de rentewinst terug te vorderen. Terwijl ze zeer fatsoenlijke rentetarieven betalen, kunnen ze ook fiat lenen, waarbij ze hun cryptocurrencies als onderpand stellen. Hoewel het veel aantrekkelijke randen heeft, heeft het enkele nadelen. Het kan niet allemaal goed zijn, toch? De meeste CEL-activa worden niet opgeslagen in de cold wallets. Celsius Network-services zijn custodial, wat betekent dat u uw sleutels aan hen overdraagt.

Het opent ook de mogelijkheid van een cyberaanval op uw aankopen en er kunnen verliezen optreden. Helaas biedt het niet rechtstreeks een verzekering voor uw leningen. In dat geval probeert Celsius zichzelf echter net zo betrouwbaar te maken als elke andere financiële instelling en belooft het zijn balans te gebruiken om de verliezen van klanten te dekken, hoewel de gebruiksvoorwaarden het herstel van het actief in geval van een hack niet garanderen..

De cryptocurrency-markt is buitengewoon volatiel en uitdagend om op de lange termijn te voorspellen, dus het onderzoeken van de fundamenten en de voortgang van Celsius Network is een essentiële taak voordat je besluit om een ​​bepaald bedrag voor een lange tijd te investeren om maanden of jaren vast te houden. CEL-tokens blijven willekeurig dan meer gevestigde munten zoals Bitcoin en Ethereum.

Toch kunnen ze een kostbaar onderdeel worden van iemands crypto-bezit, vooral als u geïnteresseerd bent in het gebruik van het Celsius-platform om interesse te wekken in uw crypto-bezit. Het is opmerkelijk dat gebruikers CEL-tokens moeten vasthouden en inzetten om de hoogste uitleen- en rentetarieven te krijgen.

Dit alles gezegd hebbende, moet u eraan worden herinnerd dat u uw geld stort in een digitale portemonnee van derden. Zolang het systeem werkt, heeft u toegang tot uw munten en moet u rekening houden met het risico dat dit met zich meebrengt. En vergeet niet om grondig onderzoek te doen voordat u tot een investering overgaat.

Weeg de voor- en nadelen zorgvuldig af en stop nooit meer geld dan u zich kunt veroorloven te verliezen. Uiteindelijk is het aan u en u alleen de beslissing en verantwoordelijkheid om de Celsius platform correct.

 Hoe Celsius (CEL) Token te kopen?

Celsius Network is een one-stop-shop voor al uw op blockchain gebaseerde financiële behoeften, zoals leden dat nu kunnen koop crypto rechtstreeks via de Celsius-app. U kunt de volgende toonaangevende cryptocurrencies kopen die beschikbaar zijn via de Celsius-app, waaronder ETH, BTC, XRP, BCH, LTC, XLM en SGA. U kunt ook naar CoinMarketCap of CoinGecko gaan voor een volledige lijst met uitwisselingen die CEL vermelden.

U kunt alle munten kopen en ze rechtstreeks op uw Celsius-account storten, en u zelfs onmiddellijk rente verdienen of gebruik ze als onderpand om een lening met cryptobank. Terwijl CEL werkt aan het toevoegen van een bankoverschrijvingsoptie om munten te kopen, hebben gebruikers de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen met een creditcard tegen de laagste tarieven in de branche..

Meer informatie over Celsius (CEL)

Celsius Network (CEL) is in 2017 opgericht door Alex Mashinsky (CEO) en Daniel Leon (Founding President en COO). Het is een peer-to-peer-kredietverstrekker die het lenen en uitlenen van cryptocurrencies mogelijk maakt. Dit betekent dat ze leners in staat stellen snel toegang te krijgen tot fiat-fondsen door hun crypto als onderpand te gebruiken en minimale rente te betalen. Aan de andere kant bieden kredietverstrekkers winst op rentetarieven voor de cryptocurrencies die zijn gestort op hun digitale portemonnee van Celsius Network.

Het belangrijkste voordeel van Celsius Network (CEL) is dat er geen minimale stortingen zijn, wat betekent dat u automatisch rente kunt gaan verdienen door te storten wat u maar wilt. Ze behandelen ook al hun klanten; evenzo, ongeacht de garanties, of het nu $ 5 of $ 5.000.000 is. Er zijn ook geen minimale stortingen en opnamekosten. Op dit platform kun je kiezen hoe je je rente (de crypto die je hebt gestort) of in CEL-tokens wilt ontvangen of betalen.

U bent waarschijnlijk vaak “niet uw sleutels, niet uw munten” tegengekomen, en op dit platform zijn uw privésleutels van uw portemonnee niet van u. Er is dus geen garantie dat uw activa veilig zijn voor hackers en u kunt tijdens het proces al het geld verliezen. Gelukkig heb je de volledige controle over je geld en wanneer je maar wilt, kun je altijd je crypto opnemen, aangezien Celsius geld niet blokkeert. Bovenal is uw bankgeschiedenis niet helemaal relevant, aangezien hiervoor geen kredietcontrole nodig is.

Bovendien bevat Celsius Network meer dan $ 730 miljoen aan activa en ondersteunt het meer dan 101.000 gebruikers wereldwijd. Bovendien heeft het bedrijf $ 12 miljoen aan rentebetalingen gedaan. Het faciliteert ook bijna $ 5,5 miljard aan leningen (ongeveer $ 8,2 miljard in de huidige BTC-prijzen).

Celsius (CEL) Team

Celsius Network heeft een sterk team dat bestaat uit mensen met een unieke achtergrond die er sterk naar streven om financiële vrijheid te geven en het banksysteem te doorbreken met behulp van blockchain-technologie. Het CEL-platform is bedoeld om massale acceptatie nog sneller te helpen verspreiden.

Ten eerste is Alex Mashinsky (CEO) een van de VOIP-uitvinders (Voice over Internet Protocol). Een van de oprichters van verschillende succesvolle bedrijven en de rest van het team waren seriële ondernemers, ervaren zakenmensen, bankexperts, bedrijfsontwikkelaars en succesvolle blockchain-pioniers. Dus met die ervaring en kennis besteedt het CEL-team hun tijd aan het verbeteren van de financiële positie van honderdduizenden Celsius-gebruikers..

Gevolgtrekking

Celsius (CEL) is het eerste uitleenplatform dat $ 1 miljard aan beheerd vermogen heeft bereikt, waardoor het een enorm succes is op de cryptomarkt. Het heeft vrijheid gegeven als het gaat om lenen en uitlenen tegen een hogere snelheid zonder kosten en kredietcontroles. Hoe dan ook, velen aarzelden omdat er veel zorgen rijzen over het feit dat Celsius een bewaarplatform is en het gebrek aan transparantie. Temidden van alle controverses geloven velen nog steeds in de kracht van Celsius (CEL) om investeerders en handelaren te helpen bij deze cryptorevolutie door hen in staat te stellen cryptocurrencies te lenen en te lenen..

Gezien het feit dat de cryptomarkt een hoge volatiliteit kent, kunnen de prijzen van CEL-token in de toekomst fluctueren of bewegen; de Decentralize Finance (DEFI) -beweging is echter nog steeds in volle gang van het Celsius-team om door te gaan met het leveren van adequate diensten die ervoor zorgen dat CEL binnenkort mogelijk in de top 50 van meest uitgebreide marktkapitalisatiehouders komt. Daarom blijft Celsius een betrouwbaar uitleenplatform, en zolang u zich bewust bent van de risico’s die het gebruik van CEL met zich meebrengt, zien we geen reden om uw crypto niet optimaal te gebruiken..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me