Prijsvoorspelling van SushiSwap (SUSHI) voor 2021, 2022 en 2025

Hoewel Bitcoin al bestaat sinds 2009, is de markt voor cryptocurrency nieuw. Zo nieuw zelfs dat er veel nieuwe terminologieën en namen moesten worden uitgevonden en gebruikt. Termen als hodling, tokenomics, FOMO worden nu mainstream.

Namen van veel crypto’s zoals Ethereum, Polkadot, Litecoin, VeChain, Uniswap, etc. worden ook bekend. Met dat gezegd zijnde, bedenken ontwikkelaars of uitvinders van nieuwe projecten en protocollen soms nogal pakkende of zelfs schattige namen.

Dit SUSHI-artikel over prijsvoorspelling gaat in op de kenmerken van Sushiswap en wat het zo uniek en controversieel maakt. Het zal ook kijken naar de prijsvoorspelling voor zijn token, SUSHI (nogmaals, niets te maken met het eten), zowel op korte als op lange termijn om erachter te komen of dit token echt vers en goed is voor de gezondheid van uw portefeuille..

SUSHI-prijsvoorspelling

Andere projectnamen zijn echter behoorlijk raar, zo niet verwarrend. Zulke namen hebben soms niet echt iets te maken met cryptocurrency of gedecentraliseerde financiën (defi).

Dus wat als er een gedecentraliseerd exchange (dex) platformproject is dat niet alleen nieuw is, maar ook zo’n rare naam heeft? Sterker nog, deze dex heeft, afgezien van zijn naam, ook enige serieuze controverse veroorzaakt over zijn geboorte en tegen wie hij concurreert. Deze dex is niemand minder dan Sushiswap, en nee, het heeft niets te maken met de delicatesse van de Japanse keuken, zoals deze schrijver oorspronkelijk dacht.

Sushiswap Historische prijsanalyse 

Sushiswap bestaat niet eens een jaar. Gezien het gebrek aan geschiedenis, kan het een beetje moeilijk zijn om het te analyseren voor een voorspellende voorspelling. Wat er echter over kan worden gezegd, is waar de prijs was.

Het SUSHI-token werd gelanceerd op 28 augustus 2020. Het begon met een prijs van $ 3,44. Kort daarna ervoer het een onmiddellijke piek in zowel de prijs als de marktkapitalisatie. De prijs is volgens CoinMarketcap op 1 september gestegen tot $ 10,19.

Daarna begon de prijs voor SUSHI een langzame maar gestage daling te zien in de maanden erna (daarover later meer). Pas halverwege november begon het opnieuw een prijsstijging te ervaren. Wat betreft de effecten van een bullmarkt, bleef de prijs voor SUSHI stijgen en eindigde het jaar 2020 met een prijs van $ 2,687.

De prijs stopte daar echter niet. Toen we het nieuwe jaar ingingen, bleef de prijs stijgen. Op 9 januari kende het een snelle daling van $ 4,62 op die dag tot ongeveer $ 3,40 op 11 januari, om vervolgens weer snel te stijgen tot $ 7,37 op 16 januari 2021. Omdat de prijs van Bitcoin voortdurend daalde, begon ook de prijs voor één SUSHI. gestaag dalen.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is de prijs voor één SUSHI $ 6,13. Volgens CoinMarketCap staat het op # 47 in de hele cryptomarkt. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 787.456.067, met een circulerend aanbod van 127.244.443 SUSHI. Het maximale aanbod is 250.000.000.

SUSHI heeft de afgelopen 24 uur een prijs van -5,18% ervaren. In de afgelopen 7 dagen is het echter met 12,85% gestegen.

sushiSushi (SUSHI)

Positie: 43 16.92 Prijs (BTC) Ƀ0.00033500 Marketcap 2.17 BVolume 722,04 M 24h Verandering 2,37% Totaal aanbod 202,59 M SUSHI

Sushiswap (SUSHI) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Na analyse van verschillende bronnen en hun fundamenten, lijkt het SUSHI-token een zeer positieve kijk te hebben. Wallet Investor heeft bijvoorbeeld niet alleen Sushiswap geschaald om zeer optimistisch te zijn, maar heeft ook voorspeld dat de prijs in slechts één jaar tijd met + 86,61% zal stijgen, een prijs van $ 11,44.

Aan de andere kant heeft Tradingbeast voorspeld dat tegen het einde van 2024 de gemiddelde prijs van een SUSHI-token $ 14,08 zal zijn..

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 maand $ 9,72 61,98%
2 maanden $ 8,42 40,34%
3 maanden $ 7,97 32,88%
6 maanden $ 8,44 40,75%
1 jaar $ 11,57 92,92%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
2022 $ 11,57 92,92%
2023 $ 13,7 128,4%
2024 $ 17,65 194,26%
2025 $ 15,17 152,9%

SushiRuil Prijsvoorspelling 2021

2021 wordt naar verwachting een heel, HEEL opwindend jaar voor crypto. Niet alleen met de huidige bullmarkt, maar ook met het aantal instellingen, ondernemingen en particuliere beleggers dat op de markt komt, lijdt het geen twijfel dat de prijs van Sushiswap zijn opwaartse trend zal voortzetten..

Er wordt voorspeld dat 2021 positief zal zijn met de prijs, met een gemiddelde stijging van + 45,53%. Als je bedenkt dat dit maar een jaar is, is dat niet zo armoedig.

SushiRuil Prijsvoorspelling 2022

2022 zal ook een positieve procentuele stijging hebben, hoewel het lijkt dat de prijs min of meer zal blijven waar deze in 2021 werd bereikt, tussen de $ 9,00 – $ 10,50. Niettemin, voor iedereen die meer SUSHI-tokens wil kopen, lijkt 2022 een goed moment te zijn voordat de trein het station echt verlaat..

SushiRuil Prijsvoorspelling 2025

Tegen 2025 wordt voorspeld dat de prijs meer dan verdubbelt. Met maar liefst een procentuele stijging van gemiddeld + 185,32%, kan een investeerder die een aanzienlijke hoeveelheid sushi in zijn tas houdt (nogmaals, niet het eten.) Een zeer nette winst verwachten..

Is Sushiswap een goede investering?

Met zulke sterke prijsvoorspellingen en met de voortdurende bloei van de gedecentraliseerde financiële (defi) sector, kan er weinig twijfel over bestaan ​​dat het investeren van een deel van uw portefeuillegelden voor SUSHI-tokens een goede investering is. Naarmate de jaren verstrijken, kunnen beleggers verwachten dat een deel van hun geld meer dan verdubbelt. Niet alleen dat, maar elke Sushi-token-hodler kan verwachten inspraak te hebben in het beheer van het Sushiswap-platform.

Dus het lijkt erop dat het Sushiswap dex-project het zo goed lijkt te hebben. Zijn teken wordt financieel gezien als zeer positief. Mensen haasten zich de defi-ruimte in om hun fortuin te maken. Alles is geweldig, toch? Nou, niet helemaal. Als Sushiswap een goede investering lijkt, waarom heeft het dan een beruchte reputatie? Dat is waar we naar toe zullen duiken.

Hoe Sushiswap te kopen?

U kunt het SUSHI-token uit een groot aantal uitwisselingen token. Degenen die het meeste volume hebben, zijn Binance, OKEx, Huobi Global, Sushiswap, Bitfinex en BKEX. Je kan gaan naar CoinMarketCap of CoinGecko om een ​​volledige lijst met uitwisselingen te krijgen.

Meer informatie over Sushiswap

Wat is Sushiswap?

Sushiswap is een fork van Uniswap met zijn eigen governance-token, SUSHI. De geautomatiseerde market maker (gelanceerd op 28 augustus 2020)AMM) werd al snel populair, samen met zijn moederdex, Uniswap. In tegenstelling tot Uniswap biedt het echter extra functies, zoals hogere beloningen voor liquiditeitsverschaffers.

Met de Uniswap-code ontwikkelde het zich tot een volledig nieuw platform. Ze boden prikkels aan die meer waren gemeenschapsgericht dan Uniswap, waardoor elke SUSHI-tokenhodler meer zeggenschap heeft over het beheer van het project dan wat Uniswap leverde.

Om gebruikers te stimuleren om het platform te gebruiken en om het meer gemeenschapsgericht te maken, hebben ze de beloningsfuncties aangepast. Uniswap biedt 0,30% van de vergoedingen die worden gegenereerd door swapping aan de liquiditeitsverschaffers (LP) in overeenstemming met de hoeveelheid liquiditeit die elke gebruiker heeft verstrekt. Zoals je kunt zien, paste dit goed bij grote lp’s, maar niet bij degenen die alleen kleine hoeveelheden konden leveren.

Aan Sushiswap, liquiditeitsverschaffers zouden 0,25% van die vergoedingen krijgen, terwijl de resterende 0,05% terug zou worden omgezet in SUSHI en zou worden verdeeld onder Sushi-tokenhouders. Dit betekende dat vroege liquiditeitsverschaffers, ongeacht hoeveel ze aan de pool hebben bijgedragen, rente uit vergoedingen zouden krijgen en vroegtijdig lid mochten worden bij het besturen van het platform.

Niet alleen dat, als een gebruiker zou besluiten om zijn geld uit de pool op te nemen, hij nog steeds een deel van die 0,05% vergoeding in SUSHI zou kunnen verdienen omdat hij eerder SUSHI-tokenhouders was. Zoals u kunt zien, was deze regeling erg aantrekkelijk en het aantal fondsen dat op slot ging, explodeerde! Hoe Sushiswap erin slaagde om in twee weken tijd $ 1 miljard te verwerven, was echter uiterst controversieel.

De benadering van Sushiswap was in wezen een vampieraanval op Uniswap. Wat is dat? Om gebruikers naar het platform te laten migreren door hun liquiditeitstokens te nemen en deze op Sushiswap uit te zetten, creëerde Sushi zeer stimulerende beloningen voor die vroege migranten. Die beloningen waren in de vorm van het geven van grote hoeveelheden SUSHI-tokens aan die migranten. Ze deden dit door de eerste twee weken na de lancering 1000 SUSHI per blok uit te geven. Dit heeft in wezen het leven uit Uniswap gezogen in zowel gebruikers, liquiditeitspools als handelsvolume. Er werd geschat dat meer dan 90% van de gebruikers hun tokens nam en naar Sushiswap migreerde.

Naar verder stimuleren gebruikers om het platform te gebruiken, werden die vroege tokenbeloningen teruggebracht tot 100 tokens per blok voor latere migranten. Ook kregen degenen die hun SUSHI-tokens hadden ingezet extra vergoedingen.

Voor degenen die liquiditeit willen verschaffen, hebben ze twee keuzes. Zodra u naar het sushiswap website, u kunt ervoor kiezen om liquiditeit te verstrekken bij de boerderijsectie of hun nieuwe Onsen-menu. Het boerderijgedeelte is een reguliere liquiditeitspool. Het Onsen-menu is echter een roterend beloningssysteem. Dat betekent dat degenen in de governance stemmen over welke paren zullen worden vermeld, welke hetzelfde zullen blijven en welke niet.

Met betrekking tot de SUSHI-tokenomics, zou het token oorspronkelijk geen maximale voorraad hebben. Na de lancering van twee weken bedroeg het aantal SUSHI dat per blok werd geproduceerd 100. Het was echter later beslist om een ​​daadwerkelijke harde limiet te hebben voor het aantal SUSHI dat wordt geslagen en enkele andere wijzigingen. Dat maximale aanbod is 250.000.000 en zal naar verwachting in november 2023 worden bereikt.

Bovendien zou het aantal SUSHI-tokens dat per blok wordt geslagen, worden verminderd. Momenteel worden er slechts 60 SUSHI / block geslagen, en het zal tegen 1 februari 2021 weer dalen tot 50. Dit zal ongetwijfeld helpen met de prijs om inflatie af te wenden, aangezien dat waarschijnlijk de belangrijkste reden was dat deze veranderingen plaatsvonden.

Wat betreft het beheer van het Sushiswap-ecosysteem, komt elke SUSHI-hodler in aanmerking om deel uit te maken van het ecosysteem bestuur.  Zoals het er nu uitziet, worden alle grote structurele veranderingen en het gebruik van het devfund (afkorting van ontwikkelaarsfonds) gestemd door de gemeenschap, terwijl OxMaki en het kernteam beslissen over eventuele kleinere veranderingen. Wacht. Wie is in hemelsnaam OxMaki?

Het team

De controverse rond Sushiswap houdt niet op bij de vampieraanval. Terwijl andere defi-protocollen zoals Aave, Compound en Uniswap welbekende oprichters hadden, oprichters van Sushiswap waren dat niet. In feite is hun exacte identiteit nog steeds niet bekend. Iemand met het pseudoniem Chef Nomi heeft Sushiswap opgericht. Twee andere medeoprichters waren sushiswap en OxMaki. Alle mensen wisten van hen waren hun Twitter-handvatten.

Terwijl chef-kok Nomi aanvankelijk zijn admin-sleutels van het migratiecontract naar een time-lock-contract had gestuurd, waardoor hij geen volledige toegang tot een pool had, en elke organisatie uitnodigde om het protocol te controleren om de verificatie en beveiliging ervan te garanderen, dreigde de echte schrik. plaats.

Exit Scam

Net als het eten van een stuk sushi met een groot stuk wasabi erop, probeerde chef-kok Nomi vervolgens iets te beginnen met wat leek op een exit-scam. Hoewel chef-kok Nomi geen toegang had tot de poolfondsen, had hij wel toegang tot het devfund, dat 10% van alle gedistribueerde SUSHI-tokens had toegewezen. Op 5 september verwijderde hij al zijn liquiditeit van Uniswap en verkocht plotseling alle SUSHI-tokens in het devfund voor 70.000 ETH’s, destijds ter waarde van $ 30 miljoen dollar.!

Chef-kok Nomi probeerde zijn daden te rechtvaardigen, maar de gemeenschap was bang dat een onbekende te veel macht had en het vertrouwen verloor. De tokens binnen het devfund waren bedoeld om verdere ontwikkeling en onderzoek voor het project te financieren. Het waren geen persoonlijke penningen. Zelfs mede-oprichter OxMaki uitte shock en teleurstelling over de acties van chef-kok Nomi. Het is niet verrassend dat dit tumult de prijs voor SUSHI deed dalen.

Gelukkig sprong Sam Bankman-Freid (SBF), de CEO van Ameida Research, die ook een van de grootste tassen SUSHI had, erin en redde het project praktisch. Hij bood aan het project te leiden om een ​​vlotte en succesvolle migratie van gebruikers naar het project mogelijk te maken. Chef-kok Nomi keurde het goed en overhandigde hem de sleutels. SBF heeft vervolgens een portemonnee met meerdere handtekeningen gemaakt om deze gedecentraliseerd te maken.

Niet lang daarna gaf chef-kok Nomi verrassend genoeg het geld terug dat hij had genomen! In zijn eigen tweet had hij “F **** up”. Of hij handelde uit schuld of uit angst om door de autoriteiten gezocht te worden, is niet bekend.

Dit alles gebeurde binnen een maand na de lancering van het project!

Gevolgtrekking

Sushiswap heeft een van de meest controversiële en vluchtige oorsprongsverhalen ooit. Temidden van de defi-hype die was en nog steeds explodeert, bewees het incident met chef-kok Nomi dat checks and balances en gedecentraliseerde autoriteit een sterke voorwaarde zijn voor elk gedecentraliseerd protocol. Dit incident heeft ongetwijfeld een nare, wasabish smaak in de mond van veel mensen achtergelaten en had een doodsteek kunnen zijn voor het project.

Desalniettemin kwam Sushiswap ondanks dit alles sterker dan ooit uit deze chaotische onzekerheid. Het is nu meer gemeenschapsgericht, waarbij gebruikers een voorstel mogen indienen en erover kunnen stemmen, en er worden nu veel checks and balances geplaatst om ervoor te zorgen dat een dergelijk incident nooit meer gebeurt.

Vanuit het perspectief van een investeerder moet het feit dat een project uit zo’n ernstig incident voortkwam, dienen als bewijs van de grote veerkracht van het project en de gemeenschap om het voortbestaan ​​ervan te verzekeren. Ondanks de schrik die het veroorzaakte, is zij van mening dat deze les met een positieve blik moet worden bekeken.

Tegen alles in heeft het project het overleefd en floreert het nu. De gemeenschap bewees haar kracht om te mobiliseren tegen elke bedreiging voor zowel hun financiële belangen als de belangen van de gedecentraliseerde financiering als geheel, zelfs als het bijna het leven uit een ander defi-project zoog.

Ongeacht hoe men het project zou kunnen zien, er is een sterke concurrentie tussen veel crypto’s en defi-protocollen, elk met hun eigen manier om ervoor te zorgen dat hun project relevant blijft in zo’n jonge markt. Dat gezegd hebbende, elke belegger die een gezonde beleggingsportefeuille wil, zou moeten overwegen om een ​​beetje sushi aan zijn dieet toe te voegen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me