Prijsvoorspelling van Uniswap (UNI) voor 2021, 2022 en 2025

Het ruilen en ruilen van munten voor een ander kan lastig, verwarrend, tijdrovend en niet goedkoop zijn. Zou het niet geweldig zijn als er een protocol was dat je niet alleen toestond om tokens uit te wisselen of te ruilen, maar ook supergemakkelijk te gebruiken is? Oh wacht. Er is! Het heet Uniswap, en hun token is UNI.

Zeggen dat er geroezemoes was over dit project en token toen het in september 2020 werd gelanceerd, is een understatement. Er was een grote hype rond het project, met zijn token in slechts enkele uren op verschillende beurzen genoteerd, en het handelsvolume bereikte meer dan $ 5 miljard per dag! Maar waarom? Waar is het aan Uniswap dat iedereen zo enthousiast maakte??

Dit artikel zal proberen die vraag te beantwoorden en een Uniswap-prijsvoorspelling te geven voor zowel de korte als de lange termijn over zijn token om een ​​beter begrip te krijgen van waarom het UNI-token zo optimistisch blijft..

Uniswap-prijsvoorspelling

Historische prijsanalyse van Uniswap

Hoewel de gedecentraliseerde uitwisseling (dex) al bestaat sinds 2018, duurde het tot 2020 voordat het UNI-token ontstond. Toen het voor het eerst werd uitgebracht op 16 september, had het een initiële prijs van slechts $ 3,00. Echter, vanwege de woeste hype eromheen, Uniswap prijs drastisch gestegen tot $ 7,00 op 19 september 2020, volgens CoinMarketCap.

Nadat de hype en de opwinding begonnen af ​​te nemen, begon de prijs ook te dalen, maar het kende geen drastische daling dan andere tokens, noch was het achteraf ook niet zo laag als ooit tevoren. Volgens CoinGecko stond het laagste punt ooit op $ 1,03 op 17 september 2020, vóór de prijsstijging. Hoewel CoinMarketCap aangeeft dat het dieptepunt ooit $ 0,40190 is op diezelfde dag. Het beleefde zijn hoogste punt ooit van $ 8,44 slechts een dag nadat het begon te kalmeren en af ​​te nemen.

De prijs van UNI bleef dalen naarmate de maanden verstreken, hoewel hij nooit onder de $ 2 kwam voordat hij weer langzaam in prijs begon te stijgen, dankzij de bull-run van 2020. UNI sloot het jaar 2020 af met een prijs van $ 5,00. Sindsdien bleef het toenemen, nu het op het punt staat zijn vroegere recordniveau te overtreffen.

Huidige prijs, marktkapitalisatie, & Leveringsdetails

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is de prijs voor één UNI-token momenteel $ 7,44. Het staat momenteel op # 20 binnen de hele cryptomarkt. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 2.070.905.210 met momenteel 277.250.381 UNI’s in omloop. Het maximale aanbod is 1.000.000.000.

uniswapUniswap (UNI)

Rang: 8 31.44 Prijs (BTC) Ƀ0.00062300 Marketcap 16,46 BVolume 1,58 B24h Wijziging 11,42% Totaal aanbod 1.000,00 M UNI

Uniswap (UNI) Voorspellingen van toekomstige prijsvoorspellingen

Het lijkt erop dat de hype rond Uniswap nooit echt is weggeëbd. Wallet Investor schaalt momenteel het UNI-token zeer optimistisch. Dit is niet verwonderlijk gezien de populariteit van het platform. Zelfs toen het begin september 2020 een vork ervoer, de geboorte van de rivaliserende en controversiële dex genaamd Sushiswap, de geautomatiseerde market maker (AMM) wordt nog steeds veel gebruikt, omdat het de go-to dex is voor elke nieuwe gebruiker die net de cryptomarkt betreedt.

Korte termijn voorspelling

AfterPriceChange
1 maand $ 10,48 40,97%
2 maanden $ 12 61,45%
3 maanden $ 10,09 35,78%
6 maanden $ 10,6 42,6%
1 jaar $ 11,11 49,39%

Lange termijn voorspelling

AfterPriceChange
2022 $ 12,15 63,37%
2023 $ 13,7 84,28%
2024 $ 20,37 173,98%
2025 $ 24,84 234,06%

Prijsvoorspelling Uniswap 2021

De prijsvoorspelling voor het jaar 2021 ziet er erg positief uit. Verwacht wordt dat tegen het einde van het jaar elke UNI-hodler een stijging van 49,39% ten opzichte van de huidige prijs kan verwachten.

Prijsvoorspelling Uniswap 2022

2022 ziet er nog positiever uit, aangezien wordt voorspeld dat de prijs zal blijven stijgen. Er wordt voorspeld dat elke belegger in juni een bijna dubbele prijsstijging kan verwachten.

Prijsvoorspelling Uniswap 2025

2025 lijkt niet anders te zijn, behalve dat het positiever is. Beleggers kunnen een gemiddelde stijging van 194,45% verwachten ten opzichte van de huidige prijs.

Is Uniswap een goede investering?

Na het bekijken van verschillende bronnen voor prijsvoorspellingen en het onderzoeken van de fundamenten van het protocol, kan met veel vertrouwen worden gezegd dat investeren in Uniswap een goede investering is. Hoewel de hype rond het token aanzienlijk is afgenomen, betekende dat niet dat de vraag ernaar ook afnam. Wallet Investor, Digitalcoin, Tradingbest en anderen hebben allemaal de zeer positieve prijsvooruitzichten van UNI voorspeld. Als u de kans krijgt om de grondbeginselen van het protocol en het token te bekijken, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit zo is.

Hoe Uniswap te kopen?

UNI kan worden gekocht bij verschillende beurzen. Momenteel vindt u het vermeld op Binance, Coinbase Pro, Uniswap dex zelf (V2), Bithumb, enz. Veel van deze beurzen hebben een hoge UNI-liquiditeit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over plotselinge prijsverschuivingen. U kunt naar CoinMarketCap of CoinGecko voor een volledige lijst van beurzen die UNI.

Meer informatie over Uniswap

Wat is Uniswap?

Uniswap is een gedecentraliseerd uitwisselingsplatform (DEX) waar gebruikers twee dingen kunnen doen; wissel of ruil tokens voor een ander en / of verschaf liquiditeit.

Om te ruilen of te ruilen, moet u er eerst voor zorgen dat u zich in het ruilgedeelte van het platform bevindt. Vervolgens verbindt u het platform met uw portemonnee, klikt u op de tokens waarvoor u wilt ruilen, betaalt u een minimale vergoeding, en dat is alles! Zo eenvoudig is het.

Gebruikers kunnen ook liquiditeit aan het platform toevoegen door naar het liquiditeitsgedeelte te gaan. U heeft dan de mogelijkheid om ofwel liquiditeit toe te voegen aan een reeds bestaande pool, ofwel uw eigen liquiditeitspaar te creëren. De vergoedingen die gebruikers betalen wanneer ze tokens ruilen, gaan naar de liquiditeitsverschaffers, die 0,30% van de vergoedingen verdienen in verhouding tot de hoeveelheid liquiditeit die ze bieden. Om die vergoedingen, nu een rente, in te trekken, moeten gebruikers het token opnemen waarmee ze liquiditeit hebben toegevoegd. Nogmaals, zo simpel is het!

Maar een eerlijke waarschuwing! Gebruikers die liquiditeit toevoegen, lopen mogelijk risico op verlies van onvolkomenheid.  Wat is dat? Het is wanneer liquiditeitsverschaffers verlies lijden als gevolg van prijsverschillen. Zoals de naam al aangeeft, kan dit verlies worden teruggedraaid wanneer de prijs van een van uw tokens zichzelf verzacht. Dat is echter geen garantie en kan tot blijvende schade leiden.

De Uniswap dex werd gelanceerd in november 2018. Omdat het geautomatiseerd was en afhankelijk was van slimme contracten, loste Uniswap veel van de aanvankelijke problemen op die die eerste gedecentraliseerde uitwisselingen plaagden. Op 16 september 2020 ging het protocol een stap verder toen het begon met het uitgeven van het UNI-governance-token aan veel eerdere gebruikers. Dit verhoogde de winstgevendheid en stelde elke token UNI-houder in staat om zeggenschap te hebben in het beheer van het protocol, waardoor verdere decentralisatie werd geboden.

UNI als een beloning en governance-token

Toen Uniswap voor het eerst werd gemaakt, had het geen token en had het, afgezien van het verstrekken van liquiditeit, niet veel andere prikkels. Pas na de Sushiswap-vork en zijn vampiermijnmethode kondigde Uniswap zijn eigen tokenrelease aan, genaamd UNI.

Hoewel een groot deel van dat aanbod naar ontwikkelaars en investeerders ging, was wat de aandacht van iedereen trok toen Uniswap aankondigde dat 15% van de volledige 1 miljard UNI-tokens die werden geslagen, zouden worden uitgezonden en gegeven aan iedereen met een historisch record van met behulp van uniswap vóór 1 september 2020. Hierdoor kon elk adres 400 UNI’s claimen.

Daarnaast werd iedereen die historische liquiditeit verstrekte, ook een pro-rata aandeel uitgezonden op basis van de tijd en de hoeveelheid liquiditeit die werd verstrekt.

Dit was echter slechts 15% van het totale aanbod. Iedereen die een aantal UNI’s in handen wilde krijgen, moest ofwel wat van een beurs kopen of in liquiditeit voorzien. Iedereen die het laatste doet, er zijn slechts vier liquidy pools die gebruikers zouden belonen met UNi:

  • ETH – USDT (Tether)
  • ETH – USDC
  • ETH – DAI
  • ETH – WBTC (ingepakte Bitcoin)

Dit programma loopt maar twee maanden, tot 17 november 2020. Maar nog meer, om een ​​substantieel bedrag van die UNI te ontvangen, zou je een vrij grote hoeveelheid ETH of stablecoins moeten aanleveren of heel lang moeten wachten. Daarom is het veel eenvoudiger om UNI op een beurs te kopen, waardoor er vraag kan ontstaan, waardoor de prijs stijgt. U kunt dus begrijpen hoeveel opwinding er was rond de cryptocommunity met betrekking tot Uniswap.

Daarnaast houdt Uniswap een aanzienlijk bedrag aan UNI in reserve om gebruikers te stimuleren als beloning om liquiditeit te verschaffen en deel te nemen aan het beheer van het protocol. UNI-houders hebben zeggenschap in welke richting ze willen dat Uniswap uitgaat. Degenen die ongeveer 1% van het totale aanbod van UNI in handen hebben, kunnen zelfs voorstellen indienen. Aangenomen wordt dat degenen die zeggenschap hebben in het bestuur gestimuleerd zouden worden om het protocol aantrekkelijker te maken, het handelsvolume te vergroten en meer vraag naar het token te creëren, wat uiteraard in prijs zal stijgen..

Het team

Ontwikkelaar Hayden Adams heeft Uniswap gemaakt. Hayden, een voormalig auto-ingenieur, werd ontslagen van zijn baan en in het vagevuur achtergelaten totdat een vriend hem kennis liet maken met cryptocurrency, vooral Ethereum. Geïntrigeerd, leerde hij code ontwikkelen en werkte hij aan veel projecten voordat hij de voorheen dominante gedecentraliseerde uitwisseling, EtherDelta genaamd, tegenkwam..

Hayden was niet onder de indruk van de dex. Het zag er … ingewikkeld en grof uit, en dacht dat het verbeterd kon worden. Wat hem er echter toe bracht om aan een eigen project te gaan werken, was toen hij een Reddit-artikel tegenkwam van de oprichter van Eethereum, Vitalik Buterin, dat lezen, ‘Laten we gedecentraliseerde uitwisselingen op de keten beheren zoals we voorspellingsmarkten beheren.’

Geïnspireerd begon hij te werken aan zijn eigen dex, en na vele maanden van intensieve codering en slechts een subsidie ​​van $ 65.000 van de Ethereum Foundation, bracht hij zijn eerste versie van Uniswap uit in november 2018. A versie 2 werd gelanceerd in maart 2020, waardoor het veiliger en robuuster werd en het het iconische dex-platform werd dat mogelijk is in alle Ethereum-ecosystemen.

Gevolgtrekking

Gezien het beloningspotentieel voor het kopen en houden van UNI, is het niet verwonderlijk dat de prijs ervan gestaag stijgt. En nu de huidige bull-markt in volle gang is, kan met vertrouwen worden gezegd dat de prijs van UNI overdrive zal gaan. Omdat het protocol zo eenvoudig te gebruiken is, is het een alternatieve bron voor gebruikers om passief inkomen te verdienen, zowel in vergoedingen als in UNI..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me