Prisforutsigelse (POWR) for hovedbok for 2021, 2022 og 2025

Enten du bare tar dine første skritt i kryptovalutahandel eller en erfaren ekspert, ser du sikkert etter nye investeringsmuligheter. I så fall er du allerede klar over det faktum at det er tusenvis av forskjellige kryptovalutaer der ute, og at mange av dem er verdt bare øre. Det er til og med tokens som koster godt under 0,01 USD. Hvis du ser på billige kryptovalutaer, har du sannsynligvis kommet over Power Ledger-token (POWR) og lurer på om det er et godt investeringsalternativ. Les videre for en Prisforutsigelse for kraftbok for 2021, 2022 & 2025. Det kan bare hjelpe deg med å bestemme om det er verdt å investere i.

Kraftbok Historisk prisanalyse

kraftbok historisk pris

Power Ledger er et australsk blockchain-basert selskap som søker å gjøre tilgang til energi mer demokratisk, rimelig og effektiv for alle. Power Ledger token’s Initial Coin Offering (ICO) fant sted i slutten av 2017 og ble det største crowdfunding-prosjektet i australsk historie. Ifølge data fra cmc.io var POWRs pris under ICO 0,09 USD, og ​​mynten nådde sin høyeste høyde 7. januar 2018, og toppet seg til 1,89 USD. All-time-low var 0,0318 USD den 13. mars 2020.

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

I skrivende stund er det 432 229 654 Power Ledger-tokens i omløp (43% av totalt 1 milliard tokens). 1 POWR koster 0.3225 USD med et døgnåpent handelsvolum på rundt 68 millioner USD og en Markedsverdi på i underkant av 139 millioner USD.

Power Ledger (POWR) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Selvfølgelig kan ingen virkelig forutsi fremtiden, og med mindre du tilfeldigvis løper rundt i tid og tid i en blå boks, kan du egentlig ikke vite hvor mye noe token vil være verdt i morgen, enn si om fem år fra nå. Men det er prediksjonsalgoritmer. Handelseksperter har laget veldig spesialisert programvare som analyserer markedstrender for både hvert token og for hele kryptovalutamarkedet for å forutsi fremtidige priser. Og vi kan ta en titt på deres Power Ledger-prisforutsigelser, både på kort og lang sikt.

Kortsiktig prognose

Etter

Pris

Endring

1 dag

0,364468 USD

+11,2%

1 uke

0,390583 USD

+20,2%

1 måned

0.248614 USD

-27,5%

6 måneder

0,525840 USD

+57,9%

1 år

0,557745 USD

+69,73%

Langtidsvarsel

Etter

Pris

Endring

1 år

0,383745

+69,73%

2 år

0,739989

+123,81%

3 år

1.080057

+228,36%

4 år

1.782721

+411,39%

5 år

2.898050

+777,46%

* Denne prisforutsigelsen er basert på dataene som er samlet inn fra forskjellige kilder som kun er ment for utdanningsformål og ikke er tatt som investeringsråd. Brukere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer.

Prisforutsigelse for hovedbok 2021

Kryptovalutamarkedet som helhet hadde et tøft år i 2019, men viser tegn til forbedring tidlig i 2021 til tross for den globale COVID-19-pandemien. Men prisvarslingsalgoritmer viser at 1 POWR kan være verdt rundt 0.3986 USD på slutten av året. Det vil bety en økning på rundt 60%.

Prisforutsigelse for hovedbok 2022

Algoritmene anslår at Power Ledger vil se en prisvekst på nesten 125% til omtrent 0.73 USD / POWR innen utgangen av 2022.

Prisforutsigelse for hovedbok 2025

I følge prisvarslingsalgoritmen vil 1 POWR være verdt rundt 2,89 USD innen utgangen av 2025; en nesten åtte ganger økning fra den nåværende prisen.

Er Power Ledger en god investering?

Suksessen til Power Ledger avhenger av hvor vellykket selskapets demokratiske, rimelige og effektive energiprogram er. Og så langt ser de ut til å blomstre, med 23 forskjellige prosjekter i åtte land. Det, pluss algoritmer for prisforutsigelser, ser ut til å peke på Power Ledger er en god investering på lang sikt.

Hvordan kjøpe kraftbok?

Hvis du er interessert i å få tak i noen Power Ledger-tokens, er det første spørsmålet du må stille deg hvor du kan kjøpe dem. Nettsteder som cmc.io og coincodex.com kan fortelle deg hvilke børser som viser POWR-token, og hvilke handelspar som er tilgjengelige. En rask skanning forteller oss to viktige ting: For det første er det ikke noe fiat / POWR-handelspar hvor som helst, så du må bruke krypto for å kjøpe dine tokens. For det andre er Binance den største børsen i POWR-handelsvolum, hvor du kan kjøpe Power Ledger med Bitcoin-, Ether- eller Binance-tokens..

La oss anta at du skal bruke Binance til å kjøpe POWR med ETH. Først må du logge på Binance-kontoen din, og hvis ETH-en din er i en personlig lommebok (som den burde være), må du overføre Ether fra din personlige lommebok til din Binance-lommebok. Når symbolene dine er der, klikker du på “Markets” i det øverste båndet.

prisforutsigelse for hovedbok - Binance

På denne siden klikker du på ALTS Markets-fanen og skriver POWR i søkeboksen til høyre. Du bør se handelsparet POWR / ETH. Klikk på den.

Dette tar deg til riktig markedsside der du kan skrive inn hvor mye ETH du vil bruke og til slutt klikke på KJØP POWR-knappen nederst. Det er det! Power Ledger-tokens skal være i lommeboken om noen få minutter.

Mer informasjon om hovedbok

Som vi sa før, er Power Ledger kryptovalutaen bak Power Ledger energiprosjektet. Noen av dere vet kanskje ikke at Australia er et av landene hvor energi er dyrere, så det var det naturlige fødestedet til et prosjekt som dette. Power Ledger-prosjektet lar deg installere solcellepaneler hjemme eller på kontoret og deretter selge overflødig energi til andre brukere, lagre energi i batterier for senere salg, eller til og med selge energi tilbake til din energiforhandler..

Selvfølgelig kan dette innebære mange tillatelser og forskrifter som kan variere fra stat til stat eller land til land, men interessen for dette prosjektet er absolutt økende. For mer informasjon om hva de oppnår, besøk gjerne nettstedet deres på powerledger.io.

Teamet

prisforutsigelse for hovedbok

Power Ledger team består av:

 • Dr. Jemma Green (administrerende styreleder og medstifter), som jobbet for Londons JP Morgan før han fikk doktorgrad. i forstyrrelser i elektrisitetsmarkedet og var stedfortredende borgermester i Perth. Hun var med å grunnlegge Power Ledger i 2016 og mottok 2018 EY Fintech Entrepreneur of the Year Award.
 • John Bulick (teknisk direktør og medstifter), en pioner innen australsk blockchain-utvikling, som allerede har utviklet blockchain-baserte teknologier for å administrere bilder, videoer, dokumenter og medisinske poster.

  Vinod Tiwari (leder for forretningsutvikling og salg), en bachelor i elektroteknikk og tidligere teknisk salgssjef for General Electric India.

 • Caren McLaren (salg & Business Development Executive), med 17 års erfaring i å arbeide i Western Australia’s Energy Industry.

  Anya Nova (Crypto Economist & Business Development Manager), en entusiastisk kryptoøkonom, direktør for Blockchain Australia, og mottaker av den australske prisen Blockchain Leader of the Year 2019.

 • Dr. Bill Tai (global ambassadør & Advisor), en risikokapitalist siden tidlig på 1990-tallet, har han sittet i styret for syv børsnoterte selskaper som han hjalp til med å vokse fra oppstart. Han er professor i innovasjon ved Curtin University.
 • Prof. Peter Droege (europeisk ambassadør), direktør for Liechtenstein Institute for Strategic Development, er en verdenskjent ekspert på urbane bærekraft og avansert bypolitikk og design.

Power Ledger-teamet vant Richard Bransons internasjonale Extreme Tech Challenge i 2018.

Power Ledger Price Prediction: Konklusjon

Power Ledger er en av de kryptovalutaene som er knyttet til et stort prosjekt som virkelig kan forandre verden. Hvis det er en ting som alle trenger for å leve en moderne livsstil, vil det være energi. Uten den kunne jeg aldri ha skrevet denne artikkelen, og du kunne ikke lese den. Mange mennesker, spesielt i utviklede land, er ikke helt klar over hvor verdifull energi er (bortsett fra kanskje når tiden kommer til å betale den månedlige strømregningen).

Likevel kan energiprisene variere vilt fra ett sted til et annet, selv i samme land. Distribusjonen av elektrisitet involverer et komplekst nettverk av energiprodusenter (ved bruk av fossile brensler, vannkraft, geotermisk kjernekraft, etc.), energibutikker (ditt lokale kraftselskap) og sluttbrukere. Power Ledger vil tillate et jevnere, effektivt og rimelig system som vil være til fordel for alle. Dette vil selvfølgelig avhenge av lokale forskrifter og tillatelser, spesielt hvis Power Ledger-nettet må kobles til hovednettet. Men mange regjeringer lytter og åpner sinnet for denne teknologien.

Fremtiden ser lys ut for prosjektet, og det gjør at symbolets verdi som en langsiktig investering ser veldig bra ut. Noen sier selvfølgelig at POWR vil være absolutt verdiløs om mindre enn ett år, og andre spår en pris på nesten 2 USD innen slutten av 2025. Vi har tatt mer konservative algoritmer og gir en prisforutsigelse på Power Ledger på 0.396 USD innen slutten av 2021, 0.73 innen 2022 og 2.899 innen 2025. Anslagene ser bra ut, så det kan være lurt å hoppe ombord og få noen POWR-tokens i dag. Glad handel!

Se også:

 • FunFair-prisforutsigelse
 • EOS-prisforutsigelse

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me