Ripple Price Prediction (XRP) for 2021, 2022 og 2025

Det har vært et utfordrende år for Ripple så langt. De siste månedene har Ripple (XRP) gått ned i verdi og investorens interesse blir i beste fall svakere eller dårligere, da handelsvolumet stupte. 

En av de største kryptobørser i verden har identifisert XRP som den dårligst utførte digitale eiendelen blant de tre beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Imidlertid er drastiske prissvingninger i krypto ikke noe nytt. 

Den forankrede prisnedgangen på Ripple XRP kan være en perfekt mulighet for investorer å ta posisjoner på XRP. La oss se nærmere på denne digitale eiendelen når vi deler med deg vår spådom for Ripple-pris for 2021, 2022 og 2025.

Raskeste måten å få krusning (XRP) – Øyeblikkelig bytte nedenfor

prediksjon av ringpris

Ripple XRP Historisk prisanalyse 

Som mange av altcoins i bransjen, er prisen på XRP sterkt korrelert med prisbevegelsen til BTC. Dette betyr at vi generelt ser en positiv prisbevegelse for de fleste altcoins når BTC-prisen stiger, og det samme gjelder når det går omvendt.

Grafen over viser tydelig denne sammenhengen. All-time high (ATH) for Ripple var rundt $ 3,40, samme tid da mange av altcoins traff sin forrige ATH. Siden den gang har det sett en nedgangstrend i flere år fallende >91% av ATH-verdien. 

Likevel er den nåværende verdien av XRP fremdeles 100 ganger høyere enn det laveste nivået på $ 0,29233, noe som skjedde tidlig i barndomsfasen 22. mai 2014. Bare nylig ser XRP ut til å ha endelig brutt sin bearish trend og bli den beste ytelsen altcoin denne måneden.

Dette markerer en trend reversering for Ripple, som i det meste av 2020 har vært dårligere enn andre topp digitale eiendeler som Bitcoin og Ethereum..

Nåværende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

xrpXRP (XRP)

Rangering: 7$ 0,462488Pris (BTC) .000,00000900 Markedskap$ 21.13 BVolume$ 2,47 B24h Endring0,22% Totalforsyning100,00 B XRP

Ripple (XRP) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Etter en veldig skuffende ytelse i første halvdel av 2020, har vi endelig noen gode prisbevegelser fra XRP.

Tidligere hang den etter de fleste av de beste kryptovalutaene i bransjen, spesielt bitcoin og ethereum, som har sett tosifrede gevinster siden flash-kryptomarkedet krasjet i mars 2020..

Det presterte så dårlig at det i flere uker mistet sin plass som den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi til Tether (USDT).

Heldigvis kom Ripple XRP tilbake disse par dagene og har nylig blitt en av de beste vinnerne som gjør det mulig å gjenerobre 3. plass. 

Etter flere måneder med underprestasjon har Ripple XRP endelig sluttet seg til den bullish trenden ledet av de to ledende kryptovalutaene.

Først av Ethereum, hvis pris har blitt bøyet med fremveksten av DeFi-sektoren, som har skapt en blomstrende nisje i kryptomarkedet.

Da gjenoppstår Bitcoin-interessen som investorer nå aktivt ønsker å sikre seg mot de stadig dystre utsiktene til verdensøkonomien som har blitt rammet av den pågående COVID-19-pandemien.

Den høye muligheten for en svekkelse av amerikanske dollar (USD) som et resultat av uforminsket utskrift av penger styrker bekymringene til investorene ytterligere. 

Ripple XRPs positive momentum ble også katalysert av den stadig gunstigere holdningen til mange tradisjonelle finansielle tungvektere til kryptoindustrien.

PayPal, VISA og Mastercard har uttrykt interesse for å tilby kryptorelaterte tjenester til sine kunder.

Det har også vært en betydelig utvikling i regulatorisk klarhet ettersom bankene nå er i stand til å tilby depotjenester for kryptovalutaer.

Dette betyr at tradisjonelle banker ikke trenger å bekymre seg for risikoen for å komme i stykker mot regulatorer på grunn av uklar politikk, spesielt overfor deponeringstjenester.

Den generelle følelsen av hele bransjen er positiv, med stor sannsynlighet for at mange nye investorer vil FOMO-inn når prisene går parabolske, og markerer starten på en ny kryptosommer for hele bransjen. 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,18 -2%
1 uke $ 0,21 6%
1 måned $ 0,33 12%
6 måneder $ 0,45 154%
1 år $ 0,95 325%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 0,95 325%
2 år $ 2,50 854%
3 år 2,19 dollar 750%
4 år $ 3,02 1034%
5 år $ 4,60 1575%

Prediksjon for ripple 2020

Vi tror at prisen på Ripple XRP herfra og ut vil øke i verdi. De neste månedene vil Ripple få tosifrede gevinster i takt med den nåværende bullish markedstilstanden for hele kryptovalutaindustrien.

Hvis det bullish momentum fortsetter mot slutten av året, kan vi se Ripple øke verdien til $ 0,45, en heidundrende 154% økning fra dagens verdi.

Selv om denne prisen kan være imponerende for andre, er dette fortsatt et langt skudd fra forrige heltid i januar 2018.

Vi spår at denne bullish trenden vil fortsette mot 2021, der vi forventer at prisen på XRP vil nå $ 0,95, som er rundt 325% av dagens verdi.

Vi må imidlertid minne investorene på at dette ikke er satt i stein, og det er en mulighet for at prisen på XRP vil gå motsatt retning.

Likevel spår vi at Ripple vil følge prisbevegelsene i det generelle kryptovalutamarkedet, som vi forventer å være mer bullish de neste månedene og årene med sporadiske prisdumpinger og pumper..

Prediksjon for krusning 2022

Det bullish momentumet til XRP som har bygget seg opp siden siste del av 2020 vil fortsette gjennom årene 2021 og 2022. Vi anslår at prisen på XRP kan nå $ 2,50, en økning på 854% fra den nåværende prisen. 

Dette momentum kan tilskrives den økende adopsjonen av kryptovalutaer, igjen som et resultat av flere positive utviklinger i rommet fra reguleringsklarhet og inngangen til tradisjonelle finansielle giganter, som vi har nevnt tidligere.. 

Innen 2022 forventes det at denne utviklingen vil ha størst innvirkning i hele kryptovalutaindustrien.

Bevisstheten og interessen for denne nye aktivaklassen ville ha snøballet på grunn av disse hendelsene. 

Prediksjon for krusning 2025

2025 er nok et spennende år for Ripple. Vi forventer at hele bransjen vil være i en bedre posisjon i 2025 sammenlignet med dagens tilstand. 

Det vil være bedre regelverk, og samsvar vil være utbredt, med mange tradisjonelle finansinstitusjoner som omfavner kryptovalutaer.

Dette er også et år etter den 4. halveringshendelsen til Bitcoin, som vanligvis markerer starten på en ny oksesyklus igjen.

Etter den betydelige prisøkningen i 2022, forventer vi at prisen på XRP vil trekke seg tilbake til rundt $ 2,19 i 2023 som en del av den naturlige prisbevegelsen av kryptoer. 

Vi forventer at prisen på Ripple for å handle sidelengs fra 2023-2024 deretter begynner å øke raskt i tide til neste bitcoinhalveringshendelse.

Nok en gang vil dette starte en ny oksesyklus som vil se XRP når en heltidshøyde og få så mye som 1575% økning av sin nåværende verdi eller $ 4,60.

Beste stedet å kjøpe eller bytte ut Ripple (XRP)

NameDeposit MethodKjøp
Binance

binance utveksling

 • Bankoverføring (ACH)
 • bankoverføring
 • Kryptovaluta
 • Debetkort
 • Bankoverføring
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

ChangeNOW

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Myntbryter

 • Kredittkort
 • Kryptovaluta
Vurdering: 5

Gå til Kjøp

Changelly

 • Kredittkort
 • Debetkort
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Kraken

 • Elektronisk pengeoverføring
 • Bankoverføring (SEPA)
 • Bankoverføring
 • Ethana forvaring
Vurdering: 4

Gå til Kjøp

Beste lommebøker å lagre Ripple (XRP)

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor en

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Ledger Nano X

Maskinvare Vurdering: 5

Få lommebok

Atomic Wallet

Desktop-klient Vurdering: 4

Få lommebok

Er Ripple (XRP) en god investering?

XRP er den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi. Det viser hvor mye tillit mange mennesker har til dette prosjektet og med god grunn.

For det meste har Ripple levert sitt løfte om å gi en infrastruktur for et raskere, billigere og grønnere verdioverføringsnettverk..

På toppen av dette kan Ripple trenge gjennom mange tradisjonelle finansinstitusjoner på grunn av deres mer pragmatiske tilnærming til sistnevnte.

Et betydelig skifte fra forstyrrelse eller eksistensiell trussel om kryptokurver mot tradisjonell økonomi. 

På grunn av denne strategien klarte de å oppnå mange banksamarbeid rundt hele verden og sementerte seg som et av de mest anerkjente kryptobaserte selskapene i øynene til tradisjonell finans.

Så mye at regulerende vakthunder nylig har sitert det som et utmerket eksempel på hvordan krypto kan løse noen av de rådende problemene i dagens finansielle systemer.

Vi tror at XRP er et utmerket tillegg til alles portefølje. Med hundrevis av partnerskap med banksektoren, er Ripple i en unik posisjon til å fungere som en bro mellom tradisjonell finans og den nåværende økonomiske revolusjonen. 

Hvordan kjøpe XRP Ripple

XRP er tilgjengelig for kjøp og salg i over 500 sekundære markeder over hele verden.

Disse inkluderer mange av de mest respekterte og anerkjente sentraliserte børsene i verden, for eksempel Binance, Upbit, Bithumb, OKEx, Coinbase, Kraken og andre. 

Andre vil kanskje bruke en enklere metode ved å bruke Instant exchange som ChangeNOW, CoinSwitch, og Changelly. Sjekk ut andre alternativer her.

Disse gjør det mulig for handelsmenn å kjøpe Ripple uten å måtte forholde seg til ordrebøker. Videre lar de fleste av dem kundene sine bruke fiat til å kjøpe XRP via kredittkort.

Mer informasjon om Ripple (XRP)

Hva er Ripple (XRP)?

Ripple er den tredje største kryptoen i kryptovalutaindustrien etter markedsverdi. I motsetning til mange kryptovalutaer bruker ikke Ripple blockchain, men bruker i stedet en proprietær teknologi som de utviklet, kalt Ripple Protocol Consensus Algorithm (RPCA).. 

Ved å gjøre det kan den utføre mye raskere transaksjoner med en brøkdel av energien som kreves for å drive nettverket sammenlignet med Bitcoin og Ethereum..

Imidlertid gjør den dette ved å ofre desentraliseringsaspektet av sin distribuerte hovedboksteknologi. 

Det er også forskjellig i tilnærming til tradisjonelle finansinstitusjoner. I stedet for å posere som en eksistensiell risiko, tok de en mer pragmatisk tilnærming som en distribuert hovedboksteknologileverandør, som gjør det mulig for dem å utnytte blockchain-lignende teknologi. 

Teamet

Ripple Labs Inc. Er selskapet bak utviklingen av Ripple; den ble grunnlagt av Chris Larsen og Jed McCaleb. Dette amerikanske selskapet ledes for tiden av Brad Garlinghouse som administrerende direktør og har hovedkontor i San Francisco, California, USA.

For tiden er det mer enn 350 ansatte under sin liste på 9 globale kontorer. Dens ledere har flere tiår med erfaring innen teknologi, økonomisk service og overholdelse. Hvis du vil se på Ripple labs fylle ledergruppe, vil du kanskje gå til dette side.

Partnerskap

Det som virkelig får Ripple til å skille seg ut blant andre blockchain-baserte digitale valutaer, er det store antallet partnerskap det har etablert gjennom årene..

De hevder at de er det eneste blockchain-selskapet i dag med produkter med reell kommersiell bruk.

Partnerne inkluderer over 300 finansinstitusjoner i 40 land, noe som gjør dem til en styrke å regne med i kryptobransjen.

Ripples suksess blir ikke ubemerket da en gruppe globale økonomiske ledere, G30, siterte Ripple for å “hoppe over effektiviteten til tradisjonelle overføringsmetoder. 

Dette er ikke overraskende med tanke på antall og kvaliteten på partnerskap Ripple har etablert.

Bare sjekk ut disse finansielle tungvekter – Bank of America, American Express, Santander, SBI-beholdninger, MoneyGram, National Bank of Fujairah PJSF (NBF), MoneyMatch, Standard Chartered Bank (SCB), Westpac Institution Bank og Bank of Australia, Royal Bank of Canada, National Bank of Abu Dhabi, UBS Group AG, Canadian Imperial Bank of Commerce og mer.

Utvikling

Hovedmålet med Ripple er å skape et nettverk som effektivt forbinder banker, betalingsleverandører og digitale eiendelsbørser for å gi en løsning for sanntid og kostnadseffektiv global pengeoverføring.

De kan gjøre dette ved å utvikle flere økonomiske verktøy, som xRapid on-demand likviditetsløsninger.

Dette var designet for finansinstitutter som bruker XRP-eiendeler som en brovaluta mellom fiat-valutaer når de foretar bosetting over landegrensene.

XRP og xRapid bruker begge Ripple Labs egenutviklede teknologi kalt ripple protocol consensus algoritme eller RPCA.

Mens Ripple-nettverket ikke bruker blockchain som den underliggende teknologien, bruker den en distribuert hovedboksteknologi som ligner blockchain der den administreres av et nettverk av uavhengige valideringsnoder som alltid sammenligner nivåtransaksjonsjournaler. 

Nylig har de gitt ut noen detaljer om en kommende applikasjon som lar brukere holde og bruke XRP for å gjøre det mulig for folk å være banken deres. Målet deres er å bruke dollar, euro og XRP uten å måtte gå gjennom en mellomledd Xumm

Et annet produkt som Ripple tilbyr er xCurrent, som ikke bruker XRP-kryptokurrency som standard.

Det er Ripples bedriftsløsning som er designet for å muliggjøre øyeblikkelig avregning og end-to-end sporing av grenseoverskridende betalinger mellom Ripple Net-medlemmer. 

Dette gir noen medlemmer i Ripple Net muligheten til å bruke inter ledger protokollen (ILP), som ble designet av Ripple som en protokoll for å koble til forskjellige reskontroer eller betalingsnettverk.. 

Endelig dom 

Ripple har bevist seg som et verdifullt tillegg til kryptovalutaindustrien.

Mens mange fortalere for kryptovaluta stiller spørsmål ved desentraliseringsaspektet, som de mener er hovedverdiforslaget til distribuerte hovedbøker, kan ingen argumentere for bidraget de har gitt for å spre bevissthet om kryptovalutaer i tradisjonell finans..

Liker det eller ikke, Ripple vil spille en viktig rolle i masseadopsjonen av kryptovalutaer.

Det vil hjelpe hele kryptovalutaindustrien med å etablere legitimitet i rommet ved å inngå partnerskap med de mest relevante og innflytelsesrike aktørene i finansverdenen, for ikke å nevne den konstante innsatsen for å overholde regelverket.

Det vil ikke ta lang tid før masseadopsjon ankommer kryptovaluta, og XRP vil være en av kryptovalutaene som vil lede denne revolusjonen.

Når det er sagt, bør investorer som seriøst ser på å ta opp posisjoner i kryptovalutaer, vurdere å undersøke XRP. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me