Siacoin Price Prediction (SC) for 2021, 2022 og 2025

Siacoin er en blockchain-basert lagringsleverandør. De var en av de første skybaserte blockchain-lagringsløsningene. Plattformen er kryptert for personvern som standard, brukerne kontrollerer kryptering og dekrypteringsnøkler.

Ingen tredjepart har tilgang til lagrede data på Sia, i motsetning til tradisjonelle leverandører av skylagring.

Plattformen er desentralisert for feil overflødig lagring av filer over flere noder rundt om i verden. Oppetid er like bra, om ikke bedre enn konkurrerende lagringsleverandører.

Deres langsiktige visjon er å bli ryggraden på hele internett. Siacoin-teamet mener at data skal være gratis for alle.

I dette Siacoin ris prediksjon, vi skal analysere alt om prosjektet for å hjelpe deg med å avgjøre om det er en god investering for deg eller ikke.

Siacoin-prisforutsigelse

Siacoin (SC) Historisk prisanalyse 

Siacoin (SC) har vært i kryptovalutamarkedet siden 2015 og har en god andel av pumper og dumper gjennom årene det eksisterte.

Det er rekordlav kom flere måneder etter at den ble introdusert av Nebulous, Inc, som så at prisen falt så sakte som $ 0,00001262 28. desember 2015.

SC handlet horisontalt i første halvdel av 2016, da prisen plutselig opplevde noen store positive prishandlinger som kan tilskrives den forestående 2. bitcoinhalveringshendelsen i 2016.

Som mange altcoins i bransjen har kostnadene for SC alltid vært i direkte korrelasjon med prisene på BTC.

Å se på diagrammer fra tidligere år bekrefter denne observasjonen da de fleste av de betydelige prisbevegelsene til SC synkroniseres med de få betydelige prishandlingene til bitcoin.

Dette er mest tydelig i løpet av slutten av 2017-2018 bull run av kryptoindustrien og dens påfølgende og langvarige bjørnemarked.

Høyden på oksekjøringen så Siacoins pris så høyt som $ 0,092868 6. januar 2018. Så snart den nådde dette prispunktet, startet den imidlertid gradvis ned til den nåværende prisen, bortsett fra i mai 2018, like før den blir oppført i Binance.. 

Gjeldende pris, markedsverdi, & Forsyningsdetaljer

siacoinSiacoin (SC)

Rangering: 105$ 0,010802 Pris (BTC) Ƀ0,00000000 Markedskap$ 512,13 MVolum$ 19.10 M24h Endring1,93% Totalforsyning0,00 SC

Siacoin (SC) Prediksjoner for fremtidige prisvarsler

Det er ingen sikker måte å forutsi fremtidige priser på noen eiendel; dette blir enda mer komplisert når du prøver å forutsi prisene på kryptovalutaer som Siacoin.

Et raskt søk på internett vil vise deg at mange analytikere har forskjellige meninger om hva som kan være prisene på Siacoin i forskjellige tidsrammer.

Det eneste som er sikkert her er det faktum at ingen er sikre på deres spådommer. Vi kan bare gjøre observasjoner fra tidligere prishandlinger, identitetspriskorrelasjoner og gjøre informerte forutsetninger i vårt forsøk på å lage en levedyktig prisveiledning for prosjektet..

Oftere enn ikke er prisene på kryptokurver sterkt korrelert med prisaksjonen til bitcoin, som mange eksperter mener beveger seg i periodiske prissykluser..

Disse syklusene skjer vanligvis etter betydelig utvikling på bitcoin, som for eksempel bitcoin-gruvedrift, halveringshendelser, endrede regulatoriske miljø, protokolloppgraderinger og gafler.

Prisbevegelsen til BTC ser ut til å være den viktigste faktor i å bestemme prisen på mange av altcoins i bransjen, og Siacoin er ikke annerledes..

Vi tror at med den nylige bitcoinhalveringshendelsen vil den kontinuerlige utviklingen av Siacoin-infrastrukturen, samt intensjonen om å bygge forretningspartnerskap med allierte næringer, tjene som katalysatorer for en ny oksesyklus for Siacoin.

Av disse grunnene planla vi en relativt optimistisk prisvarsel for denne digitale eiendelen på kort og lang sikt, som vist i neste avsnitt. 

Kortsiktig prognose

AfterPriceChange
1 dag $ 0,0021 5%
1 uke $ 0,0023 15%
1 måned $ 0,0024 20%
6 måneder $ 0,0100 500%
1 år $ 0,1000 5000%

Langtidsvarsel

AfterPriceChange
1 år $ 0,1000 5000%
2 år $ 0,0916 4578%
3 år $ 0,765 3825%
4 år $ 0,1163 5815%
5 år $ 0,5105 25525%

Siacoin-prisforutsigelse 2020

Vi tror at den siste bitcoin (BTC) gruvedrift halveringshendelsen markerer begynnelsen på en ny oksesyklus for kryptovalutaindustrien.

Denne antagelsen støttes av observasjoner samlet fra tidligere halveringshendelser av bitcoin. På kort sikt kan Siacoin oppleve bullish prishandling, med sin pris når $ 0,01 Innen utgangen av året.

Denne spådommen går på forutsetningen om at BTC vil fortsette å få verdi gjennom hele året og vil bære dette momentet neste år.

Siacoin-prisforutsigelse 2022

Vi anslår at Siacoin på dette tidspunktet ville ha nådd en ny heltidshøyde kl $ 0,10, som er rundt 50 ganger markedsverdien til nåværende priser.

Selv om dette kan være en altfor optimistisk prognose, er dette heller ikke umulig. Dette vil sannsynligvis skje i 2021 med noe fortjeneste kort tid etterpå, noe som vil senke prisen til rundt 0,0916 dollar går inn i året 2022.

Dette vil være det syvende året siden Siacoin ble introdusert, og vi forventer at mange av dets vesentlige funksjoner ville blitt utgitt og partnerskapet fikk plass.

Siacoin-prisforutsigelse 2025

I løpet av fem år ville det ha skjedd en annen bitcoinhalveringshendelse, som nok en gang vil signalisere starten på den nye bullish kryptosyklusen.

2025 vil være et år etter den 4. halveringshendelsen og sannsynlig tid da en betydelig positiv prisbevegelse for bitcoin sannsynligvis vil forekomme.

Dette markerer også Siacoins første tiår av eksistens, og mye av infrastrukturen ville ha blitt frigitt da. Partnerskap med allierte næringer ville ha modnet, og pekte på en ideell situasjon der Siacoin kan oppleve en annen enorm prisstigning.

Gitt det forventede markedet for Cloud-markedet i 2025, er en pris på $ 0,5105 eller høyere for Siacoin er sannsynlig.

Er Siacoin en god investering?

SC er en langsiktig investering på dette punktet. Den anslåtte verdien av global cloud computing innen 2025 vil være 712,83 milliarder dollar. Hvis SC fanger 1-2% av dette markedet, kan hvert token verdsettes til $ 0,17 – $ 0,34.

Disse estimatene er veldig konservative basismultipler og tar ikke hensyn til en krypto-okseløp, som kan se prisraketten mye mer enn å slå deres høye priser og skyve til $ 1,00..

Sia-prosjektet er stabilt og kan gi enestående gevinster hvis de fortsetter utviklingen.

Hvordan kjøpe Siacoin?

Interesserte kjøpere som ønsker å kjøpe Siacoin, vil gjerne vite at det er mange måter å anskaffe denne digitale eiendelen på. Den er for tiden notert i mange av de ledende kryptovaluta-børsene i bransjen i dag.

Disse inkluderer Binance, Kraken, Poloniex, Bittrex, Huobi, og OKEx.

Vær oppmerksom på at kjøpere kanskje ikke kan kjøpe Siacoins (SC) med fiat direkte gjennom disse børsene.

De må først kjøpe bitcoins eller ethereum og deretter bytte dem til Siacoins, hvoretter de kan trekke token til den foretrukne Siacoin-lommeboken..

De som ønsker å kjøpe Siacoins direkte med fiat, vil kanskje bruke Instant Cryptocurrency Exchange, ChangeNow. Det tilbyr et enkelt, men kraftig grensesnitt som lar brukerne kjøpe Siacoins ved hjelp av kreditt- eller debetkort gjennom sitt partnerskap med Simplex.

Siacoin lommebøker

 Vær oppmerksom på hvor mye SC du legger igjen på de varme lommebøkene dine. Vær ekstremt bevisst når du oppretter kortvarige kontoer.

Finansier alltid kortvarige kontoer med det minste beløpet du er komfortabel med å tape. Hvis du er hendig med kode, kan du bruke den Sia kjølelager.

For all annen lagring, bør du alltid bruke en hardware wallet, Ledger eller Trezor er våre foretrukne valg.

Med Sia kan du bare bruke Ledger, og det krever kommandolinjeferdigheter.

Mer informasjon om Siacoin

Hva er Siacoin?

Siacoin-prosjektet er en åpen kildekode, desentralisert, blockchain-basert lagringsløsning. I likhet med skytjenester som tilbys av Dropbox, Google Drive, Microsoft Onedrive, iCloud og Amazon Cloud.

Det som skiller Siacoin fra hverandre er hvordan de håndterer nedetid gjennom deling av data, sikkerhet med private nøkler (Google kan ikke gjøre dette da dette direkte påvirker deres evne til å markedsføre til deg, tredjeparter vil alltid ha tilgang til dataene dine), og deres pris som er billigere enn konkurrentene.

Siacoin fungerer ved å tillate verter / harddiskeiere å leie ubrukt harddiskplass til leiere mot et gebyr. Siacoin-plattformen bruker smarte kontrakter for å låse SC-mynter.

Dette sikrer at leietakere betaler verter som avtalt, og verter må også stille SC som sikkerhet. Det sikrer også oppetid da verten kan bli belastet for å være nede.

Siacoins visjon er å frigjøre data for alle, og de planlegger å bruke ubrukte harddisker fra hele verden for å lage verdens største lagringsdatabase.

Teamet

Selskapet bak SiaCoin er Nebulous, Inc. Selskapet startet i 2014. I november 2014 ble det hvitt papir var utgitt.

Siacoin SC Prisforutsigelse

Siacoin samlet ikke opp startmidler med en ICO. Sia samlet inn penger fra uavhengige investorer. Den første finansieringsrunden samlet inn $ 1,25 millioner.

Nebulas Labs mottok disse midlene for å utvikle Sia. Siafunds er et annet token i nettverket.

Dette er tokeniserte verdipapirer som betaler eierne et visst beløp Sia ved inngåelsen av hver kontrakt. I sin andre finansieringsrunde samlet de inn $ 3 250 000

Sia mottok sin andre runde med midler på grunn av deres monumentale prestasjoner. På tidspunktet for finansiering hadde de lagret over 4 PB data fordelt på 925.000 lagringssmarte kontrakter.

Sia-nettverket hadde da ytterligere 2 PB tilgjengelig lagringskapasitet. Sia-programvaren hadde da blitt lastet ned over 1 million ganger.

Sia veikart er detaljert med enkeltforståtte mål, og den er også tilgjengelig i sanntid.

Dette skiller dem fra de fleste blokkjeder. Deres fellesskapsoppdateringer er hyppige og informative hvis du ikke liker å lese, de har en youtube-side som gir en 1-2 minutters video med alle relevante oppdateringer.

Nebulous / Sia-teamet har vært sammen lenge siden 2014. De har utviklet en gruppesyn. Investorene deres inkluderer A_Capital, Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners, Collaborative Fund, Dragonfly Capital Partners, Fenbushi Capital, First Star Ventures, Hack VC, INBlockchain, Raptor Capital Management og SV Angel.

Siacoin SC Prisforutsigelse

Prosjektutvikling

Siacoins proprietære programvare deler filer i separate segmenter før de lastes opp. 30 verter vil hver motta 1 del av dataene.

Dette skaper ingen signalpunkt for feilredundans.

Siacoin oppretter disse filsegmentene ved hjelp av Reed-Solomon-slettingskoding. Teknologien kommer fra hvordan CDer / DVD-er ble kodet for å fortsatt spilles selv om de var skadet.

Hvis 20 av de 30 vertene mislykkes, kan leietaker / sluttbruker fortsatt få tilgang til og laste ned dataene sine. Hvis en annen av vertene går ned, vil plattformen automatisk tildele en ny vert til leiernes data.

Hvert segment blir også kryptert før det forlater leierens datamaskin. Vertene lagrer bare krypterte filer på Sia-plattformen. Tradisjonelle skylagringsleverandører krypterer ikke dataene dine som standard.

Segmentert lagring legger til et lag med sikkerhet. Fragmenterte filer er utrolig vanskelig å lese. Filene må settes sammen for å bli lesbare.

Denne desentraliserte tilnærmingen er det som gjør blockchain-teknologi til den perfekte løsningen for skytjenester.

Leietakere på Sia-plattformen oppretter filkontrakter, disse kontraktene bestemmer forpliktelser for oppetid, priser, andre kriterier verten og brukeren vil inkludere.

Sia la nylig til prisbeskyttelse for leietakeren for å beskytte tjenesten mot vertsutnyttelse.

Det ble også opprettet kortvarige kontoer for å øke hastigheten på nedlastingsprosessen, ved å gi verter tilgang til en forhåndsfinansiert konto, kan verter få tilgang til midler raskere og øke nedlastingsprosessen.

Dessverre kan verter også stjele disse midlene når som helst, og leieren har ingen mulighet. Siacoin råder leietakere til å finansiere kortvarige kontoer med små mengder SC.

Filkontraktene er nesten som smarte kontrakter; de oppretter servicenivåavtaler (SLAer). Disse avtalene lagres deretter på Sias blockchain når transaksjonene er fullført.

Verten har gitt tilstrekkelig oppetid, og leietakeren har lagret dataene til den tiltenkte tiden. Disse smarte kontraktene håndheves for å bruke nettverket, og ingen tredjeparter er involvert i prosessen.

Leietakere bruker Siacoin for å kjøpe lagring, men vertene må også sette inn Siacoin i enhver smart kontrakt som sikkerhet.

Små transaksjoner flyter mellom verten og leieren. Denne prosessen er langsom og tar opptil 2,5 sekunder. Dette er en av skalerbarhetsproblemene nettverket står overfor.

Flyktige kontoer løser problemet for nå, men vil etter hvert bli spilt av verter. Sikkerheten som er satt av verter gir et økonomisk avskrekk fra å ikke være online.

Leietakere må forskuddsbetale for kontrakten, SC er satt av til overføring, og lagringskontrakter varer vanligvis 90 dager. Kontraktene fornyes automatisk. Hvis avtalen blir kansellert, blir all ubrukt SC tilbakebetalt tilbake til leieren.

Når kontraktene avsluttes, må verten fremlegge bevis for at de lagret leierens fil i kontrakten. Sia kaller dette lagringssikkert. Dette lagringsbeviset må vises på Sia blockchain innen en viss tid.

Hvis lagringsbeviset vises på blockchain, blir verten betalt; Hvis ikke, straffes verten.

Siacoin bruker Merkle trær for lagring bevis. Merkle-trær tillater nettverket å bekrefte at en liten bit data (hash) er en del av det bredere datasettet som er lastet opp.

Disse bevisene er små og ekstremt sikre; de vil til slutt redusere blockchain oppblåsthet.

Blockchain oppblåsthet er giftig for denne plattformen, da det kan ta dager å synkronisere leietaker eller vert til Sia blockchain. Siacoins ‘Lite Wallet kan løse dette, men de er fortsatt i beta-testing.

Siacoin har offisielt lansert deling og distribusjon av innhold. Skynet markerer øyeblikket “teknologien er klar” for intensiv markedsføring.

Videostreaming og SiaStream er banebrytende blockchain-tjenester som tillater streaming av media via et desentralisert nettverk, SiaStream er for tiden i beta, deres alfaversjon vil snart være tilgjengelig for publikum.

Tjenestene deres kan også streame 4k videoinnhold sømløst, noe som er imponerende, men som ikke kan streame til smart-TV-en din ennå.

Nebulous Github er stablet med forpliktelser, og skyver Siacoin blockchain fremover.

Sia er fortsatt i forkant av hva blockchain-skylagring kan være. De er aktivt involvert med sluttbrukere, prøver å optimalisere produktleveransen, og skaper et mer brukbart produkt.

Siacoin SC Prisforutsigelse

Siacoin Mining

Siacoin er gruvedrift. Den bruker Blake 2B hashing-algoritmen. SC var en minedrevet GPU til Bitmain ga ut en ASIC-gruvearbeider som var i stand til å utvinne Blake 2B.

Bitmains ‘Antminer A3 var intenst lønnsomt, og dette spilte en rolle i Siacoins’ valg om å forkaste blockchain. Dette beskyttet deres egeninteresse i Obelisken og Obelisk SC1-gruveren, som var halvparten så kraftig som Antminer A3.

Siacoin SC Prisforutsigelse

Siacoin gjorde dette ved å designe en feilsikker algoritme i Obelisk SC1, i tilfelle Bitmain ikke handlet gjennomsiktig og rettferdig. Dette er fortellingstrykket fra Sia. Bitmain handlet faktisk ikke i Sias gruvesamfunnets beste. Sia tok grep for å beskytte nettverket, ettersom sentralisering kan føre til at en desentralisert blockchain dør. Bitmain ble i hovedsak angrepet Sia-nettverket og Sia-gruvesamfunnet. Etter vår mening handlet Sia riktig, men det er gruveprosjektet, Obelisk, er rett og slett det mindre onde og et pengegrep.

Siacoin-avgifter

90% billigere $ 1-2 per TB per måned. Til sammenligning koster 100 GB lagringsplass på Google Drive $ 2 per måned. Dessverre er Sia ikke så intuitivt som Google Drive. Lønnsomheten er ikke der for de enkelte harddiskeiere heller. Massive datasentre vil dominere dette markedet, noe som er flott for forbrukerpriser, men ikke for desentralisering.

Siacoin markedskonkurranse

Det nåværende cloud computing-markedets største aktører er:

 • Amazon
 • Microsoft
 • IBM
 • Aliyun
 • Google
 • Salesforce
 • Rackspace
 • SEVJE
 • Oracle
 • Vmware
 • DELL
 • EMC

Leverer forskjellige tjenester:

 • Infrastruktur som en tjeneste (IaaS)
 • Platform as a Service (PaaS)
 • Programvare som en tjeneste (SaaS)

Det største problemet for Siacoin er å konkurrere mot selskaper som tilbyr en full stack med løsninger som integreres i tjenestene deres. Dette gjør dem mer attraktive for bedrifter som ønsker en løsning for å løse alle problemene sine. Siacoin fokuserer bare på datalagring og har en lang vei å gå før de kan konkurrere. Prispunktet deres kan bare få dem så langt hvis tjenestene deres ikke kan integreres med andre tjenesteleverandører.

Siacoin Onramp

Integrering av karbon og Siacoin tillater brukere å kjøpe Siacoin ved hjelp av kreditt- eller debetkortet. Forsinkelsen fra børsene er latterlig, fra KYC (Know Your Customer), og vedlikeholdsperioder til likviditetsproblemer, som kan tvinge brukeren til å registrere seg i en annen børs og starte KYC på nytt, eller bli økonomisk straffet for deres umiddelbare behov. Carbon Siacoin-forholdet løser disse problemene og skaper en alternativ krypteringsrampe til fordel for hele kryptosamfunnet.

Endelig dom 

Skylagring er fremtiden for datalagring. Ettersom menneskeheten lagrer data mer og mer innhold på nettet, er hackingangrep av skytjenester uunngåelig. Hvor sikre er dataene dine på Amazons eller Googles servere ukryptert? Store skytjenesteleverandører har noen av de beste ingeniørene som jobber med deres sikkerhet. Brukerfeil er fremdeles skylden i noen tilfeller. Å ha tilgang til krypterte data er ubrukelig uten dekrypteringsnøkkelen.

Siacoin er fremdeles ikke et kjent navn for skylagring, men med utgivelsen av Skynet kan dette endre seg. De kan starte en mer aggressiv markedsføringskampanje, og gjøre blockchain til den fremste skytjenesteleverandøren. De har mye utvikling fremover for å gjøre dette til en realitet, ettersom skytjenesteleverandører tilbyr suiter av alternativer og låser brukere inne med tilleggstjenester som gjør det vanskelig for dem å forlate.

Ekstra kostnadene ved å bytte skyleverandører kan være astronomiske ettersom hver vertsmaskin må integreres i det nye systemet. Utallige arbeidstimer må tildeles, og brukerne må omskoleres i hvordan systemene skal brukes. Sia har en kostnadsfordel, men i sin nåværende tilstand kan den ikke konkurrere med store skytjenesteleverandører. De kan imidlertid tilby løsninger til blockchain-utviklere og hjemmebrukere. Carbon Siacoin-forholdet gjør tjenesten deres enklere å bruke. Store skyleverandører har hatt disse betalingssystemene på plass siden oppstarten, og det tok Sia et halvt tiår å skape samme brukervennlighet.

Som en enkel, billig sikkerhetskopiløsning er de milevis foran konkurrentene deres. Nettverket deres er i PB-serien, noe som ikke er noe lite, og de tilbyr nå streamingtjenester, som åpner et annet nisjemarked, hjemmeunderholdning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me